-
Ο χρήστης robert έγραψε:
για να μην υπαρχουν περαιτερω αμφιβολιες σε οσους διαβαζουν .....μολις λυθηκε το θεμα του παραβολου.......οπως σας εξηγησα και τηλεφωνικως μια ατυχης συμπτωση δεν μας αφησε να σας επιστρεψουμε το παραβολο το οποιο θα κατατεθει αυριο στον λογαριασμο που μου δωσατε
ΣΥΓΝΩΜΗ για το ατυχες αυτο θεμαΔΗΜΗΤΡΗΣ
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Το σίγουρο είναι ότι στην Μεσογείων, εν όψει της κατάρτισης της προκήρυξης του 2011, θα έχουν πολύ δουλειά να κάνουν, πολλά δεδομένα να λάβουν υπόψιν τους, πολλά άρθρα και κανονισμούς να εφαρμόσουν και σε πολλές 'φιλικές' πιέσεις να αντισταθούν, καλών, παλαιών, τιμίων (πραγματικά) ανθρώπων του χώρου, πλήν όμως άτολμων και κουρασμένων...
Θα μενει αραγε καθολου ελευθερος χρονος για τα υπολοιπα μικρα προβληματακια του μηχανοκινητου οταν τελειωσει αυτη η πολυ (και δημιουργικη θα προσθετα) δουλεια; Θα παρει ή οχι αγωνα απο τους συνεταιρους της στην ομοσπονδια η ΑΛΑ; Μεγαλο ερωτημα, μεγαλη αγωνια διχως αλλο.
Μα καλέ μου φίλε, έτσι όπως είναι σήμερα, το να πάρει αγώνα θα είναι σκάνδαλο. Θα σημαίνει ότι ΣΙΓΟΥΡΑ είναι «συνεταίροι» βρομεροί και τρισάθλιοι.
Μα άμα αναγεννηθεί η ΑΛΑ, μαζεύοντας ΟΛΟΥΣ τους παλαιούς στυλοβάτες της, που την ‘κάναμε’ για να μην ‘σφαχτούμε’ με την αδιαλλαξία και τον ύποπτο αυταρχισμό της γηραιάς κυρίας, ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΤΟΤΕ, σίγουρα δεν θα υπάρχει «συνεταίρος», μα η ΕΘΕΑ μας.
Όσο για τα «μικρά προβληματάκια», λύνονται εύκολα με λίγη λογική και διάθεση.
ΑΝΤΩΝΗΣ. -
Ο χρήστης leonakias έγραψε:
ΔΗΜΗΤΡΗΣ
**********************ΔΗΜΗΤΡΗ, στης 09/10/10 14,33 έκανα μια παράθεση, που νομίζω ότι λύνει όλα τα προβλήματα στην ΑΛΑ κατ’ αρχή.
Σίγουρα οι θέσεις μου είναι γνωστές, και της υπερασπίζομε όταν δεν υπάρχει λογικός αντίλογος.
Σίγουρα γνωρίζεις ότι είμαι άοκνος του σπορ, και το έχω αποδείξει στο παρελθόν περίτρανα στης διοργανώσεις της ΑΛΑ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ.
Θα ήθελα να ποστάρεις επάνω μου, λέγοντας την γνώμη σου.
Antonis-team
-
αυτα της πυροσβεστικης ειναι αλλα λογια να αγαπιομαστε,20 χρονια τωρα ο πατερας μ στο τμημα ορωπου-παρνηθας και παντα η πυροσβεστικη εστελνε οχημα η στην φυλη η μαυροσουβαλα αλλωστε εχουμε δει και αγωνα εκει εν ωρα βαρδιας' και καλα''......μπορει και να μην εστειλε ο δοικητης φετος τι να πω,αλλα μαλλον η λεσχη δεν πιεσε κιολας τους αρμοδιους!!!
-
Η Α.Λ.Α. επικαλείται:
- Κώλυμα Κρατικών Υπηρεσιών
- Απουσία χορηγού
- Υπέρογκα έξοδα
Η ΕΠΑ/ ΕΘΕΑ, απαντά - ανακοινώνει:
...Τέλος, το γεγονός ότι η ΑΛΑ δεν κατόρθωσε φέτος να διοργανώσει το ΜΑΥΡΟ ΡΟΔΟ και το ΑΤΤΙΚΟ ΡΑΛΛΥ μας προβληματίζει ιδιαίτερα και αξιολογείται...
Εγώ προσωπικά αποκωδικοποιώ την ανακοίνωση της Α.Λ.Α. ως κρούση σήματος κινδύνου, μιας δυσχερούς κατάστασης στην οποία βρέθηκε και αυτή φέτος, (όπως και άλλοι διοργανωτές που ακύρωσαν προγραμματισμένους αγώνες, ΠΑΛΜΑ, Σπάρτη, Ανάβρα, Αμφίκλεια, Αγρίνιο, Γιάννενα, ΕΛΠΑ-Ιστορικό Ακρόπολις).
