-
καλησπερα παιδια,σορρυ για το οφτοπικ μου,αλλα μπορειτε να μου στειλετε σε πιο τοπικ συζηταμε για τα gps,γιατι θελω να κανω την αγορα ενος gps.και θελω να δω την γνωμη σας.
ευχαριστω.
-
-
Ο χρήστης fog έγραψε:
Η 'καλύτερη' λύση για μένα -και όσο κρατήσει ακόμη- είναι η αναζήτηση torrents μέσα από το isohunt.+1
-
Ο χρήστης kristosFM έγραψε:
μετα γραφεις στο google: sin city download torrent (πετυχημενο παραδειγμα ηταν αυτο)Πήγαινε σε μια ιστοσελίδα όπως το http://www.torrentz.com/ και στο search bar γράψε αυτό που ψάχνεις. Αγνόησε τα sponsored links, είναι μούφα.
Η 'καλύτερη' λύση για μένα -και όσο κρατήσει ακόμη- είναι η αναζήτηση torrents μέσα από το isohunt.
Πώς και δεν έχετε ανακαλύψει ακόμα το Bit Che;
-
Πρόβλημα: Σε εξωτερικό σκληρό δίσκο (Seagate FreeAgent 1TB) χάθηκε το partition (NTFS)
Η προσπάθεια επαναφοράς του MFT απέτυχε (I/O Error). Τρέχει GetDataBack τώρα, αλλά βγάζει πολλά LBA Errors.
Σκέφτομαι μήπως ο controller στο κουτί ανέπτυξε πρόβλημα, και θα ήταν πιο εύκολη η επαναφορά αν τον βγάλω από εκεί. Γνώμες; -
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Πώς και δεν έχετε ανακαλύψει ακόμα το Bit Che;Τι παραπάνω θα κάνει για μένα από το isohunt;
Άσε που αν θυμάμαι καλά παίζει μόνο σε windows. -
Πολυ καλες ταχυτητες εχει το http://xtremespeeds.net/
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Πολυ καλες ταχυτητες εχει το http://xtremespeeds.net/Χρειάζεται invite code από ότι βλέπω
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
και θα ήταν πιο εύκολη η επαναφορά αν τον βγάλω από εκεί. Γνώμες;Να τον βγάλεις και να τον συνδέσεις απευθείας. Από εκεί, βλέπουμε.
Τι παραπάνω θα κάνει για μένα από το isohunt;
Ψάχνει και σε private trackers, κάνει parse αυτόματα πληροφορίες για τα αρχεία, σχόλια κλπ (ώστε δεν χρειάζεται να ανοίξεις την ίδια τη σελίδα), τα κατεβάζει στο προκαθορισμένο directory και τα πασάρει στο μtorrent.
Αλλά όντως είναι μόνο για Windows.
ΥΓ.: χτες αγόρασα έναν WD20EARS για backup. Για να μη μπλέξω με το WD Align, αποφάσισα να μην τον φορμάρω στα μηχανάκια μου που έχουν XP SP3 αλλά σε ένα από τα άλλα λαπτοπ που έχουν Vista ( ). Όμως κανένα από τα 2 δεν έχει eSATA παρά μόνο USB2. H κάρτα eSATA που έχω για το δικό μου λαπτοπ είναι CardBus, ενώ αυτά παίρνουν Express Card.
Επομένως τον έχω συνδέσει μέσω USB, και από το μεσημέρι έχει φτάσει μόλις στο 25% τώρα...
Περιμένοντας τον Γκοντό... -
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Ψάχνει και σε private trackers, κάνει parse αυτόματα πληροφορίες για τα αρχεία, σχόλια κλπ (ώστε δεν χρειάζεται να ανοίξεις την ίδια τη σελίδα), τα κατεβάζει στο προκαθορισμένο directory και τα πασάρει στο μtorrent.
Αλλά όντως είναι μόνο για Windows.
Χμμμ... αυτά δεν μοιάζουν os specific άρα ίσως με ένα wine να έτρεχε και αλλού.
Θα το βασανίσω μπας και τρέξει. -
-
Ο χρήστης Professeur έγραψε:
Mακριά από Android. Eίναι evil. Μην τα ξαναλέμε!Edit mod
-
Ο χρήστης forgodshake έγραψε:
edit mod
Δεν έχεις παρακολουθήσει τις συζητήσεις ενδεχομένως. Παρόλη λοιπόν την άγνοια σου προσβάλλεις.
