-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Οπότε καλά είχε γραφεί στο Φόρουμ ότι όλες αυτές οι κινήσεις της ΕΛΠΑ (απόσυρση οικοιοθελής απο την διοργάνωση Αγώνων πλην ΕΛΠΑ,Ακρόπολις κλπ κλπ) αποσκοπούσαν στην δημιουργία προφίλ Ομοσπονδίας!
Ε ρε γλέντια!
Και δεν μου λετε σύντροφοι?!! Υπάρχει κανείς που έχει σκεφτεί το ενδεχόμενο τελικά η ΕΛΠΑ να γίνει η Ομοσπονδία?!!Γιατί, τι διαφορά θα έχει το να μην γίνει ομοσπονδία καθόλου με το να γίνει η ΕΛΠΑ ομοσπονδία;
Θα παίρνει επιχορηγήσεις από το κράτος η ομοσπονδία (ΕΛΠΑ). Σωστό δεν είναι; Αφού τόσα χρόνια ακούμε πως μπαίνει μέσα από τους αγώνες, να μην μπαλώσει κάπως το τρύπιο βαρέλι της; Και πάλι αμφιβάλλω αν θα κερδοφορεί, να δείτε που και τότε μέσα θα λένε πως μπαίνουν!
Εκτός κι αν δεν τους πιστεύετε!!! -
[quote='kouk']Οπότε καλά είχε γραφεί στο Φόρουμ ότι όλες αυτές οι κινήσεις της ΕΛΠΑ (απόσυρση οικοιοθελής απο την διοργάνωση Αγώνων πλην ΕΛΠΑ,Ακρόπολις κλπ κλπ) αποσκοπούσαν στην δημιουργία προφίλ Ομοσπονδίας!
ΦΙΛΕ ΜΟΥ Κouk , ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ . ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΔΕΙΑ , ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΑΓΩΝΑ , ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΟΥ .
ΘΕΛΕΙΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΗ , ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΑ ΤΩΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΩΝ , ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΧΡΙΣΤΟΣ . -
Γεια σας. Παλι πισω. Γρηγορα, γρηγορα, για να προλαβω να μαζεψω τα κομματια μου, απαντω στον LEV.
- Που ξερεις? Μπορει να θελω και σχεση! Σημασια δεν εχει αν εγω ξερω ποιος εισαι. Σημασια εχει να το ξερουν ολοι, που ομως δεν θα το μαθουν
απο μενα! Εγω απλα εγραψα οτι ορθη η ανωνυμη εκφραση αποψεων, λαθος η ανωνυμη κριτικη. Διαφωνουμε? - Ευτυχως που βρηκα καποιον να κανει πιο ρομαντικες προτασεις απο μενα Δεν ειναι ειρωνια,προς Θεου. Ανακουφιση ειναι. Αν περιμενουμε ν αλλαξει νοοτροπια ο Ελληνας αγωνιζομενος, στο βαθμο που θα διορθωθουν ολα μονα τους, τοτε να μιλαμε για τους αγωνες που θα τρεξει ο ...εγγονος μου
- ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟχι. Δεν ζητησα απο κανεναν πιστωση χρονου. Δεν
ειμαι κυβερνηση. Κανω το κεφι μου και παραλληλα προσπαθω να εξελιχθω.
Χιμαιρες, Πανο και Γκαιτατζακο κι αλλους πυραυλοκινητους δεν κυνηγαω στα 51. Ειπαμε. Αν τους ικανοποιω με τη δουλεια και τις επιδοσεις μου και συνεχισουν να μου το δινουνε, εχει
καλως. Αν οχι, η γριουλα περιμενει υπομονετικα στο υπογειο. Αν ημουνα
γερακο μου 25, θα τα λεγαμε αλλιως. Το γραφω για μια τελευταια φορα και με κεφαλαια: ΣΤΟ ΛΟΥΚΙ ΤΗΣ ΚΑΤΑΞΙΩΣΗΣ ΜΠΑΙΝΩ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ! - Βιαζεσαι ωρες -ωρες. Το ονομα δεν το δημοσιοποιησα γιατι υπαρχει πολυ σοβαρος ουσιαστικος και τυπικος λογος. Στο στελνω ομως με P.M.
Ευχομασι να συνεχισουμε να τα λεμε, μεσα κι εξω απο το FORUM.
Καλο χειμωνα?