Του χρόνου, τι μέλλει γενέσθαι και για άλλους διοργανωτές ; Θα τα καταφέρουν ;
Ευελπιστώ ότι την ΕΠΑ/ΕΘΕΑ, θα την προβληματίσει και θα αξιολογήσει (πέραν της δυναμικής της ΑΛΑ) και των αιτιών – προβλημάτων που αναγκάζουν τους Οργανωτές να ματαιώνουν αγώνες και να επιβάλλει μέτρα, όσο σκληρά και αν είναι αυτά, αρκεί να δίνουν μια υποψία προοπτικής στο χώρο μας …
Είχα γράψει πριν από λίγο καιρό σε άλλη ενότητα κάτι σχετικό:
Ο χρήστης Ευφραίμογλου Μιχάλης έγραψε:
Ίσως τίποτα από αυτά δεν ισχύει, αλλά μάλλον εγώ δεν είχα συνειδητοποιήσει το πραγματικά δυσχερές οικονομικό πλαίσιο που βρίσκονται αρκετές Διοργανώτριες Λέσχες.
Ήδη φέτος διαπιστώσαμε την ηχηρή απουσία πολλών Διοργανωτών, που λύγισαν κάτω από τα υπέρογκα και ανελαστικά έξοδα που απαιτεί ένας αξιοπρεπής και ασφαλής αγώνας και ματαίωσαν προκηρυγμένους αγώνες, με ρίσκο να μην τους ανατεθεί καμία διοργάνωση το 2011.
Η ΕΛΕΤΑ, η ΑΛΑ, η ΑΛΑΜΑΠ, η ΠΑΛΜΑ, το Αγρίνιο, η Σπάρτη, είναι μερικά μόνο τρανταχτά παραδείγματα.Ο Μάστορας από την πλευρά του δικαιολογημένα πιέζει για παροχές και εκπτώσεις, αλλά δυστυχώς «ουκ αν λάβεις παρά του μη έχοντος».
Και δεν είναι λύση να πεις, φύγε εσύ που δεν μπορείς να έρθει ο άλλος… Ποιος άλλος ; Δεν υπάρχει άλλος. Οικονομικά τουλάχιστον όλοι είμαστε από την μία πλευρά του ποταμού και κανείς από την αντίπερα όχθη.΄Όλοι εμείς λοιπόν οι υπόλοιποι, τι κάνουμε σε αυτό το σκηνικό του μαύρου θεάτρου; Παραμένουμε άπραγοι θεατές και περιμένουμε να σκάσει το επόμενο κανόνι, έως ότου ακούσουμε και το δικό μας…
Οι Λέσχες Αυτοκινήτου και η ποιότητα της επικοινωνία τους, μου θυμίζουν τις Πόλεις – Κράτη της Αρχαίας Ελλάδας, Αθήνα, Σπάρτη, Θήβα, που μάχονταν η μία την άλλη.
Σήμερα βέβαια οι Διοργανωτές δεν πολεμούν μεταξύ τους, αλλά δεν υπάρχει η δέουσα αλληλεγγύη, η αμοιβαιότητα, η υποστήριξη, η ανταποδοτικότητα. Η κάθε μία πορεύεται σε μοναχική και δύσβατη ανηφόρα, με κοντόφθαλμο και εγωκεντρικό οπτικό πεδίο, μη εξωτερικεύοντας το πρόβλημα, μη ζητώντας βοήθεια, φθάνοντας στο χείλος του γκρεμού…Πρέπει άμεσα, για το συμφέρον μας να κατανοήσουμε ότι όλοι στο σπορ είμαστε μία οικογένεια, Επιτροπή Αγώνων, Διοργανωτές, Αγωνιζόμενοι, Στελέχη/Κριτές και ότι όταν πληγώνεται ένα μέλος της οικογένειας, ματώνουν και τα υπόλοιπα μέλη.
Φαντάζομαι οι Λέσχες να προμηθεύονται συλλογικά, κατόπιν Πανελλήνιου Διαγωνισμού, που θα προκηρύσσει η Ομοσπονδία, σε πολύ χαμηλές τιμές, υλικά που τα χρειάζονται τακτικά και επανειλημμένα σε κάθε αγώνα όπως π.χ. κύπελλα, εκτυπώσεις, αφίσες, βιβλιοδεσίες, γραφική ύλη, κλπ
Φαντάζομαι να δημιουργείται μία ομάδα Στελεχών και Κριτών οι οποίοι εθελοντικά να προσφέρουν τις γνώσεις τους, την εμπειρία τους και το κυριότερο την αγάπη τους, είτε αφιλοκερδώς είτε λαμβάνοντας τα πραγματικά – βασικά έξοδά τους, σε αγώνες που αποδεδειγμένα κινδυνεύουν να ματαιωθούν λόγω οικονομικών δυσκολιών. Και φυσικά εγώ και η γυναίκα μου θα γράψουμε πρώτοι το όνομά μας σε αυτή την ομάδα.
Φαντάζομαι έναν «Καλλικράτη» στις Λέσχες όπου χωρίς να χάνουν την αυτονομία τους και το αυτοδιοίκητό τους, χωρίς να συγχωνεύονται, να δίδονται τα κατάλληλα κίνητρα, ώστε να κτίζουν γέφυρες μεταξύ τους, να συνεργάζονται, να δραστηριοποιούνται από κοινού, να συνιδιοργανώνουν αγώνες, έτσι ώστε να μειώνονται τα κόστη, να ενδυναμώνεται το ανθρώπινο δυναμικό τους, να επιτυγχάνεται αρτιότερο αποτέλεσμα, με τελικό ωφελημένο αποδέκτη τους αγωνιζόμενους.
