-
Ο χρήστης 888888 έγραψε:
Πληρωσαμε, (με πενηνταευρο) νομιζοντας οτι μαζι με τα ρεστα θα ερχοταν και η αποδειξη.
Γι'αυτο ζητας την αποδειξη **πριν **πληρωσεις.
Εαν δεν τη φερουν και τοτε... -
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Πληρωσαμε, (με πενηνταευρο) νομιζοντας οτι μαζι με τα ρεστα θα ερχοταν και η αποδειξη.
Γι'αυτο ζητας την αποδειξη **πριν **πληρωσεις.
Εαν δεν τη φερουν και τοτε...πόσοι το κάνουν αυτό; εγώ όχι......και δεν είναι θέμα ωχαδερφισμού αλλά μου φαίνεται πιο λογικό όταν ζητάω λογαριασμό να μου φέρνουν την απόδειξη και τότε να πληρώνω.
σαν τους βενζινάδες, πάντα ΕΓΩ ζητάω την απόδειξη. Μόνοι τους ΠΟΤΕ δεν μου την φέρνουν. Αλλά είπαμε φταίνε οι ΔΥ.
-
Ο χρήστης 224.v έγραψε:
...
Είναι σωστό όμως να κρίνουμε κάτι ή κάποιον, στη βάση του αν λέει αλήθειες ή ψέμματα, άσχετα αν δεν συμφωνούμε ιδεολογικά με αυτό το κάτι ή τον κάποιον. 'Εθνικόν το αληθές' έτσι δεν πρέπει να είναι;Απλώς έγραψες 'Υιός' ενώ είναι 'Ιός' για αυτό λοιπόν και το σχόλιό μου περί ανυπαρξίας.
Το προβλημα για μενα με την συγκεκριμενη εφημεριδα ειναι οτι βλεπει παντα απο συγκεκριμενη οπτικη γωνια γεγονοτα και ετσι στις αρθρογραφιες της καταληγει παντα σε συγκεκριμενα συμπερασματα για τις αιτιες των γεγονοτων...(δεν την θεωρω αντικειμενικη οπως και τον Ριζο που ειναι κομματικο οργανο, απλα η Ελευθεροτυπια δεν γραφει απο κατω ποιους εκπροσωπει (φοβαται μην χασει πελατες μεταξυ των κεντροαριστερων ισως??) ενω ο ριζος το λεει και το παινευεται και καλα κανει φυσικα
Για τον Ιο... μονο ακουγα .. και ετσι δεν ειχα οπτικη επαφη για να ξερω την ορθογραφια που χρησιμοποιειΔεν αμφισβητουνται τα νουμερα που παραθετει ο ΙΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ
Το χωνεψες τωρα ?Ξερω σου ειναι δυσκολο ,περιμενες δυο-τρια εκατομμυρια αλλα δε πειραζει ,μπορει οι εφημεριδες που διαβαζεις καποια μερα να επαληθευσουν το νουμερο που προσδωκουσες -οταν φυσικα ξεχαστουν τα επισημα στοιχεια.
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
Έχει δίκαιο ο Πάγκαλος.400,000 υπεράριθμοι Δ.Υ. είναι ένα μεγάλο νούμερο. Φυσικά και η ευθύνη βαρύνει απολειστικά αυτούς μεν καθώς δεν μπορεί να μην φταίει ο αποφασίζων διαχειριστής της επιχείρησης που λέγεται Ελληνικό Κράτος.
Κατά τα άλλα ο Πάγκαλος αποδεικνύει ότι οι Έλληνες Πολιτικοί πια δεν μας έχουν ανάγκη. Από εκεί και πέρα θα ήθελα μία απάντηση γιατί οι Έλληνες Πολιτικοί εφάρμοσαν αυτή την Πολιτική.
Ακριβώς! Ναι μεν έχει βάση αυτό που λέει, όμως, έπρεπε να ντρέπεται ο γλοιώδης να κάνει τέτοια δήλωση. Η μοιρασιά ανά βόλεμα/μάσα πήγαινε 5 ο υπουργός, 2 ο υφυπουργός, 1 ο πολίτης. Με 100+ πολίτες ανά υπουργό μάλλον έπρεπε να έχει κρυφτεί σε καμιά τρύπα. By the way, προέρχεται αυτός ή η γυναίκα του από πλούσια οικογένεια; Γιατί 58 ακίνητα δεν τα λες λίγα...
