-
Ο χρήστης ostvarivanje έγραψε:
...ι έπεσαν πολλά αυτοκίνητα στο 'τραπέζι' και κάπου, αντί να ξεδιαλύνω τα πράγματα, είμαι ακόμα πιο προβληματισμένος από όταν άνοιξα το θέμα. Πάντως, αυτό δεν είναι κατ' ανάγκη πρόβλημα, καλύτερα να θέσω όλα τα αυτοκίνητα κάτω από τις ίδιες προϋποθέσεις για να διαλέξω τι θα πάρω. Λίγο το φιλοσόφησα τώρα το ζήτημα, αλλά... αν βρω σε καλή κατάσταση καμία clk θα την πάρω με κλειστά μάτια. Αυτό το αμάξι πιστεύω ότι μου ταιριάζει γάντι. Άντε να δούμε...Με κλειστά μάτια δεν θα πάρεις τίποτα.... τα μάτια σου 14 κυκλοφορεί πολύ παραμύθι ειδικά για ερωτευμένους σαν κι εσένα!!
Αυτό το μπλέξιμο που αναφέρεις νομίζω δείχνει ότι είσαι σε καλό δρόμο. Πρέπει όμως να αρχίσεις να ιεραρχείς και να απορρίπτεις. Η ιεράρχηση είναι για να έχεις κάτι να κοιτάς εκτός από το πρώτο αν δεν το βρίσκεις όπως θες και η απόρριψη για να μην έχεις πολλά τέτοια και χάνεις το χρόνο σου! Ο πιο εύκολος τρόπος είναι να τα δεις από κοντά και να τα οδηγήσεις. -
Θωμά εννοείς ότι το facelift είναι ακριβό οπότε μέχρι το facelift να ψάξω; Πότε βγήκε το facelift;
Onyx, παρερμήνευσες τα λεγόμενά μου. Δεν εννοούσα ότι αν βρω κάτι θα το πάρω χωρίς να το ψάξω. Εννοώ ότι αφού το ψάξω και είναι όλα οκ, τότε θα προχωρήσω. Το τυφλά σχετιζόταν με το ότι, δε θα κοιτάξω για κάποια εναλλακτική (εννοώ άλλη μάρκα). Εντάξει, αυτό το... ερωτευμένος, φυσικά και δεν το εννοούσα με τη λογική ότι μόλις βρω το πρώτο clk θα πάω να το αγοράσω, αλλά με την έννοια ότι μου αρέσει πολύ, αλλά και από την άλλη, δε θα κάνω πίσω στα standards που έχω θέσει. Τελειώνοντας με αυτό, να σε ευχαριστήσω που προσπαθείς να με προστατέψεις. Το εκτιμώ ιδιαίτερα.
Όσο για την ιεράρχηση, τώρα μου βάζεις πολύ δύσκολα. Δεν ξέρω αν και αυτό που θα αναφέρω συμβαίνει και σε άλλους, αλλά έχω μια δυσκολία στο να ιεραρχήσω στο στυλ πρώτα το ένα μετά το άλλο κοκ.
Σίγουρα, αν προσπαθήσω να ιεραρχήσω / ομαδοποιήσω τις επιλογές που έχω, θα τα έβαζα ως εξής: 1) clk και A4, 2) c - e class και 3) passat και ό,τι άλλο προκύψει, αν προκύψει.
Όμως, πέρα από αυτήν την ομαδοποίηση, αν μου προκύψει κάτι καλό, για παράδειγμα, mercedes C ή Ε class, δε θα σκεφτώ ότι δεν είναι στις πρώτες μου επιλογές, αλλά θα προχωρήσω σε αγορά.
Ελπίζω να κατάλαβες το σκεπτικό μου. -
Οχι, εννοουσα να δεις τα μοντελα του facelift που βγηκαν απο το β' εξαμηνο του 2005 μεχρι το 2009
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Αν ειναι να κοιταξεις για CLK Θα κοιταξεις απο το β' εξαμηνο του 2005 **ωπου **βγηκαν τα Facelift ΜοντελαΠώς εγώ τώρα το διάβασα ώσπου... δεν ξέρω. Ε γράψ' το ντε με όμικρον!
-
Αν ειναι να κοιταξεις για CLK Θα κοιταξεις απο το β' εξαμηνο του 2005 **ωπου **βγηκαν τα Facelift Μοντελα
Πώς εγώ τώρα το διάβασα ώσπου... δεν ξέρω. Ε γράψ' το ντε με όμικρον!
Ο δαιμων του πληκτρολογιου
-
Όχι μόνο του πληκτρολογίου, αλλά και του ματιού, γιατί και εγώ δεν είδα καλά.
-
Σήμερα ήμουν στη Θεσσαλονίκη προς αναζήτηση αυτοκινήτου. Η όλη κατάσταση έχει ως εξής:
Περιμένω τη Δευτέρα ένα Audi 2.0 tfsi quattro, από την Αθήνα. Δεν το έχω δει, αλλά είναι από ιδιαίτερα έμπιστο άτομο. Θα το δω από βδομάδα και αν πραγματικά αξίζει, θα προχωρήσω σε αγορά. Το αυτοκίνητο είναι το 06 ή του 07 (δε θυμόταν) με περίπου 50.000 χιλ. Τι να προσέξω και όποιος το έχει θα ήθελα να μου πει εντυπώσεις. Σχετικό post βέβαια θα κάνω και στο thread του Audi. Αν τελικά προκύψει το αυτοκίνητο, θα είμαι πλήρως ευχαριστημένος. -
ειναι το προηγουμενο μοντελο το ξερεις αυτο φανταζομαι.ποσο το μαλι αν επιτρεπεται?