Χρηστος
- Που ξερεις? Μπορει να θελω και σχεση! Σημασια δεν εχει αν εγω ξερω ποιος εισαι. Σημασια εχει να το ξερουν ολοι, που ομως δεν θα το μαθουν
-
Ξερετε τι κατάλαβα απο αυτα που διαβάζω εδω, αυτα που βιώνω καθημερινα και απο συζητήσεις με ανθρωπους που η γνώμη του έχει μεγάλη βαρύτητα για μένα? ΑΚΡΗ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ... Αδικα χαλατε το χρονο σας... Ειναι πολλά τα μικροσυμφέροντα (μεγάλα, σαν και αυτα που ακούμε στα παράθυρα των καναλιών που δεν έχουν εικόνα απο Ολυμπιάδα και περιορίζονται στο να αναλώνονται στα παρελκόμενα, ευτυχώς δεν υπάρχουν γιατι αλλιώς θα σπάγαμε μεγάλη πλάκα στα κανάλια) και πολύ πολύπλοκα τα πράγματα... Και επειδή ο σταυρός ειναι βαρύς για να τον σηκώσουν μονοι τους 2-3 μια είναι η λύση...
-
Ο χρήστης pavlos έγραψε:
Ξερετε τι κατάλαβα απο αυτα που διαβάζω εδω, αυτα που βιώνω καθημερινα και απο συζητήσεις με ανθρωπους που η γνώμη του έχει μεγάλη βαρύτητα για μένα? ΑΚΡΗ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ... Αδικα χαλατε το χρονο σας... Ειναι πολλά τα μικροσυμφέροντα (μεγάλα, σαν και αυτα που ακούμε στα παράθυρα των καναλιών που δεν έχουν εικόνα απο Ολυμπιάδα και περιορίζονται στο να αναλώνονται στα παρελκόμενα, ευτυχώς δεν υπάρχουν γιατι αλλιώς θα σπάγαμε μεγάλη πλάκα στα κανάλια) και πολύ πολύπλοκα τα πράγματα... Και επειδή ο σταυρός ειναι βαρύς για να τον σηκώσουν μονοι τους 2-3 μια είναι η λύση.../
ΔΗΛΑΔΗ ΜΑΣ ΛΕΣ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ...ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΙΕΡΑΡΧΕΣ , ΟΙ ΕΞΕΙΣ ΔΥΟ , Ο ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ! ΣΥΖΗΤΑΣ ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ , ΑΛΛΑ Η ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΕΧΕΙ ΒΑΡΥΤΗΤΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ?
ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΚΡΗ ΦΙΛΕ ΠΑΥΛΟ , ΚΑΙ Η ΜΕΣΗ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΞΥΠΝΑΝΕ 10 ΣΕ ΚΑΘΕ ΦΟΥΡΝΙΑ ΟΔΗΓΩΝ , ΚΑΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΟΙΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ (ΚΑΙ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ) ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΡΟΟΔΟΣ , ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΟΜΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΒΑΡΥΤΗΤΑ , ΔΕΝ ΤΗΝ ΘΕΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ , ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΤΟ ΣΠΟΡ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΕΥΡΟΣ ΤΟΣΟ , ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΧΕΡΙΑ ΑΡΠΑΚΤΙΚΩΝ (ΒΛΕΠΕ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΠΑΡΑΓΚΕΣ ,ΣΕ ΑΛΛΑ ΜΗ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΘΛΗΜΑΤΑ ) ΤΟΤΕ ΤΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΝΕΠΑΓΓΕΛΤΟΙ .
ΜΕ ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΟΤΙ ΑΔΙΚΑ ΧΑΛΑΜΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΜΑΣ , ΘΑ ΣΟΥ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΩ , ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΦΟΝΑΖΑΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΩΝ , ΑΚΟΜΑ ΜΕ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΡΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ , ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΜΕΣΟΥΣ ΣΤΑ ΡΑΛΛΥ , ΘΑ ΕΒΛΕΠΕΣ ΒΟΣΚΟΥΣ .
ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΤΣΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ , ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ ΣΟΥ , ΔΕΝ ΒΡΗΣΚΟΝΤΕ , ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΕΝΟΣ ΟΡΓΑΝΟΜΕΝΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΤΟΥΣ , ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΟΥΝ ΤΙΣ ΙΣΙΡΟΠΙΕΣ ,ΠΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΦΟΒΑΣΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ . ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ , ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΙΚΡΟΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΥΦΙΣΤΑΝΤΕ , ΑΝ ΥΠΗΡΧΑΝ 20 ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΔΗΓΟΙ **ΣΟΒΑΡΟΙ ** - ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΙ .ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΤΗΝ ΛΥΣΗ , ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ , ΑΛΛΑ ΑΝ ΕΙΧΕΣ ΤΗΝ ΟΡΕΞΗ , ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΓΕΙΟ ΤΗΣ ΜΙΧΑΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΛΥΣΕΙΣ , ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΙΔΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΣΠΟΡ . ΤΟ ΘΕΜΑ , ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ......ΜΕ ΠΟΙΟ ΕΜΨΥΧΟ ΥΛΙΚΟ ΘΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΟΥΝ , ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ?
ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΧΡΙΣΤΟΣ . -
Kαταρχας για να βάλουμε τα πράγματα στην σωστη τους διασταση και να αποδοθούν σωστά αυτα που έγραψα, ο δαίμων του πληκτρολόγιου έφαγε ενα ς στο η γνώμη του**(ς)**, φυσιολογικο μιας και με τα προβληματα που αντιμετωπιζε το φορουμ χθες αναγκαστηκα να το γραψω 3 φορές και να το υποβάολω αλλες τόσες. Απο εκει και πέρα το τι κάνει ο Λάμπρος είναι δική του υπόθεση και όχι δική μου (αλήθεια ποίος τον κάλεσε σε εκείνη την διευρυμένη σύσκεψη οδηγων παραγόντων κλπ για το καλό του αθλήματος? Οχι οτι παραπονέθηκε, απλά ρωτάω)! Εγω εδω μέσα εκφράζω την γνώμη μου για τον εαυτό μου και μόνο. Απο την μικρή μου λοιπόν πείρα σας καταθέτω με όλο το θάρρος της γνώμης μου ότι αν δεν βρεθούν 4-5 άνθρωποι με γεμάτες τσέπες (ετσι ώστε να μην βλέπουν το χώρο σαν δεξαμενή άντλησης πόρων αλλα και να μην μπορούν να τους διαβάλουν) και γερα στομάχια για να αντέξουν το λυσσασμένο πόλεμο που θα τους γινει, φως δεν βλέπω.
Οσο για το αν υπάρχουν 20 σοβαρα σκεπτόμενοι οδηγοί, σίγουρα υπάρχουν αλλά οι περισσότεροι δεν θα αφήσουν τις δουλείες τους, μην ξεχνάς οτι αυτές τους δινουν τα χρήματα για να κάνουν το χόμπυ τους, για να σωσουν το άθλημα. Προτιμούν να κάνουν το κέφι τους σε 2-3 αγώνες και όλα καλά.
Τωρα για το αν περίμενες να ακούσεις την λύση απο εμένα, πραγματικά δεν καταλαβαίνω αν αυτό είναι ειρωνία ή όχι. Πάντως λύσεις, το έχουμε χιλλιοπεί, υπάρχουν! ΑΝΘΡΩΠΟΙ να τις υλοποιήσουν δεν υπάρχουν. Αμα βρεθούν πες μου να έρθω και δεν το λέω ειρωνικά -
Ο χρήστης APR έγραψε:
ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΤΗΝ ΛΥΣΗ , ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ , ΑΛΛΑ ΑΝ ΕΙΧΕΣ ΤΗΝ ΟΡΕΞΗ , ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΓΕΙΟ ΤΗΣ ΜΙΧΑΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΛΥΣΕΙΣ , ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΙΔΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΣΠΟΡ . ΤΟ ΘΕΜΑ , ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ......ΜΕ ΠΟΙΟ ΕΜΨΥΧΟ ΥΛΙΚΟ ΘΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΟΥΝ , ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ?
ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΧΡΙΣΤΟΣ .Kαι κάτι άλλο με αφορμη το παραπάνω. ΑΝ θέλετε την άποψη των οδηγών και γενικότερα όσων εμπλέκονται με το σπόρ, μαζέψτε κάποιους έμπειρους και κάποιους νέους φτιάξτε ένα ερωτηματολόγιο για το πως θέλουν τους αγώνες και μοιράστε το βάζοντας ταυτόχρονα τους αποδέκτες να πιστοποιήσουν οτι το παρέλαβαν. Απο εκει και πέρα αξιολογήστε 1) Πόσοι θα απαντήσουν 2) Ποσοι θα απαντήσουν σοβαρά (εννοω θα κάτσουν να το επεξεργαστούν και όχι να το ξεπετάξουν) και 3) Βγάλτε συμπεράσματα για το τι θέλουν οι εμπλεκόμενοι στον χώρο που πραγματικά νοιάζονται και το αποδεικνύουν απαντώντας.
Μην περιμένετε να έρθει ο κόσμος στο 'υπόγειο' βγείτε εσείς πρώτοι στην 'επιφάνεια'.
