-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
τι λέτε???Κανονίζουμε κάτι για Κυριακή πρωί (όχι πολύ πρωί )?ναι... μιλάμε...
-
Ο χρήστης ddl449 έγραψε:
Έχασες που δεν ήρθες πάντως ddl. Γέλιο από τα λίγα...
Απο σένα κύριε από τον Ιούνιο ακόμα περιμένω τηλέφωνο...
Τώρα είδα το θέμα βασικά.
και θα περιμέεεενεις...
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
τι λέτε???Κανονίζουμε κάτι για Κυριακή πρωί (όχι πολύ πρωί )?
Eγω τωρα το ειδα...
Κανονιζουμε τιποτα το αλλο ΣΚ ?, τωρα που εχει και 'τουρμπόκαιρο' , για εσας τους πιεσμενους...
Να κανουμε μια ωραια διαδρομη, να ξεσκουριασουμε λιγο , και μετα καφε ή/και φαγητο, και κουβεντουλα.
Τι λετε?δεν έχει τουρμπόκαιρο ακόμη... αυτός ξεκινάει από τους 15 βαθμούς και κάτω
τώρα έχει τετρακινητόκαιρο! έχω κάνει κάτι γλύστρες...
-
Να πούμε σάββατο πρωί κατά τις 10-11 κάπου??? (κατά προτίμηση λίγο μακρυά από τα γνωστά 'κέντρα' συγκέντρωσης για καφέ για αλλαγή )
-
Να πούμε σάββατο πρωί κατά τις 10-11 κάπου??? (κατά προτίμηση λίγο μακρυά από τα γνωστά 'κέντρα' συγκέντρωσης για καφέ για αλλαγή )Oι δυο καλυτερες διαδρομες που εχω υποψιν μου, και ειναι στην Αττικη, ειναι
στα Νοτια, η γνωστη απο λιμανακια προς Σουνιο, και στα Βορεια, μετα την πλατεια της Παλαιας Πεντελης
προς Νεα Μακρη, διασχιζοντας το σημειο που βρεθηκαμε για καφε με την ομορφη θεα...
Επισης καποιος ειχε αναφερει καποτε την περιφημη διαδρομη της Παρνηθας, την οποια δεν γνωριζω,
και ευχαριστως θα εκανα για αλλαγη.
Οι καλυτερες ωρες (τσεκαρισμενα... ) για τις βολτες αυτες μεσα στο ΣΚ
ειναι κυριως Σαββατο μεσημερι, που οι περισσοτεροι
Μπορουμε να βρεθουμε για καφε πριν ή και λιγο μετα, για μια ανασυνταξη (ενδεχομενως και για φαγητο).
Τι λετε? -
Τι λετε?
για μεσημεράκι μετά τις 15:00 πρέπει να πάρω 'άδεια'.
Γενικά ψήνομαι άσχημα!!!
Σκεφτόμουν κι εγώ προς Σούνιο, αλλά μπορεί οι 'βόρειοι' να γκρινιάξουν.
-
Τι λετε?
για μεσημεράκι μετά τις 15:00 πρέπει να πάρω 'άδεια'.
Θα πεις,'ειναι για ιερο σκοπο' Παρε και εσυ για λιγο το πανω χερι...
Εξαλλου ποσες φορες το χρονο βρισκομαστε?
Οσο για την διαδρομη, ας μαζευτουμε 4-5 πρωτα, και βλεπουμε αν θα ειναι Νοτια ή Βορεια... -
Για βορεια κατι παιζει απο εμενα, για νοτια λιγο δυσκολο να κατεβω αν πειτε!
-
Θα πεις,'ειναι για ιερο σκοπο' Παρε και εσυ για λιγο το πανω χερι...
Εξαλλου ποσες φορες το χρονο βρισκομαστε?Οσο για την διαδρομη, ας μαζευτουμε 4-5 πρωτα, και βλεπουμε αν θα ειναι Νοτια ή Βορεια...
+1
Ας δούμε ποιοί είμαστε και βλέπουμε. -
Να πούμε σάββατο πρωί κατά τις 10-11 κάπου??? (κατά προτίμηση λίγο μακρυά από τα γνωστά 'κέντρα' συγκέντρωσης για καφέ για αλλαγή )
Oι δυο καλυτερες διαδρομες που εχω υποψιν μου, και ειναι στην Αττικη, ειναι
στα Νοτια, η γνωστη απο λιμανακια προς Σουνιο, και στα Βορεια, μετα την πλατεια της Παλαιας Πεντελης
προς Νεα Μακρη, διασχιζοντας το σημειο που βρεθηκαμε για καφε με την ομορφη θεα...
Επισης καποιος ειχε αναφερει καποτε την περιφημη διαδρομη της Παρνηθας, την οποια δεν γνωριζω,
Μπορουμε να βρεθουμε για καφε πριν ή και λιγο μετα, για μια ανασυνταξη (ενδεχομενως και για φαγητο).
