-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
πωλούνται εισιτήρια και σύνεργα μετανάστευσης
κιτ κατηγορίας απλής, deluxe/δυ με μαύρα, golden parachute.
πληροφορίες εντός. -
Τα μηνύματα σε αυτό το νήμα αποτελούνται κατά 40% από 2 συγκεκριμένα άτομα που καταστροφολογούν. Οι υπόλοιποι απλά κουνάνε το κεφάλι με διάφορες βαθμίδες συγκατάθεσης από το ''έτσι ακριβώς είναι/πάμε κατά διαόλου/η χώρα καταστρέφεται/να πάμε όλοι μετανάστες/να πάρουμε τα βουνά/να κάνουμε επανάσταση/θα μας πάρουν την γη και τα νησιά/θα μας βιάσουν τις γυναίκες/ο πρωθυπουργός είναι ανίκανος', μέχρι το 'χμμμμ...ναι τα πράγματα είναι πολύ ζόρικα'.
Σε μια κλίμακα απαισιοδοξίας από το 1 μέχρι το 10 ο νεοέλληνας χτυπάει άνετα δωδεκάρι! Ή του ύψους, ή του βάθους αυτός ο λαός. Συνηθισμένος για χρόνια στις ασφαλιστικές δικλείδες του δημοσίου, των επιχορηγήσεων, των ρουσφετιών και των πακέτων στήριξης και αποκλεισμένος από τους... κινδύνους της ελεύθερης αγοράς και της οικονομικής πραγματικότητας, ξαφνικά βρίσκει τον εαυτό του σε ένα εντελώς ξένο περιβάλλον. Είναι προφανώς ευκολότερο και πιο ασφαλές να νιώθει άσχημα σε συλλογικό επίπεδο, παρά να σκεφτεί πόσες από τις κινήσεις που τώρα καυτηριάζει στα fora και στα μικρόφωνα των καναλιών που ψάχνουν αγανακτισμένους με φωτογένεια ήταν πραγματικά απαραίτητες και θα έπρεπε να είχαν γίνει εδώ και πολλά χρόνια...
Να μην σας χαλάω το κλίμα με τις σκόρπιες σκέψεις μου όμως, συνεχίστε!
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
...ξαφνικά βρίσκει τον εαυτό του σε ένα εντελώς ξένο περιβάλλονΕντελώς φιλικά, αυτό μάλλον δεν με αφορά. Όπως και οι οικονομικές δυσκολίες...
-
Ναι, ΟΚ, καμιά άκρη για σφαίρες έχουμε; Προμηθεύτηκα ήδη κονσέρβες και βιταμίνες C για το σκορβούτο, όπλο θα βρω από κάποιο πτώμα, αλλά απόθεμα πυρομαχικών καλό θα είναι να έχω καβάτζα από πριν. A, KAI ΠΟΛΥ ΚΑΦΕ, ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩ ΧΩΡΙΣ ΕΣΠΡΕΣΣΟ!
-
Πάντως ακόμα και οι φίλοι κομμουνισταί πρέπει να παραδεχτούν ότι μια πρόβλεψη του manosk ήταν απίστευτα ακριβής. Οι πρώτοι που θα σηκώσουν μπαιράκι και θα αντιδράσουν πιο ακραία, θα είναι από τους πιο βολεμένους και πιο καλοπληρωμένους...
Οι συνταξιούχοι υπομένουν στωικά, οι χαμηλομισθωτοί προσπαθούν να συνειδητοποιήσουν το μέγεθος του αγγουριού, οι ΙΥ ζουν απίστευτα μεσαιωνικές καταστάσεις (σε αρκετές περιπτώσεις) + το φόβο της απόλυσης μεγαλύτερο από ποτέ και (με σειρά προτεραιότητας και βολέματος)
-τελώνες, φαρισαίοι
-εφοριακοί
-ΟΣΕ
-ΔΕΗ
-φαρμακοποιοί
-φορτηγατζήδεςέχουν ζωστεί τα γιαταγάνια και τις κουμπούρες του '21 και δηλώνουν έτοιμοι να χύσουν αίμα...
