-
Ο χρήστης RENATA 71 έγραψε:
ΟΚ ΠΑΙΔΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ.... ΤΟ ΕΥΤΥΧΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΓΡΑΦΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓ ΠΕΤΡΟ..... ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΗΤΑΝ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΛΑΦΤΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΕ....Τελικά απάντηση για το που θα βοηθούσαν οι αερόσακοι από τη στιγμή που δεν έπαθες τίποτα ακόμα δεν έχουμε πάρει....
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
ΟΚ ΠΑΙΔΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ.... ΤΟ ΕΥΤΥΧΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΓΡΑΦΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓ ΠΕΤΡΟ..... ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΗΤΑΝ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΛΑΦΤΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΕ....
Τελικά απάντηση για το που θα βοηθούσαν οι αερόσακοι από τη στιγμή που δεν έπαθες τίποτα ακόμα δεν έχουμε πάρει....
ΚΟΙΤΑΞΕ ΝΑ ΔΕΙΣ ΑΝ ΗΞΕΡΑ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΝΑ ΓΡΑΦΤΩ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ,,,,ΤΩΡΑ ΑΝ ΕΝΝΟΕΙΣ ΤΟ ΟΤΙ ΕΚΑΤΣΑ ΣΤΟ ΚΡΕΒΒΑΤΙ 8 ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΑΝΑΠΝΕΥΣΩ...ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΛΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ.... ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΠΙΑ?
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
@μπιλλ33: Είπε ότι δεν έχει μούρη, εγώ φανταζόμουν την μετόπη να έχει φτάσει στον καθρέπτη της μηχανήςΑλλά προφανώς δεν έχει μούρη=δεν έχει προφυλακτήρα
Ούτε η τραβέρσα δεν έχει παραμορφωθεί ούτε φαίνεται να έχεις σκάσει πάνω στο τιμόνι.
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΠΑΜΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΕ ΤΡΑΒΕΡΣΕΣ ΚΟΥΤΙ, ΤΙΜΟΝΙΑ ΤΖΙΤΖΙ ΚΑΙ ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΚΑΙ ΚΟΚΚΑΛΑ. ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΠΟΙΑ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΘΕΜΑ. ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΣΕ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙ, ΑΝ ΤΟ ΕΙΧΕΣ ΠΑΘΕΙ ΕΣΥ, ΘΑ ΗΣΟΥΝ ΣΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΝΑ ΨΑΧΝΕΙΣ ΓΙΑ ΔΙΚΑΙΩΣΗ
Δικαίωση από τι και από ποιόν βρε κοπέλα μου; Από τον στύλο που πέρασε μεθυσμένος το δρόμο;
Κοίταξε, τα πράγματα είναι απλά: το θέμα δεν το κατέχεις. Καλώς μέχρι εδώ, κανείς δεν είναι υποχρεωμένος να είναι γνώστης τέτοιων ζητημάτων. Κάποιος σου είπε ότι έπρεπε να ανοίξουν οι αερόσακοι γιατί εκείνην τη μέρα είχε πανσέληνο (ίδιας βαρύτητας επιχείρημα με αυτά που έχουν παρουσιαστεί εδώ μέσα) και εσύ ήρθες εδώ να μάθεις λεπτομέρειες. Μόνο που στην πραγματικότητα εσύ θέλεις να υποστηρίξουμε την δική σου θέση.
Πες μου τώρα πώς θα ζητήσεις αστική αποζημίωση από την toyota. Τι θα διεκδικείς; Αυτό στο είπε ο φωστήρας που συμβουλεύεσαι;
ΥΓ: αν με τέτοια δεδομένα είχα βγει στα δελτία ωρυόμενος, θα είχα ζητήσει από τον ΙΚΕ προηγουμένως να με πυροβολήσει στο κεφάλι. Τέτοιο ρεζιλίκι δε μου αρμόζει.
Edit: Δες εδώ τι θα πεί 'δεν υπάρχει μούρη', παραμόρφωση του μπροστινού κτλ. Δες που έχει φτάσει η μπροστινή ρόδα, το ότι η πόρτα του οδηγού έχει μετατοπιστεί, το ότι έχει τσακίσει η οροφή (αν και είναι απλή λαμαρίνα βέβαια).
http://www.euroncap.com//carimages/246.jpgΤο αυτοκίνητό σου 'φαίνεται' από τις φωτό να μην έχει καν πειράξει τα ράμφη του.
ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΑ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΣ.... ΑΠΛΑ ΡΩΤΗΣΑ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΑΥΤΟ?
-
Ο χρήστης RENATA 71 έγραψε:
ΟΚ ΠΑΙΔΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ.... ΤΟ ΕΥΤΥΧΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΓΡΑΦΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓ ΠΕΤΡΟ..... ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΗΤΑΝ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΛΑΦΤΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΕ....
Τελικά απάντηση για το που θα βοηθούσαν οι αερόσακοι από τη στιγμή που δεν έπαθες τίποτα ακόμα δεν έχουμε πάρει....
ΚΟΙΤΑΞΕ ΝΑ ΔΕΙΣ ΑΝ ΗΞΕΡΑ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΝΑ ΓΡΑΦΤΩ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ,,,,ΤΩΡΑ ΑΝ ΕΝΝΟΕΙΣ ΤΟ ΟΤΙ ΕΚΑΤΣΑ ΣΤΟ ΚΡΕΒΒΑΤΙ 8 ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΑΝΑΠΝΕΥΣΩ...ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΛΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ.... ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΠΙΑ?
Αυτό ήταν αποτέλεσμα του αερόσακου που δεν άνοιξε;
Σύμφωνα με αυτά που έγραψες αυτό το έπαθες από τη ζωνη...Για να τελειώνουμε. Χτύπησες πάνω στο τιμόνι ή σε άλλο σημείο που υπάρχει αερόσακος;
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Αν αντί για κολώνα υπήρχε πχ μια μάντρα θα ήταν πολύ πιο δυνατή η σύγκρουση. Από τις φωτογραφίες δεν φαίνεται να υπήρξε μεγάλη επιβράδυνση, οπότε καλώς δεν ανοίξανε οι αερόσακοι. Το punto έχει φάει το χτύπημα σε πολύ χειρότερο σημείο από το δικό σου, λογικό εκεί να ανοίξουν οι αερόσακοι.Να μαντέψω πως το σέικερ στην ποτηροθήκη του συνοδηγού δεν το έβαλες **αφού **τράκαρες.
Και σίγουρα το έβαλε μετά το τρακάρισμα, διότι δεν διάβασα πουθενά για συνοδηγό, όπως και οι χυμένες γόπες, δεν υποθέτουν την μέγιστη προσήλωση στην οδήγηση. Αυτό όμως είναι άλλο θέμα.
Καλώς δεν άνοιξαν οι αερόσακοι. Το χτύπημα ήταν έντεχνο.
Antonis-team. -
Ούτε για το χρώμα του αυτοκινήτου διάβασες, λες να το έβαψε γκρι μετά το τρακάρισμα?
-
Ο χρήστης antonis-team έγραψε:
Αν αντί για κολώνα υπήρχε πχ μια μάντρα θα ήταν πολύ πιο δυνατή η σύγκρουση. Από τις φωτογραφίες δεν φαίνεται να υπήρξε μεγάλη επιβράδυνση, οπότε καλώς δεν ανοίξανε οι αερόσακοι. Το punto έχει φάει το χτύπημα σε πολύ χειρότερο σημείο από το δικό σου, λογικό εκεί να ανοίξουν οι αερόσακοι.
Να μαντέψω πως το σέικερ στην ποτηροθήκη του συνοδηγού δεν το έβαλες **αφού **τράκαρες.
Και σίγουρα το έβαλε μετά το τρακάρισμα, διότι δεν διάβασα πουθενά για συνοδηγό, όπως και οι χυμένες γόπες, δεν υποθέτουν την μέγιστη προσήλωση στην οδήγηση. Αυτό όμως είναι άλλο θέμα.
Καλώς δεν άνοιξαν οι αερόσακοι. Το χτύπημα ήταν έντεχνο.