-
Ο χρήστης 888888 έγραψε:
Αλλος ενας χορηγος των ΔΥ αυτη τη φορα ταβερνιαρης.Πηγαμε με τη συζυγο να φαμε σε φημισμενη ταβερνα.
Απο το σερβις και το φαγητο μειναμε ευχαριστημενοι.Επισης οι τιμες καταλογου ηταν σε λογικα επιπεδα.
Μεχρι την ωρα που ζητησαμε το λογαριασμο ολα πηγαιναν καλα.
Με το που ζητησαμε λογαριασμο λοιπον το γκαρσον σε λιγοτερο απο δυο λεπτα τον εφερε.
Αμ δε...
Τα ρεστα ηρθαν χωρις την αποδειξη
Φυσικα και λογω του προκλητικου τροπου (χαρτι απο μπλοκακι) ζητησα την αποδειξη.
Το γκαρσον με εμφανως ξυνισμενα μουτρα ψελισσε ενα 'αμεσως'.
Το αμεσως ηταν μετα απο....35 λεπτα αφου βεβαια το γκαρσον ειδε κι αποειδε οτι δεν το κουνουσαμε ρουπι και αφου στο γεματο μαγαζι ειχαν ηδη φυγει τρεις αρκετα μεγαλες παρεες που δε βρηκαν τραπεζιΤην ωρα της αναμονης παρατηρησα οτι σε οσα τραπεζια ζητησαν λογαριασμο πηγαινε παντα το ιδιο φυλλο απο το μπλοκακι αλλα ποτε συνοδευομενο απο αποδειξη, και οσοι ζητουσαν ειχαν τη τυχη τη δικη μας, αναμονη μεχρι να σπασουν τα @@ τους δηλαδη.
Ερωτηση:Δικαιουμαι να τσουβαλιασω συλληβδην ολους τους ΕΕ ως φοροφυγαδες, κλεφτες κλπ??
Ερωτηση Νο2:Ο συγκεκριμενος 'χορηγος'ΔΥ ΕΕ σε περιπτωση που εχει φορολογικες εκκρεμοτητες θα υπαχθει στη σχεδιαζομενη 'περαιωση'??Την πυτιρίδα ακριβά την έχει
-
Ο χρήστης 888888 έγραψε:
Μεχρι την ωρα που ζητησαμε το λογαριασμο ολα πηγαιναν καλα.
Με το που ζητησαμε λογαριασμο λοιπον το γκαρσον σε λιγοτερο απο δυο λεπτα τον εφερε.Πληρωσαμε, (με πενηνταευρο) νομιζοντας οτι μαζι με τα ρεστα θα ερχοταν και η αποδειξη.Αμ δε...
Τα ρεστα ηρθαν χωρις την αποδειξη
Φυσικα και λογω του προκλητικου τροπου (χαρτι απο μπλοκακι) ζητησα την αποδειξη.
Το γκαρσον με εμφανως ξυνισμενα μουτρα ψελισσε ενα 'αμεσως'.
Το αμεσως ηταν μετα απο....35 λεπτα αφου βεβαια το γκαρσον ειδε κι αποειδε οτι δεν το κουνουσαμε ρουπι και αφου στο γεματο μαγαζι ειχαν ηδη φυγει τρεις αρκετα μεγαλες παρεες που δε βρηκαν τραπεζιΤην ωρα της αναμονης παρατηρησα οτι σε οσα τραπεζια ζητησαν λογαριασμο πηγαινε παντα το ιδιο φυλλο απο το μπλοκακι αλλα ποτε συνοδευομενο απο αποδειξη, και οσοι ζητουσαν ειχαν τη τυχη τη δικη μας, αναμονη μεχρι να σπασουν τα @@ τους δηλαδη.
Ερωτηση:Δικαιουμαι να τσουβαλιασω συλληβδην ολους τους ΕΕ ως φοροφυγαδες, κλεφτες κλπ??