Σενάριο κακόγουστης, σουρεαλιστικής, φτηνής, ελληνικής ταινίας. -
Τα μηνύματα σε αυτό το νήμα αποτελούνται κατά 40% από 2 συγκεκριμένα άτομα που καταστροφολογούν. Οι υπόλοιποι απλά κουνάνε το κεφάλι με διάφορες βαθμίδες συγκατάθεσης από το ''έτσι ακριβώς είναι/πάμε κατά διαόλου/η χώρα καταστρέφεται/να πάμε όλοι μετανάστες/να πάρουμε τα βουνά/να κάνουμε επανάσταση/θα μας πάρουν την γη και τα νησιά/θα μας βιάσουν τις γυναίκες/ο πρωθυπουργός είναι ανίκανος', μέχρι το 'χμμμμ...ναι τα πράγματα είναι πολύ ζόρικα'.Αν μιλάμε για τον imago και τον madox, εγώ αναρωτιέμαι τελευταία αν όντως είναι... δύο και όχι ...λιγότεροι!
Πρώτα είχαμε και μερικούς ακόμη Καραμανλικούς, τώρα βαρέθηκαν κι αυτοί, εδώ σου λένε ούτε ο Καραμανλής δεν βγαίνει να υπερασπιστεί τον εαυτό του, εμείς θα κουραζόμαστε;Φυσικά, έχουν εξαφανιστεί και τα πράσινα παπαγαλάκια, ενώ όσοι υποστήριζαν Γιώργο αρχικά, μάλλον... το έχουν μετανιώσει τώρα (ή , τουλάχιστον αυτό ελπίζω! ).
Κατά τ' άλλα, μας φταίνε οι τελευταίοι 10 μήνες όπως λέει ο madox και όχι τα τελευταία 10 ή καλύτερα... 100 χρόνια!
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
...
Σενάριο κακόγουστης, σουρεαλιστικής, φτηνής, ελληνικής ταινίας.Ακομα μια φορα βερμπαλιζεις ασυστολως...
Σεναριο κακογουστης Ελληνικης Ταινιας δεν ειναι τα γιαταγανια και τα σπαθια των 'βολεμενων' λυκων ουτε η (κατ'εσενα) σιωπη των αβολευτων αμνων ...Σεναριο Μαυρης (ή μηπως Πρασινης ) Κωμωδιας ειναι να πληρωνουν οι βολεμενοι και οι αβολευτοι (διαμαρτυρομενοι ή μη) για να μπορει ο (α)Παπα-Κωσταντινου να προκυρησσει 'Περαιωσεις' ακομα και γιαυτους που εχουν εκδωσει πλαστα και εικονικα τιμολογια ακομα ακομα και για οσους ειναι υποδικοι ακομα και σε δευτερο βαθμο...
Μπορεις να συνεχισεις τον υπνο σου τωρα ονειρευομενος οτι απαγχονιζεις υπαλληλους της Βουλης, τυφεκιζεις εργαζομενους στο Μετρο, και ζεστενεσαι με ξυλοσομπα
-
Δεν βαρέθηκες τη βιόλα;
Εγώ μια παρατήρηση κάνω. Αυτοί που βγήκαν πρώτοι στον αγώνα δεν ήταν ούτε οι συνταξιούχοι, ούτε οι χαμηλομισθωτοί, ούτε καν οι άνεργοι (10% είναι πολύ μεγάλο νούμερο δεν νομίζεις; ).
Αυτοί που έχουν απασχολήσει με 'αγώνες' την κυβέρνηση εδώ και ένα χρόνο είναι από απλά βολεμένοι ως και κρατώντες παπάδες από τα μαλακά μόρια.