Συμφωνεις??? -
Χριστακο
Συμφωνω μαζι σου, ως προς το οτι αν δεν υπηρχαν μερικες, συνηθως
απομονωμενες και τωρα πικραμενες, φωνες, ακομη και τα λιγα που εχουν γινει θα ηταν 'στο Αρχειο'. Οπως επισης συμφωνω-και το ξερεις καλα-οτι
χωρις μαζικο και δυνατο οργανο διεκδικησης δεν παμε μπροστα. Ομως ολοι
οσοι στην ακρη του μυαλου τους εχουν το μικροβιο της ενασχολησης με τα κοινα, εχουν πεσει στη λουμπα του συνδρομου 'Πανσπουδαστικης'. Τι ειναι τουτο παλι? Φλυαρο αλλα θα στο εξηγησω. Στα πρωτα μεταδικτατορικα χρονια, αν δεν ησουν ενταγμενος σ εναν συγκεκριμενο πολιτικο χωρο, ησουν φασιστας, απολιτικο ον, αχρηστος, αγαμητος και αλλα πολλα. Οταν απο το πολυ το ψηστηρι ελεγες, αντε να παω κι εγω, γινοσουνα ξαφνικα και για λιγο καιρο 'βασιληας' κι αμεσως μετα μετεπιπτες στο αξιωμα του
γραμμοκουβαλητη και του εφημεριδοπωλη, γιατι 'εσυ δεν ξερεις, αλλοι ξερουν κι αποφασιζουν καλυτερα απο σενα'. Κι αν δεν αντεχες, κι αποχωρουσες, αρχιζε τοτε ο διασυρμος. Ξανα-μανα. Δοκιμασμενα πραγματα. Φτιαχνουμε φωνουλες που μπορει σε δεδομενη στιγμη να εξυπηρετησουν τα σχεδια μας. Μολις ομως αυτες δυναμωσουν, τις στελνουμε στο πυρ το εξωτερο με την αναλογη ρετσινια που θα μπορουσε να κολησει στον καθενα. Ο ενας γεροξεκουτης, ο αλλος γερογραφικος, ο
τριτος νεοκαβαλημενο καλαμι,ο τεταρτος φερεφωνο του Ζαρατουστρα και
παει λεγοντας. Κι ετσι, ολοι καθονται στ αυγα τους κι εμεις τον χαβα μας.
Αυτο ειναι το λαθος. Η ρετσινια που εκφραζεται με το χιλιοειπωμενο 'ελα
μωρε, ξερεις πως ειναι αυτος...'
Δουλεια ομως δεν γινεται ετσι. Δουλεια γινεται μονο αν οι πολλοι -ΚΑΙ
ΚΥΡΙΑ ΟΙ ΝΕΟΙ- νοιωσουν οτι αυτο που λενε, ακουγεται και πεφτει στο τραπεζι. Δωστους ομως το τραπεζι -και την εκτιμηση σου- κι αστους εκει να
παλεψουν και να φαγωθουν. Η ιδεα που αξιζει, τελικα θα βγει, νασαι σιγουρος. Ειτε εσυ κι εγω ειμαστε συμφωνοι, ειτε οχι.
Τι ζηταω τελικα απ ολους μας? Απο σενα Χριστο κι απο μενα να υποδεχομαστε καθε καινουργια αποψη-ανεξαρτητα απο την δικη μας- σαν εν δυναμει συμμετοχη στα κοινα. Απο σενα Παυλο, να ψησεις τον εαυτο σου τον Λαμπρο και τον φιλο σου, να βρουνε η να φτιαξουνε ενα 'υπογειο' που να
τους αρεσει και να ικανοποιει τις απαιτησεις τους.Στην αρχη ειναι δυσκολα,
αλλα η γλυκα ερχεται σιγα-σιγα.
Χριστο, καπου εχουμε κανει κι εμεις λαθος, η ειμαστε λιγοτερο 'ικανοι'
απο τους απεναντι. Θυμησου ποσα παιδια, περυσι ας πουμε, συμμετειχαν σε
μια ανολογη συζητηση εδω στο Φορουμ, δες σημερα ποσοι πατουν το
πληκτρολογιο σ ενα σοβαρο θεμα.Που πηγαν ολοι αυτοι?Επαψαν να ενδιαφερονται? Μπα. Πετυχε το 'Συνδρομο της Πανσπουδαστικης' , φοβαμαι και με την δικη μας ακουσια συμβολη.
'Τσατσενκο' -
Sygnwmh gia ta greeklish alla meta apo format sto pc moy den exw ellhnikoys xarakthres....
Anyway exw na kanw merikes erwthseis sxetikes me tis dokimes kai pisteyw oti mporeite na moy dwsete mia lysh stis aporeies moy.
Orismenoi mporei na me 8ymaste apo thn tripolh otan etrexe sto enniaio me ta zx o pateras moy mazi me sas kyrie plath,kyrie rizikarh klp. Pleon afoy eftasa ta 24 kai meta apo polles diskolies kai psemmata katafera na katsw epiteloys pisw apo to timoni enw agwnisthkoy aytokinhtoy (o 8eos na to kanei antagwnisimo mexri kai A/C exw)kai na symmetexw se 2 organwmenoys agwnes anabasewn.Sorry omws poy ksefgyga apo tis aporeies moy.
