-
Μπορεις να βρεις αρκετα και στο http://izismile.com
πχ
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Που διαφωνεις?αυτος που δε καπνιζει δεν σε ενοχλει για κανενα λογο.
-
Ο χρήστης ntinaras έγραψε:
Που διαφωνεις?
αυτος που δε καπνιζει δεν σε ενοχλει για κανενα λογο.
Συμφωνοι.
Οπως και αυτος που καπνιζει σε καποιο καταστημα που εχει χαρακτηριστει 'καπνιζοντων' δε θα σε ενοχλησει γιατι πολυ απλα δε θα εισαι εκει. (Ουτε βεβαια θα μεινεις σπιτι σου, θα εισαι στα υπολοιπα καταστηματα που θα ειναι μη-καπνιστων)Δες το αλλιως:
εαν σε καλουσα σπιτι μου για ποτο, κατα πασα πιθανοτητα δε θα ερχοσουν γιατι θα ηξερες οτι θα καπνιζα.
Προφανως θα μου ελεγες να ερθω απο το δικο σου σπιτι, οπου και θα σεβομουν την επιθυμια σου να μην καπνισω.
Αυτο βεβαια δε σημαινει οτι το να καλεσω ενα φιλο καπνιστη απο το σπιτι μου (οπου καπνιζω ελευθερα) σημαινει ελλειψη σεβασμου. Ετσι δεν ειναι? -
σπιτι σου κανεις οτι θες
μη λεμε τα ιδια πραγματα 100 φορες -
σπιτι σου κανεις οτι θες
μη λεμε τα ιδια πραγματα 100 φορεςΔε θες να καταλαβεις... Αλλα δεν παραιτουμαι...
εαν σε καλουσα σπιτι μου για ποτο, κατα πασα πιθανοτητα δε θα ερχοσουν γιατι θα ηξερες οτι θα καπνιζα.
Προφανως θα μου ελεγες να ερθω απο το δικο σου σπιτι, οπου και θα σεβομουν την επιθυμια σου να μην καπνισω.
Αυτο βεβαια δε σημαινει οτι το να καλεσω ενα φιλο καπνιστη απο το σπιτι μου (οπου καπνιζω ελευθερα) σημαινει ελλειψη σεβασμου. Ετσι δεν ειναι?οπου
σπιτι μου = μπαρ καπνιστων
σπιτι σου = μπαρ μη καπνιστων -
Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω τι... δεν καταλαβαίνεις από αυτό:
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Αν είμαστε φίλοι και βγαίνουμε συχνά ποιος συμβιβασμός είναι πιο λογικός; Με τους δικούς σου φίλους τι θεωρείς ότι είναι δείχνει 'κατανόηση'; Να είναι οι υπόλοιποι υποχρεωμένοι επί ώρες να ανεχτούν τον καπνό από εκατοντάδες άτομα, ή να βγαίνεις εσύ έξω για τα τσιγάρα που θέλεις να κάνεις;Μπορείς άραγε να εγγυηθείς ότι οι καπνιστές μιας παρέας δεν θα περιμένουν ποτέ από τους μη καπνιστές να 'συμβιβάζονται' πηγαίνοντας σε μέρη όπου επιτρέπεται το κάπνισμα και ότι οι επισκέψεις σε αυτά τα μέρη θα περιορίζονται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στις περιπτώσεις που η παρέα αποτελείται μόνο από καπνιστές;
Πόσο ρεαλιστικό το βλέπεις το σενάριο;
-
σπιτι σου κανεις οτι θες
μη λεμε τα ιδια πραγματα 100 φορεςΔε θες να καταλαβεις... Αλλα δεν παραιτουμαι...
Αυτο βεβαια δε σημαινει οτι το να καλεσω ενα φιλο καπνιστη απο το σπιτι μου (οπου καπνιζω ελευθερα) σημαινει ελλειψη σεβασμου. Ετσι δεν ειναι?οπου
σπιτι μου = μπαρ καπνιστων
σπιτι σου = μπαρ μη καπνιστωνσπιτι σου=σπιτι σου
σπιτι μου=σπιτι μου -
Εγω παντως τα πηρα τα τηλεφωνακια μου χθες για να καταγγειλω...
