-
Πρέπει να χει πολύ κόσμο βολεμένο, δεν εξηγείται αλλιώς. Απείρως πιο γελοίος από τον τελευταίο καραγκιόζη του ΛΑΟΣ. Ο Πλεύρης jr μπροστά του είναι τιτάνας της πολιτικής.
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Πρέπει να χει πολύ κόσμο βολεμένο, δεν εξηγείται αλλιώς. Απείρως πιο γελοίος από τον τελευταίο καραγκιόζη του ΛΑΟΣ. Ο Πλεύρης jr μπροστά του είναι τιτάνας της πολιτικής.Κι εγω σου ξαναλεω οτι δεν ειναι περισσοτερο γελοιος απο Παγκαλο, Παυλοπουλο , Καστανιδη, Διαμαντοπουλου.
Απλως ο Πανικας οτι ειναι το δειχνει. -
ένα καλό? των στόκων είναι το εξής
αν βολέψεις εκατό πχ κερδίζεις 400-500 ψήφους, των βολεμένων, της οικογένειας και άλλων περίπου 100 που ευελπιστούν σε αντίστοιχο βόλεμα.
αν βολέψεις 1.000 πχ τότε έχεις 100.000 ψήφους. των βολεμένων, της οικογένειας και κάθε πικραμένου που πιστεύει οτι 'εδώ τόσους και τόσους βόλεψε γιατί να μην βολέψει και εμένα'.
δεν νιώθουν λέμε το πεπερασμένο των θέσεων, τα μοσχάρια.πανικά βάλτους όλους μέσα πριν το φουντάρεις.
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Πρεπει να δεις ποιοι τον ψηφιζουν για να καταλαβεις.Eσυ τους εχεις δει??Πως ειναι??Ποσα ματια εχουν??Ποσα δαχτυλα??
Πχ Ποντιοι που τους ταϊζει και ειναι χιλιαδες οι ψηφοι.
Δηλαδη οι Αρβανιτες της Αττικης που ψηφιζουν το Παγκαλο, ή οι Κρητικοι που ψηφιζουν το Μαρκογιαννακη ειναι εξυπνοτεροι απο τους Ποντιους και τον ψηφιζουν απο ιδεολογια και οχι επειδη 'τους ταϊζει'??
-
Ο χρήστης gto250swb έγραψε:
....-
Το Ελληνικό Δημόσιο δανείσθηκε για να πετύχει τα αποτελέσματα του 1999 ως και το 2007. Το ζήτημα φυσικά θα ήταν σε εντελώς διαφορετικό πλαίσιο αν τα χρήματα που καταλήγουν σε μετανάστες με κάποιο τρόπο έμεναν Ελλάδα. Αυτό όμως δεν συνέβη και τα αποτελέσματα θα τα δούμε στο εγγύς μέλλον. Έργα με μηδενική προστιθέμενη αξία κεφαλαιακά και τα χρήματα με οποία έγιναν τελικά κατέληξαν σε Τράπεζες στην Αλβανία και αλλού εκτός Ευρώπης. Γιατί το να ταΐσω με 10,000 ευρώ κάποιον που θα δεσμεύσει μετά τα χρήματα του εδώ και θα μπορέσω με κάποιο τρόπο αυτή τη ρευστότητα είναι κάτι. Το να μην έχω όμως ούτε αυτό τελικά που οδηγεί? Απλά στο γεγονός να έχω να αποπληρώσω ένα δάνειο με μηδενική προστιθέμενη Ελληνική αξία. Το να κρίνουμε μόνον τα αποτελέσματα σε επίπεδο μία οχταετίας χωρίς να βλέπουμε και τις συνέπειες μεσο-μακροπρόθεσμα είναι αντίστοιχο του Greek Statistics.
