-
Ο χρήστης Zisis1992 έγραψε:
Laguna=Κρατήματα και άνεση
...Και συνεχιζουν... http://www.youtube.com/watch?v=w68auTjHcGM
Αυτά είναι PSA vs VAG=PSA
-
:hahaiv: Φαουβε ειν' αυτη....Nαι γιατί βλέπεις η PSA τις ξεχωρίζει τις φίρμες της... ...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
:hahaiv: Φαουβε ειν' αυτη....
Nαι γιατί βλέπεις η PSA τις ξεχωρίζει τις φίρμες της... ...
Ιδια πατωματα και κινητηρες μεν,διαφορετικες ρυθμισεις και σχεδιαση δε...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Ξέρεις σε πόσους έχει ξινείση που έδωσε τα σχέδια του A4 στήν SEAT επειδή εχω 3 κατόχους στήν πολυκατοικία με A4 αστό καλύτερα.
-
Ο χρήστης 1986 έγραψε:
Laguna=Κρατήματα και άνεση
...Και συνεχιζουν... http://www.youtube.com/watch?v=w68auTjHcGM
Αυτά είναι PSA vs VAG=PSA
Αν και εδω συγκεκριμενα ειναι Group Renault vs VAG = Group Renault...
-
Ο χρήστης 1986 έγραψε:
Ξέρεις σε πόσους έχει ξινείση που έδωσε τα σχέδια του A4 στήν SEAT επειδή εχω 3 κατόχους στήν πολυκατοικία με A4 αστό καλύτερα.
Εχω ακουσει οτι θα ηταν ακομη πιο ιδιο με το Α4 αν δεν διαμαρτυρονταν οι αντιπροσωποι της Seat...Δεν ξερω κατα ποσο ισχυει...
-
Ναι μόνο αυτά μοιράζονται... >>>:hahaiv: Φαουβε ειν' αυτη....
Και; Θα μπούμε στο ανύπαρκτο μυαλό μερικών ελληναράδων ;
για πολύ γέλιο λέμε ...είχαμε τους αλφιστι, σκοντιστι, χιουνταιστί τώρα έχουμε και τους γαλλιστί...
-
Ρε φίλε έχουνε δίκιο αλλό σχέδιο δεν υπήρχε ξεφτιλίζει το A4 έτσι.
-
Ο χρήστης 1986 έγραψε:
Ρε φίλε έχουνε δίκιο αλλό σχέδιο δεν υπήρχε ξεφτιλίζει το A4 έτσι.πλάκα με κάνεις έτσι ;
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
πλάκα με κάνεις έτσι ;
Οτι ακούω λεω απο Audακιδες κάτοχοι A4 το λένε.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Nαι γιατί βλέπεις η PSA τις ξεχωρίζει τις φίρμες της...
Ναι μόνο αυτά μοιράζονται... >>>:hahaiv: Φαουβε ειν' αυτη....
Και; Θα μπούμε στο ανύπαρκτο μυαλό μερικών ελληναράδων ;
για πολύ γέλιο λέμε ...είχαμε τους αλφιστι, σκοντιστι, χιουνταιστί τώρα έχουμε και τους γαλλιστί...
Συγγνωμη αλλα αυτη δεν ειναι η πολιτικη καθε γκρουπ;...Ιδια μηχανικα μερη και διαφορετικες ρυθμισεις και σχεδιαση...Αντιθετα στο γκρουπ Βαγκ το θεμα ''σχεδιαση'' ειναι μια πονεμενη ιστορια...(octavia - bora , passat - superb , audi 50 - vw golf I και πολλα αλλα που δεν θυμαμαι τωρα... )
-
Ο χρήστης 1986 έγραψε:
πλάκα με κάνεις έτσι ;
αυτούς που αγόρασαν το 1600 για να λένε ότι έχουνε Audi ?
να βγουν στους δρόμους και οι πασατάκηδες γιατί δόθηκε το σχέδιο στο Σουμπέρμπ 1ης γενιάς...
έλα ρε παιδιά τώρα, νταξ παπ@ριά αλλά όχι να ξυνίζουν και οι κάτοχοι α4....έλεος... >
Συγγνωμη αλλα αυτη δεν ειναι η πολιτικη καθε γκρουπ;...Ιδια μηχανικα μερη και διαφορετικες ρυθμισεις και σχεδιαση...Αντιθετα στο γκρουπ Βαγκ το θεμα ''σχεδιαση'' ειναι μια πονεμενη ιστορια...(octavia - bora , passat - superb , audi 50 - vw golf I και πολλα αλλα που δεν θυμαμαι τωρα... )
Ε ωραία αφού είναι πολιτική κάθε γκρουπ τι μου το παίζετε υπεράνω ρε 'γαλλοι' ;
Πρώην κάτοχος C4 δεν μπορείς να φανταστείς πόσα κοινά είχα με το 307....