Antonis-team.ΚΑΙ ΓΩ ΝΟΜΙΖΑ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΡΩ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΤΥΧΕ .. ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΑΝ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΣΕΙΚΕΡ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΡΟΧΑΙΟ Η ΠΡΙΝ... ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΩ ΠΕΤΑΞΕΙ ΓΟΠΕΣ ΑΠΟ ΤΣΙΓΑΡΑ...ΕΙΔΙΚΟΙ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΜΕΤΑ...
-
Ο καθένας τελικά εισπράτει τις απαντήσεις που του αξίζουν.Κακώς σου απάντησαν/με τελικά σοβαρά όσοι το έκαναν..
-
Λεει καπου οτι ειναι το φορουμ των πραγματογνωμόνων εδω;
-
Αν το σέικερ επιβίωσε της σύγκρουσης μένοντας στη θέση του, αυτό κάτι λέει για την επιβράδυνση που δέχτηκε.
Απαντήσεις πάντως έχεις πάρει πάμπολλες.Ζώνη φορούσες λες. Οι προεντατήρες δούλεψαν; Η ζώνη όταν την έβγαλες είχε κλειδώσει ή το ράουλο ήταν ελεύθερο και μάζεψε την ζώνη;
ΥΓ: κανένας εδώ μέσα δεν έχει παρουσιάσει εαυτόν ως ειδικό αγαπητή μου.
-
Ειδικοί ή όχι, όλα όσα ρώτησε εδώ απαντήθηκαν με λεπτομέρεια και τεκμηρίωση. Η ρενάτα (?) δεν διάβασε καν τις απαντήσεις, απλώς καταγγέλει και ορίεται. Ψάχνει το 'δίκιο' της κλπ κλπ
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Ειδικοί ή όχι, όλα όσα ρώτησε εδώ απαντήθηκαν με λεπτομέρεια και τεκμηρίωση. Η ρενάτα (?) δεν διάβασε καν τις απαντήσεις, απλώς καταγγέλει και ορίεται. Ψάχνει το 'δίκιο' της κλπ κλπ
1000000000%
A. -
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Ούτε για το χρώμα του αυτοκινήτου διάβασες, λες να το έβαψε γκρι μετά το τρακάρισμα?ΕΝΤΑΞΕΙ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΧΑΛΑΡΩΣΕ ΛΙΓΟ.... ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟ ΜΙΛΑΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΣ ΜΕ ΠΑΛΙΟΣΙΔΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΣ ΠΕΡΝΕΙΣ ΟΤΙ ΣΟΥ ΑΞΙΖΕΙ... ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΠΑΘΕΙ ΚΑΤΙ.....>Ειδικοί ή όχι, όλα όσα ρώτησε εδώ απαντήθηκαν με λεπτομέρεια και τεκμηρίωση. Η ρενάτα (?) δεν διάβασε καν τις απαντήσεις, απλώς καταγγέλει και ορίεται. Ψάχνει το 'δίκιο' της κλπ κλπ
Αν το σέικερ επιβίωσε της σύγκρουσης μένοντας στη θέση του, αυτό κάτι λέει για την επιβράδυνση που δέχτηκε.
Απαντήσεις πάντως έχεις πάρει πάμπολλες.Ζώνη φορούσες λες. Οι προεντατήρες δούλεψαν; Η ζώνη όταν την έβγαλες είχε κλειδώσει ή το ράουλο ήταν ελεύθερο και μάζεψε την ζώνη;
ΥΓ: κανένας εδώ μέσα δεν έχει παρουσιάσει εαυτόν ως ειδικό αγαπητή μου.
ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΤΟ ΣΕΙΚΕΡ ΚΟΥΝΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ Η ΟΧΙ? ΕΛΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΞΕΦΤΙΛΙΣΑΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ....ΟΥΤΕ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΨΑΧΝΩ ΕΙΔΙΚΟ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ..... ΓΝΩΜΕΣ ΑΚΟΥΩ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΩ ΤΙΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΜΟΥ....ΟΥΤΕ ΟΡΙΟΜΑΙ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΚΕΙ... ΚΑΙ ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΩΡΟ ΟΤΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΙΣ ΕΧΩ ΔΕΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ...
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Ο καθένας τελικά εισπράτει τις απαντήσεις που του αξίζουν.Κακώς σου απάντησαν/με τελικά σοβαρά όσοι το έκαναν..ΣΥΝΕΧΙΖΕ ΙΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΣ ΕΣΥ ΚΑΚΙΕ...