Φαντάζομαι την προκήρυξη ενός «Πρωταθλήματος» μεταξύ των Οργανωτών και τελικούς νικητές, εκείνους με την καλύτερη διοργάνωση, η οποία θα πιστοποιείται από την σύνθεση διαφορετικών παραγόντων, π.χ. έκθεση Παρατηρητή, ψηφοφορία δημοσιογράφων, αγωνιζομένων, θεατών και θα λαμβάνει υπ όψιν τον βαθμό δυσκολίας του κάθε αγώνα, ορίζοντας και αντίστοιχους συντελεστές, π.χ. ράλλυ, σισκουί, σπρίντ, κλπ.
Με τελικό έπαθλο κάποιο χρηματικό ποσό που θα ανασύρεται από ένα «κουμπαρά» ο οποίος θα τροφοδοτείται από το σύνολο των Οργανωτών, π.χ. 500€ έκαστος ανά έτος.Φαντάζομαι Οργανωτές με λιγότερη έπαρση και κομπασμό, αλλά με περισσότερη αυτογνωσία και ταπεινότητα. Οργανωτές με εμπιστοσύνη στον εαυτό τους, με όρεξη για δουλειά, ολοκληρωμένοι χαρακτήρες, χωρίς να νιώθουν την ανάγκη να αποδείξουν τίποτα, προσγειωμένοι, σοβαροί, να σκύβουν και να αφουγκράζονται την ανάσα του αγωνιζόμενου, χωρίς κόμπλεξ αυτοεπιβεβαίωσης και ηγετικά απωθημένα…
Το σπορ βρίσκεται στο ναδίρ και στ΄αυτιά μου βουίζουν κραυγές, όπως :
- νέα στάνταρ στους αγώνες έθεσε ο Α.Ο. Μακρυνίτσας !
- έτσι θα γίνονται από εδώ και εμπρός οι αγώνες πλέον !
- η Λ.Α. Κατσικούλας, έθεσε ψηλά τον πήχη και είναι δύσκολο πλέον οι άλλες Λέσχες να την ακολουθήσουν !
- επιπέδου Ράλλυ Ακρόπολις, η διοργάνωση που έκανε ο Α.Ο. Κάτω Κωλοτούμπας !
Φαντάζομαι αυτά και άλλα πολλά…, μέχρι το ξημέρωμα θα μπορούσα να σας μιλώ, αλλά μιας και είναι περασμένη η ώρα (01:10), σκέφτομαι μήπως πρέπει να αλλάξω πλευρό… και να συνεχίσω … να ονειρεύομαι
-
............όπως και άλλοι διοργανωτές που ακύρωσαν προγραμματισμένους αγώνες, ΠΑΛΜΑ, Σπάρτη, Ανάβρα, Αμφίκλεια, Αγρίνιο, Γιάννενα, ΕΛΠΑ-Ιστορικό Ακρόπολις)..........Πρωτη παρατηρηση κ. Εφραιμογλου (που τα ξερετε ολα και τα 'σφαζετε ολα'), η Λ.Α.Μ.Α. δεν ΑΚΥΡΩΣΕ κανεναν αγωνα. Τον ανεβαλε ελλειψη επαρκων συμμετοχων και λογω του οτι δεν ειναι ΜΕΓΑΛΟΛΕΣΧΗ σε πρωτευουσα νομου, με δεκαδες αντιπροσωπειες αυτοκινητων γυρω. Ετσι **θα ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙ **(ελπιζει) **τον αγωνα στις 12 Δεκεμβρη 2010 **που επαναπροσδιοριστηκε απο την ΕΘ.Ε.Α. το Sprint της Αμφίκλειας (Λ.Α.Μ.Α.), παρ ολο που τον θεσμό του κυπελου Ασφαλτινων rally sprint τον 'τιναξαν αλλοι στον αερα' με τα οσα υποσχονταν να παρεξουν, κ.λπ.(και οι οικονομικες συνθηκες και οι σπονσορες εφετος δεν παρειχαν και δεν υποστηριζαν πολυτελειες), και στο δια ταυτα κατα σειρα ΑΚΥΡΩΝΑΝ τις υπο αναληψη διοργανωσεις.
............Του χρόνου, τι μέλλει γενέσθαι και για άλλους διοργανωτές ; Θα τα καταφέρουν ;
Προτεινω οταν θα ειναι να 'στηθει' το προγραμμα των αγωνων του 2011 να παραστειτε παρα την ΕΘ.Ε.Α. να τους διαφωτισετε η να τους οδηγησετε σε σωστη κριση που να δωσουν τους αγωνες για να μην υπαρχουν τα φετεινα προβλήματα. Ετσι δεν θα υπαρχει προβλημα με λεσχες εν Ελλαδι του 2011 που τα πραγματα θα ειναι ποιο ζόρικα αν θα βρεθουν στην δυσαρεστη θεση να μην διοργανωσουν αγωνα, να προκυψουν προβλήματα παραφιλολογίας. Παντως υπαρχει και καποια αλλη θεωρεία που υπηρχε παλαιοτερα οπου οτι δεν διοργανωνε λεσχη που ειχε αναλαβει την διοργανωση, το διοργανωνε ο πανταχου παρων και τα παντα πληρων.... Εσεις παντως δεν κινδυνευετε να ακυρωσετε τιποτα γιατι και φετος εισασταν αξιοι και ολοκληρωσατε με επιτυχια τις υποχρεωσεις σας. Ευγε σας λοιπον και εμεις με τα προβληματα μας τα διοργανωτικα, με κριτικη παρα ταυτα οταν θα εχει τελειωσει η χρονια. Οχι προκαταβολικα...............