-
Ναι το Ελληνικό Δημόσιο χάνει τελικά μέσα στο πλαίσιο ότι ο μετανάστης στόχο δεν έχει (και δεν θα μπορούσε να έχει) την μακροημέρευση του εδώ αλλά την προσωπική του ευμάρεια. Το ζήτημα ίσως να μπορούσαμε να το διαχειριστούμε καλύτερα αν η αξία που απέμενε στην Ελλάδα από την εργασία του εκάστοτε μετανάστη ήταν τέτοια που να άξιζε την εκροή κεφαλαίων. (πχ ένα Διδακτορικό που πληρώνει μία επιχείρηση Α στην Αμερική και εκπονείται από τον Ινδό Β προκαλεί μία εκροή κεφαλαίων προς την Ινδία μεν αλλά από την άλλη προσφέρει υπεραξίες στην επιχείρηση Α που ως αποτέλεσμα έχουν την δημιουργία φορολογικών εσόδων που υπερκαλύπτουν την εκροή κεφαλαίων αλλά και τελικά την εισροή μέσω της εκμετάλλευσης της γνώσης του Διδακτορικού περισσότερων κεφαλαίων της αρχικής εκροής με προφανές θετικό ισοζύγιο). Εδώ λοιπόν είχαμε εργάτες που κατασκεύαζαν Κτήρια με μηδενική αξία εκμετάλλευσης στη συνέχεια (δεν νομίζω ότι το Στέγαστρο Καλατράβα προσφέρει κάτι) και οι οποίοι τα χρήματα τους στη συνέχεια τα διοχέτευσαν στο εξωτερικό. Μιλάμε δε, για ένα καθεστώς όπου μέσω των παράνομων αγορών οι άνθρωποι αυτοί ίσως να μην προσφέρουν ούτε μία δραχμή στον κρατικό κορβανά. Οπότε τι όφελος μπορεί να έχει το Δημόσιο εν γένει μέσα από αυτά. Μόνον τα αφεντικά τους έχουν όφελος καθώς πληρώνουν λιγότερα για μία συγκεκριμένη ποσότητα εργασίας.
-
Απαιτώ την αναπροσαρμογή του κόστους για το Δημόσιο λαμβάνοντας υπόψη το πραγματικό κόστος. Δεν είναι δυνατό να πρέπει να κοστολογώ εργασίες με ημερομίσθιο 67 ευρώ την ημέρα για εργάτη (επί 1.82 με τις εισφορές) και το κόστος να είναι 30 ή 25 στην πραγματικότητα.
-
Η μειοψηφία προστατεύεται αλλά ταυτόχρονα και υποτάσσεται στις αποφάσεις της πλειοψηφίας. Δημοκρατία δεν σημαίνει ότι μία μειοψηφία έχει το δικαίωμα να απαιτήσει ότι θέλει και να ζητά διαφορετικό status. Μάλλον τα έχεις μπλέξει. Δεν είναι Δημοκρατία να ζητώ πχ να εορτάζεται το Ορθόδοξο Πάσχα στην Ιταλία ώστε να μην εργάζομαι τη δική μου Μεγάλη Παρασκευή γιατί εγώ είμαι ορθόδοξος και δεν μπορώ να έχω το δικαίωμα να κυκλοφορώ (αν ήμουν γυναίκα) με μπούρκα στην Ευρώπη (γιατί κάτι τέτοιο θα μου περιόριζε τη δυνατότητα ως καθηγητή να ελέγξω την ταυτοπροσωπία του εξεταζόμενου) όπως δεν έχω το δικαίωμα να μην κυκλοφορώ με αυτή (αν ήμουν γυναίκα) στην Σαουδική Αραβία.
-
Ο κύριος λόγος που οι Γερμανοί ήθελαν ανθρώπινο δυναμικό (και φθηνό δυναμικό) οφειλόταν και στο γεγονός ότι 5 εκατ. Γερμανοί αιχμάλωτοι πολέμου δεν επέστρεψαν ποτέ στις εστίες τους για λόγους άλλους....
-
Για το τι έγινε τελικά με τον Κρομγουέλ δες εδώ. http://en.wikipedia.org/wiki/Oliver_Cromwell. Ποσώς με νοιάζει το έγινε στη συνέχεια γιατί έτσι και αλλιώς πολιτικά το γεγονός παραμένει ότι ο υπήκοος έστειλε το κεφαλάκι του βασιλέα να κάνει από μόνο του παρέα με τα σκουλήκια.
-
Περί καπιταλισμού και εφοπλιστών Αριστερό Ευχολόγιο που δεν καταλαβαίνω τι παραπάνω προσθέτει. Το γεγονός ότι υπάρχει ναυτιλία οφείλεται κυρίως στην αδυναμία των αριστερών δυναστών να τις βάλουν χέρι. Για τις λοιπές βιομηχανίες τα αποτελέσματα τα βλέπουμε.....
