-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Θα είναι κανείς στο ράλλυ Γαλλίας;Εμείς φεύγουμε μεθαύριο για San Remo....Κανείς εκεί ??????
Καλά να περάσετε πάντως !!!!
Φιλικά
Γιάννης -
Ο χρήστης JTGANG έγραψε:
Θα είναι κανείς στο ράλλυ Γαλλίας;
Εμείς φεύγουμε μεθαύριο για San Remo....Κανείς εκεί ??????
Ζηλεύω!!! Μα πολύ όμως!!!
Έχω την εντύπωση πως πάτε στον αγώνα της χρονιάς!!!!!
Καλά να περάσετε!!!
Και καμια καρτα από τα πληρώματα αν μας φέρετε... -
Ο χρήστης rallycards έγραψε:
Θα είναι κανείς στο ράλλυ Γαλλίας;
Εμείς φεύγουμε μεθαύριο για San Remo....Κανείς εκεί ??????
Ζηλεύω!!! Μα πολύ όμως!!!
Έχω την εντύπωση πως πάτε στον αγώνα της χρονιάς!!!!!
Καλά να περάσετε!!!
Και καμια καρτα από τα πληρώματα αν μας φέρετε...Ευχαριστούμε πολύ !!!! Άν πάρουμε καμία θα στο πω να στην στείλω μιας και μαζεύεις !!!
-
Ο χρήστης JTGANG έγραψε:
Άν πάρουμε καμία θα στο πω να στην στείλω μιας και μαζεύεις !!!
+1
Καλά να περάσετε!!! -
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Ο ΚΕΝ BLOCK μετράει την εφαπτομένη στις δοκιμές του Ράλλυ ΓαλλίαςΚώστα, επειδή στην γεωμετρία δεν είμαι καλός, η εφαπτομένη της συγκεκριμένης στροφής είναι εκεί που βγήκε ο Block ή λίγο πιο δεξιά;
Λέω μήπως τον αδικείς λίγο.
Είδες τι παθαίνει κανείς όταν δεν έχει δίπλα του το καλό του μοντέρ; -
και στο τελευταιο βιντεο με το φιεστα εχει μια στενη επαφη με ενα τοιχο....
-
Μετα απο 3 εδ στην Γαλλια, τα 4 C4 μπροστα, ο Latvala στα +25'', o Hirvonen στα +48'' κι ο Kimiς μπροστα απο ολους τους αλλους με διαφορα...
Τα Ford μακρια απο τον ρυθμο των Citroen και σε αυτον τον αγωνα...
-
The 4.2km sprint is due to start at 1340hrs and** will be broadcast live on French television.**
Μηπως καποιος ξερει, αν υπαρχει τροπος να το δουμε ??
-
60 νίκες , 7 Παγκόσμια..Τι άλλο μπορεί να πει κανείς
Α.. και για να μην ξεχάσω, 6 παγκόσμια για την Citroen..
Και το DS3 έρχεται.... -
Ο χρήστης ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟΣ έγραψε:
The 4.2km sprint is due to start at 1340hrs and** will be broadcast live on French television.**Μηπως καποιος ξερει, αν υπαρχει τροπος να το δουμε ??
Προσπάθησα και εγώ...αλλά δεν έβγαλα τελικά άκρη..
-
Δηλώσεις του Loeb αμέσως μετά τον τερματισμό !!
http://www.autohebdo.fr/rallye/wrc/brev ... plus-beau-
-
αντε να τα παρει ο υπερξενερωτος ψυχρος και του χρονου με το νεο του τουτου και ας παει στο καλο!
-
Ο χρήστης S.Loeb έγραψε:
60 νίκες , 7 Παγκόσμια..Τι άλλο μπορεί να πει κανείς
Α.. και για να μην ξεχάσω, 6 παγκόσμια για την Citroen..
Και το DS3 έρχεται.... -
Ο χρήστης fabiawrc έγραψε:
αντε να τα παρει ο υπερξενερωτος ψυχρος και του χρονου με το νεο του τουτου και ας παει στο καλο!Εγώ πάντως δεν τον είδα ούτε ψυχρό ούτε ξενέρωτο χτες το μεσημέρι, για Αλσατός ήταν πολύ εκδηλωτικός θα μπορούσα να πω. Ήταν μες την τρελή χαρά, φυσικά το να κερδίζεις ένα τίτλο εντός έδρας είναι μεγάλο πράγμα πόσο μάλλον όταν η τελευταία ειδική περνάει μέσα από το χωριό που μεγάλωσες και έζησες
Φυσικά Solberg δεν είναι. Ο Νορβηγός είναι απλά απίθανος και τρομερά εκδηλωτικός αλλά δεν μπορούμε να ζητάμε όλοι οι άνθρωποι να είναι ίδιοι. Ο Πέτρος πάντως δήλωσε πως θέλει να κερδίσει έναν από τους επόμενους αγώνες
Επιφυλάσομαι να ανεβάσω μερικά βιντεάκια όταν βρώ τον χρόνο -
E νομίζω Sordo Ισπανία και Solberg Ουαλλία θα είναι δίκαιη μοιρασιά
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
E νομίζω Sordo Ισπανία και Solberg Ουαλλία θα είναι δίκαιη μοιρασιάΔεν ξέρω αλλά έχω την αίσθηση πως τον Sordo δεν τον πολυ υπολογίζουν πλέον στην Citroen αφού ήδη ονειρεύονται τίτλους με την full γαλλική σύνθεση της επόμενης χρονιάς Ο Ισπανός βέβαια δήλώσε πως θέλει την νίκη στην Ισπανία και μάλλον θα την έχει αλλά ποτέ δεν ξερεις.
Ο Solberg ήταν φορτσάτος στο podium και μίλησε για 2 νίκες. Ελπίζω τουλάχιστον σε νίκη σε Ουαλλία
Στα παραλειπόμενα το ελαφρό γιουχάισμα στην αρχή και το ελάχιστο χειροκρότημα στην απονομή του δώρου εκ μέρους της Γαλλικής Προεδρίας στον νικητή -
Τι στιγμες.....
http://www.dailymotion.com/video/xf1xj1 ... from=embed
-
Στην Καταλωνία έχουν online και το Shakedown
-
O Raikkonen δεν θα συμμετάχει μετά από ατύχημα στο shakedown.
WRC 2010 (all rounds)