-
Δεν διαφωνω καλα τα ξενυχτια αλλα οχι και καθε μερα (μαλλον καθε νυχτα )
Ζηση οταν λες 2μιση εννοεις το μεσημερι??
-
μωρέ μπράβο αντοχές...Αυτα είναι...
-
Σαφώς και εννοώ μεσημέρι...αλλά μετά είναι σκ@τ@ γιατί πάλι νυστάζεις αλλά απ τη βαρεμάρα...
-
Για να σας δω τωρα τι ψάρια πιάνετε...
Θελω στο Berlingo να βάλω στο πορτ παγκαζ ενα ντουλάπι.
Αυτό θα το φτιάξω μόνος μου.Όπως κοιτάμε το εσωτερικό του, θα μπει απο την αριστερή πλευρά. Θελω να ειναι μεγάλο σε ύψος (ακόμα και μέχρι το ταβάνι) και πλάτος όσο το μόνό κάθισμα. Το φάρδος του θα ειναι οσο το πισω τζάμι.
Ακόμα θελω να εχει πολλά ντουλαπάκια και ραφάκια συν ενα μεγαλύτερο ράφι για τον φορητό.Σαν κερασάκι στην τουρτα, θελω να μπορεί να βγει και να μπει όποτε θελω εγω.
Μπορείτε να βρείτε τίποτα;
-
Μόνο που το διάβασα ζαλίστηκα...!Βασικά αυτό θέλει να το φτιάξεις μόνος σου...Δεν πιστεύω να κυκλοφορεί κάτι τέτοιο...Με μεράκι και όρεξη θα πετύχει το όλο εγχείρημα!
-
Υπάρχουν τετοια στην αγορά αλλα α) ειναι για τα μοντέλα χωρις πισω κάθισμα και β) ειναι καπως ακριβα...
-
Έχεις στη Berli πίσω καθίσματα;
-
Ναι βρε συ...
Δεν το πήρα καθαρα επαγγελματικό για να μην εχω μπλεξίματα... -
Και λογικά αν τα βγάλεις θα μείνουν οι ράγες...Δεν μου λες...Το επάγγελμά σου σχετίζεται με την ξυλουργεία;
-
Ο πατερας μου λογικα στο φτιαχνει ανετα αυτο.
Στο παλιο φορτηγακι που ειχαμε, ειχε κανει τον περισσοτερο χωρο κρεβατι, το οποιο ηταν απο κατω γεματο ντουλαπια, και στην πισω πορτα ειχε 2 ντουλαπια με ραφια. Ακου τωρα το clue της ιστοριας. Πανω απο τα ντουλαπια αυτα, που εξειχαν ριχνει αλλο ενα κομματι ξυλο, το οποιο με ενα στρωματακι γινοταν κρεβατι σοφιτα
(μεταξυ μας ομως αυτα γιατι δεν επιτρεπονταν )
-
Ο χρήστης Zisis1992 έγραψε:
Και λογικά αν τα βγάλεις θα μείνουν οι ράγες...Δεν μου λες...Το επάγγελμά σου σχετίζεται με την ξυλουργεία;Φωτογράφος είμαι
-
Ο χρήστης efthymis έγραψε:
Ο πατερας μου λογικα στο φτιαχνει ανετα αυτο.Στο παλιο φορτηγακι που ειχαμε, ειχε κανει τον περισσοτερο χωρο κρεβατι, το οποιο ηταν απο κατω γεματο ντουλαπια, και στην πισω πορτα ειχε 2 ντουλαπια με ραφια. Ακου τωρα το clue της ιστοριας. Πανω απο τα ντουλαπια αυτα, που εξειχαν ριχνει αλλο ενα κομματι ξυλο, το οποιο με ενα στρωματακι γινοταν κρεβατι σοφιτα
(μεταξυ μας ομως αυτα γιατι δεν επιτρεπονταν )
Ωραίος!
εντάξει δεν σκέφτομαι για κατι τόσο μεγαλο...
-
Ευθύμη φοβερές ιδέες και υλοποίηση ο πατέρας...!θάνο απ ότι κατάλαβα καμιά επαφή με ξύλο το επάγγελμα...τότε πρέπει να το αναθέσεις γιατί θέλει λίγο κόψε ράψε το όλο θέμα...(κόψε κομμάτια στις σωστές διαστάσεις,βιδωσε και μετά τοποθέτησε...)
-
Το κόψε ράψε δεν το φοβάμαι... έχω φτιάξει πολλά πράγματα παλιότερα με ξύλο... απο τραπεζάκια μεχρι ντουλαπάκια και θήκες για ενισχυτές, με μοκέτες, πλεξυ γκλας κτλ κτλ για το προηγουμενο ψιτροεν που ειχα.
ο σχεδιασμος με προβληματιζει...
-
Γιατί σε προβληματίζει;υπάρχει περίπτωση να 'βρίσκει' πουθενά η κατασκευή;
-
Οχι... απλα θελω να ειναι έξυπνα διαμορφωμενη και με καποιο κολπο να μπορει να βγει και να ξαναμπει ευκολα...
-
Καλημερα..
-
Καλως τον
-
Γαμώ το κινητό μου μέσα...με πέταξε έξω πριν...Θάνο εγώ προτείνω 2 ντουλάπια πάνω πάνω 2 ράφια με ένα χώρισμα(άρα 4 μικρότερα) και κάτω κάτω για το λαπτοπ...Ώπ!χρήστο έτοιμος για μεταμεσονύκτιο;
-
Εμενα περνάει τώρα απο το μυαλό μου άλλο...
Ντουλαπάκι που θα φτάνει μεχρι το ύψος της εταζέρας (για να το κρυβει)... όπου θα έχει κατω κατω ενα μεγαλουτσικο ντουλαπακι, ενα ή δυο συρταρια και πανω θα ειναι σαν μικρό γραφειο που θα το κανω με καποιο τροπο να μεγαλωνει...
CITROËN FORUM