-
Αλλο το ΑΧ...Εκει σε βλεπει με μικρακι νεανιας, τρελιαρης σου λεει...Ασε που το λεει και το ονομα ...
Ολο αχ βαχ θα εχουμε...
Ενω η κουρσαρα προσφερει ασφαλεια λεμε...Χωρους...Σταθεροτητα...ΔΕΣΜΕΥΣΗ!
-
Τα πιο μαμιστερα αμαξια ειναι ασυγκριτα οι υδροπνευματικες citroen παντως..Σηκωνονται-κατεβαινουν..
-
Που ειπαμε οτι μένεις στην Αθήνα;
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Τα πιο μαμιστερα αμαξια ειναι ασυγκριτα οι υδροπνευματικες citroen παντως..Σηκωνονται-κατεβαινουν..Να σου πω... μια ΧΜ στεσιον... δεν θα με χάλαγε..
-
Μαμιστερα ειναι τα σκληρα με τα Bilstein ρε ακου τι σου λεω...Δεν σε πιανει ζαλαδα μεσα και ξερεις οτι θα κατεβεις απο το βουνο σιγουρα, δεν θα αφησεις καμια μπουκαλα ή καμια φουσκα εκει πανω απο τα πανω κατω...
Εκτος κι αν εχεις Berlingo....Εκει respect! Εχεις χωρους!
-
Htanso21 νηπιαγωγός είναι και αύριο ξεκινάει... Zxlover κι εγώ εντός πόλης θα είμαι...αν θες κάνουμε ένα μίνι 'meeting Εβρου'...
-
Τώρα που είπατε για χώρους...
Πήγα καρφουρ, ολα καλά παρκάρω δευτερο υπόγειο και παω για ψώνια.
Γυριζω και παω να βαλω τα πράγματα στο πορτ παγκαζ... και ντουπ βρηκε η πορτα στην οροφη!
-
Καλη φαση Ζηση...Εχω και κατι καραβανια πανω -καλα παιδακια με Xantia C5 κτλ...Λες να τους οργανωσω λιγο...Αν και πλεον...ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ ΛΕΜΕ!
Αν η μαμα σου ψαχτει για υγραεριο να παει Βουλγαρια πες της να βαλει...Ολοες οι καραβανες εχουν υγραεριο και ολοι Βουλγαρια το εβαλαν με αρκετα χαμηλοτερη τιμη...Ασε που-αφου θα ερχεται που θα ερχεται καθε μερα η γυναικα πανω- δεν ειναι και τιποτα να κανει ενα τσουπ να το φουλαρει βενζινη και αεριο στην γειτονα χωρα...Με μεση τιμη το 1.5+ στην Ορεστιαδα στην Βουλγαρια εχει μεχρι 1.15 το πολυ...
htanso21
Και κουβαλητης ε...?
Ακομα να γινουν σειρα εξω απο το σπιτι οι νυφες...? -
Άστα να πανε...
-
http://www.youtube.com/watch?v=CNtVTSj5 ... re=related
-
Λευτέρη εγώ μέσα πάντως όποτε μπορέσεις...όσο για το υγραέριο ακούγονται διάφορα του στιλ 'αν βάλεις από Βουλγαρία δεν περνάει ΚΤΕΟ' αλλά απ όσο ξέρω δεν ισχύει...Αλεξανδρούπολη βρίσκεις και με 1.48 βενζίνη,πάνω είναι πιο τσιμπημένες οι τιμές...(μόνο στο θέμα βενζίνη γιατί αλλιώς...).Μην τον λες τέτοια τον άλλο θα τα παίξει!!!Τελικά το Berlingo είναι μ@υνομ@γνητης!
-
-
Τώρα κοιταώ για αυτοκινούμενο!
-
-
Ρε δεν πήρα αυτό, το προηγούμενο πήρα...
-
Ακομα καλυτερα...Το καινουργιο ειναι λιγο πιο τρελιαρικο και νεανικο και τρομαζει τη γυναικα που ψαχνει να φωλιασει...Ενω το παλιο....
Μη χανεις το νοημα ομως...Αυτος με το νεανιζων πολυ μορφικο/multispace/ πωςσκατατηνλενεαυτηνκατηγορια και εβγαλε τη συζηγο με τα κουτσουβελα ποδηλατα κτλ...Εσυ με το πιο σοβαροφανες παλιο εισαι ετοιμος για οοοοολα αυτα συν ενα κοκερ σπανιελ! -
Ο παλιός είναι αλλιώς ε;
-
Δώσ' το και πάρε το ίδιο έκδοση multispace μπορεί να χρειαστεί...
-
Ωσπου να ξημερωσει τις 2000 σελιδες τις εχουμε πιστευω..
Βαγγελη βαλε τα καρβουνα.. -
Κάρβουνα;
CITROËN FORUM