-
χρειάζεται να πάρεις ένα δίχτυ συγκράτησης για την βάση του πορτ μπαγκαζ αλλιως οι αποσκευες θα πηγαίνουν βόλτα πέρα δώθε
-
πολυ καλη καταναλωση εχεις
ομως μεχρι τωρα να φανταστω οτι πηγαινες σχετικα χαλαρα γιατι το εστρωνες
πλεον το ανοιγεις κανονικα ή συνεχιζεις το στρωσιμο?
το μοτερ παντως κοντα στα 8-10 χιλ χλμ θα 'ανοιξει' εκει θα ειναι στα καλυτερα τουτωρα οσο για το καψιμο λαδιου τα κανει αυτα το 2λιτρο
ελπιζω μετα τη πρωτη αλλαγη να μειωθει σημαντικα οπως εγινε και σε μενα.. εχε το νου σου παντως και αλλαξε στα 7500-8000 λαδι γιατι το πρωτο λαδι γινεται λασπη περα απο το οτι καιγεται περισσοτερο
(επισης εχε στο νου σου οτι δεν πρεπει να ηταν γεματο τερμα, δε νομιζω οτι η βεργα ηταν στο max οταν το πηρες)μπορεις βεβαια να αρχισεις να συμπληρωνεις.. αλλα ενταξει δεν ειναι και τοσο τραγικο το κοστος της αλλαγης.. 120-130 ευρω παει με δικα σου λαδια και γυρω στα 160 με λαδια απο την αντιπροσωπεια
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
πλεον το ανοιγεις κανονικα ή συνεχιζεις το στρωσιμο?Και εγώ έχω γενική μέση 8,5 (σε σύνολο 9500 Km).
Είναι **πολύ εύκολο **να πέσω κάτω από 8 σε ανοιχτό δρόμο και πολύ δύσκολο να ανεβω πάνω απο 9,5-10.Νομίζω ο απλός διλιτρος δεν καίει τίποτα.
τωρα οσο για το καψιμο λαδιου τα κανει αυτα το 2λιτρο
Κιούση για να σκάσεις... δεν καίω (σχεδόν) τίποτα!!! Αν κάψω 200-300 ml στα 15.000 Km.
-
Βασικα ,δεν εχω κανει ακομα κανενα ταξιδι
Και τον τελευταιο καιρο εχω φαει αρκετη κινηση μεσα στην Αθηνα .
Νομιζω οτι μπορει να πεσει και αλλο η καταναλωση.
Τα λαδια θα τα αλλαζα ετσι και αλλιως στις 7500
Ρε παιδια το μοτερ μου εχει καδενα ή ιμαντα?
Τι αλλες διαφορες εχει με το κινηηρα του GTI? -
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
Βασικα ,δεν εχω κανει ακομα κανενα ταξιδι
Και τον τελευταιο καιρο εχω φαει αρκετη κινηση μεσα στην Αθηνα .
Νομιζω οτι μπορει να πεσει και αλλο η καταναλωση.
Τα λαδια θα τα αλλαζα ετσι και αλλιως στις 7500
Ρε παιδια το μοτερ μου εχει καδενα ή ιμαντα?
Τι αλλες διαφορες εχει με το κινηηρα του GTI?καδενα. το μονο κοινο με του gti ειναι τα 1984 κυβικα
-
Ο χρήστης dimgster έγραψε:
πλεον το ανοιγεις κανονικα ή συνεχιζεις το στρωσιμο?Και εγώ έχω γενική μέση 8,5 (σε σύνολο 9500 Km).
Είναι **πολύ εύκολο **να πέσω κάτω από 8 σε ανοιχτό δρόμο και πολύ δύσκολο να ανεβω πάνω απο 9,5-10.Νομίζω ο απλός διλιτρος δεν καίει τίποτα.
εσυ εισαι και ταξιδιαρης , αλλα οντως υπαρχει σημαντικη διαφορα καταναλωσης μεταξυ του tfsi με την Κ03 και την Κ04
το εχω δει και απο ατομο που εχει οδηγησει αρκετα και τα 2 (υπαρχει βεβαια και η 4κινηση)>Κιούση για να σκάσεις... δεν καίω (σχεδόν) τίποτα!!! Αν κάψω 200-300 ml στα 15.000 Km.
παλι υποψιαζομαι οτι ισως για αυτο να φταιει το οτι κανεις κυριως ταξιδια (εγω τρωω και πολλη κινηση και κανω πολυ συχνα μικρες αποστασεις) , αλλα απο την αλλη εσυ δεν εκαψες ουτε στο στρωσιμο
καδενα. το μονο κοινο με του gti ειναι τα 1984 κυβικα
εγω ειμαι ο μονος που ακομα βγαινω με ιμαντα
-
Ο χρήστης papatzas έγραψε:
καδενα. το μονο κοινο με του gti ειναι τα 1984 κυβικα
Σιγουρα? Εγω νομιζα οτι ηταν ιδιοι.
-
Πριν λίγο είδα Α5 sportback σε μαύρο. Ψιλοκαμμία σχέση με φώτο. Από κοντά φαίνεται πιο όμορφο και δεμένο ακόμα και από το κουπέ (για κάποιο παράξενο λόγο)...
Δεν το περίμενα. Καμμία σχέση με την μπουρούχα 5 GT. -
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Πριν λίγο είδα Α5 sportback σε μαύρο. Ψιλοκαμμία σχέση με φώτο. Από κοντά φαίνεται πιο όμορφο και δεμένο ακόμα και από το κουπέ (για κάποιο παράξενο λόγο)...
Δεν το περίμενα. Καμμία σχέση με την μπουρούχα 5 GT.Εννοειται ,καμια σχεση με τη GT...
Μηπως ειδες εμενα? -
Από δουκ πλακεντίας μέχρι Λαυρίου...
Μόνο εσύ κυκλοφορείς εκεί έξω; -
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Δεν το περίμενα. Καμμία σχέση με την μπουρούχα 5 GT.To A5 φτιάχτηκε για να είναι cabrio.
-
Uploaded with ImageShack.us
-
Έλα πες την αλήθεια. Το είχες πάει 180 και άφησες γκάζι για να πάει 3000.
-
-
Είναι το 2λιτρο με τα 180;
-
Ο χρήστης aris07 έγραψε:
AUDI A5 Sportback 2.0T.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
AUDI A5 Sportback 2.0T.
δεν ειναι λαθος η ερωτηση, υπαρχει και με 211 και quattro
-
Ειπα εγω οτι ειναι λαθος η ερωτηση;Απλα εβαλα σε παραθεση την υπογραφη του kostis20 .
-
με τα 180 ειναι
Audi A5 & S5