-
Ο χρήστης KP61 έγραψε:
Δεν με ενοχλεί....έχω να κρύψω κάτι ?
πολυ σωστος!!! συμφωνω απολυτα!!!
ελευθερα παιδια, βγαλτε τα εξω....
τα ονοματα σας.
-
Το να δώσω τα στοιχεία μου και πλήρες βιογραφικό για να γραψω την γνωμη μου για το Mitsuhonda 1,9 Tce 4x4 το βρίσκω τουλάχιστον αστείο!
Στο συγκεκριμένο θέμα αν υπάρχουν λόγοι νομιμότητας, ασφαλείας κλπ ας γίνει. Δεν έχω μπει ποτέ και δεν ξέρω τις επικρατεί σ'αυτά τα θέματα.
Από εκεί και πέρα το να έχω προσωπικές γνωριμίες με συμφορουμίτες ή να ξέρει η διαχείρηση ότι πίσω απο το ψευδώνυμο υπάρχει ένας φυσιολογικός καθημερινός άνθρωπος που του αρέσουν τα αυτοκίνητα δεν έχω πρόβλημα να γνωρίσει κάποια επιπλέον στοιχεία πέρα απο το email μου!
Αν γίνει πάντως μια ταυτοποιηση στοιχείων όλων των μελών σε όλα τα θέματα του φορουμ θα μου λύψει το κιμπάρικο Megane CC, ο/οι οπαδός/οί του Αveo και του Κyron κλπ κωμικά που κατα καιρούς έχουμε!!! -
Με αφορμή αυτό: viewtopic.php?f=3&t=45143
Πιστεύω οτι είναι το μεγαλύτερο λάθος που θα μπορούσατε να κάνετε σ' αυτό το φόρουμ. Το πόσο τρολλάρει κάποιος δεν έχει να κάνει με το αν έχει ονοματεπώνυμο ή όχι, αλλά με το πόσο σοβαρή κουβέντα θέλει να κάνει. Κατά καιρούς έχουμε διαβάσει κάποια αξιόλογα πράγματα από χρήστες τελείως ανώνυμους, οι οποίοι για τους Χ,Ψ λόγους δεν ήθελαν να γίνουν γνωστά τα ονόματά τους, την ίδια στιγμή που αρκετοί επώνυμοι φλέρταραν με την πρόκληση και το ban. Πολλές φορές κάποια πράγματα που γράφονται (ιδιαιτερα σ' αυτήν την πολύπαθη ενότητα των ελληνικών αγώνων) είναι αρκετά σοβαρά, ώστε να είναι καλύτερο να μην αποκαλυφθεί ο συγγραφέας του μηνυματος. Μην ξεχνάμε οτι μιλαμε για έναν αρκετά κλειστό, αλλά και αρκετά βρώμικο χώρο.
Αν θέλετε να κρατήσετε την ενότητα καθαρή, ακολουθήστε πιο σκληρή πολιτική moderating με άμεσα ban χωρίς προειδοποίηση και διαγραφές μηνυμάτων -αν χρειαστεί- αλλά μην μπείτε στη διαδικασία του big brother, θα χάσει ο χώρος τελειως το νόημά του.Edit: Τώρα είδα οτι υπήρχε θέμα γι' αυτό, ζητώ συγνώμη για τη διαδικασία που σας έβαλα να το μετακινήσετε.
Μια απορία να εκφράσω... Ειπώθηκε πιο πάνω οτι αυτό θα γίνει γι' αυτούς που θέλουν να γράψουν στην ενότητα. Αυτό σημαίνει οτι κάποιος χρήστης που δεν είχε γράψει ποτέ, απλά διάβαζε, θα πρέπει τη στιγμή που αποφάσισε να πει κάτι (που ενδεχομένως να είναι και κάτι χρήσιμο) να δώσει όνομα-τηλέφωνο, να πάρει το ΟΚ και μετά να υποβάλει το ποστ του? Και αν ειναι 2 η ώρα το βράδυ? Βάστα τούρκο να γεμίσω δηλαδή. -
+10000 taurus
Εδω και χρονια λογω αγωνων γραφω κατα 80% εκει, εχω θιχτει μαλιστα στο παρελθον, παρολα αυτα δεν νομιζω πως εχει νοημα να γινει κατι τετοιο. Αυτο που πρεπει να γινει ειναι αυστηρο moderation και τιποτα παραπανω. Η επωνυμη τοποθετηση εχει νοημα σε πιο κλειστα φορουμ (πχ θα μπορουσε ο ΣΟΑΑ να κανει κατι τετοιο) και οχι εδω, οπου ζηταμε και το θεατη να γραψει και οχι μονο 'το συναφι'. Το μονο που θα καταφερετε (και φανταζομαι το βλεπετε απο τις αντιδρασεις), ειδικα αν το επεκτεινετε σε ολο το φορουμ, ειναι να το σκοτωσετε μακροπροθεσμα και ειναι κριμα...