-
Ρε Γιαννη
Αυτο:
Πρωτη παρατηρηση κ. Εφραιμογλου (που τα ξερετε ολα και τα 'σφαζετε ολα'),Τι το θελεις???
Βοηθαει μηπως τον διαλογο η δινει λυσεις στα προβληματα μας?Θα μαθουμε επιτελους να συζηταμε? Θα μαθουμε οτι η γνωμη του αλλου εχει την ιδια αξια με τη δικη μας κι οτι η προοδος ερχεται μονο με το ανακατεμα των αποψεων και την καταληξη σε συγκλισεις?
Ρε τι νομιζουμε ολοι? Οτι ο καθενας απο μας ειναι κι ενας Μεσσιας???
ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΗ. Τον κ Εφραιμογλου δεν τον γνωριζω,αλλά συζηταω μαζι του πολιτισμενα...
-
Oπως τα λες doc ..... και μακαρι να ειχαμε αλλους δεκα σαν τον Μιχαηλ Εφραιμογλου στον χωρο , και ας εξαφανιζοντουσαν τα λαμογακια της αρπαχτης που το παιζουν ...διοργανωτες .
-
Ο χρήστης karapetsanosj έγραψε:
............όπως και άλλοι διοργανωτές που ακύρωσαν προγραμματισμένους αγώνες, ΠΑΛΜΑ, Σπάρτη, Ανάβρα, Αμφίκλεια, Αγρίνιο, Γιάννενα, ΕΛΠΑ-Ιστορικό Ακρόπολις)..........
Πρωτη παρατηρηση κ. Εφραιμογλου (που τα ξερετε ολα και τα 'σφαζετε ολα'), η Λ.Α.Μ.Α. δεν ΑΚΥΡΩΣΕ κανεναν αγωνα. Τον ανεβαλε ελλειψη επαρκων συμμετοχων και λογω του οτι δεν ειναι ΜΕΓΑΛΟΛΕΣΧΗ σε πρωτευουσα νομου, με δεκαδες αντιπροσωπειες αυτοκινητων γυρω. Ετσι θα ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙ (ελπιζει) τον αγωνα στις 12 Δεκεμβρη 2010 που επαναπροσδιοριστηκε απο την ΕΘ.Ε.Α. το Sprint της Αμφίκλειας (Λ.Α.Μ.Α.), παρ ολο που τον θεσμό του κυπελου Ασφαλτινων rally sprint τον 'τιναξαν αλλοι στον αερα' με τα οσα υποσχονταν να παρεξουν, κ.λπ.(και οι οικονομικες συνθηκες και οι σπονσορες εφετος δεν παρειχαν και δεν υποστηριζαν πολυτελειες), και στο δια ταυτα κατα σειρα ΑΚΥΡΩΝΑΝ τις υπο αναληψη διοργανωσεις.
............Του χρόνου, τι μέλλει γενέσθαι και για άλλους διοργανωτές ; Θα τα καταφέρουν ;
Προτεινω οταν θα ειναι να 'στηθει' το προγραμμα των αγωνων του 2011 να παραστειτε παρα την ΕΘ.Ε.Α. να τους διαφωτισετε η να τους οδηγησετε σε σωστη κριση που να δωσουν τους αγωνες για να μην υπαρχουν τα φετεινα προβλήματα. Ετσι δεν θα υπαρχει προβλημα με λεσχες εν Ελλαδι του 2011 που τα πραγματα θα ειναι ποιο ζόρικα αν θα βρεθουν στην δυσαρεστη θεση να μην διοργανωσουν αγωνα, να προκυψουν προβλήματα παραφιλολογίας. Παντως υπαρχει και καποια αλλη θεωρεία που υπηρχε παλαιοτερα οπου οτι δεν διοργανωνε λεσχη που ειχε αναλαβει την διοργανωση, το διοργανωνε ο πανταχου παρων και τα παντα πληρων.... Εσεις παντως δεν κινδυνευετε να ακυρωσετε τιποτα γιατι και φετος εισασταν αξιοι και ολοκληρωσατε με επιτυχια τις υποχρεωσεις σας. Ευγε σας λοιπον και εμεις με τα προβληματα μας τα διοργανωτικα, με κριτικη παρα ταυτα οταν θα εχει τελειωσει η χρονια. Οχι προκαταβολικα...............
