-
Παιδιά βρίσκομαι για δουλειές στη Ρωσία όπου φυσικά το ΙΧ35 και το Sportage κυκλοφορoύν κανονικά ενώ υπάρχει και διαφήμιση (δεν το έχω δει ακόμα στους δρόμους) για το νεο Sonata.
-
γυρισες απ τη ρωσια?πως ηταν ,ωραια?ενδεικνυται για ταξιδακι?
(ξερω,ασχετα ολα αυτα αλλα αν περιμενω νεα απ τη hyundai...) -
το αυτοκινητο ειναι για το μελλον..............το μακρινο
-
Δεν βλέπω το 1,6 σε καμιά ευρωπαική σελίδα της εταιρίας. Είμαστε σίγουροι ότι ξεκίνησε η παραγωγή του?
Το 2λιτρο δεν έχει και πολλούς λόγους να βιαστεί να έρθει. -
-
Τι να πω? Φαίνεται το δεξιοτίμονο έχει προτεραιοτητα!
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Τι να πω? Φαίνεται το δεξιοτίμονο έχει προτεραιοτητα!και τα αριστεροτιμονα
http://www.hyundai.at/neuwagen/1543_1569.php?leftmenu=8http://www.hyundai.nl/personenauto/hyun ... Id=Prijzen
-
Καλημέρα!Οι τιμές στη Γαλλία...
1.6 GDI 135 PACK Confort Blue Drive (ELF5P31M64AZ1) 22 690 €
1.6 GDI 135 PACK Edition Blue Drive (ELF5P31M64AZ1) 24 390 €
1.7 CRDi 115 PACK Confort (En cours) 25 590 €
1.7 CRDi 115 PACK Edition (En cours) 27 290 €
2.0 CRDi 136 PACK Confort (ELF5D21M62AZ1) 27 290 €
2.0 CRDi 136 PACK Edition (ELF5D21M62AZ1) 28 990 €
1.7 CRDi 115 PACK Premium (En cours) 29 790 €
2.0 CRDi 136 4WD PACK Edition (ELF5D24M63AZ1) 30 990 €
2.0 CRDi 136 PACK Premium (ELF5D21M62AZ1) 31 490 €
2.0 CRDi 136 4WD PACK Premium (ELF5D24M63AZ1) 33 490 €
2.0 CRDi 184 4WD PACK Premium A (ELF5D14A62AZ1) 34 790 €Δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα σε σχέση με τον ανταγωνισμό...
-
Ο χρήστης thanosanesthetist έγραψε:
Καλημέρα!Οι τιμές στη Γαλλία...
1.6 GDI 135 PACK Confort Blue Drive (ELF5P31M64AZ1) 22 690 €
1.6 GDI 135 PACK Edition Blue Drive (ELF5P31M64AZ1) 24 390 €
1.7 CRDi 115 PACK Confort (En cours) 25 590 €
1.7 CRDi 115 PACK Edition (En cours) 27 290 €
2.0 CRDi 136 PACK Confort (ELF5D21M62AZ1) 27 290 €
2.0 CRDi 136 PACK Edition (ELF5D21M62AZ1) 28 990 €
1.7 CRDi 115 PACK Premium (En cours) 29 790 €
2.0 CRDi 136 4WD PACK Edition (ELF5D24M63AZ1) 30 990 €
2.0 CRDi 136 PACK Premium (ELF5D21M62AZ1) 31 490 €
2.0 CRDi 136 4WD PACK Premium (ELF5D24M63AZ1) 33 490 €
2.0 CRDi 184 4WD PACK Premium A (ELF5D14A62AZ1) 34 790 €Δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα σε σχέση με τον ανταγωνισμό...
Καλά κρασιά αν θα είναι αυτές οι τιμές (στο περίπου) στην Ελλάδα.Πάνε που πάνε οι αγοραστές σαν κοτόπουλα στο QQ αν έρθει στα 22κ το Hyundai είναι σαν να τους πληρώνει και το ταξί για την πλησιέστερη αντιπροσωπεία Nissan.
-
Ο χρήστης qash70 έγραψε:
και τα αριστεροτιμονα
http://www.hyundai.at/neuwagen/1543_1569.php?leftmenu=8http://www.hyundai.nl/personenauto/hyun ... Id=Prijzen
Δες εδώ
Τελικά λάθος μου το 'καμιά ευρωπαική χώρα'.