-
Και από τι από αυτά που λέω υποθέτεις ότι θέλω το ΔΝΤ παρακαλώ? Το ότι είναι ευκαιρία τόσο να συμμαζευτούμε όσο και μάθουμε να μην ψηφίζουμε το κάθε κοτζαμπάση από μόνο του είναι αρκετό. Από εκεί και πέρα από τότε που καταργήθηκε η θανατική ποινή για ορισμένα εγκλήματα οι πολιτικοί έχασαν κάθε μέτρο οπότε ακόμα και σήμερα ένα Γουδί δεν θα είχε τα ίδια αποτελέσματα με τότε.
-
-
Ο Πάγκαλος είναι ο πρωτοπρεσβύτερος των λαμόγιων, αλλά δεν ντύθηκε ποτέ Οβελίξ πχ ( δεν κακό τώρα που το σκέφτομαι) Πες κρατάει ένα ψιλοτσαμπουκαλεμένο προφιλ και πείθει κάποιους που δεν ξέρουν.
Αντίστοιχο καραγκιόζη πχ στο πασοκ πέρα από κάτι Άκηδες και Κουλούρηδες θεωρώ το Ανδρουλάκι (που επίσης κανένας από αυτούς δεν ντύθηκε κολομπίνα - το Ανδρουλάκι εξαιρείται, τέτοια μουτσούνα ούτε παραγγελία στα Jumbo δεν σου φτιάχνουν).
ΑΛΛΑ η διαφορά είναι ότι οι προαναφερθέντες Άκηδες, Κουλούρηδες κλπ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ γιατί σταμάτησε να τους ψηφίζει ο κόσμος. Για το Ανδρουλάκι να ναι καλά τα επικρατείας...
Τον άλλο τον Ζορό τον ψηφίζει κανονικά η πλειοψηφία και μάλιστα η μεγάλη πλειοψηφία. Μήπως είναι κάποια ανώτερη έκφραση διαμαρτυρίας για την κατάντεια της πολιτικής στην Ελλάδα; Πώς λέμε εμείς ότι ασ'το διάολο θα ψηφίσω Βεργή, αλλά αυτοί το κάνουν πράξη...Να δούμε λίγο και τους ψηφοφόρους Πανίκα
Youtube Video -
Αντίστοιχο καραγκιόζη πχ στο πασοκ πέρα από κάτι Άκηδες και Κουλούρηδες θεωρώ το Ανδρουλάκι (που επίσης κανένας από αυτούς δεν ντύθηκε κολομπίνα - το Ανδρουλάκι εξαιρείται, τέτοια μουτσούνα ούτε παραγγελία στα Jumbo δεν σου φτιάχνουν).
ΑΛΛΑ η διαφορά είναι ότι οι προαναφερθέντες Άκηδες, Κουλούρηδες κλπ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ γιατί σταμάτησε να τους ψηφίζει ο κόσμος. Για το Ανδρουλάκι να ναι καλά τα επικρατείας...Ο πατριώτης μου Μίμις Ανδρουλάκης αν κατέβαινε στη Κρήτη θα έβγαινε με τα τακούνια βουλευτής.
Και γιατί τον λες καραγκιόζη? Ζηλεύεις που απλά είναι δημοφιλής? Μάλλον φοράς παρωπίδες πιθανόν μάρκας Νουδου. Στη βουλή μέσα υπάρχουν τόσοι πολύ καραγκιόζηδες και εσύ διαλέγεις να την πέσεις στον Μίμι.Ο μεγαλύτερος των καραγκιόζηδων είναι ο Καραμανλής. Αντί πολιτική λιτότητας και μεταρρυθμίσεων μετά τους σπάταλους Ολυμπιακούς αγώνες, επέλεξε την μπουγάτσα. Έγκλημα!! Και έρχεται καπάκι το 2008 και 2009 που επισφράγισε το έγκλημα του με παραποίηση στατιστικών στοιχείων. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!! Παραποίησε στατιστικά στοιχεία όταν ένας ερασιτέχνης σαν εμένα έβλεπε τη μπόρα να έρχεται και τραβούσα τα μαλλιά μου όταν έβλεπα στις αρχές του 2009 (μετά το σκάνδαλο Βατοπεδίου) να προσλαμβάνει ΑΓΡΟΦΥΛΑΚΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Έλεος......