Αγαπητέ, karapetsanosj,
Απορώ από πού πηγάζει αυτή η κατ΄επίφαση ευθιξία σας,
Πιστεύω ότι μάλλον διακατέχεστε από ένα σύμπλεγμα κατωτερότητας (της λεγόμενης μικρής λέσχης) και αυτό σας καθιστά επιθετικό, είρωνα, αφοριστικό και προσβλητικό. Επι πλέον σας αφαιρεί την δυνατότητα της καθαρής και αντικειμενικής ανάγνωσης και κρίσης των απόψεών μου. Έχετε καταφέρει να διαστρεβλώσετε, κατά τρόπο εντυπωσιακό τις θέσεις μου, χωρίς μάλιστα να επισημάνετε (τεκμηριωμένα) τα σημεία των θέσεών μου που διαφωνείτε.Εσείς είστε ένας επαγγελματίας στον χώρο, που κερδίζετε από αυτόν και ταυτόχρονα προσπαθείτε να προασπιστείτε το συμφέρον της λέσχης σας (και καλά κάνετε) και εγώ είμαι ένας ερασιτέχνης, χωρίς κανένα συμφέρον, αλλά με σοβαρή και υπεύθυνη (έτσι πιστεύω) νοοτροπία, με μοναδικό όφελος την είσπραξη ηθικής ικανοποίησης από την εμπλοκή μου στο σπόρ.
Εστιάζετε την προσοχή σας στο εάν ακυρώσατε ή εάν αναβάλατε τον αγώνα σας, ζήτημα κατά την γνώμη μου ήσσονος σημασίας και δεν δίνετε την δέουσα βαρύτητα στο γεγονός ότι αναγκαστήκατε, (ελλείψει συμμετοχών), να μην πραγματοποιήσετε τον αγώνα σας, στην προγραμματισμένη ημερομηνία και να ζητήσετε μια… δεύτερη ευκαιρία, με την πιθανότητα τον Δεκέμβριο να υπάρξουν περισσότερες συμμετοχές.
Αυτό ακριβώς επισημαίνω, ότι δυστυχώς έτσι πορεύεται όλο το σύστημα, εν μέσω αυτής της ανασφαλούς κατάστασης, στο τυχαίο, το πιθανό, το υποθετικό …Αυτή η δεύτερη ευκαιρία είναι ένα καμπανάκι που ηχεί για όλους ανεξαιρέτως τους διοργανωτές. Η ματαίωση ή αναβολή του αγώνα σας, δεν είναι μόνο πρόβλημα δικό σας, αλλά συνολικά όλων μας.
Ολη η κοινότητα του σπόρ πρέπει να αισθάνεται συνυπεύθυνη, προβληματισμένη και ανήσυχη, όταν κλονίζεται ένας αγώνας οπουδήποτε στην Ελλάδα, οποιουδήποτε οργανωτή…
Είναι πολύ εγωιστικό να θεωρεί ένας οργανωτής τον αγώνα του ως κτήμα του, αλλά το σωστότερο είναι να τον αντιμετωπίζει ως ένα γρανάζι μιας μηχανής, όπου όταν αυτό σπάσει, σταματά να δουλεύει κι αυτή…
Γιαυτό θα πρέπει να ζητά και να προσφέρει βοήθεια, να μάθει να συνεργάζεται, να μην είναι εσωστρεφής, να εκσυχρονίσει την νοοτροπία του, να γίνει Αγωνιζο-κεντρικός !Κατηγορείτε ορισμένες λέσχες ως υπαίτιες για την τροπή που πήρε ο θεσμός του κυπέλλου Ασφαλτινων rally sprint και δίνετε ειρωνικά συγχαρητήρια σε άλλη που κατάφερε να βγάλει το πρόγραμμά της.
Σας ενόχλησε η αγωνία μου και η ανησυχία μου, για το εάν του χρόνου θα είμαστε σε θέση να διοργανώσουμε αγώνες ;
Μήπως σας πείραξε η πρότασή μου για την αξιολόγηση - βαθμολόγηση των λεσχών, από ανεξάρτητους φορείς ;
Το πήρατε προσωπικά και χάσατε το νόημα …Υποθέτω ότι η οικονομική κρίση έχει αγγίξει ΟΛΕΣ τις λέσχες, εκτιμώ ότι το 2011 θα είναι μία πολύ δύσκολη χρονιά για όλους μας και πιστεύω ότι πρέπει να αντιμετωπίζουμε τα θέματα με ανοιχτό μυαλό, θετικό τρόπο, χωρίς κυκλοθυμικές μονοδιάστατες τοποθετήσεις, ώστε να αρθεί το γενικότερο πρόβλημα της απαξίωσης του σπορ που αγαπάμε(?),
ανιδιοτελώς(?), όλοι μας(?).Θεωρώ ότι όλες οι λέσχες έχουν λόγο ύπαρξης, τις αντιμετωπίζω με σεβασμό, ειδικά αυτές που δίνουν χρώμα, κίνηση, ζωντάνια στον τόπο τους, εκείνο όμως που με απογοητεύει σε μερικές είναι ο κομπασμός, η υπερφίαλη συμπεριφορά, η άγνοια και η νοοτροπία του ηγέτη ενός αυτόνομου προτεκτοράτου…
Ευελπιστώ στο μέλλον οι απόψεις μου, πριν τις απορρίψετε, να τύχουν από εσάς προσεκτικότερης ανάγνωσης, καθώς επίσης και να συζητησουμε από κοντά, διεξοδικότερα...
