-
αγαπητέ 'αυτόματε' (ΤΜ) ευχαριστως να κανονισουμε για session στις Αιφιδνες, άλλοστε ειναι στο προγραμμα και όσο για το delivery μην σε νοιαζει όλα γίνονται.
-
Ο χρήστης kkot έγραψε:
αγαπητέ 'αυτόματε' (ΤΜ) ευχαριστως να κανονισουμε για session στις Αιφιδνες, άλλοστε ειναι στο προγραμμα και όσο για το delivery μην σε νοιαζει όλα γίνονται.για να δουμε, για να δουμε!
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
αγαπητέ 'αυτόματε' (ΤΜ) ευχαριστως να κανονισουμε για session στις Αιφιδνες, άλλοστε ειναι στο προγραμμα και όσο για το delivery μην σε νοιαζει όλα γίνονται.
για να δουμε, για να δουμε!
Θα μαζευτούμε σιγά-σιγά και θα γίνει παιγνίδι.
Να τελειώσουν και οι Ολυμπιακοί αγώνες και θα έχουμε περισσότερο χρόνο.
Ορίστε που γκρινιάζεις,πάντα υπάρχει καλή διάθεση για βοήθεια.
Βρε βάλε κοτσαδόρο να ησυχάσεις...... Μπορεί να κρατάει καλύτερα !!!!Δεν θα σου λείψουν τάλογα.21ε αιώνα μπορούμε όταν κανονίσουμε να πάμε επάνω να περάσουμε να πάρουμε και σένα.Από που όμως και ποιόν θα πάρουμε.. όνομά ???
-
... τα αλογα σε ενα αυτοκινητο, ειναι οπως ο χωρος του ψυγειου ή τα ντουλαπια της κουζινας ή το πορτ-μπαγκαζ του αυτοκινητου για τις γυναικες... Ποτε δεν φτανουν!
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
... τα αλογα σε ενα αυτοκινητο, ειναι οπως ο χωρος του ψυγειου ή τα ντουλαπια της κουζινας ή το πορτ-μπαγκαζ του αυτοκινητου για τις γυναικες... Ποτε δεν φτανουν!Και σχεδόν πάντα είναι αρκετός,ο χώρος,για αυτά που θέλουμε να βάλουμε.Μια ιδέα είναι όλα....
-
Φιλε Αγγελε χαιρομαι που ενδιαφερεσαι, απλα επειδη τωρα τρεχω με τους Ολυμπιακους αγωνες να μου πειτε μονο πως μπορω να παω Αφιδνες. Φυσικα δεν ειμαι μονο Αθηνα, κατεβαινω επαρχια γιατι εχουμε ενα ραδιοφωνο και εφημεριδα και καταλαβαινεις. Παντως αν μαζευτειτε ενδαιφερομαι πολυ γιατι θαμαι μαζι με τον οδηγο μου, τον ανηψιο μου δηλαδη. Οσο για φωτο θελω να βαλω μια απο την Καλαματα στον αγωνα Rotax Max που έγινε στις 11/7 και στο Νο 60 φαινεται ο οδηγος μου αλλα το φορουμ δεν ξερω με ποιο τροπο το δεχεται..Φυσικα τωρα ετοιμαζεται για να παρει καινουργιο καρτ...Γιαννης..
-
Ο χρήστης 21century έγραψε:
Φιλε Αγγελε χαιρομαι που ενδιαφερεσαι, απλα επειδη τωρα τρεχω με τους Ολυμπιακους αγωνες να μου πειτε μονο πως μπορω να παω Αφιδνες. Φυσικα δεν ειμαι μονο Αθηνα, κατεβαινω επαρχια γιατι εχουμε ενα ραδιοφωνο και εφημεριδα και καταλαβαινεις. Παντως αν μαζευτειτε ενδαιφερομαι πολυ γιατι θαμαι μαζι με τον οδηγο μου, τον ανηψιο μου δηλαδη. Οσο για φωτο θελω να βαλω μια απο την Καλαματα στον αγωνα Rotax Max που έγινε στις 11/7 και στο Νο 60 φαινεται ο οδηγος μου αλλα το φορουμ δεν ξερω με ποιο τροπο το δεχεται..Φυσικα τωρα ετοιμαζεται για να παρει καινουργιο καρτ...Γιαννης..Γιάννη καλημέρα,και στην υπόλοιπη παρέα,όταν μαζευτεί..
