-
Κανει ο αδερφος μου τοποθετησεις μεμβρανων, οτι επιπλεον πληροφορια θελεις, μεσω ΡΜ
Ο χρήστης Dragonlord έγραψε:
Η αλήθεια είναι ότι δεν ενδιαφέρομαι άμεσα για κάτι τέτοιο, ρωτάω δηλαδή περισσότερο εγκυκλοπαιδικά. Θα αγοράσω σύντομα ένα golf plus και σκεφτόμουν κάποια στιγμή να το βάψω μωβ (πείτε με κακόγουστο, μου αρέσει :p). Σκεφτόμουν την autopaint για κανονική βαφή, αλλά μόλις έμαθα για την τεχνική του car wrapping από τη microrepairs.- Ποια μέθοδο θα προτιμούσατε; Λογικά η ολική βαφή είναι πιο 'σωστή' μέθοδος, αλλά σκεφτόμουν ότι, αν επιλέξω τις μεμβράνες, θα μπορώ αργότερα να τις βγάλω αν θελήσω να το πουλήσω.
Η ποιο σωστη δουλεια ειναι η ολικη βαφη.
Με τις μεμβρανες γινεται σωστη δουλεια, αλλα οταν κ εαν ερθει η ωρα να πουλησεις το αμαξι τις βγαζεις και εχεις το εργοστασιακο του χρωμα, σχεδον σαν καινουριο και θα σε ρωτησει κανενας γιατι ειναι ξαναβαμενο το αυτοκινητο
- Πόσα πρέπει να υπολογίζω χοντρικά για κανονική βαφή; Η microrepairs λέει γύρω στα 1500 για μεμβράνες.
Καπου εκει ειναι οι τιμες (1.000~1.500~2.000) σε ολους που κανουν τοποθετιση μεμβρανων.
Εξαρταται απο
Το υλικο που θα βαλεις
Το μεγεθος του αυτοκινητου
Την δυσκολια της εργασιας τοποθετισης- Με τους αισθητήρες παρκαρίσματος τι γίνεται στην περίπτωση του car wrapping;
**Τιποτα!
Το υλικο εχει παχος απο 0,5mm εως 1mm.
Εφαρμοζει πανω στον αισθητηρα και δουλευει κανονικα.
- Πόσα χρόνια συνήθως κρατάνε οι μεμβράνες (εκτός γκαράζ); Με το πλύσιμο σε πλυντήριο τι γίνεται;
ευχαριστώ
Το υλικο εχει εγγυηση του κατασκευαστη.
Αναλογα με την εταιρεια ειναι συνηθως 5 ή 8 χρονια.
Θα σ ενημερωσει αυτος που θα επιλεξεις να κανει την τοποθετιση.
Το πλυσιμο στο πλυντηριο ειναι ο μονος περιορισμος.
Με τη βουρτσα υπαρχει κινδυνος να ξεκολλησει η μεμβρανη.SL500 απο Iridium Silver σε White Matt 3M
-
Λοιπόν καθόμουν και χάζευα διάφορα videos στο youtube όπως την αλλαγή μιας 430 από κόκκινη σε μαύρο ματ (http://www.youtube.com/watch?v=i3LPfHk3gKo) και έπεσα... πάνω στους Αυστραλούς του wrapping: http://www.youtube.com/watch?v=_fjaWtdu ... re=related.
-
πολυ ωραια δουλεια!το κοστος σε ενα μικροτερο αυτοκινητο πεφτει περισσοτερο?
-
Ο χρήστης blade_ έγραψε:
πολυ ωραια δουλεια!το κοστος σε ενα μικροτερο αυτοκινητο πεφτει περισσοτερο?σωστα
-
Δεν ξερω αν αναφερθηκε, αλλα οταν ενα αυτοκινητο απο π.χ. ασπρο γινει μαυρο ματτ, ειναι υποχρεωτικη η δηλωση αλλαγης χρωματος στην αδεια κυκλοφοριας του οχηματος.
Αν απο ασπρο γινει ασπρο ματτ, δεν χρειαζεται τιποτα. -
Σε αυτοκίνητο μεγέθους Punto πόσο περίπου είναι το κόστος;
-
ειδα μια Μ5 σε μαυρο ματ και ηταν...
-
Πού να δεις και την tiidaρα μου που την έχω βάλει μέσα για wrapping
Μετά θα πάει για βάψιμο στις ζάντες -
Φανταζομαι οτι πλεον ξεχνας πλυσιμο με πιεση κλπ;Σε πλυντηριο αυτοκινητων αντεχει;
-
Στο χέρι το έπλενα το μανάρι μου έτσι και αλλιώς, στο χέρι θα συνεχίσω...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Στο χέρι το έπλενα το μανάρι μου έτσι και αλλιώς, στο χέρι θα συνεχίσω...Λεω για εμας με τα απλα αυτοκινητακια και οχι για τα σουπερκαρς
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Πού να δεις και την tiidaρα μου που την έχω βάλει μέσα για wrapping
Μετά θα πάει για βάψιμο στις ζάντεςζηλευω τρελά...
περιμενουμε φωτο
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Σε αυτοκίνητο μεγέθους Punto πόσο περίπου είναι το κόστος;εκει, κοντα στο χιλιαρικο
-
Μπορούμε να βάλουμε διάφανες μεμβράνες, προκειμένου να συντηρήσουμε το χρώμα του αυτοκινήτου μας...και να το γλυτώσουμε βέβαια απο πετραδάκια κλπ?
Αν ναι! Το κόστος είναι το ίδιο? ή είναι πιο φθηνές οι διάφανες? -
Ο χρήστης tsargy έγραψε:
Μπορούμε να βάλουμε διάφανες μεμβράνες, προκειμένου να συντηρήσουμε το χρώμα του αυτοκινήτου μας...και να το γλυτώσουμε βέβαια απο πετραδάκια κλπ?
Αν ναι! Το κόστος είναι το ίδιο? ή είναι πιο φθηνές οι διάφανες?Ναι εντελώς τυχαία μου έδειξε ένας φίλος μου ότι έχει βάλει. Δεν ξέρω αν είναι το ίδιο υλικό και στο ίδιο πάχος. Αυτός το έβαλε αυτό όταν πήρε το αυτοκίνητο στην Αμερική.
Πρόκειται για διάφανη προστατευτική μεμβράνη στον προφυλαχτήρα και το εμπρός 1/4 του καπώ για το λόγο αυτό. Βλέποντας την κατάντια από τα έντομα και τα πετραδάκια στα δικά μου αντίστοιχα μέρη θα το έβαζα χθες! -
Γινεται να μπει διαφανο, προστατευτικο υλικο, θα ξερω απο δευτερα διαθεσιμοτητα και κοστος
-
Τελικά πόσο πάει το κόστος αυτής της μεμβράνης..?
-
Ο χρήστης djalma έγραψε:
Τελικά πόσο πάει το κόστος αυτής της μεμβράνης..?το κοστος εξαρταται απο το αυτοκινητο.
Αλλη τιμη εχει να τοποθετηθει σε ενα Smart και αλλη σε Grand Cherokee που ειναι τριπλασιο ή ....Hummer -
Κ ενα Grand Cherokee που ετοιμασε ο bro
-
Πολύ καλή δουλειά αλλά μπαίνει και σε γειτονικό thread
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Βαφή vs car wrapping