Ερωτηση Νο2:Ο συγκεκριμενος 'χορηγος'ΔΥ ΕΕ σε περιπτωση που εχει φορολογικες εκκρεμοτητες θα υπαχθει στη σχεδιαζομενη 'περαιωση'??Πολυ απλα τον καταγγελεις και μετα θα φαει ενα προστιμο και μπορει να παιξει μεχρι και στα γερμανικα καναλια η συλληψη του
Εγω που κατηγγειλα ΔΥ για ξυσιμο αρχιδιων και προκλητική συμπεριφορα που με ζημίωνε,ξερεις τι απαντηση πηρα ύστερα απο 1 μηνα;
'Εγιναν στο καταστημα οι αναγκαιες συστασεις' -
Τα 'πιταρούδια' στο λογαριασμό τι είναι;
-
-
Λαμογια υπαρχουν παντου,η διαφορα ειναι οτι στον Δημοσιο τομεα μπορουν να σε εκβιασουν ενω στον Ιδιωτικο δεν μπορουν γιατι υπαρχουν και αλλου ακρες να κανεις την δουλεια σου.
Σημερα μαλιστα επιασαν υπαλληλο το ΣΔΟΕ να δωροδοκειται με 30.000ευρω. -
Ο χρήστης gto250swb έγραψε:
α) επαναφορα δραχμης και υποτιμηση σημαινει
-μειωση εμπορικου ελλειματος, ενδεχομενως και εμπορικου πλεονασματοςΓιατί ? Επειδή θα είναι φθηνότερο το νόμισμα ? Αν μια οικονομία δεν είναι ανταγωνιστική σε σχέση με το εξωτερικό, το φθηνό νόμισμα δεν θα τη σώσει (πχ. Ελλάδα με τη δραχμή τόσα χρόνια). Αντίστροφα, μια ζόρικη οικονομία είναι ανταγωνιστική και με σκληρό νόμισμα (πχ. Γερμανία με ευρώ). Το πρόβλημα της Ελλάδας δεν είναι τόσο το νόμισμα όσο το ότι παράγει ελάχιστα 'καλά-φτηνά' πράγματα. Οι διαρθωτικές αλλαγές (ποιές ακριβώς, δεν ξέρω) είναι που λείπουν.
-αναπτυξη παραγωγικης οικονομιας
Βλ. παραπάνω.
-δημιουργια αποθεματικου απο το τουριστικο συναλλαγμα σε ευρω.
Σωστό και γενικά ο τουρισμός θα ωφελείτο από ένα μαλακότερο νόμισμα.
-κουρεμα χρεων σε ποσοστα 30%-35%
Τελείως λάθος, όλα τα χρέη μας είναι σε ευρώ ή δολλάρια, οπότε ονομαστικά θα έμεναν τα ίδια, αλλά λόγω της υποτίμησης θα ήταν πολύ δυσκολότερο να τα ξεπληρώσουμε.
-Μειωση εκρροης κεφαλαιου λογω σπουδων κλπ.
Εντός ΕΕ δεν έχει καμία σημασία, η κίνηση κεφαλαίων είναι ελεύθερη (εκτός και αν λες να φύγουμε και από την ΕΕ).
αλλα και
-καταστροφη της αστικης ταξης και του μοντελου του καταναλωτισμου,θα κλεισουνε πολλα εμπορικα κεντρα
το λες απαξιωτικά-ειρωνικά αλλά ήθελα να ήξερα αν το ζητούμενο είναι να γίνουν όλοι 'προλετάριοι' (διαβάζοντας και τα υπόλοιπα που έχεις γράψει, υποθέτω πως ναι). Οντως στην Αργεντινή πχ. η μεσαία τάξη (φαντάζομαι αυτήν εννοείς 'αστική' εκτός και αν μιλάς με 'κλασσική' ορολογία) διαλύθηκε...
-Χαος στους εισαγωγεις και μεταπρατες.
δηλ. σε αυτό που αυτή τη στιγμή είναι η ελληνική οικονομία.
-Διετια χαους και υψηλου πληθωρισμου, βιαιη ανακατανομη πληθυσμου σε αστικες περιοχες.(Ξεχαστε ζωνες ολοκληρες λιανικου εμποριου).
Γιατί 'διετία' και όχι 'δεκαετία' ? Τι μας βεβαιώνει ότι όλα θα ηρεμήσουν μετά από 2 χρόνια ?
Επαναδραστηριοποιηση κεντρικων αγορων.
???
-Φυγη μεγαλου μερους μεταναστων.