Egw loipon exw kanei to I.X moy agwnisthko kai logw elleipshs 2oy toytoy kyklofotw me ayto.1)Menw loipon xalandri kai paw Nea Makri ka8hmerina. Bash kanonismwn, ama paw mesw pentelhs kai dhlwsw na treksw sto attiko poy thn eixe (kai mporei na thn exei pali) ws eidikh diadromh paizei apo to na faw poinh mexri kai na moy paroyn thn lisance giati perasa apo eidikh diadromh poy exei xrhshmopoih8ei prosfata se kapoio agwna kai mporei kai na xrhshmopoih8ei.... Se ayth thn periptwsh ti ginetai?
2)Skeftomai na treksw sthn anabash ths portarias. 2o car-o den yparxei gia na paw na dw estw kai mia fora na dw ton dromo opws kanoyn oloi poy trexoyn sto panellhnio prwta8lhma anabasewn (exw petyxei kai orismenoys me ta agwnisthka toys prin apo ritswna kiolas).Ama paw pali me to I.X moy (poy einai kai to agwnistiko moy) pali kkyndineyw apo tis parapanw kyrwseis akoma kai an akoloy8hsw kata gramma ton K.O.K.
Bash twn parapanw katalhgw sto symperasma oti gia emas toys mikroys toy a8lhmatos den yparxei kammia elpida gia anagnwriseis h dokimes(ti einai ayto? Trwgetai?) kai 8a phgainoyme panta sta tyfla afoy blakes den eimaste na kynhghsoyme xronoys se agnwstes diadromes kai na grapsoyme xronoys (egw toylaxiston mporei na eimai mikros alla den exw to myallo panw apo thn skoyfia).oyte kan mporoyme na pame gia kafe sthn N.Makrh xwris na kindineyoyme apo poinh ews kai apokleismo....
Filika panta
Hannibal -
αχα, κι' άλλο αγωνιστικό με A/C
στην αρχή και γω τα σκεφτόμουν αυτά γιατί είμαι ολόιδια υποπερίπτωση...
τελικά το πήρα απόφαση οτι δεν θα κάτσω να σκάσω αν αποφασίσω να πάω μια βόλτα στο Πήλιο με το 106 (οχι φυσικά πριν τον αγώνα) επείδή έγινε αγωνιστικό. Οσο και όπως πήγαινα πριν βγάλω licanse, το ίδιο κάνω και τώρα.
Το μόνο που με ανυσηχεί είναι η περίπτωση της Καστανιάς... Αν γίνει εκεί καμια ανάβαση τότε καήκαμε...... Είναι ενας δρόμος που δεν αντέχω να τον πάω σωστά και όταν θα γίνει και η Εγνατία δε θα έχω και δικαιολογία οτι δεν υπάρχει άλλος δρόμος... αυτό με τρώει....
για τις αναγνωρίσεις τα έχω ξαναγράψει... φίλοι και γνωστοί και... αγγελίες στα club μας !!!!! μεγάλη βοήθεια !
-
ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΦΙΛΟΙ .
ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ pavlos , ΣΟΥ ΕΧΩ ΔΕΙΞΕΙ ΤΗΝ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΜΟΥ ΝΟΜΙΖΩ ,ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΣΟΥ , ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΣ . ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΕΚΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ ΜΟΥ ΩΣ ΕΙΡΩΝΙΑ . ΟΙ ΛΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΩ , ΕΧΟΥΝ ΕΙΠΟΘΕΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΜΟΝΟΝ ΟΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΔΕΣ ΟΔΗΓΟΙ ΑΓΩΝΩΝ , ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ , ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΟΠΩΣ Ο ΝΙΝΟ , Ο ΣΙΡΟΚΟ , Ο ΜΑΝΙΑΤΟΠΟΥΛΟΣ , Ο ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ , Ο ΦΕΡΤΑΚΗΣ, Ο ΛΕΚΚΑΣ , Ο ΙΑΒΕΡΗΣ , Ο ΣΤΡΑΤΗΣΙΝΟ , Ο ΜΟΚΚΑΣ , Ο ΜΠΕΛΑΣ , Ο ΠΑΠΑΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ Ο ΠΛΑΤΗΣ ,Ο ΡΙΖΙΚΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΝΕΟΤΕΡΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΛΕΣΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΤΟΝΟΗΤΗ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥΣ , ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΣΠΟΡ ΠΟΥ ΑΓΑΠΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ .ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ , ΕΙΧΑΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ , ΑΛΛΑ Η ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ Η ΑΓΑΠΗ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΤΙΣ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΕΣ ΘΥΣΙΕΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΒΟΛΕΜΑΤΟΣ .
ΓΡΑΦΕΙΣ .
ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΡΟΓΜΕΣ ΣΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΣΕΙ , ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΕΙ ΤΗΛΕΦΩΝΟ Ο ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ ΤΟΥ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΕΙ , ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑΚΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ? ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΞΥΠΝΟ ΠΑΙΔΙ , ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΤΕΣ .
Υ.Γ. ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΩ , ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΕΤΑΙ < ΕΣΕΙΣ>. ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΙ . -
ΦΙΛΕ ΠΛΑΤΗ ,
ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ , ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΙ , ΑΠΟ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ .
ΑΠΛΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΕΙ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΤΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΓΡΑΦΕ ΚΙ Ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΚΑΒΑΘΑΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 30 ΧΡΟΝΙΑ , ΣΤΗΝ ΣΥΝΧΡΟΝΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ .
ΤΑ ΘΕΛΟΥΝ ΟΛΑ ΕΤΟΙΜΑ , ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΑ , ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΟΥΝΙΣΟΥΝ ΤΟ ΚΩΛΑΡΑΚΙ ΤΟΥΣ .
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΕ ΔΥΟ ΝΟΟΤΡΟΠΙΕΣ . Η ΜΙΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΑΦΕΛΕΣΤΑΤΑ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ , ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΨΟΓΑ ΓΙΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ , ΚΑΙ Η ΔΕΥΤΕΡΗ , ΟΤΙ ΑΣΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ , ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΤΕΡΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΙΣ ΑΚΡΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΝ , ΑΡΑ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ !
ΛΑΘΟΣ ΜΕΓΑ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ , ΔΙΑΠΙΣΤΩΜΕΝΟ . ΡΩΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ STRATISSINO .Y.Γ. ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ , ΟΤΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΙΣ 100 ΛΙΣΑΝΣ ΝΕΩΝ ΟΔΗΓΩΝ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ , ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ 10 ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΥΠΝΑ , ΣΟΒΑΡΑ , ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ , ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΤΟΥΣ .
ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ . -
Προς Hannibal kai glf.
Δυστυχως ,οσο κι αν αυτο δεν με τιμα, δεν εχω απαντηση στα ερωτηματα σας. Τετοια τουλαχιστον που να σας λυνει το προβλημα, η να βοηθαει καποιον να το λυσει. Εχω ομως γνωμη, που σιγουρα μπορει να κακοφανει,
αλλα πρεπει να την εκφρασω:Με τις σημερινες συνθηκες κυκλοφοριας, αλλα και με την δυστυχως επικρατουσα κοινωνικη αποψη για τους αγωνες
αυτοκινητου, η κινηση σε δημοσιους δρομους (και μαλιστα σε γνωστες
ειδικες διαδρομες) κανει κακο στην υποθεση και την αποδοχη των αγωνων συνολικα. Με βαση λοιπον αυτην την παραδοχη, που αντικειμενικα ισχυει-αλλο αν δεν θα επρεπε-ειμαι αντιθετος στο να βλεπω αγωνιστικα αυτοκινητα ν ανεβοκατεβαινουν τη Ριτσωνα, τη Φτερη η τον Χολομωντα.
ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ οχι γιατι οι αγωνες ειναι μονο για τους πλουσιους, και τα νεα
φτωχοτερα παιδια πρεπει να εξωστρακιζονται. Αλλα γιατι τωρα το σπορ πληρωνει τις δικες μας αμυαλιες (των παληοτερων), που πριν απο καθε αγωνα, τρωγαμε και 2 τετραδες αγωνιστικα λαστιχα για δοκιμες, σπερνοντας τον πανικο. (Μια πιθανη δικαιολογια που ερχεται στο νου, ειναι
οτι τοτε ηταν αλλες εποχες...)
Ειναι λοιπον γεγονος οτι οι αγωνες ειναι ακριβο σπορ. Και μεσα στις απαιτησεις τους και τους κανονισμους που πρεπει να αποδεχθουμε, ειναι και η διαθεση ενος δευτερου μη αγωνιστικου μικρου αυτοκινητου για
αναγνωρισεις. Κακα τα ψεμματα.
Θα προτειναι ισως, να γραψετε ενα γραμμα στην ΕΘΕΑ και υποσχομενοι οτι τα αυτοκινητα σας θα ειναι χωρις αυτοκολητα και αθορυβα, να ζητουσατε να κανετε αναγνωρισεις μ αυτα. ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΩ, γιατι αν
επιτραπει σε σας, θα πρεπει να επιτραπει σ ολους, και παρ ολο που πολυ θα μας αρεσε...ζητω που καηκαμε!