Όσο για τον Σαμαρά.... Ότι χειρότερο της δεξιάς. Ο λαϊκισμός στο μεγαλείο του. Λαϊκισμός και ρουσφετολογία. Και τα δύο αυτά στοιχεία δεν άφησαν το μπουχέσα να 'επανιδρύσει το κράτος'. Όχι ότι ήθελε κατ'εμε.... Μπουχέσας είναι για μένα. Ποτέ δε με εξαπάτησε ο Καραμανλής. Παιδί νενεκιας. Πτυχία κολόχορτα χαρισμένα. Από παιδί στα νεολαία νουδου, δηλαδή κομματόσκυλο. Μέχρι και στη γυναίκα του δώσανε τσάμπα πτυχίο. Όσο για το TUFTS. Τα λέει όλα με την επιλογή του να πάει σε αυτό το πανεπιστήμιο. Έκανε και διατριβή για τον Ελευθέριο Βενιζέλο!! Χαχαχαχαχα!! Δικηγορία? Χμμ.... Άστα...... Με τέτοιο όνομα, οποιοσδήποτε θα έβγαζε μεροκάματο.
Και λυπάμαι πολύ που ακόμα και συγγενείς μου πολύ μορφωμένοι και 'μέσα στα πράγματα', όταν εξέφραζα τις αμφιβολίες μου για την προσωπικότητα του Καραμανλή, είχαν τελείως διαφορετική άποψη. Τους είχε τυφλώσει το σοβαρό (αλλά στημένο) προφιλ του, οι άθλιες κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ και οι σπάταλοι Ολυμπιακοί αγώνες.... Δε περιμέναν να συνέχιζε τρισχειρότερη πολιτική από το ΠαΣΟΚ και όμως το έκανε.
Αλλά ίσως πρέπει να χαιρόμαστε. Πούλησε την Ολυμπιακή. Κάτι είναι και αυτό.
Κατ'εμέ την ξεπούλησε όσο όσο και οι μισθοί των εργαζομένων αντί για έλλειμμα Ολυμπιακής άλλαξαν όνομα σε έλλειμμα δημοσίου. -
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
7. Περί καπιταλισμού και εφοπλιστών Αριστερό Ευχολόγιο που δεν καταλαβαίνω τι παραπάνω προσθέτει. Το γεγονός ότι υπάρχει ναυτιλία οφείλεται κυρίως στην αδυναμία των αριστερών δυναστών να τις βάλουν χέρι. Για τις λοιπές βιομηχανίες τα αποτελέσματα τα βλέπουμε.....
8. Και από τι από αυτά που λέω υποθέτεις ότι θέλω το ΔΝΤ παρακαλώ? Το ότι είναι ευκαιρία τόσο να συμμαζευτούμε όσο και μάθουμε να μην ψηφίζουμε το κάθε κοτζαμπάση από μόνο του είναι αρκετό. Από εκεί και πέρα από τότε που καταργήθηκε η θανατική ποινή για ορισμένα εγκλήματα οι πολιτικοί έχασαν κάθε μέτρο οπότε ακόμα και σήμερα ένα Γουδί δεν θα είχε τα ίδια αποτελέσματα με τότε.Μανια καταδιωξης και κυνηγι για αριστερα φαντασματα(γιατι τα δεξια φερνουν ευλογια και γεμιζουν την τσεπη)που εμφανιζονται κατα τη διαρκεια του υπνου και απειλουν να χαλασουν το ονειρο,να μετατρεψουν τη μεζονετα σε παραγκα,το Γερμανικο αστερι σε Ινδικο τρικυκλο και την ησυχια ταξη και ασφαλεια σε αναρχη εξεγερση των απλυτων και κατατρεγμενων.Μονο που η χωρα δε κινδυνευει απο το κλασιμο του απλυτου κνιτη ή την κουκουλα του αναρχου 'αλητη' με αδυναμια τις σπασμενες βιτρινες,αλλα απο την επελαση του νεοφιλελευθερου γκοτζιλα που τσαλαπαταει και ισοπεδωνει με γραβατα και κοστουμι.