Προφανώς και όλα έχουν πάρει το δρόμο τους και ακόμα πιο προφανώς σκούζουμε τζάμπα, απλά να ξέρουμε λίγο και τι μας γίνεται.
Όταν ξέρω ότι υπάρχουν άτομα που παίρνουν 3 και 50 ούτε καν 60 και ο εργοδότης-φεουδάρχης-δουλέμπορος τους λέει κάτι φασιστικά του τύπου 'αν δεν έχει δουλειά θα σου κόβω από την άδεια και δεν θα σε πληρώνω' και παράλληλα ακούω εργαζόμενους που παίρνουν σταθερά και μόνιμα 40-50-60 και βάλε χιλιάρικα το χρόνο να μιλάνε για αίμα, αγώνες και λοιπές πίπες ε εντάξει... Σου ρχεται μια τάση αηδίας...
Η διαφορά μας είναι ότι εσένα το πρόβλημα σου είναι το πασοκ ενώ εμένα είναι το πολιτικό σύστημα. -
@high fidelity
Πως το βρηκες οτι ο imago και ο madox ειναι ενα ατομο που κατα λαθος μπαινει στο φορουμ απο δυο διαφορετικους υπολογιστες ταυτοχρονα.Βραβειο επιθεωρητη Κλουζω με συνοπτικες διαδικασιες.
Απο εδω και εξης θα ποσταρω μονο χαρουμενα και χρησιμα πραγματα οπως το ποσο με βολεψε στην εργασια μου το καινουριο αρουρι με εργονομια κατευθειαν απο την NASA και σημα το σαπιο μηλο ,φτιαγμενο απο ευγενες πουτανιο και κοστος μονο 450ευρω,το ποσο διευκολυνει την ζωη μου να κουβαλαω το ipad στο χεσιμο και να διαβαζω τον 'βλακα' του Ο.Εκο, και το ποσο τελικα εξυπηρετησε τις αναγκες μου το καινουριο iphone που συν της αλλης με απαλλασσει και απο το αγχος των ανεπιθυμητων κλισεων αφου δεν κανει καθολου κλισεις.
Ελπιζω να ειναι σαχλαμαρες οτι εχω ποσταρει ως τωρα και η ζωη στην Ελλαδα να ξαναβρει τους παλιους 'καλους και αγχολυτικους' ρυθμους.
-
Ο χρήστης 888888 έγραψε:
.........Tζαμπα βγαζεις την χολη σου.Τι μαντεληδες και Σια και καρτελ και πρασινα αλογα.Τους ενοχους τους εχει βρει το MEGA δε χρειαζεται να σπαμε το κεφαλι μας.
-
η χολη ποτε θα τελειωσει; βαρεθηκα . Καθε πεντε λεπτα τα ιδια και τα ιδια και ολοι οι αλλοι ενταγμενοι. Δεν αφηνουμε το φορουμ να κανουμε και καμια πραξη; κριμα να παει χαμενο τοσο παθος.
βασικα αφου δε μας κανει ο γαπ γιατι δεν ξανακανουμε εκλογες να φυγει ο μπασταρδος(καλα δε τον ειπα;).
Ναι εχουμε ενα προβληματακι δεν υπαρχει κανενας να μας ¨σωσει¨. Ευκαιρια να πολιτευτει ο καθε μαντοξ -
Τα μηνύματα σε αυτό το νήμα αποτελούνται κατά 40% από 2 συγκεκριμένα άτομα που καταστροφολογούν.Μα καλά, ο καταιγισμός καταστροφολογίας από τους διεθνείς χρηματοδότες τόσο καιρό δεν σε πείραξε; Και σε πείραξε η δήθεν καταστροφολογία (που πόση επιρροή στις ξένες αγορές να έχει άραγε) από μέλη του 4tforum; Αν εμείς καταστροφολογούμε (που για εμένα δεν το δέχομαι), τότε εσύ παραδοξολογείς.
