Ο χρήστης zorz έγραψε:
Μήπως τελικά οι Γερμανοί είναι λίγο λακαμάδες;
Οι Γερμανοι χρειαζονται νομοθετικη ρυθμιση για το καθε τι και ειναι υπακουοι στους νομους σε βαθμο βλακειας.
Για να παίξεις golf στη Γερμανία χρειάζεται ...να έχεις δίπλωμα! Το πρωτοάκουσα στο Clarkson meets the neighbors και νόμιζα αρχικά ότι είναι μια από τις γνωστές του υπερβολές, αλλά τελικά είναι tru story bro!
Οι Γερμανοί είναι εντελώς by the book, στις περισσότερες περιπτώσεις χωρίς να μπορούν καν να συλλάβουν την ιδέα ότι υπάρχει και κάτι άλλο. Εμείς είμαστε εκ διαμέτρου αντίθετοι, screw the book 100% και κάνουμε ό,τι μας κατέβει. Καμία από τις 2 νοοτροπίες δεν είναι σωστή.
Όταν είχα πάει στη Γερμανία οδικώς, έσπασε ο διάολος το ποδάρι του και έμεινα από δυναμό. Όταν πήγα στο συνεργείο Πεζώ-Σιτροέν, μου είπαν οτι δεν είχαν δυναμό Σιτροέν για saxo vts, αλλά για Πεζώ 106 και θα παραγγελναν ένα για saxo. Υποψη, τη μεθεπόμενη θα έπρεπε να είμαι Ανκόνα, είχα κλεισει εισητήριο. Βρε αμάν, βρε καλοί είστε, το 106 S16 ή Gti αν προτιμάτε έχει το ίδιο δυναμό, τίποτα. Ένας 'ελληνάρας' θα στο είχε ανοίξει, θα στο είχε επισκευάσει και θα σε είχε στείλει στην ευχή του θεούλη με ένα λογικό ποσό, αν δεν είχε να σου δώσει καινούριο και αυτά τα ζώα μου πήραν 400 Ε πριν 5 χρόνια για να μου το αλλάξουν και να με κάνουν και καρδιακό, αφού στο παρά τσακ βρήκαν. Να το χέσω λοιπόν το german engineering αν δεν μπορεί να κάνει το συνεργείο της γειτονιάς μια απλή δουλειά και θέλει Πάπυρους Λαρους για να κάνει κάτι που εδώ γίνεται με κλειστά τα μάτια.