Μπα, δεν είναι εδώ για το ευρώ, είναι εδώ επειδή έχει δουλειά. Θα φύγουν αν δεν έχει (όπως και έχουν αρχίσει να φεύγουν).
-Πιθανη αποσταθεροποιηση πολιτικου συστηματος.
Αυτό είναι μάλλον καλό
Με απλα λογια θα γινει της πουτανας
Ακριβώς.
β)ΔΝΤ, αποπληρωμη χρεους, ευρω
-Διασωση αστικης ταξης, φιλελευθεροποιηση αγορας.
-Περιορισμο του κρατους Προνοιας.
-Δυσβασταχτη φορολογηση,μικρη αναπτυξη ως ποσοστο του ΑΕΠ.
-Ομαλη(σχετικα) συνεχιση του γενικοτερου μοντελου πολιτικης και οικονομικης ζωης.
-Εξασφαλιση επενδυτων, ειδικα των μικρομεσαιων
-Επιβιωση μεγαλου τμηματος των εμπορικων δικτυων
-Βραδυτερες εξου και ομαλοτερες μεταβολες των παραγωγικων δυναμεων, σταδιακη αποσυνθεση της οποιας παραγωγικης διαδικασιας, ισως αναβαθμιση τουρισμου και τριτογενη τομεα.
-Αστικα κεντρα δεν θα γνωρισουν ερημοποιηση περιοχων, το real estate σε σχετικη στασιμοτητα.
-Η εσωτερικη υποτιμηση ισως δημιουργησει μια προσκαιρη βελτιωση ανταγωνιστικοτητας αλλα η ανεργια θα παραμεινει σε υψηλα επιπεδα.
Μα απλα λογια δεν θα γινει της πουτανας αλλα μην περιμενεις και πολλα πολλα,duracel .Σορρυ και για το σεντονι μαλλον δεν εχει και πολυ νοημα, πολυ μπλαμπλα.Σε αυτά συμφωνούμε γενικά.
Γενικά για τα υπόλοιπα που λες, τα θεωρώ ουτοπικά αλλά φαντάζομαι είσαι σε μια ηλικία που αυτό όχι μόνο επιτρέπεται αλλά και επιβάλλεται
-
Να υπενθυμισω οτι υποτιμηση σημαινει αυτοματως μειωση αξιας νομισματος που σημαινει αυτοματως οτι ολα τα προιοντα που ερχονται απο εξωτερικο θα ειναι κατα 40% πιο ακριβα που σημαινει οτι γινομαστε φτωχοτεροι κατα 40%.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
σαν τους βενζινάδες, πάντα ΕΓΩ ζητάω την απόδειξη. Μόνοι τους ΠΟΤΕ δεν μου την φέρνουν. Αλλά είπαμε φταίνε οι ΔΥ.Οι βενζινάδες δεν φορολογούνται με βάση τις αποδείξεις αλλά με βάση τα τιμολόγια αγορών. Οπότε δεν έχουν κανένα λόγο να μην σου φέρουν απόδειξη. Μπορεί απλά να βαριούνται.
Και γενικά η δική μου εμπειρία φέτος είναι ότι σχεδόν όλοι (και οι βενζινάδες) φέρνουν απόδειξη, ελάχιστες φορές χρειάστηκε να τη ζητήσω. Μου έκανε εντύπωση ότι στο Πρασονήσι στην άκρη της Ρόδου μας έκοψαν χωρίς να το ζητήσουμε (εννοείται ότι θα το ζητάγαμε αν δεν...) χειρόγραφη-διάτρητη απόδειξη για ομπρέλα-ξαπλώστρες
Τελικά το πρόβλημα είναι και πάλι όχι τι κάνουν οι άλλοι, που έχουν ενδεχομένως συμφέρον, πχ. να μην κόβουν αποδείξεις, αλλά το αν και πόσο τους αφήνουμε εμείς να παίζουν αυτό το παιχνίδι στο κεφάλι μας και την τσέπη μας. Αν όλοι ζητούσαν αποδείξεις πάντα θα βλέπαμε αν θα συνέβαιναν τα φαιδρά που περιέγραψε ο 888888 (BTW πολύ καλά τους έκανε, έπρεπε να κάνει και φασαρία στο στυλ '(φωναχτά να τον ακούσουν όλοι) τι γίνεται ρε παιδιά, 10 λεπτά περιμένω απόδειξη'). Απλά, όπως και σε πολλά άλλα, είμαστε 'δε βαριέσαι' και δε βάζουμε το μυαλό μας να σκεφτεί -γιαυτό και λέω (και γίνομαι ενδεχομένως γραφικός) ότι η κακοδαιμονία μας δεν είναι πρόβλημα μόνο 5-10-100 λαμόγιων (και αυτών φυσικά) αλλά συνολικό πρόβλημα του λαού μας.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
μου φαίνεται πιο λογικό όταν ζητάω λογαριασμό να μου φέρνουν την απόδειξη και τότε να πληρώνω.Αυτο ακριβως: σου φερνουν αποδειξη, πληρωνεις. Με αυτη τη σειρα.