Υ.γ. : έχεις adroid να υποθέσω?
Υ.γ. 2 : μην κοροϊδεύεις τον εαυτό σου. Δεν έγραψες ούτε κάτι έξυπνο, ούτε κάτι πρωτότυπο. -
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Επομένως τον έχω συνδέσει μέσω USB, και από το μεσημέρι έχει φτάσει μόλις στο 25% τώρα...
Περιμένοντας τον Γκοντό...Format has failed.
Οπότε ξανά στα XP τώρα, τουλάχιστον μέσω eSATA προχωράει με ρυθμό ~20%/h.
-
Μ άρεσε που με κοροιδευατε όταν έκανα φόρματ τον τερα
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
και θα ήταν πιο εύκολη η επαναφορά αν τον βγάλω από εκεί. Γνώμες;
Να τον βγάλεις και να τον συνδέσεις απευθείας. Από εκεί, βλέπουμε.
γκλανγ-γκλανγκ.
Θα ξαναπροσπαθήσω, γιατί στην θήκη μετά από λίγη ώρα εμφανιζόταν, απλά τώρα προέχει η αντικατάσταση του. Με θήκη με RAID κατά προτίμηση. -
Ο χρήστης Professeur έγραψε:
http://img178.imageshack.us/img178/9361/lungcancerresizeresizer.jpgProf, αντιλαμβάνομαι το νόημα της υπογραφής σου, αλλά νομίζω πως αν αρχίζουμε όλοι να βάζουμε 'αποτρόπαιες'/'αηδιαστικές' κλπ φωτό με κάποιο νόημα θα ξεφύγει η κατάσταση.
Να βάλω εγώ ένα πέος με προχωρημένα αφροδίσια και μήνυμα 'όχι σεξ χωρίς προφυλάξεις', τπτ λιωμένα κρανία στην άσφαλτο ο άλλος και 'ποτέ χωρίς κράνος', ο παρ' άλλος να ξαναθυμηθεί το goetse και τρέχα γύρευε.
Εικόνες που δεν βλέπουμε (οι υπόλοιποι) κατ' επιλογήν, νομίζω δεν χρειάζεται να είναι τέτοιου είδους.
[Προφανώς υπάρχει και το block content βέβαια, αλλά νομίζω δεν είναι εκεί το νόημα] -
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
http://img178.imageshack.us/img178/9361/lungcancerresizeresizer.jpg
Prof, αντιλαμβάνομαι το νόημα της υπογραφής σου, αλλά νομίζω πως αν αρχίζουμε όλοι να βάζουμε 'αποτρόπαιες'/'αηδιαστικές' κλπ φωτό με κάποιο νόημα θα ξεφύγει η κατάσταση.
Να βάλω εγώ ένα πέος με προχωρημένα αφροδίσια και μήνυμα 'όχι σεξ χωρίς προφυλάξεις', τπτ λιωμένα κρανία στην άσφαλτο ο άλλος και 'ποτέ χωρίς κράνος', ο παρ' άλλος να ξαναθυμηθεί το goetse και τρέχα γύρευε.
Εικόνες που δεν βλέπουμε (οι υπόλοιποι) κατ' επιλογήν, νομίζω δεν χρειάζεται να είναι τέτοιου είδους.
Έχεις δίκιο. Απλά το έκανα για να φανεί (σε όποιον ενδιαφέρεται) και η κακή όψη του καπνού και όχι μόνο τα χαμογελαστά μοντέλα η οι σταρ του σινεμά.
Τα αποσύρω. Τώρα που τα ξανακοιτάω ίσως είναι χρήσιμα μόνο σε μένα.
-
[Νομίζω πως η εποχή που το τσιγάρο είναι 'σταρ' και 'χαμογελαστά πρόσωπα' έχει παρέλθει προ πολλού...]
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Περιμένοντας τον Γκοντό...Format has failed.
Οπότε ξανά στα XP τώρα, τουλάχιστον μέσω eSATA προχωράει με ρυθμό ~20%/h.
τι format ειναι αυτο που κανεις?
Μ άρεσε που με κοροιδευατε όταν έκανα φόρματ τον τερα
γιατι εσενα ποση ωρα σου πηρε?
και γιατι δεν κανετε quick (που φανταζομαι οτι δεν κανετε)
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#16]