Γερμανία, Γαλλία, Ιταλία, Σλοβακία (χωρα κατασκευής του) δεν το έχουν ακόμα. Θα μας έχουν με αυτή τη φουρνιά.Καλά κρασιά αν θα είναι αυτές οι τιμές (στο περίπου) στην Ελλάδα.Πάνε που πάνε οι αγοραστές σαν κοτόπουλα στο QQ αν έρθει στα 22κ το Hyundai είναι σαν να τους πληρώνει και το ταξί για την πλησιέστερη αντιπροσωπεία Nissan.
Γενικά έχω την εντύπωση πως στην Γαλλία είναι πιο ακριβά όλα τα αυτοκίνητα και όχι μόνο αυτό.
... και ως 'κοτόπουλο' και εγώ (!) να σου πω ότι συμφωνώ μαζί σου. Η καθυστέρηση των ix35 και ιδίως το Sportage (που με ενδιέφερε και μου άρεσε) 'οδηγούν' τους υποψήφιους αγοραστές στο QQ, στο Yeti, στο ASX (γνωστος μου είχε να διαλέξει μεταξύ άγνωστης άφιξης (ΙΧ35) και παραλάβής τον 1ο/2011 με παραγγελία (ASX) και φαντάζεσαι πιο διάλεξε!), μέχρι και το ακριβότερο Tiguan 1,4 122hp.
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
και τα αριστεροτιμονα
Δες εδώ
Τελικά λάθος μου το 'καμιά ευρωπαική χώρα'.
Γερμανία, Γαλλία, Ιταλία, Σλοβακία (χωρα κατασκευής του) δεν το έχουν ακόμα. Θα μας έχουν με αυτή τη φουρνιά.Καλά κρασιά αν θα είναι αυτές οι τιμές (στο περίπου) στην Ελλάδα.Πάνε που πάνε οι αγοραστές σαν κοτόπουλα στο QQ αν έρθει στα 22κ το Hyundai είναι σαν να τους πληρώνει και το ταξί για την πλησιέστερη αντιπροσωπεία Nissan.
Γενικά έχω την εντύπωση πως στην Γαλλία είναι πιο ακριβά όλα τα αυτοκίνητα και όχι μόνο αυτό.
... και ως 'κοτόπουλο' και εγώ (!) να σου πω ότι συμφωνώ μαζί σου. Η καθυστέρηση των ix35 και ιδίως το Sportage (που με ενδιέφερε και μου άρεσε) 'οδηγούν' τους υποψήφιους αγοραστές στο QQ, στο Yeti, στο ASX (γνωστος μου είχε να διαλέξει μεταξύ άγνωστης άφιξης (ΙΧ35) και παραλάβής τον 1ο/2011 με παραγγελία (ASX) και φαντάζεσαι πιο διάλεξε!), μέχρι και το ακριβότερο Tiguan 1,4 122hp.
Εννοείται ότι με το κοτόπουλο εννοούσα μόνο τις πωλήσεις του Κασκάι και δεν ήθελα να προσβάλλω κανέναν.Τώρα σχετικά με τις τιμές αν δεν έρθει κοντα στα 19κ τότε........
Άσχετα αλλά τελικά ο 1,6 θα είναι τούρμπο ή ατμόσφαιρα? -
Εγώ λέω ατμόσφαιρα και άσε τον Ελληνικό τύπο να λέει τα δικά του...
-
Ο χρήστης harisnikolop έγραψε:
Άσχετα αλλά τελικά ο 1,6 θα είναι τούρμπο ή ατμόσφαιρα?Ατμόσφαιρα απ' ότι έχω καταλάβει εγώ.
Από το νετ:
'Gamma 1.6L GDI. The new Gamma 1.6L is the smallest Hyundai engine yet to benefit from the application of Gasoline Direct Injection technology. The inline four develops 140 ps (138 hp, 103 kW)—a 13% improvement over a conventional Gamma 1.6L fed by multipoint fuel injection (MPI).