-
Μάλλον φοράς παρωπίδες πιθανόν μάρκας Νουδου
Καμμία επαφή.
Μια εικόνα, ένα δισεκατομμύριο λέξεις
-
Μια εικόνα όσο χίλιες λέξεις? Σοβαρά?
Οπότε ας γράψω τις χίλιες λέξεις που βγαίνουν από τη photo σου. Ο Μίμης είναι λαμόγιο. Τα παίρνει. Έχει 150 τραπεζικούς λογαριασμούς στην Ελβετία. Σνιφάρει κόκα μαζί με τον Κόκαλη. Είναι ψεύτικος και διπρόσωπος και το μόνο που τον νοιάζει είναι το προσωπικό του συμφέρον. Πουλάει ακόμα και τη μάνα του. Η μάνα του είναι ελαφρών ηθών.... μπλα, μπλα, μπλα....Οκ, μας έπεισες. Από τους 300 της Βουλής ο πιο καραγκιόζης είναι ο Μίμης.
-
Είπα εγώ ότι είναι ο πιο;
Από εκεί και πέρα πανέξυπνος σαν άνθρωπος είναι, μιλάει όσο πιο μπερδεμένα γίνεται πάντα για να διατηρεί αυτή τη γοητεία του διανοούμενου και κατά βάση είναι εξαιρετικός υπαλληλάκος του μαγαζιού που τον ταϊζει εδώ και χρόνια. Τίποτα λιγότερο τίποτα περισσότερο. Αυτός και ο μακαρίτης ο Κακαουνάτσης πρέπει να ανταγωνίζονταν για το ποιός θα βγαινε employee of the month περισσότερες φορές. -
Ομαδικό δούλεμα....
-
Μονο που η χωρα δε κινδυνευει απο το κλασιμο του απλυτου κνιτη ή την κουκουλα του αναρχου 'αλητη' με αδυναμια τις σπασμενες βιτρινες,αλλα απο την επελαση του νεοφιλελευθερου γκοτζιλα που τσαλαπαταει και ισοπεδωνει με γραβατα και κοστουμι.
-
Είπα εγώ ότι είναι ο πιο;
Από εκεί και πέρα πανέξυπνος σαν άνθρωπος είναι, μιλάει όσο πιο μπερδεμένα γίνεται πάντα για να διατηρεί αυτή τη γοητεία του διανοούμενου και κατά βάση είναι εξαιρετικός υπαλληλάκος του μαγαζιού που τον ταϊζει εδώ και χρόνια. Τίποτα λιγότερο τίποτα περισσότερο. Αυτός και ο μακαρίτης ο Κακαουνάτσης πρέπει να ανταγωνίζονταν για το ποιός θα βγαινε employee of the month περισσότερες φορές.Αυτά που λες είναι αηδίες περί employee of the month. Ο Κακαουνάτσης ήταν υπάλληλος του παΣΟΚ και μάλιστα από τους καλούς. Ο Μίμης έχει ανεξάρτητο πολιτικό λόγο. Και κατά τη γνώμη μου σωστό. Και το μαγαζί ταΐζει πολύ κόσμο. το μαγαζί που λες μάλλον ταΐζει σχεδόν όλη την Ελλάδα. Δε ταΐζει μόνο τον Μίμη. Τουλάχιστον αυτός έχει και αλλού συνεισφορά εκτός από την πολιτική. Με μόνο όπλο το μυαλό του.
Μήπως επειδή ο Μίμης είναι πιο δημοφιλής απλά σου τη σπάει πιο πολύ? Ή μήπως επειδή έχει ανεξάρτητο λόγο και δε τον φθείρει η μπόχα του παΣΟΚ?
Αν είχαν πάρει κάποιοι στα σοβαρά το βιβλίο του 'ε, Πρόεδρε!' δε θα υπήρχε τώρα θέμα ΔΝΤ στο φορουμ.
Η Ελλάδα πάει για χρεοκοπία και μερικοί αδυνατούν να κατανοήσουν τη σοβαρότητα του τι σημαίνει χρεοκοπία στις ζωές μας.Υ.Σ. Ο Μίμης δε μιλάει μπερδεμένα. Μια χαρά κατανοητός και ευθείς είναι. Τώρα για το στιλάκι του διανοούμενου... άνθρωποι είμαστε. Ουδείς τέλειος. Αν σε ενοχλεί το στιλάκι του, απλά αγνόησε τον.