Φυσικα σε 2 μερη οπου δεν καπνιζε κανεις... Στο ενα ηρθαν....
Ετσι για να γελασουμε... -
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Μπορείς άραγε να εγγυηθείς ότι οι καπνιστές μιας παρέας δεν θα περιμένουν ποτέ από τους μη καπνιστές να 'συμβιβάζονται' πηγαίνοντας σε μέρη όπου επιτρέπεται το κάπνισμα και ότι οι επισκέψεις σε αυτά τα μέρη θα περιορίζονται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στις περιπτώσεις που η παρέα αποτελείται μόνο από καπνιστές;
Πόσο ρεαλιστικό το βλέπεις το σενάριο;
Εφοσον θα υπαρχει επιλογη και για τους δυο, δε βλεπω το λογο να εγγυηθω κατι.
Αλλωστε, οπως λεει και ο ntinaras αργα η γρηγορα θα μενουμε ο καθενας σπιτι του
σπιτι σου=σπιτι σου
σπιτι μου=σπιτι μου -
γιατι δε πας σε μπουζουκια η καζινο που επιτρεπεται?
-
γιατι δε πας σε μπουζουκια η καζινο που επιτρεπεται?Εσενα δε σε ενοχλει που** επιτρεπεται** στα μπουζουκια & καζινο?
Δυο ενδεχομενα υπαρχουν:
Ή δεν πας σε τετοια μαγαζια (αρα εισαι παρτακιας: 'τι με νοιαζει εαν επιτρεπεται αφου δεν παω...')
Ή , ξαφνικα, η 'αντισταση' σου καμπτεται. ('Ελα μωρε δεν εχει τοσο καπνα... ας πεταξουμε κανα γαρυφαλακι') -
Ο χρήστης deltasailor έγραψε:
Εγω παντως τα πηρα τα τηλεφωνακια μου χθες για να καταγγειλω...
Φυσικα σε 2 μερη οπου δεν καπνιζε κανεις... Στο ενα ηρθαν....
Ετσι για να γελασουμε...Ποιό νούμερο κάλεσες? Το 1142?
-
το προβλημα λυθηκε, η χρεωση για το 1142 ειναι πλεον 15€/κληση.
-
-
γιατι δε πας σε μπουζουκια η καζινο που επιτρεπεται?
Εσενα δε σε ενοχλει που** επιτρεπεται** στα μπουζουκια & καζινο?
Δυο ενδεχομενα υπαρχουν:
Ή δεν πας σε τετοια μαγαζια (αρα εισαι παρτακιας: 'τι με νοιαζει εαν επιτρεπεται αφου δεν παω...')
Ή , ξαφνικα, η 'αντισταση' σου καμπτεται. ('Ελα μωρε δεν εχει τοσο καπνα... ας πεταξουμε κανα γαρυφαλακι')διαφωνω που επιτρεπεται εκει,αλλα μεχρι να απαγορευτει γιατι δε βολευεσαι να πηγαινεις εκει?
-
διαφωνω που επιτρεπεται εκει,αλλα μεχρι να απαγορευτει γιατι δε βολευεσαι να πηγαινεις εκει?
Eχω αγοραφοβια και προτιμω μικρα μπαρ.
Εσυ πας στα μπουζουκια?
-
οχι δε παω,κυριως λογο καπνου,τιμων και ζωων που κυκλοφορουν εκει μεσα
-
οχι δε παω,κυριως λογο **καπνου,τιμων και ζωων **που κυκλοφορουν εκει μεσαΜε αυτή την ιεράρχηση?
-
οχι δε παω,κυριως λογο καπνου,τιμων και ζωων που κυκλοφορουν εκει μεσαΖωα γιατι?
Εαν λοιπον εξαιρεσουμε τον καπνο, γενικα δε πας σε καταστηματα που λογω τιμων και ζωων?
-
ναι
εσυ γιατι δε πας?
ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ [#3] (Το τσιγάρο το τελευταίο...)