-
Μπορει καποιος να μου δωσει πληροφοριες σχετικα με το Volvo X-C 70, ξερω οτι ειναι σπανιο κομματι για ελλαδα αλλα μου αρεσει πολυ και το σκεφτομαι...
-
Μπορει καποιος να μου δωσει πληροφοριες σχετικα με το Volvo X-C 70, ξερω οτι ειναι σπανιο κομματι για ελλαδα αλλα μου αρεσει πολυ και το σκεφτομαι...
-
-
Ο χρήστης alexism έγραψε:
Μπορει καποιος να μου δωσει πληροφοριες σχετικα με το Volvo X-C 70, ξερω οτι ειναι σπανιο κομματι για ελλαδα αλλα μου αρεσει πολυ και το σκεφτομαι...mia xara einai .... ego to theoro apo ta poia kala. Aplvs me to XC90 tvra oloi koitane ayto prvta. to thema me to 70 einai oti einai poio xamhlo kai etsi sthn ethinkh exei ligotero aera kontra
Ektos dromoy exv akoysei oti sthn paroysiash sth souhdia pernage ap opoy thes san kalo SUV kai oxi mono
-
Η Volvo αδικείται λίγο σαν εταιρεία στην Ελλάδα και τα αυτοκίνητα της είναι σπάνια στους δρόμους...
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Η Volvo αδικείται λίγο σαν εταιρεία στην Ελλάδα και τα αυτοκίνητα της είναι σπάνια στους δρόμους...sthn EE 1 Volvo 3 Mercedes
-
to XC 70 εχει HALDEX 1 h HALDEX 2???
-
Οι ενδιαφερόμενοι για το XC 70 άς δούν το
http://www.off-road.gr/modules.php?op=m ... pic&t=1028
Volvo X-C 70