-
Ωραία ....άρα όλοι θα βολευτούμε στο σπίτι του Sakaflia.
-
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Ωραία ....άρα όλοι θα βολευτούμε στο σπίτι του Sakaflia.Μμμμμμμμμμμ !!!!!!!!
Καλη ιδεα και πανω απ'ολα τζαμπα!Τσιγκουνης!
-
Για δειτε αυτά
http://velousi.gr/ Με τροποποίση διαδρομης. Πολύ καλό(έχω μείνει αρκετές φορές) και με πολύ καλό φαγητό.
Ειδάλλως μπορούμε να μείνουμε Παλαιοχώρι, Χρυσομηλιά ...Υπαρχουν πάρα πολλά καταλύματα
-
Ο χρήστης Sakaflias έγραψε:
Για δειτε αυτάhttp://velousi.gr/ Με τροποποίση διαδρομης. Πολύ καλό(έχω μείνει αρκετές φορές) και με πολύ καλό φαγητό.
Ειδάλλως μπορούμε να μείνουμε Παλαιοχώρι, Χρυσομηλιά ...Υπαρχουν πάρα πολλά καταλύματα
Ομολογω οτι ειναι πολυ ωραιο!Ξερουμε τιμες κτλ;
-
Το ένα καλύτερο απο το άλλο είναι !!!!!
Όπου θέλετε μακριά απο τον πολιτισμό να είναι και όπου θέλετε !!!
-
60 με 70€ η διανυκτερευση.
Εκεί όμως είναι τερμα διαδρομής... πάμε και μένουμε..Δεν έχει πιο πέρα
-
60 με 70€ η διανυκτερευσηΛαμπρά Λαμπρό!Αμα ειναι εσεις που ξερετε διαδρομες,τοπια και τα σχετικα πειτε μας για να καταληξουμε!Θαρρω πως ολοι θελουμε το ιδιο πραγμα!Στιγμες χαλαρωσης ξεγνοιασιας και ΦΑΓΗΤΟΥ!
Βελι με πιανεις; -
Στην Αθαμανία....
(εμένα προσωπικά μ αρέσει)
Οι γυναίκες θα φρικάρουν -σίγουρο αυτό!-Οι τιμές βέβαια λογικές....
-
Στην Αθαμανία....
Γιατι θα φρικαρουν;
-
Στην Αθαμανία....
Εμείς ανεβαίνουμε 3-4 φορες το χρόνο στο συγκεκριμένο.
Εξάλλου το μέρος το κάνει η παρέα...
Μπορουμε να καταλήξουμε εκεί σαν τέλος της ημέρας. -
Στην Αθαμανία....
Εμείς ανεβαίνουμε 3-4 φορες το χρόνο στο συγκεκριμένο.
Εξάλλου το μέρος το κάνει η παρέα...
Μπορουμε να καταλήξουμε εκεί σαν τέλος της ημέρας.Σε πιάνω Κωνσταντίνεεεε
Εμείς εκεί θα καταλήξουμε... το θέμα είναι για αυτούς που θα μείνουν εκεί....
Προσωπικά μου αρέσει πάντως. Και για την τιμή, κάτι θα γίνει αν ζητήσουμε αρκετά δωμάτια....
-
Είναι που είναι βουλωμένα τ αυτιά μου (κατά τα λεγόμενα του κου. dickdick)....μετά από τα 90 χιλιόμετρα με τη Μαρία στο δεξί κάθισμα..... ....δεν θα ακούω τίποτα!!!!
-
Ωραία ως εδώ...
Το δικό μου ερώτημα είναι : **ποιο Bravo θα αναλάβει το ρόλο του .... ανθρωπομεταφορέα? **
Εγω το αποκλείω για εμένα!
Ο νοών , νοείτω! -
Ωραία ως εδώ...Το δικό μου ερώτημα είναι : **ποιο Bravo θα αναλάβει το ρόλο του .... ανθρωπομεταφορέα? **
Ο νοών , νοείτω!Ψηφίζω τον Dick
-
δεν αντέχω άλλο διαζύγιο!
-
Ο χρήστης dickdick έγραψε:
Γιατι θα φρικαρουν;
http://www.oreinatrikala.com/index.php?option=com_content&task=view&id=43&Itemid=59
-
Ωραία ως εδώ...Το δικό μου ερώτημα είναι : **ποιο Bravo θα αναλάβει το ρόλο του .... ανθρωπομεταφορέα? **
Ο νοών , νοείτω!Ψηφιζω Dick . Αφου την εχει μεγαλύτερη σε ολα θα έχει και την μεγαλύτερη υπομονή
-
Ωραία ως εδώ...
Το δικό μου ερώτημα είναι : **ποιο Bravo θα αναλάβει το ρόλο του .... ανθρωπομεταφορέα? **
Ο νοών , νοείτω!Ψηφιζω Dick . Αφου την εχει μεγαλύτερη σε ολα θα έχει και την μεγαλύτερη υπομονή
Ωραία ,
τότε να μου φτιάξετε μια λίστα τι θέλετε να σας παραγγέλνω για φαγητό ή ποτό (αφού θα έρχεστε καθυστερημένοι τουλάχιστον ένα μισάωρο) -
Ωραία ως εδώ...
Λοιπον, ΚΥΡΙΟΙ συγκεντρωθειτε!
Σας φερνω προ των ευθυνων σας!
Οφειλατε να εχετε εκπαιδευμενα τα ''ηλεκτρονικα'' σας ουτως ωστε τωρα να μην ''εμπλεκονται'' και ''χαλανε το παιχνιδι''.
Εγω τα δικα μου τα εχω ''ρυθμισμενα'' να ''χτυπανε''στα 160.Οποτε κανενα προβλημα.Θα πηγαινω σε ολη τη διαδρομη με 159 km/h και θα εχω το κεφαλι μου ησυχο!
Εκτος αυτου κατι μου λεει οτι ο Βελι δεν τελειωσε το στρωσιμο!ΚΑΙ ΟΝΤΩΣ ΤΗΝ ΕΧΩ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΗ ΞΟΔΕΥΩ ΑΛΟΓΙΣΤΑ!ΕΙΜΑΙ ΝΕΟΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΕΥΑΙΣΘΗΤΗ ΚΑΡΔΙΑ!
-
κόψε κάτι βρε....
Fiat Bravο 2007