The new Gamma features a 150-bar direct injection fuel system, Dual Continuously Variable Valve Timing (DCVVT), a Variable Induction System (VIS) and anti-friction coatings such as CrN Physical Vapor Deposition (PVD) coating and Diamond Like Carbon (DLC) coating.
VIS delivers variable air flow based on speed conditions. At low and high speeds, air flows through the short runner, and at mid-range speed it flows through the long runner, helping optimize engine performance over the entire operating range.
Water jacket inserts help maintain a stable temperature balance between the upper and lower blocks.'Υπήρξε πάντως και 1,6Τ GDI.
'Gamma T-GDI (E85) The 1.6L all-aluminum Gamma Turbo-GDI (E85) is a unique engine concept which is fueled by an 85:15 ethanol-gasoline (???) blend that promises to reduce CO2 emissions and improve fuel efficiency while retaining the all-important fun-to-drive factor. Compared to peak torque of 29kgm@1750~4500rpm delivered by a gasoline GDI engine of the same displacement, the Gamma T-GDI (E85) delivers a 7 percent boost in torque while lifting horsepower by 10 percent to 220ps@6000rpm.' Aπό το http://worldwide.hyundai.com/Web/News/View.aspx?idx=176Και εδώ που τα λέμε με την μόδα να θέλει ένα 'Τ' πίσω απο τα λίτρα ... χαζοί θα ήταν να μην το βάλουν?
-
ας ερθει πρωτα-που δεν το βλεπω-και αγχωνομαστε μετα για κινητηρες και τιμες.καποια νεοτερη πληροφορια απο καμια αντιπροσωπεια,περιοδικο η εφημεριδα εχουμε?
-
Ο χρήστης inimic έγραψε:
Εγώ λέω ατμόσφαιρα και άσε τον Ελληνικό τύπο να λέει τα δικά του...Ευτυχως που δεν το λες μονο εσυ αλλά και τα τεχνικά χαρακτηριστικά
-
στα τελη του ετους το ix35 γραφει το autotriti.αντε να δουμε αυτη τη φορα...
-
Ο χρήστης varesanovits2 έγραψε:
στα τελη του ετους το ix35 γραφει το autotriti.αντε να δουμε αυτη τη φορα...Ποιανου ετους;
-
Το μεσημέρι κατα την προετοιμασία και ανεφοδιασμό του QQ για ταξίδι είπα να σταματήσω σε μια αντιπροσωπία και να ρωτήσω. Περιμένουν 'εκθεσιακό' μέσα στις γιορτές αλλά δεν ήξερε ο πωλητής αν θα είναι 2λιτρο ή 1,6. Καμία ενημέρωση δεν έχουν ακόμα αλλα φρόντισε να μου πει ότι έχουν Tuscon σε πολύ καλές τιμές. Του έδειξα με το χέρι το QQ που ήταν έξω φρεσκοπλυμμένο, του είπα ότι δυστυχώς το αργήσατε και 'με πρόλαβε άλλος', τον ευχαρίστησα λέγοντας του ότι κάποια στιγμή θα έρθω να δω τι έχασα και έφυγα! Πολύ ευγενικός ο νεαρός πωλητής, μου είπε ότι εδώ και πολύ καιρό τον ρωτάει ο κόσμος και δεν έχει τι να πει.
Νομίζω πως η καθυστέρηση ακόμα και του 2λιτρου περιμένοντας το 1,6 -αν ισχύει κάτι τέτοιο- εναντίον τους πήγε. Θα μπορούσαν να το προσφέρουν σε μια συγκεκριμένη ανταγωνιστική τιμή και να πασάρουν δίπλα και το στοκαρισμένο Tuscon σε φτηνές τιμές. Ετσι έχει κάνει η Nissan και με τις 2 γενιές QQ αλλά και με τις 2 γενιές XTrail αλλά και η Toyota με το RAV4. Πουλούσε τα καινούρια και συγχρόνως έφευγε και το στόκ (και πολύ πιο εύκολα αφού υπήρχε δίπλα δίπλα η διαφορά τιμής). -
κάποιες ενδεικτικές τιμές για βενζινοκίνητα
και για πετρελαιοκίνητα από τη γειτονική Ιταλία -
Σε λιγο θα το πουλανε ως παλιο αφου θα εχει ερθει το f/l......... δε παει αλλο!
Hyundai ix35 2011