Τι λετε?Μέσα με τα 1000!
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Oι δυο καλυτερες διαδρομες που εχω υποψιν μου, και ειναι στην Αττικη, ειναι
Τι λετε?Μέσα με τα 1000!
εσύ μέχρι να γίνεις 320si, δε σου μιλάω...
-
Το ζήτησα και έφαγα πόρτα.
Δίκιο έχουν βέβαια...δε γίνεται κάθε φορά που αλλάζω αμάξι να μου αλλάζουν το username
-
δε λες παλι καλα που δε σε αφησαν αλφιστα
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
δε λες παλι καλα που δε σε αφησαν αλφισταΚορυφαίο!
-
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Για βορεια κατι παιζει απο εμενα, για νοτια λιγο δυσκολο να κατεβω αν πειτε!κι εγώ νότια δεν θα ήθελα να πάω.... αλλά αν είναι να μην γίνει τίποτα ή να μην έρθουν κάποιοι φίλοι τότε πάμε νότια ρε παιδιά! Αλλά πόσες φορές θα δούμε αυτό το καταραμένο το Ζούνιο!
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Το ζήτησα και έφαγα πόρτα.Δίκιο έχουν βέβαια...δε γίνεται κάθε φορά που αλλάζω αμάξι να μου αλλάζουν το username
δεν μπορούν δηλαδή ή δεν θέλουν? γιατί αν κάποιος το ζητήσει ευγενικά νομίζω ότι θα γίνει... ακρεί να μην εκμεταλλευτείς το γεγονός και βάλεις πάλι αυτοκίνητο για όνομα... βάλε ένα κανονικό όνομα που δεν θα χρειάζεται να το αλλάζεις κάθε τόσο... λέω εγώ τώρα... mods ακούτε?
παρακαλούμε ομαδικώς για τον ανώτερο ιερό σκοπό! ΠΑΡΑΚΑΛΩ...
-
Ο χρήστης vellerefontis έγραψε:
Το ζήτησα και έφαγα πόρτα.
Δίκιο έχουν βέβαια...δε γίνεται κάθε φορά που αλλάζω αμάξι να μου αλλάζουν το username
δεν μπορούν δηλαδή ή δεν θέλουν? γιατί αν κάποιος το ζητήσει ευγενικά νομίζω ότι θα γίνει... ακρεί να μην εκμεταλλευτείς το γεγονός και βάλεις πάλι αυτοκίνητο για όνομα... βάλε ένα κανονικό όνομα που δεν θα χρειάζεται να το αλλάζεις κάθε τόσο... λέω εγώ τώρα... mods ακούτε?
παρακαλούμε ομαδικώς για τον ανώτερο ιερό σκοπό! ΠΑΡΑΚΑΛΩ...
Ένα κανονικό θα βάλω...αλλά δε νομίζω να θέλουν.
Δε με πειράζει μωρέ...ο,τι θέλει η ομάδα διαχείρισης, δε κρατάω κακίες
Ευχαριστώ πάντως για το ενδιαφέρον.
-
Θα σου οργανωσουμε campaign, μην ανησυχεις!
-
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Θα σου οργανωσουμε campaign, μην ανησυχεις!άνετα
Θα το ανοίξουμε και σαν ψηφοφορία.
'Γιατί ο Νίκος έχει ακόμα το παλιό nickname του?
α) οι admis βαριούνται
β) οι admins δεν μπορούν
γ) ο νίκος ήταν απρεπης και αφού του απάντησαν αρνητικά τους έβρισε
δ) ο Νίκος δεν το ζήτησε αρκετά ευγενικά, προσφέροντας για παράδειγμα λουκούλιο γεύμα στους admins για να τους καλοπιάσει
ε) το 'φακελάκι' παραήταν μικρό
κοκ(ελπίζω η διαχειριστική ομάδα να έχει humor. )
Προσωπικά δεν έχω πρόβλημα με ώρες, τοποθεσίες κτλ, ΑΡΚΕΙ να είναι Σάββατο (την Κυριακή το απόγευμα παίζω σε 'τοπικό' πρωτάθλημα ποδοσφαίρου 6χ6 και δεν θα μπορέσω να έρθω αν είναι μεσημερο-απόγευμα ).
ΥΓ: πάντως είναι ΠΟΛΥ εύκολο η αλλαγή ενός nickname.Εντύπωση μου κάνει που το κάνουν τόσο 'θέμα'. έτσι από απορία, εσύ αλήθεια Νίκο πριν πόσο καιρό άλλαξες nickname από nikos147 (ιιιιιιι...διαβολικό νούμερο ) σε nikos120i ( )?
-
...φοβερός! Δεν υπάρχεις!
Το 2007 το άλλαξα (πριν 3 χρόνια).
Σάββατο είναι εντάξει και για μένα.
Εξορμήσεις πάσης φύσεως πειραγμένων..!