Τι προτεινω λοιπον? Δειτε. Ενα απο τα φτηνα ραλλυ, στα οποια συμμετεχετε, κατα γενικη ομολογια δεν μπορει παρα να στοιχιζει 1000-
1500 Ευρω. Αφηνετε εναν απο αυτους τους αγωνες, και με τα λεφτα αυτα
-σημερα- αγοραζετε ενα παληο GOLF GTI (1000 EURO) ,ενα 205 GTI
(600-1000 EURO), η ενα απο τα τοσα παληοτερα αυτοκινητα που πωλουνται κοντα στις παραπανω αξιες, για να κανετε την δουλεια σας, οικονομικα και ευκολα. Μην νομιζετε οτι ολοι εμεις οι υπολοιποι, φτασαμε
να οδηγουμε και να συμμετεχουμε χωρις θυσιες. Η μανα μου, αν μαθει τι εχω κανει στη ζωη μου για να τρεχω (ΝΟΜΙΜΟ Ε?) θα πεσει απο την Ακροπολη!
Λυπαμαι αν εγινα δυσαρεστος, αυτη ομως ειναι δυστυχως η πραγματικοτητα.Καλως ηρθατε στους αγωνες, και καλώς να παραμεινετε, οσες θυσιες κι αν χρειαστουν. Και που ξερετε. Μπορει και για σας καποια
μερα να ξημερωσει, και καποιος καλος ανθρωπος να σας προσφερει ενα
'τερας' και ν αλλαξει ο 'μεταβολισμος' σας. Οπως καλη ωρα του
υπογραφοντος....
Χρηστος Πλατης. -
Ο χρήστης glf έγραψε:
για τις αναγνωρίσεις τα έχω ξαναγράψει... φίλοι και γνωστοί και... αγγελίες στα club μας !!!!! μεγάλη βοήθεια !
εννοείται οτι δεν πάμε για αναγνωρίσεις αγώνα με τα αγωνιστικά-καθημερινά μας !!!! δεν είπα αυτό..
το σημείο αυτό είναι απο τα πιο δύσκολα όπως έχω ξαναπει. σε πολλά ράλλυ βάζω αγγελίες στα online club που είμαι και την κάνω τη δουλειά με τα παιδιά απο εκεί και τα δικά τους αυτοκίνητα και στο Παλλάδιο που λεω να κατέβω έτσι θα γίνει
εγώ είπα... οτι το καλοκαίρι οπως πήγα Β.Ευβοια, Κέρκυρα και Χαλκιδική με το 106, έτσι θα πάω και στο Ξουρίχτι... για μπάνιο, όχι για γράψιμο....
-
Ο χρήστης glf έγραψε:
εννοείται οτι δεν πάμε για αναγνωρίσεις αγώνα με τα αγωνιστικά-καθημερινά μας !!!! δεν είπα αυτό..
το σημείο αυτό είναι απο τα πιο δύσκολα όπως έχω ξαναπει. σε πολλά ράλλυ βάζω αγγελίες στα online club που είμαι και την κάνω τη δουλειά με τα παιδιά απο εκεί και τα δικά τους αυτοκίνητα και στο Παλλάδιο που λεω να κατέβω έτσι θα γίνει
εγώ είπα... οτι το καλοκαίρι οπως πήγα Β.Ευβοια, Κέρκυρα και Χαλκιδική με το 106, έτσι θα πάω και στο Ξουρίχτι... για μπάνιο, όχι για γράψιμο....
Den 8a allaksw oyte leksh.....
-
Ο χρήστης Hannibal έγραψε:
Den 8a allaksw oyte leksh.....
είσουν και συ Β.Ευβοια, Κέρκυρα και Χαλκιδική το καλοκαίρι δηλαδή ?
-
Σε δημοσίευση αναφέρεται ότι το Παλάδιο (20/11) θα έχει δοκιμές το ΣΚ 13-14/11 και την Παρασκευή 19.
Με σχεδόν βέβαιο ότι οι συμμετοχές θα ξεπεράσουν τις 100, ας μου εξηγήσει κάποιος τη λογική αυτής της απόφασης.
-
Ο χρήστης platis έγραψε:
Προς Hannibal kai glf.
Δυστυχως ,οσο κι αν αυτο δεν με τιμα, δεν εχω απαντηση στα ερωτηματα σας. Τετοια τουλαχιστον που να σας λυνει το προβλημα, η να βοηθαει καποιον να το λυσει. Εχω ομως γνωμη, που σιγουρα μπορει να κακοφανει,
αλλα πρεπει να την εκφρασω:Με τις σημερινες συνθηκες κυκλοφοριας, αλλα και με την δυστυχως επικρατουσα κοινωνικη αποψη για τους αγωνες
αυτοκινητου, η κινηση σε δημοσιους δρομους (και μαλιστα σε γνωστες
ειδικες διαδρομες) κανει κακο στην υποθεση και την αποδοχη των αγωνων συνολικα. Με βαση λοιπον αυτην την παραδοχη, που αντικειμενικα ισχυει-αλλο αν δεν θα επρεπε-ειμαι αντιθετος στο να βλεπω αγωνιστικα αυτοκινητα ν ανεβοκατεβαινουν τη Ριτσωνα, τη Φτερη η τον Χολομωντα.
ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ οχι γιατι οι αγωνες ειναι μονο για τους πλουσιους, και τα νεα
φτωχοτερα παιδια πρεπει να εξωστρακιζονται. Αλλα γιατι τωρα το σπορ πληρωνει τις δικες μας αμυαλιες (των παληοτερων), που πριν απο καθε αγωνα, τρωγαμε και 2 τετραδες αγωνιστικα λαστιχα για δοκιμες, σπερνοντας τον πανικο. (Μια πιθανη δικαιολογια που ερχεται στο νου, ειναι
οτι τοτε ηταν αλλες εποχες...)
Ειναι λοιπον γεγονος οτι οι αγωνες ειναι ακριβο σπορ. Και μεσα στις απαιτησεις τους και τους κανονισμους που πρεπει να αποδεχθουμε, ειναι και η διαθεση ενος δευτερου μη αγωνιστικου μικρου αυτοκινητου για
αναγνωρισεις. Κακα τα ψεμματα.
Θα προτειναι ισως, να γραψετε ενα γραμμα στην ΕΘΕΑ και υποσχομενοι οτι τα αυτοκινητα σας θα ειναι χωρις αυτοκολητα και αθορυβα, να ζητουσατε να κανετε αναγνωρισεις μ αυτα. ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΩ, γιατι αν
επιτραπει σε σας, θα πρεπει να επιτραπει σ ολους, και παρ ολο που πολυ θα μας αρεσε...ζητω που καηκαμε!
Τι προτεινω λοιπον? Δειτε. Ενα απο τα φτηνα ραλλυ, στα οποια συμμετεχετε, κατα γενικη ομολογια δεν μπορει παρα να στοιχιζει 1000-
1500 Ευρω. Αφηνετε εναν απο αυτους τους αγωνες, και με τα λεφτα αυτα
-σημερα- αγοραζετε ενα παληο GOLF GTI (1000 EURO) ,ενα 205 GTI
(600-1000 EURO), η ενα απο τα τοσα παληοτερα αυτοκινητα που πωλουνται κοντα στις παραπανω αξιες, για να κανετε την δουλεια σας, οικονομικα και ευκολα. Μην νομιζετε οτι ολοι εμεις οι υπολοιποι, φτασαμε
να οδηγουμε και να συμμετεχουμε χωρις θυσιες. Η μανα μου, αν μαθει τι εχω κανει στη ζωη μου για να τρεχω (ΝΟΜΙΜΟ Ε?) θα πεσει απο την Ακροπολη!
Λυπαμαι αν εγινα δυσαρεστος, αυτη ομως ειναι δυστυχως η πραγματικοτητα.Καλως ηρθατε στους αγωνες, και καλώς να παραμεινετε, οσες θυσιες κι αν χρειαστουν. Και που ξερετε. Μπορει και για σας καποια
μερα να ξημερωσει, και καποιος καλος ανθρωπος να σας προσφερει ενα
'τερας' και ν αλλαξει ο 'μεταβολισμος' σας. Οπως καλη ωρα του
υπογραφοντος....
Χρηστος Πλατης.Καθυστερημένα μεν αλλα τώρα το είδα.
Συγνώμη, αλλά η παραπάνω άποψη αυτόματα 'αδειάζει' την άλλη άποψη που πολλές φορές έχει ακουστεί και απευθύνεται σε όλα αυτά τα παιδιά των Λιμανακίων της Βούτας της Καβάλας κλπ και λέει.... 'αφήστε τις κόντρες βάλτε ένα cage και ελάτε στους αγώνες'.
Η αγορά 2ου αυτοκινήτου δεν είναι καθόλου απλή υπόθεση αφού συνεπάγεται 2α ασφάλιστρα τέλη κυκλοφορίας οδ. βοήθειες φορους μην αναφέρουμε τα έξοδα κίνησης ενός αυτοκινήτου 15 ετίας ... κλπ κλπ....Οι αγώνες είναι ακριβό άθλημα. Είναι κρίμα όμως εξαιτίας της επικρατούσας ανικανότητας των διοικούντων να γίνεται ακόμα ακριβότερο.
-
Ενω δυο μοτερ τη βδομαδα,γιατι πειραξαν την ουειστ γκαιητ,στοιχιζουν λιγοτερα! Οπως θες τα γραφεις Τακηηηηη!
-
Ο χρήστης Christos M έγραψε:
Σε δημοσίευση αναφέρεται ότι το Παλάδιο (20/11) θα έχει δοκιμές το ΣΚ 13-14/11 και την Παρασκευή 19.Με σχεδόν βέβαιο ότι οι συμμετοχές θα ξεπεράσουν τις 100, ας μου εξηγήσει κάποιος τη λογική αυτής της απόφασης.
Na prolaboun osoi 8eloun na kanoun dokimes prin baloume frourous na tous enoxloune.
ΔΟΚΙΜΩΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