-
Αν δεν ξέρεις ανάγνωση καλό είναι να μη μπλέκεις με μυνήσεις κλπ
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Αν δεν ξέρεις ανάγνωση καλό είναι να μη μπλέκεις με μυνήσεις κλπΟΚ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΑΥΤΟ ΛΕΕΙ,,,, ΚΑΙ ΟΚ ΘΑ ΤΟ ΛΑΒΩ ΥΠΟΨΙΝ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΚΑΘΟΣΑΣΤΑΙ ΤΩΡΑ ΨΑΓΜΕΝΑ ΑΤΟΜΑ... ΠΟΥ ΕΧΕΤΑΙ ΜΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΝΑ ΜΟΥ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΙΚΕΡ ΚΑΙΤΑ ΤΣΙΓΑΡΑ....
-
Για τα τσιγάρα ένας στο είπε.
Όσον αφορά το σέικερ, το σκεπτικό είναι πως αν ήταν σφοδρή η σύγκρουση κατά πάσα πιθανότητα δεν θα είχε μείνει στη θέση του.
-
Τι συμπερασματα εβγαλα προσωπικα:
- Το Yaris παρεχει πολυ καλη παθητικη ασφαλεια σε πραγματικες συνθηκες
- Το Punto επισης αν και 4αστερο
Σχετικα με τους αεροσακους:
Εχει συζητηθει αρκετες φορες πως δεν ειναι απαραιτητο να ανοιξουν με καθε συγκρουση, ανεξαρτητα εαν σε καποιον φαινεται σοβαρη ή οχι. Αυτος που αποφασιζει εαν θα ανοιξει ο αεροσακος ειναι ενα μικροτσιπ και οχι ο οδηγος.
(Οπως και το ABS,ESP κτλ παρεμβαινει χωρις τη θεληση του οδηγου)Παρ'ολα αυτα, εχουν ανακληθει αρκετα μοντελα απο διαφορους κατασκευαστες για προβληματα στους αεροσακους Αρα πιθανον να υπηρχε καποιο προβλημα στη λειτουργεια τους.
Εαν ο/η RENATA 71 εχει καποια αμφιβολια, θα μπορουσε να ψαξει εαν οι αεροσακοι ηταν ελαττωματικοι αναθετοντας τη δουλεια σε καποιον εμπειρογνωμονα με οποιο κοστος σε χρημα και χρονο και φυσικα με το σημαντικο ρισκο να μην αποζημιωθει για τιποτα.
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Τι συμπερασματα εβγαλα προσωπικα:- Το Yaris παρεχει πολυ καλη παθητικη ασφαλεια σε πραγματικες συνθηκες
- Το Punto επισης αν και 4αστερο
Σχετικα με τους αεροσακους:
Εχει συζητηθει αρκετες φορες πως δεν ειναι απαραιτητο να ανοιξουν με καθε συγκρουση, ανεξαρτητα εαν σε καποιον φαινεται σοβαρη ή οχι. Αυτος που αποφασιζει εαν θα ανοιξει ο αεροσακος ειναι ενα μικροτσιπ και οχι ο οδηγος.
(Οπως και το ABS,ESP κτλ παρεμβαινει χωρις τη θεληση του οδηγου)Παρ'ολα αυτα, εχουν ανακληθει αρκετα μοντελα απο διαφορους κατασκευαστες για προβληματα στους αεροσακους Αρα πιθανον να υπηρχε καποιο προβλημα στη λειτουργεια τους.
Εαν ο/η RENATA 71 εχει καποια αμφιβολια, θα μπορουσε να ψαξει εαν οι αεροσακοι ηταν ελαττωματικοι αναθετοντας τη δουλεια σε καποιον εμπειρογνωμονα με οποιο κοστος σε χρημα και χρονο και φυσικα με το σημαντικο ρισκο να μην αποζημιωθει για τιποτα.
ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΒΡΩ? ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΙΔΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ?
-
Φανταζομαι οτι ο ασφαλιστής σου θα ξερει.Αλλα και στο google να το βαλεις εχει αρκετα αποτελεσματα .
Δεν ανοιξε ο αεροσακος