-
Ναι, ξέρω ότι είναι το προηγούμενο μοντέλο, αλλά δε νομίζω ότι θα πρέπει να με ενοχλεί κάτι τέτοιο, εξάλλου αν πάω στο ίδιο αλλά στο καινούριο μοντέλο, ξεφεύγω πάρα πολύ.
Φυσικά και επιτρέπεται φίλε μου, γύρω στα 18.000 με 18,500 €, όπως μου είπε. -
πολυ καλη τιμη και πολυ καλο αυτοκινητο μια χαρα θα εισαι.
Πολλες αποψεις για το τουτου θα παρεις αν ρωτησεις σε εξειδικευμενα φορουμ της audi ,βαλε audi forum greece στο γουγλη και θα στα βγαλει ,νομιζω οτι ειναι δυο -
Οκ, ευχαριστώ, θα το κοιτάξω. Πάντως στο ένα που προσπάθησα το απόγευμα μέσω του κινητού, δεν μπορούσα να κάνω register και χωρίς αυτό δεν μπορείς να δεις το forum. Θα το δοκιμάσω και από υπολογιστή.
-
Πολύ καλό αμάξι, είναι και το quattro.Τελικά καταλήγεις στα 2000 κυβικά?.Το λέω γιατι είχες τους ενδοιασμούς σου.Πάρε μια ιδέα για το αμάξι εδώ:http://www.autotriti.gr/data/magazine/viewthema/29824.asp
και εδώ:http://library.techlink.gr/4t/article.asp?mag=1&issue=346&article=10242 -
Σε ευχαριστώ πολύ για τα links. Ήταν πολύ ενδιαφέροντα για μένα, για να πάρω μια πρώτη ιδέα για το αυτοκίνητο.
Γιατί λες ότι είναι πολύ καλό αμάξι και το quattro; Μα το quattro έχω σκοπό έτσι κι αλλιώς να πάρω. Εϊναι αλήθεια ότι είχα κάποιους ενδοιασμούς για το αν πρέπει να πάω σε δίλιτρο, αλλά για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο πιστεύω ότι αξίζει τον κόπο.
Από καταναλώσεις βενζίνης, ασφάλεια, σέρβις που κυμαίνονται οι τιμές; -
Οι τιμές στην αντιπροσωπεία είναι πολύ τσουχτερές.Το καλύτερο είναι να βρεις ένα καλό συνεργείο έξω.Από ασφάλεια θα είναι δίλιτρο οπότε τα ασφάλιστρα θα είναι κάπως αυξημένα ιδιαίτερα αν είναι και μεικτή η ασφάλεια.
Για κατανάλωση εμένα έκαιγε γύρω στα 10l στα 100 μεικτά.Υπολόγισε ότι είναι δίλιτρο άρα θα καίει κάτι παραπάνω! -
Σε συνεργείο λες για έξω ε; Θα το κοιτάξω, αν και επειδή ζω σε μικρή πόλη οι επιλογές δεν είναι και οι καλύτερες. Έχω υπόψη μου ότι και η κατανάλωση και τα ασφάλιστρα θα είναι αυξημένα, αλλά πάντα σε οποιαδήποτε επιλογή και να κάνεις, οριοθετείς τις ιεραρχήσεις σου. Οπότε το έχω συμπεριλάβει και αυτό το ενδεχόμενο. Απλά ρωτάω έτσι για τιμές, για να έχω μια ιδέα.
-
Εμένα το αυτοκίνητο ήταν με leasing οπότε δεν με ενδιέφεραν οι τιμές παρόλα αυτά ήταν τσουχτερές όπως μάθαινα.Σε κάθε περίπτωση αν βρεις ένα καλό εξωτερικό συνεργείο θα μπορείς να βλέπεις και τη δουλειά που γίνεται στο αυτοκίνητο σου.
-
Μάλλον κάτι τέτοιο θα κάνω. Θα δω κιόλας, ας μου πάνε όλα καλά και να το πάρω και μετά όλα τα άλλα βρίσκονται, πιστεύω.
-
Καλά αυτό είναι το βασικότερο...αλλά το σημαντικό είναι να ψάξεις πολύ καλά και να βρεις σε όσο το δυνατόν καλύτερη κατάσταση το αυτοκίνητο που θες!!
-
Ναι, εννοείται αυτό. Το ζήτημα είναι ότι προέρχεται (το συγκεκριμένο) από γνωστό, οπότε είναι πολύ πιθανό να είναι καλό και να τελειώσει εκεί η αναζήτηση.
-
Σε ευχαριστώ πολύ για τα links. Ήταν πολύ ενδιαφέροντα για μένα, για να πάρω μια πρώτη ιδέα για το αυτοκίνητο.
Γιατί λες ότι είναι πολύ καλό αμάξι και το quattro; Μα το quattro έχω σκοπό έτσι κι αλλιώς να πάρω. Εϊναι αλήθεια ότι είχα κάποιους ενδοιασμούς για το αν πρέπει να πάω σε δίλιτρο, αλλά για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο πιστεύω ότι αξίζει τον κόπο.
Από καταναλώσεις βενζίνης, ασφάλεια, σέρβις που κυμαίνονται οι τιμές;Παρεξήγησες έγραψα ότι τι 2.0 tfsi είναι πολύ καλό αμάξι και ένα παραπάνω που το συγκεκριμένο που σε ενδιαφέρει είναι το quattro οπότε είναι ακόμα καλύτερο Μια ακόμη δοκιμή του υπάρχει στο www.auto-internet.gr -δοκιμές - παλιά μοντέλα - audi A4(δεν μου βγαινει το το link )
Αγορά μεταχειρισμένου, ποιο από τα τρία;