-
-
-
Απορία ψιλό-κουφή: στο Corsa D ο δείκτης ελέγχου του λαδιού βγαίνει και μπαίνει απλά ('κουμπωτά') ή όντως θέλει όταν το βάζεις να το κάνεις μετά και 'μισή στροφή' (!!!) [έτσι λέει το βιβλιαράκι του, αλλά δεν καταλαβαίνω το λόγο]!
-
Αγόρασα και τοποθετήθηκε μόνωση για το καπό (δεν είχε από τη 'μαμά'!!!!!!!!!). Μου έκανε πάντως εντύπωση ότι δεν καταλαμβάνει όλη την επιφάνεια του καπό αλλά μόνο το 'κέντρο' του, περίπου το τμήμα του καπό που κάθεται πάνω από τα 'εξαρτήματα' (κινητήρα, μπαταρία, κλπ, κλπ, κλπ). Μου έκανε εντύπωση γιατί στο Citroen Xantia που έχει από τη 'μαμά' μόνωση, καταλαμβάνει όλη την επιφάνεια του καπό!
-
-
εβαλες τελικα ? μπραβο
ποσο σου πηγε η μονωση ? ειδες διαφορα στον ηχο ? -
Ο χρήστης 1986 έγραψε:
πφφφ
-
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
εβαλες τελικα ? μπραβο
ποσο σου πηγε η μονωση ? ειδες διαφορα στον ηχο ?150 ευρώ είχε (μου έκαναν και μια μικρή έκπτωση).
Για τον ήχο δεν παρατήρησα καμιά διαφορά, αλλά δεν έκανα και κάνα ταξίδι (όπου ίσως κάνει διαφορά).
Πάντως ο κύριος λόγος που το πήρα είναι η προστασία του (κόκκινου) χρώματος του αυτοκινήτου, και εκεί πιστεύω θα την κάνει την διαφορά!
-
εγω μια ερωτηση θελω να κανω..οταν παταω συμπλεκτη νιωθω κατι στο ποδι μου σαν να με γαργαλαει στην αρχη νομιζα πωσ ηταν το πατακι αλλα και παλι το κανει..ειναι κατι σημαντικο? σημειωστε δεν μου εχει παρουσιασει ποτε κανενα προβλημα
-
Ο χρήστης greatst έγραψε:
- Απορία ψιλό-κουφή: στο Corsa D ο δείκτης ελέγχου του λαδιού βγαίνει και μπαίνει απλά ('κουμπωτά') ή όντως θέλει όταν το βάζεις να το κάνεις μετά και 'μισή στροφή' (!!!) [έτσι λέει το βιβλιαράκι του, αλλά δεν καταλαβαίνω το λόγο]!
...
Έχει κανείς απάντηση στο 1. ?
-
SOS!!!!ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.ΜΟΥ ΤΥΧΕ ΚΑΤΙ ΣΥΝΗΘΗΣΜΕΝΟ ΜΕΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΤΙΜΕΣ...ΕΧΩ ΕΝΑ ΟΠΕΛΑΚΙ CORSA 2004 ΚΑΙ ΜΟΥ ΣΠΑΣΑΝΕ ΤΗΝ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘΡΕΦΤΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΥΣΤΑΛΛΟ...ΤΟ ΚΑΠΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΘΙΚΤΟ.ΓΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΚΑΙ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΑΝ 140 ΕΥΡΩ....ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΡΥΣΤΑΛΛΟ 30 ΕΥΡΩ.Ο IMITATION 45 ΕΥΡΩ....ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΒΡΩ ΚΑΤΙ ΠΟΙΟ ΦΘΗΝΟ...?ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΩ ΤΟ IMITATION ΓΙΑΤΙ ΕΝΑΣ ΓΝΩΣΤΟΣ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ ΤΟ ΜΕΤΑΝΟΙΩΣΕ (ΔΕ ΚΟΥΜΠΩΝΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ).ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ ΛΕΤΕ?MOY ΜΟΥ ΜΑΥΡΙΖΕΙ Η ΨΥΧΗ ΝΑ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΕΤΣΙ, ΓΕΝΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΣΕΧΩ ΣΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ....(ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΣ....)
-
Ψάξε για μεταχειρισμένο, θα βρεις αρκετά κομμάτια για τόσο εμπορικό μοντέλο.
-
Ο χρήστης greatst έγραψε:
- Απορία ψιλό-κουφή: στο Corsa D ο δείκτης ελέγχου του λαδιού βγαίνει και μπαίνει απλά ('κουμπωτά') ή όντως θέλει όταν το βάζεις να το κάνεις μετά και 'μισή στροφή' (!!!) [έτσι λέει το βιβλιαράκι του, αλλά δεν καταλαβαίνω το λόγο]!