**Γιατρέ, Μάστορα, σας ευχαριστώ… **
-
……μα Μιχάλη μου, είσαι ερασιτέχνης, άρα το κανείς γιατί το αγαπάς!
……μα Μιχάλη μου επειδή το αγαπάς το αντικείμενο, φτιάχνεις τον αγώνα εσύ, δεν πληρώνεις να στον φτιάχνουν. Και με 5 siμετοχές θα τα καταφέρεις, γιατί έχεις λέσχη με μέλη και όχι με φαντάσματα. Και είναι μέλη ανιδιοτελή και πρόθημα.
……μα Μιχάλη μου, δεν χρωστάς σε κανέναν τίποτα, και έτσι όταν βάζεις την σφραγίδα σου και την υπογραφή σου, το κανείς διότι έτσι σου γουστάρει, διότι έτσι πιστεύεις, διότι έτσι πρέπει, δεν ‘ξοφλάς’ εξυπηρετήσεις, και άνομα συμφέροντα.
Και στο φινάλε, και εάν δεν ‘κάτσει’ ένας αγώνας, με πιο πολλά λευτουλια θα είσαι στο πορτοφόλι σου, γιατί από τον οικογενειακό σου κορβανά, δεν θα διαρρεύσουν προς αυτόν!!....
ΑΝΤΩΝΗΣ. -
....... καθώς επίσης και να συζητησουμε από κοντά, διεξοδικότερα..Επειδη πολυ μου αρεσει αυτο οταν θα γινει θα ξαναδημοσιοποιησουμε τα συμπερασματα μας ο καθενας χωριστα, χωρις θετικα η αρνητικα σχολια απο ειδημονες.
-
Ο χρήστης karapetsanosj έγραψε:
....... καθώς επίσης και να συζητησουμε από κοντά, διεξοδικότερα..
Επειδη πολυ μου αρεσει αυτο οταν θα γινει θα ξαναδημοσιοποιησουμε τα συμπερασματα μας ο καθενας χωριστα, χωρις θετικα η αρνητικα σχολια απο ειδημονες.
Γιαννη, συνελθε. Οι μονοι πραγματικοι ειδημονες (με ευρεια εννοια) ειναι αυτοι που σε σχολιασαν και οι ομοιοι τους ΟΔΗΓΟΙ ΑΓΩΝΩΝ. ΕΛΕΟΣ! Σηκωθηκανε τα ποδαρια να βαρεσουν κεφαλι
Μη θες ν αρχισω, γιατι δε θα βγει σε καλο, και θα παω κοντρα σ αυτο που εγραψα πιο πανω.
Εκτος κι αν μου το ζητησεις κι αναλαβεις και την ευθυνη... -
[
Είναι πολύ εγωιστικό να θεωρεί ένας οργανωτής τον αγώνα του ως κτήμα του, αλλά το σωστότερο είναι να τον αντιμετωπίζει ως ένα γρανάζι μιας μηχανής, όπου όταν αυτό σπάσει, σταματά να δουλεύει κι αυτή…
Γιαυτό θα πρέπει να ζητά και να προσφέρει βοήθεια, να μάθει να συνεργάζεται, να μην είναι εσωστρεφής, να εκσυχρονίσει την νοοτροπία του, να γίνει Αγωνιζο-κεντρικός !
Ν ΑΓΙΑΣΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ!Θεωρώ ότι όλες οι λέσχες έχουν λόγο ύπαρξης, τις αντιμετωπίζω με σεβασμό, ειδικά αυτές που δίνουν χρώμα, κίνηση, ζωντάνια στον τόπο τους, εκείνο όμως που με απογοητεύει σε μερικές είναι ο κομπασμός, η υπερφίαλη συμπεριφορά, η άγνοια και η νοοτροπία του ηγέτη ενός αυτόνομου προτεκτοράτου…
ΚΑΙ Η ΧΡΗΣΗ ΠΑΝΤΟΣ ΘΕΜΙΤΟΥ Η ΑΘΕΜΙΤΟΥ ΜΕΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΤΟΥ.**Γιατρέ, Μάστορα, σας ευχαριστώ… **
ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΜΑΣ!
-
Για αρχή , θα πρότεινα να αλλάξει ο τίτλος του topic σε:
'ΑΝΑΒΟΛΗ / ΜΑΤΑΙΩΣΗ ΑΓΩΝΩΝ 2010 , Αιτίες-Συνέπειες-Χρήσιμα συμπεράσματα.'Στη συνέχεια, και επειδή η ΕΛ.ΕΤ.Α. ματαίωσε και τους δύο Αγώνες που είχε αναλάβει για φέτος, κρίνω σκόπιμο να παραθέσω τα παρακάτω (που αποτελούν την προσωπική μου άποψη).
Κατηγορείται η Λέσχη μας , εμμέσως πλήν σαφώς , πως 'τίναξε' στον αέρα το Κύπελλο Ασφάλτινων Ραλλύ Σπρίντ .
Εγώ με την σειρά μου θα προσθέσω πως το ίδιο κάναμε και με το Κύπελλο Χώματος.