-
Αν ο Ανδρουλάκης ήταν ανεξάρτητος θα έκανε παρέα του Δημαρά, ο οποίος απροπό είχε τις μπάλες (έτσι δεν το λέτε κάτω; ) να βγεί μόνος του και να διεκδικήσει την ψήφο του κόσμου χωρίς να κρυφτεί πίσω από κανένα επικρατείας.
-
Ο χρήστης Joun έγραψε:
Αυτά που λες είναι αηδίες περί employee of the month. Ο Κακαουνάτσης ήταν υπάλληλος του παΣΟΚ και μάλιστα από τους καλούς.Ενω ο Μιμης ειναι στο ΠΑΣΟΚ απο...ιδεολογια
Ο Μίμης έχει ανεξάρτητο πολιτικό λόγο.
Kαι ανεξαρτητη αναρτηση , υδραυλικο τιμονι, φυμε τζαμια και ηλεκτρομαγνητικες κλειδαριες > Και κατά τη γνώμη μου σωστό.
Να το κοιταξεις αυτο ειναι σοβαρο > Και το μαγαζί ταΐζει πολύ κόσμο. το μαγαζί που λες μάλλον ταΐζει σχεδόν όλη την Ελλάδα. Δε ταΐζει μόνο τον Μίμη.
Ταϊζει κι αλλους 'ανεξαρτητους' δηλαδη??
Τουλάχιστον αυτός έχει και αλλού συνεισφορά εκτός από την πολιτική.
Που?? > Με μόνο όπλο το μυαλό του.
Το ποιο??
Σα να μας λες οτι ειναι ΑοπλοςΜήπως επειδή ο Μίμης είναι πιο δημοφιλής απλά σου τη σπάει πιο πολύ? Ή μήπως επειδή έχει ανεξάρτητο λόγο και δε τον φθείρει η μπόχα του παΣΟΚ?....
Οτι θα βρισκοταν οπαδος του Ανδρουλακη ομολογω οτι δε το περιμενα...
-
Αν ο Ανδρουλάκης ήταν ανεξάρτητος θα έκανε παρέα του Δημαρά, ο οποίος απροπό είχε τις μπάλες (έτσι δεν το λέτε κάτω; ) να βγεί μόνος του και να διεκδικήσει την ψήφο του κόσμου χωρίς να κρυφτεί πίσω από κανένα επικρατείας.Ούτε υπέρ του ΔΝΤ είμαι. Ίσα, ίσα....
Ούτε τραπεζικούς λογαριασμούς έχω, ούτε τίποτα για να χάσω. Αν και οι γονείς μου είναι φρέσκοι συνταξιούχοι και με ενδεχόμενη χρεοκοπία χάνουν τις συντάξεις τους, δε θα πεινάσουν. Ντοματούλες, αγγουράκια, μαϊντανούς, βλήτα, φρούτα....κτλ.... έχει ο κήπος μας. Καμία κατσικούλα μας λείπει.
Λυπάμαι αυτούς τους συνταξιούχους που τα παιδιά τους θα είναι άνεργα και θα ζουν σε πόλεις. Θα μου πεις το να πηγαίνουν στα συσσίτια μια χαρά κοινωνικότητα είναι. Ίσα ίσα που ξεκολλάνε από την TV. Ίσως να ξαναρχίσουν να βάζουν κήπους στις ταράτσες όπως έκανε ο θείος μου παλιά στην Αθήνα. Είναι και οικολογικό. Κάθε περίπτωση έχει και τα θετικά και τα αρνητικά.
Ο Δημαράς τα μέτρησε όλα αυτά? Τα μέτρησε καλά? Ή μόνο στα εύκολα και όταν έρεε το χρήμα ήταν παΣΟΚ και τώρα.... σφυρίζει σα Πόντιος Πιλάτος?
-
Δεν κρίνω το Δημαρά, απλά σου παρουσίασα μια περίπτωση όντως ανεξάρτητου πολιτικού λόγου. Αν θεωρείς διαφωνία του Ανδρουλάκη με το σύστημα ατάκες σε συνεντεύξεις του τύπου 'Τα λεγα εγώ του Γιώργου' σου θυμίζω ότι αυτά τα λεγε και ο μακαρίτης ο Κακαουνάκης και πολλοί ακόμα 'ανεξάρτητοι'.