Στο θέμα σχεδίαση, τι σχέση έχει το Octavia5 με το Golf 6 και το Leon ? Σου μοιάζουν ;
-
Mόνο ο ένας έχει 1.6 οι άλλοι 2 έχουνε 2.0TFSI 200ps και ο 220ps QUATTRO τουλάχιστον οι 2 έχουνε σκάσει φράγκα για το A4 και έιναι πολύ FAN και δεν ξέρεις τι λένε για την Seat και την Skoda
-
Γιατι και στριβουν,και ομορφα ειναι(υποκειμενικο),και value for money εχουν,και δεν καινε λαδια... ...Ναι οντως η 3άδα που ανεφερες δεν μοιαζει εξωτερικα με τη καμια.Εγω δεν ειπα οτι σε καθε μοντελο καθε μαρκας του Βαγκ το αντιστοιχο καποιας αλλης ειναι ολοιδιο,απλα υπαρχουν (πολλες) τετοιες περιπτωσεις badge - engineering...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Η μπουρδελοποίηση της γκάμας πάντως δεν είναι τόσο έντονη.
-
Ο χρήστης 1986 έγραψε:
Βασικα δεν ξεφτιλιζει το Α4,τους κατοχους κανει να αισθανονται ασχημα που καποιος εχει το ιδιο εμφανησιακα αυτοκινητο( σχεδον δηλαδη).
-
Ο χρήστης 1986 έγραψε:
Mόνο ο ένας έχει 1.6 οι άλλοι 2 έχουνε 2.0TFSI 200ps και ο 220ps QUATTRO τουλάχιστον οι 2 έχουνε σκάσει φράγκα για το A4 και έιναι πολύ FAN και δεν ξέρεις τι λένε για την Seat και την Skodaπες τους ότι τα λεφτά τα σκάνε για την πάρτη τους.
αν θέλανε πουλ-μουρ ας πήγαιναν σε Μερκ.
ρατσισμός και στις μάρκες...OMFG ...
Α ρε αθάνατε ελληνάρα, αν δεν είχαν φράγκα κ αγόραζαν Οκτάβια να τους δω τι θα λέγανε....
Και μετά λέμε δεν υπάρχουν λεφτά....καλά λέει ο ΓΑΠ, υπάρχουν και μάλιστα κρυφά στα σεντούκια.Γιατι και στριβουν,και ομορφα ειναι(υποκειμενικο),και value for money εχουν,και δεν καινε λαδια... ...Ναι οντως η 3άδα που ανεφερες δεν μοιαζει εξωτερικα με τη καμια.Εγω δεν ειπα οτι σε καθε μοντελο καθε μαρκας του Βαγκ το αντιστοιχο καποιας αλλης ειναι ολοιδιο,απλα υπαρχουν (πολλες) τετοιες περιπτωσεις badge - engineering...
Σε μία πρόταση 30 κλισέ.
2 σχολιάκια, στρίβει το C4 ; Εγώ άλλα έβλεπα.... ...νταξ συνειδητοποιημένα το πήρα αλλά δεν το θεοποίησα. Οικογενειακό ήθελα.
και καίνε λάδια; Ο 1.8 ΤSI που φοράω δεν μου καίει. Αλλά και να καίει λίγο λογικό είναι με τόσο τσίτωμα που τρώνε με προγράμματα, εισαγωγές κτλ. Ιδιο σκίσιμο τρώει με έναν ατμοσφαιρικό 1600αρη με 110 άτια;
Ο 1.6 ΤΗP πως τα πάει με το τρακτερωτό του ρελαντί ;Η μπουρδελοποίηση της γκάμας πάντως δεν είναι τόσο έντονη.
λογικό! Αλλο 2 φίρμες και άλλο 4....
-
Ε αφου εχει τρακτερωτο ρελαντι δεν ειναι καλος... Μωρε και πριν το τσιτωμα στα ατμοσφαιρικα του Βαγκ το λαδι τελειωνε πιο γρηγορα απ' τη βενζινη...
-
Ε αφου εχει τρακτερωτο ρελαντι δεν ειναι καλος... Μωρε και πριν το τσιτωμα στα ατμοσφαιρικα του Βαγκ το λαδι τελειωνε πιο γρηγορα απ' τη βενζινη...Δεν ξέρεις ...ειρωνεύεσαι κιόλας. Μπες και ρώτα στο πεζό κλαμπ στα 207 και θα σου πουν.
Για τα κλισέ σου που συνεχίζεις να γράφεις γιατί αυτά σε μάθανε αυτά λες δεν θα μπω στον κόπο να σου αποδείξω το αυτονόητο.
Αλλωστε τόσοι που τα παίρνουν τα τουρμπάτα βαγκ τα πετάνε προτού τα στρώσουν γιατί καίνε λάδι. Οτι να ναι...
-
Έγω σαν audάκιας δεν βλέπω με κακό μάτι το exeo αλλά με χαλάει αυτή η μίζερη 'πρεμιουσύνη του' από την οποία ο κόσμος φένεται να μη μασάει λίγο άκυρο αυτοκίνητο ο τυπικός αγοραστής της κατηγορίας δν ψάχνεί για 'πρίμιουμ' , είναι το ότι το πλασάρουν και σαν φθηνό Α4 ( είναι ξαναζεσταμένο φαγητό ) τουλάχιστον ας το άλλαζαν λίγο περισσοτερό .
Το καλύτερο μεσαίο οικογενιακό των 90s