Θα συμφωνούσα , εάν είμαστε η μόνη Λέσχη που ματαίωσε Αγώνα φέτος , πράγμα που δέν συνέβη.Κάθε μία Λέσχη, για τους δικούς της λόγους, ανέβαλε ή/και ματαίωσε τον/τους Αγώνες που είχε ζητήσει το 2009 και της ανατέθηκε η διοργάνωση για το 2010, και το γνωστοποίησε είτε έγκαιρα είτε την τελευταία στιγμή.
Συμφωνώ , πως ΟΛΕΣ είναι υπεύθυνες και υπόλογες για την κάθε ματαίωση, απέναντι στην Διοργανώτρια Αρχή αλλά ΚΑΙ απέναντι στούς Αγωνιζόμενους.Σάν απολογία λοιπόν (προσωπική) , απέναντι στούς Αγωνιζόμενους και μόνον (απέναντι στην Διοργανώτρια Αρχή είναι άλλο θέμα και όχι μέσω forum.) :
Η Λέσχη μας το 2009 διοργάνωσε ένα -κατα γενική ομολογία- αρκετά πετυχυμένο Αγώνα. Κατά την διαδικασία κατάρτισης του προγράμματος για το 2010 , ζήτησε 2 αγώνες. Αυτό , εκ του αποτελέσματος κρίνοντας , ήταν ΛΑΘΟΣ !
Αλλά , ποιός , τον Οκτώβριο του 2009 , μπορούσε να προβλέψει το μέγεθος της οικονομικής κρίσης που η Χώρα μας περνάει ???
Τα σύννεφα , για μάς , εμφανίστηκαν στον ουρανό τον Φλεβάρη με την διστακτικότητα και τα μισόλογα των χορηγών, πύκνωσαν το Μάρτη με τα πρώτα μέτρα της κυβέρνησης και το μούδιασμα στην αγορά και την κοινωνία και η καταιγίδα ξέσπασε το Μάϊο με την ένταξη στο ΔΝΤ.
Έγκαιρα ανακοινώσαμε την ματαίωση του Ασφάλτινου Αγώνα, και όταν και οι λιγοστές ελπίδες για Χορηγίες για τον Χωμάτινο εξανεμίστηκαν , ματαιώσαμε , έγκαιρα , και αυτόν.Εδώ θα πρέπει να δημοσιοποιήσω την κίνηση του κ. Χρήστου Πλατή , ο οποίος με τον τρόπο του εξασφάλισε την υπόσχεση μεγάλης επιχείρησης για χορηγία για το Χωμάτινο ('γιατρέ' σε ευχαριστούμε !!!!!!!! , η στάση σου κοσμεί τους Ελληνικούς Αγώνες ! και κρατάμε για το μέλλον την πρόθεση της επειχήρησης αυτής.) , όμως τα καλά νέα ήρθαν ΜΕΤΑ την ανακοίνωση της ματαίωσης και πιθανή αναβολή για Οκτώβριο ή Νοέμβριο ήταν δύσκολη έως απαγορευτική λόγω υψομέτρου και καιρικών συνθηκών εκείνους τους μήνες .
Οδηγηθήκαμε στην ματαίωση των δύο Αγώνων , ΟΧΙ ΕΛΑΦΡΑ ΤΗ ΚΑΡΔΙΑ ! , απο την διαβλεπόμενη αδυναμία Διοργάνωσης τους στο επίπεδο -και καλύτερο- του 2009, και το σίγουρα επερχόμενο οικονομικό τέλμα της Λέσχης.
Και το δίς εξαμαρτάνειν ούκ ανδρός σοφού !!!
Βλέπετε , η ΕΛΕΤΑ, μετά απο την Διοργάνωση Δύο Ράλλυ που προσμετρούσαν στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα την δεκαετία του 1990 , έφτασε σε οικονομικό αδιέξοδο και αδρανοποιήθηκε.
Απο το 2003 που επαναδραστηριοποιήθηκε , δημιουργήθηκε πάλι η υποδομή -με βάρος στους κριτές- , και διοργανώνει Αγώνες , θα μου επιτρέψετε την έκφραση, με επίκεντρο και τελικούς αποδέκτες τους Αγωνιζόμενους .
Είναι οι άνθρωποι που πληρώνουν και πιστεύουμε οτι είμαστε υποχρεωμένοι απέναντί τους !!!
Έχουμε κατηγορηθεί , όχι απο τους Αγωνιζόμενους, πως ξεκινήσαμε μια τακτική πολλών παροχών που ήταν οικονομικά δυσβάστακτες . Κάποιοι φέτος ίσως χάρηκαν που δεν καταφέραμε να δώσουμε τις ίδιες παροχές , και τελικά δεν έγιναν οι Άγώνες μας. Εμείς στεναχωρεθήκαμε , αλλά έτσι ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΑΜΕ την ύπαρξη και την συνέχιση λειτουργίας της ΕΛΕΤΑ , και ελπίζουμε πως ο ένας και μόνον ένας Αγώνας (Ασφάλτινος) που ζητήσαμε για το 2011 θα μας δωθεί , για να διοργανωθεί στα επίπεδα που έως πέρυσι είχαμε φτάσει.Ας είναι το 2010 μία άσχημη ανάμνηση και μόνο.