...
συνηθως εχουν και ενα μικρο λαστιχακι επανω(Ο-ring) και η περιστροφη ειναι ανουσια αφου αρκει το κουμπωμα.....
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Ψάξε για μεταχειρισμένο, θα βρεις αρκετά κομμάτια για τόσο εμπορικό μοντέλο.thanks.ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΦΑΝΩ ΤΥΧΕΡΟΣ.ΘΑ ΤΟ ΨΑΞΩ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ ΒΕΒΑΙΑ..ΣΤΟ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟ ΔΕ ΡΩΤΑΩ ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΟΥΝ ΚΑΜΙΑ 200.ΠΟΥ ΝΑ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΚΑΘΡΕΦΤΗ ΔΗΛΑΔΗ....
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
...
συνηθως εχουν και ενα μικρο λαστιχακι επανω(Ο-ring) και η περιστροφη ειναι ανουσια αφου αρκει το κουμπωμα.....
Ευχαριστώ για την απάντηση! Πράγματι, έχει τέτοια λαστιχάκια! Δύο για την ακρίβεια, παράλληλα μεταξύ τους και με κάποια σχετική απόσταση.
-
Το Ελληνικο site του Opel Ampera
Το ποσταρα και στο δικο τοπικ , αλλα το βαζω και εδω για οσου ενδιαφέρονται -
Leaked Photos: Opel Corsa Facelift 2012
Παντα μου την εσπαγαν τα καπως μεγαλα εμπρος φωτα στο τελευταιο corsa,απο οτι φαινεται το μεγεθος διατηρειται κ στο επερχομενο facelift.
-
μικρογραφια του αστρα , δεν κακο αλλα περιμενα κατι πιο τολμηρο
-
μου εστειλε μηνυμα η οπελ στο κινητο,και μου ειπαν δωρεαν χειμερινο ελεγχο 22 σημειων.τι περιλαμβανει αυτος ο ελεγχος?
-
Ο χρήστης scoopy έγραψε:
μου εστειλε μηνυμα η οπελ στο κινητο,και μου ειπαν δωρεαν χειμερινο ελεγχο 22 σημειων.τι περιλαμβανει αυτος ο ελεγχος?Εμενα δεν μου εχουν στειλει κανενα μήνυμα
στο site της opel γραφει τα εξης
Χειμερινοί Έλεγχοι OpelΟ χειμώνας έρχεται και ήρθε η ώρα να σκεφθείτε εάν το αυτοκίνητο είναι έτοιμο για την πιο κρύα, πιο υγρή και πιο σκοτεινή εποχή του χρόνου. Οι Εξουσιοδοτημένοι Επισκευαστές Opel σας προσφέρουν μία σειρά πρακτικών ελέγχων για το αυτοκίνητό σας, με τους οποίους εξοικονομείτε πολύ χρόνο και μπορεί να γλυτώσετε από αρκετά προβλήματα στους δρόμους το χειμώνα.
Ο Χειμερινός Έλεγχος Opel προσφέρεται δωρεάν από τους Εξουσιοδοτημένος Επισκευαστές Opel και εξετάζει βασικά σημεία του αυτοκινήτου εν όψει της λειτουργίας του τη χειμερινή περίοδο:
* Μπαταρία * Φώτα * Λάδι κινητήρα * Υαλοκαθαριστήρες * Καθαριστήρες και σύστημα πλύσης προβολέων * Πίεση ελαστικών και πέλμα * Στάθμες ψυκτικού υγρού και αντιψυκτικού
Δωρεάν Πρόληψη
* Ένας γρήγορος έλεγχος μπορεί να σας γλυτώσει από πολλά προβλήματα * Χειμερινός Έλεγχος Opel: Δωρεάν στους Εξουσιοδοτημένους Επισκευαστές Opel
http://www.opel.gr/idioktites/syntirisi ... irisi.html
-
ότι μπορείς να κάνεις και μόνος σου δηλαδή... ή στην χειρότερη σε ένα βενζινάδικο.
-
Ο χρήστης scoopy έγραψε:
μου εστειλε μηνυμα η οπελ στο κινητο,και μου ειπαν δωρεαν χειμερινο ελεγχο 22 σημειων.τι περιλαμβανει αυτος ο ελεγχος?Ποιο Opel έχεις;
-
καλημερα σε ολους!
γνωριζει κανεις για το νεο astra gtc??
εχει ξεκινησει η παραγωγη του??θα το δουμε συντομα στους
ελληνικους δρομους η ειναι ακομα πολυ νωρις....???
OPEL FORUM