Η πίστα στις Αφίδνες είναι ακριβώς στο ύψος των πρώτων διοδίων,πηγαίνοντας απο Αθήνα για Λαμία.Βγαίνεις στην πρώτη έξοδο μετά τα διόδια και πάς δεξιά,με κατεύθυνση προς Αθήνα στον παράλληλο δρόμο της εθνικής.Ακριβώς στο ύψος που είναι τα διόδια,κάνεις αριστερά και νάσαι..είναι πίσω απο μια μαντρα με νταλίκες.
Όταν πάμε για ξεμπούκωμα το συζητάμε αρκετά εδώ αλλά και στις ανακοινώσεις του forum.
Θα τα λέμε...
-
Φιλικό ξέρουμε πότε έχει......?
-
Χαιρετω απαντες μετα απο πολυ καιρο.
Δυστηχως ο υπολογιστης ειχε κατι ιους και δεν ειχε ορεξη για τιποτα καλοκαιριατικα.
Αφου επιστρεψαμε απο διακοπες το καρτακι παροπλιστηκε λογο αναχωρησης για σπουδες.Τελικα θα σας αποχωριστω στις 10 Σεπτεμβριου για Αγγλια.
Ελπιζω να εχουμε μια συναντηση πριν φυγω(εγω παντως χωρις καρτ,γιατι δεν βλεπω να φευγω αμα κανω) at the pista.
Καλα να περνατε. -
Δυστηχως ο υπολογιστης ειχε κατι ιους και δεν ειχε ορεξη για τιποτα καλοκαιριατικα.
Αφου επιστρεψαμε απο διακοπες το καρτακι παροπλιστηκε λογο αναχωρησης για σπουδες.Τελικα θα σας αποχωριστω στις 10 Σεπτεμβριου για Αγγλια.
Ελπιζω να εχουμε μια συναντηση πριν φυγω(εγω παντως χωρις καρτ,γιατι δεν βλεπω να φευγω αμα κανω) at the pista.
Καλα να περνατε. -
Ο χρήστης sjx έγραψε:
Καλα να περνατε.Γιάννη με το καλό και καλή επιτυχία εκεί που θα πας.Μακάρι να πετύχεις όλα όσα ονειρεύεσαι.
Το ότι το καρτ θα είναι σε παροπλισμό πολύ με στεναχωρεί. Αν δεν καταφέρουμε να τα πούμε απο κοντά δεν υπάρχει λόγος και να χαθούμε.Όταν με το καλό εγκατασταθείς στο πανεπιστήμιο,μας στέλεις το e-mail σου και τα λέμε............... ή μάλλον τα γράφουμε.
Ακόμη καλύτερα θα ήταν να σε έχουμε ανταποκριτή στην Αγγλία για το θέμα μας.Είμαι σίγουρος οτι θα βρείς τις άκρες για καρτάκι εκεί στην ξενιτιά.¨Οπου βέβαια είναι και ο παράδεισος ,όταν το επιτρέπει ο καιρός.Θα έχω πολλά να ρωτήω οπότε θα μου άρεσε να είμαστε σε επαφή.Νάσαι καλά και καλή δύναμη.Άγγελος.
-
Χμ.... Γιαννη, οργανωσου εσυ και εμεις εδω ειμαστε (ξερεις, να ρωταμε για την προοδο των σπουδων σου, ποτε ερχετσαι, αν υπαρχει χωρος στις βαλιτσες, ποσο κοστιζει το εξτρα κιλο σε περιπτωση που εισαι υπερβαρος.. τετοια πραγματα )
Σε ζηλευω για τις πιστες, δεν σε ζηλευω για τον καιρο και σε ζηλευω για τα ΠΟΛΛΑ καταστηματα και τις τρομερες τιμες που εχουν για τα ειδη που μας καινε!!
