-
Ο χρήστης Zisis1992 έγραψε:
Κάρβουνα;Εχεις χασει επεισοδιο.. Οταν κλεισαμε 1000 σελιδες τα παιδια οργανωσαν στη Λουτσα ενα meeting με κοψιδια κτλπ..
-
Καλή φάση...!Τότε δεν ήμουν στους 4Τ...
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Κάρβουνα;
Εχεις χασει επεισοδιο.. Οταν κλεισαμε 1000 σελιδες τα παιδια οργανωσαν στη Λουτσα ενα meeting με κοψιδια κτλπ..
-
ΑΥΤΑ ΕΊΝΑΙ...!!!
-
Εγώ έφαγα δυο κομμάτια! μιαμ μιαμ
-
Καλημέρα citroënάκηδες!Σιγά σιγά θα αρχίσει να ξημερώνει...
-
Καλημέρα!
Έχουμε καμιά ώρα ακόμα
-
Φαίνεται μερικοί ξύσταξαν...
-
Όταν ο αλλος δουλεύει την επόμενη μέρα... λογικό.
Μην βλέπεις εμένα... εγώ εχω καμια 500αριά να δουλεύουν για εμένα και όλα καλά
-
Ναι ρε εννοείται πλάκα κάνω...Εγώ πάλι προσωρινά είμαι αραχτός...
-
Το καλύτερο!
-
Θάνο κι όμως και ο αραχτός(εγώ) νύσταξε...Την κάνω,τα λέμε το μεσημέρι...Χαλάλι που δεν κοιμήθηκα,ήταν τέλεια!Καλημέρα!
-
Έγινε τα λέμε!
Καλό ύπνο! -
Nonos πουλας τη ΖΧ? ή δεν καταλαβα καλα?
-
Όχι Βασίλη δεν την δίνει,απλά ήθελε να πάει σε κάτι άλλο και δεν του έκατσε(και η ΖΧ θα έμενε εντός οικογένειας ).
-
Αν ειναι να παει σε αυτα που ελεγε...καλυτερα να μεινει με τη ΖΧουλα!!!
Αμα δε του δωσω εγω το οκ, δεν κανει τιποτα!
Εχω για ολους γνωμη στο τι θα κανουν μια ΖΧ... -
Αν και εγώ αν είχα μια ΖΧ δεν θα την έδινα με την καμία μια χαρά είναι και οι Άλφα που πρότεινε ρε...(από σαξο χίλιες φορές ZX...)
-
Bασιλακη για την δικη μου δεν μου ειπες τι να κανω ομως...Με αφηνεις ξεκρεμαστο...
-
Προσπερνω αυτο που ειπες και επικεντρωνομαι στο Saxo!
Αν βρει μια αξιολογη προταση και ολα ειναι θετικα (σε ολα τα επιπεδα) ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ! Εγω προσωπικα (του το χω πει κιολας) σαν κυριο αμαξι, σαν αμαξι που θα κυκλοφορω καθημερινα, δε θα επαιρνα καποιο με λιγοτερο απο 5 αστερια! Σαν δευτερο...no problem!
Πιστευω σε αυτο το μπορντελ που ζουμε και ονομαζεται Ελλαδα, τα 5 αστερια θα πρεπε να ναι κυριο κριτηριο για την επιλογη του αυτοκινητου που θα σε κινει καθημερινα!
Δεν ξερω αν γνωριζεις τι περασε ΚΑΙ ο Χρηστος, αλλα ΚΑΙ εγω...εμενα προσωπικα με εκανε να αλλαξω σε καποια θεματα που τα βλεπα με λιγοτερο σοβαροτητα!Η 147,156 εχει σασι να μην πω...το Saxo επισης, η ΖΧ επισης, θες να πω κι αλλα Citroen μιας και μιλαμε για δαυτα?
Λευτερακη,
Νομιζω οτι απαντω και σε σενα εμμεσα!
Στη θεση σου, τωρα βρε αδερφε ετσι οπως εισαι γιατι σε ξερω, εγω θα παιρνα C2 1.1 ή ενα Clio 1.2 προηγουμενης γενιας.
ΖΧ εχεις, αλλη μια τι να την κανεις? Σε θεωρω σοβαρο ανθρωπο, καλα τα συναισθηματα, αλλα...Η αποψη μου παντα!
-
Βιλλ μη ξεχνας ομως οτι τη ΖΧ την θελω για καθε μερα για κανα ενα- εναμησι χρονο και παιζει στο χιλιαρικο...Αυτα που λες ξεφευγουν...Και αν ξεφυγω σε € πως θα φτιαξουμε το πισταδορικο...?
CITROËN FORUM