-
Ο χρήστης patro έγραψε:
Ναι εχουμε ενα προβληματακι δεν υπαρχει κανενας να μας ¨σωσει¨.Eκτος του οτι στη Δημοκρατια δεν υπαρχουν αδιεξοδα, τα νεκροταφεια ειναι γεματα απο 'αναντικαταστατους' και 'καταλληλοτερους'.
Σιγα τη μεγαλη προσωπικοτητα που μονο αυτη μπορει να μας σωσει.Ακομα και στο υπαρχον πολιτικο δυναμικο ειναι πανευκολο να βρεις το ιδιο αλλα και λιγοτερο ανικανους απο τη συμμορια -ή μαλλον θιασο- που μας κυβερναει(??).
Ελεος πια με τους 'μοναδικους' πεφωτισμενους σωτηρες.
Χορτασαμε αυτη τη καραμελα...Δεν βαρέθηκες τη βιόλα;
Tσουκ ...Δε με αφηνεις κι εσυ βλεπεις...
Όταν ξέρω ότι υπάρχουν άτομα που παίρνουν 3 και 50 ούτε καν 60 και ο εργοδότης-φεουδάρχης-δουλέμπορος τους λέει κάτι φασιστικά του τύπου 'αν δεν έχει δουλειά θα σου κόβω από την άδεια και δεν θα σε πληρώνω' και παράλληλα ακούω εργαζόμενους που παίρνουν σταθερά και μόνιμα 40-50-60 και βάλε χιλιάρικα το χρόνο να μιλάνε για αίμα, αγώνες και λοιπές πίπες ε εντάξει... Σου ρχεται μια τάση αηδίας...
Eμενα παλι, ταση αηδιας μου φερνει η πολιτικη συμφωνα με την οποια >'ο εργοδότης-φεουδάρχης-δουλέμπορος που λέει κάτι φασιστικά του τύπου 'αν δεν έχει δουλειά θα σου κόβω από την άδεια και δεν θα σε πληρώνω''
επιβραβευεται με περαιωσεις, με ρυθμισεις ασφαλιστικων εισφορων, με επιδοτησεις 'θεσεων εργασιας', με μειωσεις φορολογικων συντελεστων, με θαλασσοδανεια απο τα αποθεματικα των ταμειων, με Ολυμπιακα εργα και ΣΔΙΤ και με απειρες αλλες ρυθμισεις επι ρυθμισεων.
Η διαφορά μας είναι ότι εσένα το πρόβλημα σου είναι το πασοκ ενώ εμένα είναι το πολιτικό σύστημα.
To PASOK κυβερναει τωρα, με αυτους εχω προβλημα.Οταν κυβρναγε η ΝΔ ειχα προβλημα με αυτους.Nωπες οι μνημες απο την εποχη του ασφαλιστικου επι υπουργιας Φανης Παλλη Πετρα(μπ)λια(χ)...
Περα απ'αυτο ομως εζησα σαν εργαζομενος (και στο ΔΤ και στον ΙΤ) τη χαμενη δεκαετια του 80, τη τριετια του Μητσοτακη, και φυσικα τη 'χρυση εποχη' του ΧΑΑ, της ΟΝΕ και των Ολυμπιακων καθως και τη περιοδο της 'επανιδρυσης' και εχω χορτασει ταμπελες.
Το 80 ημουν 'φασιστας δεξιος' το 90 κομμουνιστης και αντιευρωπαϊστης, το 00 ακραιος (ως μη ανηκων στο μεσαιο χωρο του Λουλη) το 10 κρυφοκαραμανλικος... -
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Αν μιλάμε για τον imago και τον madox, εγώ αναρωτιέμαι τελευταία αν όντως είναι... δύο και όχι ...λιγότεροι!
Όπως πάντα η συνωμοσία. Αλλά αυτό μπορείς να το ξεκαθαρίσεις εύκολα με μια ερώτηση στους admins.