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
μου φαίνεται πιο λογικό όταν ζητάω λογαριασμό να μου φέρνουν την απόδειξη και τότε να πληρώνω.
Αυτο ακριβως: σου φερνουν αποδειξη, πληρωνεις. Με αυτη τη σειρα.
Θεωρητικά σωστό αλλά αν τους πεις 'ουπς παιδιά, δεν έχω λεφτά' τι γίνεται ? Μου έχει τύχει να μου φέρνουν απόδειξη με τα ρέστα, δεν θα το χαλάσουμε εκεί
(αλλά κωλόχαρτο στυλ 888888 δεν έχω δει εδώ και πολύυυυυυυ καιρό) -
Κι εγώ σπάνια θα πέσω σε περίπτωση να μου κάνει το ζόρικο σε θέμα απόδειξης. Προφανώς θα έγιναν κάποιοι έλεγχοι άνευ πουρμπουάρ και ιδού το θαυμαστό αποτέλεσμα. Είδατε τι ωραία που λειτουργούν τα πράγματα όταν υπάρχει και ο σωστός έλεγχος. Ούτε καπεταναίοι, ούτε αγωνιστές, ούτε επαναστάσεις χρειάζονται...
Αν βέβαια θέλουν να κάνουν πουστιά με αποδείξεις σε ταβέρνα την κάνουν και δεν μπορείς να πεις τίποτα. Εμένα σε ταβέρνα στην Πεντέλη όταν επέμεινα να μου φέρουν απόδειξη και όχι μια ροδέλα από υπολογιστή που έδειχνε την παραγγελία, μου έφεραν απόδειξη από άλλη παραγγελία με μεγαλύτερο σύνολο. Κοινώς, είχαν ένα πάκο και τον φύλαγαν για τους ζόρικους. Του Έλληνος ο τράχηλος κλπ κλπ κλπ...gto έτσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα έξοδος από ευρώ και Ε.Ε θα σημαίνει αυτόματα την καταστροφή της χώρας για πολλές δεκαετίες. Ακόμα και αν βρεθεί η λύση-φόρμουλα-θαύμα, ακόμα αν βάλει ο Άνθιμος όλες τις γριές να προσευχηθούν, δε ρεστ οφ δε γκανγκ (Γερμανίες, Γαλλίες κλπ) όχι μόνο δεν πρόκειται να μας βοηθήσουν να ορθοποδήσουμε, αλλά θα μας πηδήξουν παραδειγματικά όπως οι Ρωμαίοι τον παλιό καλό καιρό του Αστερίξ...
-
Ο χρήστης imago έγραψε:
Τα 'πιταρούδια' στο λογαριασμό τι είναι;Ροδίτικο ορεκτικό (αλλιώς ρεβιθοκεφτέδες).
Βέβαια μια μπουκιά πρέπει να πιάνει και τις 1000 θερμίδες αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία και μπορούμε να το παραβλέψουμε μια στις τόσες.
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Τα 'πιταρούδια' στο λογαριασμό τι είναι;
Ροδίτικο ορεκτικό (αλλιώς ρεβιθοκεφτέδες).
Βέβαια μια μπουκιά πρέπει να πιάνει και τις 1000 θερμίδες αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία και μπορούμε να το παραβλέψουμε μια στις τόσες.
Λαθος χασατε!!!
Τουλαχιστον αυτα που φαγαμε εμεις ηταν ενα ειδος χορτοπιττας.