Για το πασοκ πάντως είναι φοβερό asset καθώς διατηρεί με τον πλέον ιδανικό τρόπο μια επαφή με το παλιό 'καλό' πασοκ της εποχής των ζιβάγκο και των μουστακιών. Αν ο Καραμανλής είχε μισό γραμμάριο μυαλό θα είχε αναθέσει τον ίδιο ρόλο στον Καρατζαφέρη και δεν θα τον έδιωχνε από ΝΔ (αφού πρώτα του είχε ρίξει λίγο πιπέρι στο στόμα για κάτι χρυσές αυγές, βασιλιάδες κλπ). -
Ο χρήστης 888888 έγραψε:
Αυτά που λες είναι αηδίες περί employee of the month. Ο Κακαουνάτσης ήταν υπάλληλος του παΣΟΚ και μάλιστα από τους καλούς.
Ενω ο Μιμης ειναι στο ΠΑΣΟΚ απο...ιδεολογια
Είσαι στο 2010 και ακόμα ψάχνεις ιδεολογίες?
Ο Μίμης έχει ανεξάρτητο πολιτικό λόγο.
Kαι ανεξαρτητη αναρτηση , υδραυλικο τιμονι, φυμε τζαμια και ηλεκτρομαγνητικες κλειδαριες
Ναι, σου φαίνεται περίεργο? Τρελό γκάζι ο Μίμις.
Και το μαγαζί ταΐζει πολύ κόσμο. το μαγαζί που λες μάλλον ταΐζει σχεδόν όλη την Ελλάδα. Δε ταΐζει μόνο τον Μίμη.
Ταϊζει κι αλλους 'ανεξαρτητους' δηλαδη??
Το σύστημα παντού είναι πυραμίδα. Και στην Ελλάδα εξαρτάτε πολύ από το κράτος. Ναι όλοι μας τρώμε από εκεί. Και οι ανεξάρτητοι και όλοι. Άλλοι λίγο, άλλοι πολύ.
Τουλάχιστον αυτός έχει και αλλού συνεισφορά εκτός από την πολιτική.
Που??
Διδάσκει, έχει συγγραφικό έργο, κτλ....
Να συγκρίνουμε εσένα τι συνεισφέρεις σε αυτή την κοινωνία εκτός από το co2 που αναπνέεις εσύ και το αμάξι σου?Μήπως επειδή ο Μίμης είναι πιο δημοφιλής απλά σου τη σπάει πιο πολύ? Ή μήπως επειδή έχει ανεξάρτητο λόγο και δε τον φθείρει η μπόχα του παΣΟΚ?....
Οτι θα βρισκοταν οπαδος του Ανδρουλακη ομολογω οτι δε το περιμενα...
Τον συμπαθώ απλά. Και όταν υπάρχουν τόσα λαμόγια στη πολιτική και αφού έχουμε φτάσει στο χείλος του γκρεμού, μου τη σπάει πολύ που ακόμα μερικοί, ένεκα ράδιο αρβύλα, κλείνουν τα μάτια για μερικούς και τυφλά λιθοβολούν κάποιους άλλους.
-
Αν θεωρείς διαφωνία του Ανδρουλάκη με το σύστημα ατάκες σε συνεντεύξεις του τύπου 'Τα λεγα εγώ του Γιώργου' σου θυμίζω ότι αυτά τα λεγε και ο μακαρίτης ο Κακαουνάκης και πολλοί ακόμα 'ανεξάρτητοι'.Δεν είναι ανεξάρτητος ο Μίμης. παΣΟΚ στηρίζει. Αλλά έχει ανεξάρτητο πολιτικό λόγο. Έχει διαφορά. Τις ακούω τις εκπομπές του και διαβάζω το ιστολόγιο του.
Στη ΝουΔου ο Σαμαράς διαγράφει όποιους διαφωνούν. Όπως τον Καρατζαφέρη και όπως τη Μπακογιάννη. Κακό παράδειγμα. Αυτή ήθελε να φύγει. Τέσπα.
ΔΝΤ, eurogroup, κούρεμα, μνημόμιο ΙΙ, σωθήκαμε!!!