Ένα μεγάλο συγνώμη.Αποστόλης Νούσιας
Γιάννενα. -
Αποστολη γεια σου
Η 'εξομολογηση' τιμα κι εσενα και την ΕΛΕΤΑ. Κανενα σχολιο γι αυτην. Αλλο θελω να γραψω.
Βρεθηκα προ ημερων στην περιοχη σας, δεν σου τηλεφωνησα γιατι εμπλεξα με ιατρικα, κινηθηκα ομως πολυ στα βουνα σας. Ειδα λοιπον και θαυμασα (ΟΝΕΙΡΕΥΤΗΚΑ ειναι η αληθεια-μαρτυρας μου η Ελπη που τρυπησε το πατωμα ) απιθανους δρομους και δρομακια. Αυτο ομως που σημαδεψε την βολτα μου ηταν το περασμα Κυριακη μεσημερι απο την Καταρα. Φιλε, δεν συναντησα ουτε ενα (κυριολεκτικα) αυτοκινητο. Μηπως πρεπει να την σκεφτειτε? Ειναι ολα τα λεφτα.
Μια ιδεα ριχνω. Μη βαρας ρε!Αυτο:
'Είναι οι άνθρωποι που πληρώνουν και πιστεύουμε οτι είμαστε υποχρεωμένοι απέναντί τους !!!'Ξαναπεστο σε κατι παλληκαρια εδω...πιο πανω.
Χωρις την παραμικρη κακια. Μονο για να μην ξεχνιομαστε. -
Γειά σου 'γιατρέ' !!!
Χρεώθηκες με απουσία ! Να μήν επαναληφθεί !!!
Όπως είδες και σε δημοσίευσή μου στο topic 'ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΖΗΣ' , το 2011 , λόγω της συμπεριφοράς οδηγών (όχι μόνον αγωνιζόμενων) πρίν τον αγώνα , ίσως χρειαστεί να αλλάξουμε ειδική .
Ευτυχώς , ο Νομός Ιωαννίνων είναι απο τους 'οδηγικούς παράδεισους' , γεμάτους πιθανές ειδικές.
Ειδικά μετά την ολοκλήρωση της Εγνατίας , η προσέγγιση είναι ευκολότερη σε σημεία σαν αυτό που η κυρία Έλπη δημιούργησε ... λαμαρινοδουλειές .
Το ψάχνουμε , όχι μόνο σαν ειδική, αλλά σαν σύνολο -ειδική, ασφάλεια, απλή, σημεία θεατών, τοπική κοινωνία , δυνατότητα ασθενοφόρων+ύπαρξη Νοσοκομείου/Κέντρου Υγείας, δυνατότητα πυροσβεστικών, χώρους service ίσως με κάποια καταστήματα , και πολλά άλλα .
Το μύνημά μας είναι : ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ !!!Αποστόλης.
-
Ο χρήστης apostolis έγραψε:
Γειά σου 'γιατρέ' !!!Χρεώθηκες με απουσία ! Να μήν επαναληφθεί !!!
Όπως είδες και σε δημοσίευσή μου στο topic 'ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΖΗΣ' , το 2011 , λόγω της συμπεριφοράς οδηγών (όχι μόνον αγωνιζόμενων) πρίν τον αγώνα , ίσως χρειαστεί να αλλάξουμε ειδική .
Ευτυχώς , ο Νομός Ιωαννίνων είναι απο τους 'οδηγικούς παράδεισους' , γεμάτους πιθανές ειδικές.
Ειδικά μετά την ολοκλήρωση της Εγνατίας , η προσέγγιση είναι ευκολότερη σε σημεία σαν αυτό που η κυρία Έλπη δημιούργησε ... λαμαρινοδουλειές .
Το ψάχνουμε , όχι μόνο σαν ειδική, αλλά σαν σύνολο -ειδική, ασφάλεια, απλή, σημεία θεατών, τοπική κοινωνία , δυνατότητα ασθενοφόρων+ύπαρξη Νοσοκομείου/Κέντρου Υγείας, δυνατότητα πυροσβεστικών, χώρους service ίσως με κάποια καταστήματα , και πολλά άλλα .
Το μύνημά μας είναι : ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ !!!
Αποστόλης.Το καλό που σας θέλω.....
-
« Apostolis έγραψε:
Το μύνημά μας είναι : ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ !!!»
Και εμείς μαζί σου πάντα φίλε.
ΑΝΤΩΝΗΣ. -
δηλαδη......
ΑΝΑΒΑΣΗ ΚΑΤΑΡΑΣ ???!!!!!!
με νονο τον Πλατη και γονεις την ΕΛΕΤΑ?καλο ακουγεται....
dimos
-
Ο χρήστης dimos έγραψε:
δηλαδη......
ΑΝΑΒΑΣΗ ΚΑΤΑΡΑΣ ???!!!!!!
με νονο τον Πλατη και γονεις την ΕΛΕΤΑ?καλο ακουγεται....
dimos
Θα πάρεις και το τροχόσπιτο για τα δοκιμαστικά?!.....
Α.
ΑΤΤΙΚΟ ΡΑΛΛΥ