-
88 ετσι δεν πας πουθενα και η χωρα θα παραμεινει στο βουρκο , η εναλλαγη πασοκ , νδ και το βρωμικο κατεστημενο ειναι το προβλημα , οχι ο γαπ ή οι υλουμινατυ
-
Eενα ταση αηδιας μου φερνει η πολιτικη συμφωνα με την οποια 'ο εργοδότης-φεουδάρχης-δουλέμπορος που λέει κάτι φασιστικά του τύπου 'αν δεν έχει δουλειά θα σου κόβω από την άδεια και δεν θα σε πληρώνω'' επιβραβευεται με περαιωσεις, με ρυθμισεις ασφαλιστικων εισφορων, με επιδοτησεις 'θεσεων εργασιας', με μειωσεις φορολογικων συντελεστων, με θαλασσοδανεια απο τα αποθεματικα των ταμειων, με Ολυμπιακα εργα και ΣΔΙΤ και με απειρες ρυθμισεις επι ρυθμισεων
Δεν διαφωνούμε αλλά συγκρίνεις ανόμοια πράγματα. Ξαναλέω ότι προσωπικά κάνω μια παρατήρηση που επιβεβαιώνει την πρόβλεψη του manosk. Δεν βγήκε στους δρόμους ο εργαζόμενος των κουτσουρεμένων 700 ή 800 ή και λιγότερων ευρώ το μήνα ή ο συνταξιούχος που παίρνει το χάπι της πίεσης κάθε δυο μέρες για να κάνει οικονομία (true δυστυχώς story) αλλά ο καλοβολεμένος υπάλληλος ή Ε.Ε που μπορεί να μετράει και εξαψήφια ποσά το χρόνο.
Το 80 ημουν 'φασιστας δεξιος' το 90 κομμουνιστης και αντιευρωπαϊστης, το 00 ακραιος (ως μη ανηκων στο μεσαιο χωρο του Λουλη) το 10 κρυφοκαραμανλικος...
Nα μας πει και ο skye που είναι πιο επιστήμων σε αυτά, αλλά εμένα όλα αυτά μου μυρίζουν Μητσοτάκη με μια εσάνς από '89. Δεν στο λεω ειρωνικά αυτό.
-
Ο χρήστης imago έγραψε:
Αν μιλάμε για τον imago και τον madox, εγώ αναρωτιέμαι τελευταία αν όντως είναι... δύο και όχι ...λιγότεροι!
Όπως πάντα η συνωμοσία. Αλλά αυτό μπορείς να το ξεκαθαρίσεις εύκολα με μια ερώτηση στους admins.
Αδερφε μη μπαινεις ταυτοχρονα λεμε
-
Ακόμη χειρότερα. Ούτε καν βολεμένοι μισθωτοί. Για παράδειγμα την πρόσφατη αναστάτωση με τη βενζίνη την προκάλεσαν επιχειρηματίες με δύο, τρεις, πέντε ή και δέκα άδειες ακόμη.
Αλλά όταν ο λαός βγει στους δρόμους θα είναι λίγο αργά. -
Ο χρήστης madox έγραψε:
Αδερφε μη μπαινεις ταυτοχρονα λεμεΝαι, του χαλάμε τη θεωρία.
-
Και κάτι άλλο σ' αυτούς που είπαν ότι ψηφίζονται συνεχώς οι ίδιοι. Στις τελευταίες εκλογές του Οκτωβρίου 2009 είχαμε: Εγγεγραμμένοι : 9,890,795, Ψήφισαν: 7,026,611, Άκυρα: 143,255. Δηλαδή περίπου 3,000,000 άτομα απαξίωσαν να πλησιάσουν στην κάλπη. 3,000,000 ήτοι το 30% του εκλογικού σώματος. Ας το επαναλάβω: Ένας στους τρεις δεν ψήφισε. Και τότε ήταν ακόμη καλά. Για να δούμε στις επόμενες.
ΔΝΤ, eurogroup, κούρεμα, μνημόμιο ΙΙ, σωθήκαμε!!!