Διαφορα χορτα με τυρι τυλιγμενα σε ενα φυλλο ζυμης και ψημενα στη πλακα...Α, και η ταβερνα ηταν καπου στην ορεινη Αρκαδια
-
Χτες άνοιξα τηλεόραση μόλις αρκετά για να ακούσω τον Πάγκαλο να λέει κάτι σαν 'μαζί τα φάγαμε, σας διορίζαμε τόσα χρόνια'.
Ε, μετά απ' αυτό, μπορώ να πω κι εγώ 'τότε να τα πληρώσουμε και μαζί', και να περιμένω απάντηση. Ή μπορώ απλά να μην ξαναδώ ειδήσεις στην τηλεόραση, πράγμα που μάλλον θα προτιμήσω... -
Ο χρήστης 888888 έγραψε:
........Ερωτηση Νο2:Ο συγκεκριμενος 'χορηγος'ΔΥ ΕΕ σε περιπτωση που εχει φορολογικες εκκρεμοτητες θα υπαχθει στη σχεδιαζομενη 'περαιωση'??Φίλος πάλεψε με το ΣΔΟΕ για 3 χρόνια. Για καλή του τύχη έπεσε στα χέρια σωστών ελεγκτών, οι οποίοι ερευνούσαν περίπτωση πλαστων τιμολογίων συνολικού ύψους 25 - 26 εκ Ε. Αποδείχτηκε εν τέλει ότι ο φίλος δεν έφταιγε (πολλά τιμολόγια φαίνονταν να έχουν εκδοθεί από εταιρία της οποίας ήταν διαχειριστής αλλά που είχε κλείσει και εκκαθαριστεί αρχές της 10ετίας του 1980!! ), βρέθηκαν επίσης οι εκδότες αλλά και οι παραλήπτες των τιμολογίων. Κάποιοι πλήρωσαν κάτι μικροποσά, τα μεγάλα νούμερα εκκρεμούν.
Ε, αυτοί που ήταν ν' ακούσουν τις μεγάλες καμπάνες (κάτι εκ Ε) τώρα μαζεύουν χαρτιά για να 'καθαρίσουν' με δεκάρες. Αν γίνει τπτ τέτοιο τελικά, βλέπω τον 'δικό μου' να ... αυτοκτονεί: Τα ίδια λαμόγια που δεν τον άφηναν να πάρει (επαγγελματικά) ανάσα τα τελευταία 15 χρόνια, θα αποδοθούν 'παρθένες' και πάλι στην αγορά κ στον ανταγωνισμό - κι ότι είχε αρχίσει να πιστεύει ότι η αγορά ξεκαθαρίζει...Α, συγνώμη, είμαι μάλλον εκτός θέματος, δεν είναι φτωχός ΔΥ ο φίλος μου...
ΥΓ.
Τώρα που το θυμήθηκα, υπάρχει σε εξέλιξη κι άλλη έρευνα για 'ατασθαλίες' ύψους αρκετών 10δων εκ Ε στην Κορινθία, να πως εξηγείται η χαρά των εμπλεκομένων... -
*Καταργήστε το πόθεν έσχες
...........
Δεν είναι μόνο η κριτική που συνεχώς -και όχι αδικαιολόγητα- ασκείται, ότι η όλη διαδικασία καταγράφει απλώς το έσχες, χωρίς να ασχολείται με το πόθεν, αλλά και το γεγονός ότι ο τρόπος που εφαρμόζεται μοιάζει περισσότερο με μια μέθοδο απόκτησης «άλλοθι» και λιγότερο -όπως όφειλε να είναι- με δημόσια αναγγελία και τεκμηρίωση της ορθής χρήσης των εξουσιών και ευκαιριών που πηγάζουν από την ενασχόληση με τα κοινά.
............
Οποιος θέλει, λοιπόν, πραγματικά να αποκαταστήσει την αξιοπιστία του πολιτικού μας συστήματος ή θα πρέπει να αλλάξει ουσιαστικά τη διαδικασία ή να την καταργήσει για να μην προσφέρει ευκαιρίες νομιμοποίησης. *
http://www.naftemporiki.gr/news/cstory.asp?id=1869788
ΔΝΤ, eurogroup, κούρεμα, μνημόμιο ΙΙ, σωθήκαμε!!!