Αν ειμαστε καλα και τα καταφερουμε καποια στιγμη, μπορει να πεταχτουμε καμμια βολτιτσα με εγωνιστικη περιβολη, να παμε σε καμμια 'εξωτικη' πιστα, να ενοικιασουμε κανα ροταξακι και να κανουμε βολτιτσες!
(αχ, τι ωραια που ακουγεται αυτο!)
Το να κανονισουμε να τα πουμε ειναι κατι που 'καιει' γενικα.. Ολος ο αυγουστος περασε και δεν πηγαμε ουτε μια φορα... Διχως τρεϊλερ και κοτσαδορο ειναι πικραμενη κατασταση!
-
BΑΛΕ ΕΝΑ ΚΟΤΣΑΔΟΡΟ....................ΜΠΟΡΕΙΣ
-
Επιτέλους γύρισα από τις διακοπές και αύριο (Τετάρτη) το απόγευμα θα είμαι στο Kartodromo για ξεμπούκωμα. Όλο το καλοκαίρι το πέρασα με μια φώτο του καρτ...
Όσοι πιστοί προσέλθετε...
-
Είναι κάτι που με απασχολεί... Τι θα λέγατε να κάναμε μια μαζική εξόρμηση σε μια πίστα του εξωτερικού (π.χ. Ιταλία) για μια 5ήμερη προπόνηση; Ίσως και υπό την αιγίδα των 4Τ, λέω εγώ τώρα...
-
kalispera paidia eimai kainourgios sto forum kai exo trela me ta kart kai genika me oti kineitai giayto tha ithela na sas kano mia erotisi afou blepo na gnorizetai arketa.Tha ithela na mou peitai pou mporo na bro plhrofories gia kart kai sygkekrimena plhrofories pou aforoun tin istoria toy kart sthn ellada alla kai merikes texnikes prodiagrafes eite apo site ellhniko eite apo periodiko h genika an gnorizetai eseis.
-
Ο χρήστης georgep206 έγραψε:
kalispera paidia eimai kainourgios sto forum kai exo trela me ta kart kai genika me oti kineitai giayto tha ithela na sas kano mia erotisi afou blepo na gnorizetai arketa.Tha ithela na mou peitai pou mporo na bro plhrofories gia kart kai sygkekrimena plhrofories pou aforoun tin istoria toy kart sthn ellada alla kai merikes texnikes prodiagrafes eite apo site ellhniko eite apo periodiko h genika an gnorizetai eseis.Καλώς ήρθες στην παρέα μας.
Για αρχή θα σου έλεγα να διαβάσεις τις πρώτες σελίδες που έχουμε γράψει.Έχει πολλά πράγματα για εισαγωγή.
Εφόσον γράφεις,θα προσπαθήσουμε να σου λύσουμε, ότι απορίες έχεις και αν μπορείς με Ελληνικά.Υπάρχουν πάντα αναγγελίες για συναντήσεις,ήδη υπάρχει μία λίγο πιο πάνω,οπότε με το που δροσίσει λίγο θα τα πούμε και 'at the pista'.
-
Ευχαριστω αρχικα για τις πληροφοριες του φιλου angel13 αλλα και ολων εδω μεσα. Να πω οτι θα ειναι στον Αγωνα της Σπαρτης 11-12/9 γιατι μετα στο Rotax Max θα γινουν οι 2 τελικοι. Ο πρωτος στις Αφιδνες και ο 2ος στη Σπαρτη. Παντως αναζητω τροπο να δω πως μπορω να βαλω φωτογραφια στο φορουμ. Καθε βοηθεια δεκτη.
-
Την Τρίτη το απόγευμα θα είμαι στο Kartodromo...
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Την Τρίτη το απόγευμα θα είμαι στο Kartodromo...Πολύ όμορφα θα είμαστε εκεί για να τα πούμε απο κοντά..
KARTING :-)))....... ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