-
Έχεις δίκιο.
Λάθος έκαναν στο BBC...από εκεί το άκουσα σήμερα.
-
Αν προσεξετε τον πινακα του msfree, η Ferrari χρησιμοποιει τον καθε κινητηρα για 3 αγωνες απο τον 3ο και μετα. Οποτε για τον Alonso ο κινητηρας 6 θα κανει την Σιγκαπουρη, ο 7 Ιαπωνια και Κορεα και ο 8 Βραζιλια και Abu Dhabi. Μια χαρα!
-
Τα πάντα εν σοφία εποίησε ο Stefano.
-
Απο καιρο στην Σιγκαπουρη εχουμε καμια πληροφορηση;
-
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Απο καιρο στην Σιγκαπουρη εχουμε καμια πληροφορηση;http://www.accuweather.com/en-us/sg/sin ... ourly.aspx
Στεγνός αγώνας όπως δείχνει η πρόγνωση του καιρού.
-
60% πιθανοτητα βροχης λεει το weather uk. Τωρα αν πεφτει μεσα... θα δουμε!
-
YES!!!
Πάμε Φερνάντο!
-
Τώρα που έχει το σωστό μονοθέσιο και οι άλλοι μονοθέσια εντός κανονισμών παίρνει ταυτότητες ο Νάντος!
Προβλέπω P1 αν δεν κάνει καμιά πατατιά όπως στο Σπα στην εκκίνηση. Η πρώτη στροφή θα είναι δύσκολη με Φέττελ και Χάμιλτον από πίσω!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Τώρα που έχει το σωστό μονοθέσιο και οι άλλοι μονοθέσια εντός κανονισμών παίρνει ταυτότητες ο Νάντος!Προβλέπω P1 αν δεν κάνει καμιά πατατιά όπως στο Σπα στην εκκίνηση. Η πρώτη στροφή θα είναι δύσκολη με Φέττελ και Χάμιλτον από πίσω!
θα βουτήξει ο Λιούις. Είναι χεράς. Φέττελ δεν φοβάμαι.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Τώρα που έχει το σωστό μονοθέσιο και οι άλλοι μονοθέσια εντός κανονισμών παίρνει ταυτότητες ο Νάντος!Προβλέπω P1 αν δεν κάνει καμιά πατατιά όπως στο Σπα στην εκκίνηση. Η πρώτη στροφή θα είναι δύσκολη με Φέττελ και Χάμιλτον από πίσω!
Το παιρνει ταυτοτητες που το ειδαμε;
Οχι για να καταλαβω αν μιλαω με 16χρονα η οχι
-
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
θα βουτήξει ο Λιούις. Είναι χεράς. Φέττελ δεν φοβάμαι.Ας βουτηξει... Αλλωστε, ο χερας πηγε να βουτηξει και στον Φελιπε Μπεημπη στην Μοντζα και τελικα μαζεψε χαλικακια...
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
Τώρα που έχει το σωστό μονοθέσιο και οι άλλοι μονοθέσια εντός κανονισμών παίρνει ταυτότητες ο Νάντος!
Προβλέπω P1 αν δεν κάνει καμιά πατατιά όπως στο Σπα στην εκκίνηση. Η πρώτη στροφή θα είναι δύσκολη με Φέττελ και Χάμιλτον από πίσω!
Το παιρνει ταυτοτητες που το ειδαμε;
Οχι για να καταλαβω αν μιλαω με 16χρονα η οχι
2 pole και 1 P1 σε 2 αγώνες που κανένας δε τον υπολόγιζε με μία γήινη Ferrari υποδεέστερη της Redbull και ισάξια της Mclaren.
Μακάρι να ήμουν 16χρονος και εσύ πιο open mind και λιγότερο αντιΑλονσικός. Αρχίζεις και κουράζεις....
-
Ok ο,τι πειτε.
Αν ειδες ομως πριν ισα ισα ειπα οτι αξιζε και την pole και εχω πει πως αξιζε και την νικη στην Μονζα...
Αλλο κουραζει....
Ο οπαδισμος και οι υπερβολικες εκφρασεις... -
Σε γρήγορες πίστες η F10 είναι πολύ ταχύτερη της RB6! Και καθόλου γήινη όπως φαίνεται! Θα τολμούσα να πω ότι πλεόν είναι συνολικά το ταχύτερο μονοθέσιο αλλά θα περιμένω και την Ιαπωνία για να το επιβεβαιώσω.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Σε γρήγορες πίστε η F10 είναι πολύ ταχύτερη της RB! Και καθόλου γήινη όπως φαίνεται! Θα τολμούσα να πω ότι πλεόν είναι συνολικά το ταχύτερο μονοθέσιο αλλά θα περιμένω και την Ιαπωνία για να το επιβεβαιώσω.Θεωρώ πως και στην Ιαπωνία θα είμαστε καλά αν δουλέψουμε το ίδιο.
Το μεγάλο ερώτημα είναι η Κορέα.
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
Ok ο,τι πειτε.Αν ειδες ομως πριν ισα ισα ειπα οτι αξιζε και την pole και εχω πει πως αξιζε και την νικη στην Μονζα...
Αλλο κουραζει....
Ο οπαδισμος και οι υπερβολικες εκφρασεις...Οπαδός του είμαι δεν το έκρυψα ποτέ και έγραψα ένα ποστ για τον αγαπημένο μου οδηγό. Δεν το παίζω «αντικειμενικός» σαν μερικούς εδώ μέσα που δίνουν μάλιστα κ συγχαρητήρια για την νίκη στην Μοντσα ενώ είναι φουλ αντιΑλονσικοί και δεν χάνουν λεπτό να βγάζουν χολή.
Τέσπα δεν θα ξανασχοληθώ. Το υπόσχομαι. Πάμε μωρή ΑΛΟΝΣΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
-
δεν ειμαι αντικειμενικος....
απλα λιγο συντηρητικος στις εκφρασεις μου γιατι το φορουμ το μοιραζομαι με αλλους.αντε καλη ορεξη τωρα παμε να φαμε να μας περασει
δεν θα χαλασουμε τις καρδιες μας για αυτα ωρε elteo... -
Αν δε βρέξει πάντως δύσκολα θα έχει ενδιαφέρον ο αγώνας.
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Αν δε βρέξει πάντως δύσκολα θα έχει ενδιαφέρον ο αγώνας.Δε πειράζει...είχαν ενδιαφέρον οι άλλοι
-
Υπάρχει κάποιο λινκ για τον αγώνα??ευχαριστώ προκαταβολικά!!
2010 Singtel Singapore Grand Prix