-
Eίναι τόσο δύσκολο να μάθεις τα ονόματα των υπευθύνων του φόρουμ ,περιοδικού και mods !
Αν χρειαστεί τα μαθαίνεις ! -
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Eίναι τόσο δύσκολο να μάθεις τα ονόματα των υπευθύνων του φόρουμ ,περιοδικού και mods !
Αν χρειαστεί τα μαθαίνεις ! -
Δεν το λέω για να φυλαχτεί κάποιος .Απλά τίποτε δεν μπορεί να μείνει κρυφό υπο τον ήλιον τούτο!
-
Αν είσαι μάγκας μπορείς να μάθεις τα πάντα και να κρύψεις τα πάντα.
-
-
Εμένα μου κάνει όμως μεγαλύτερη εντύπωση ότι σέρνεται ένα ζήτημα (το παρόν θρεντ είναι μιας εβδομάδας και) και ο administrator δεν φιλοτιμήθηκε να γράψει κάτι. Αν δεν ασχολείται με το φόρουμ ο γενικός διαχειριστής τότε ποιος ασχολείται? Επίσης όταν έγινε κάποια αναβάθμιση στο φόρουμ (πήγε ο σέρβερ Αμερική ενδεχομένως?) παρόλο που υπήρξαν ερωτήσεις για το τι ακριβώς έγινε (νομίζω χρήστες με ενεργή και σοβαρή παρουσία 3,4,5 και χρόνια δικαιούνται κάτι παραπάνω από απλή γείωση των ερωτήσεων τους) κανείς δεν έδωσε μια απάντηση. Σε οποιοδήποτε άλλο φόρουμ γίνεται θρεντ για να γράφονται εντυπώσεις από τη συγκεκριμένη αναβάθμιση.
Προσωπικά διακρίνω ότι κάτι άλλαξε στη διαχείριση του φόρουμ. Και δυστυχώς είναι προς το πιο αγενές και τσαμπουκαλίδικο (με το συμπάθειο). Δυστυχώς τέτοιες συμπεριφορές έχω δει σε μικρότερα φόρουμ που είναι 'τσιφλίκια' κάποιων ιδιοκτητών και διαχειριστών (δεν θέλω να αναφέρω παραδείγματα δημοσίως). Δεν τις είχα δει στο 4τφορουμ πότε όσα χρόνια είμαι γραμμένος.
Το 4τ είχε μια 'αυτοδιόρθωση' όλα αυτά τα χρόνια. Υπήρχαν οι κουραστικοί, υπήρχαν οι άτοποι, υπήρχαν και οι αγενείς. Σίγα σίγα είτε κάποιος (απλός) μοντ τους συνέτιζε είτε η ίδια η κοινότητα του απέβαλλε με τον τρόπο της.
Είχα κάνει την μ@λακία (όπως αποδείχτηκε φυσικά εκ των υστέρων) να κάνω 'ταυτοποίηση' των στοιχείων μου σε κάποιο άλλο ελληνικό φόρουμ για αυτοκίνητα (πιο εξειδικευμένο). Έστελνες φαξ ταυτότητα και κινητό και σε καλούσαν απλά για επιβεβαίωση. Το ότι έκανα μ@λακία αποδεικνύεται από δύο γεγονότα:
- ΔΕΝ μου προσέφερε τίποτα περισσότερο από άλλα φόρουμ που παρέμενα ένας απλός χρήστης.
- το φόρουμ μετά από ένα χρόνο ΕΚΛΕΙΣΕ (ότι φουσκώνει ξεφουσκώνει) και τώρα η φωτοτυπία της ταυτοτητας μου είναι σε κάποιο συρτάρι άγνωστου και είναι φυσικά από τις μεγαλύτερες μ@λακίες που έχω κάνει στο ίντερνετ.
Η καλύτερη 'Ταυτοποίηση' δεν γίνεται με αποστολή ταυτότητας. Γίνεται με τις συναντήσεις. Αλλά από τη στιγμή που αποχώρησαν ιστορικά μέλη και οι συναντήσεις διοργανώνονται από 2-3 άτομα αυτοβούλως (vellerefontis π.χ.) και είναι σπάνιες τότε το φόρουμ παραπαίει αυτοδίκαια από αυτό και όχι γιατί δεν υπάρχει ταυτοποίηση.
Οποιαδήποτε απαίτηση για ταυτοποίηση με οδηγεί σε διαγραφή του οποιουδήποτε φόρουμ από τα αγαπημένα μου. φυσικά το πιθανότερο είναι να μη λείψω σε κανέναν αλλά σιγά σιγά απομένουν στα φόρουμ μόνο οι μοντς και οι ιδιοκτήτες οπότε το φόρουμ κλείνει. Και μη νομίζετε, ένα 'κλικ' είναι το σταδιακό σβήσιμο ενός φόρουμ.
Φιλικά πάντα και με πραγματικό ενδιαφέρον για το 4τφορουμ.
-
Χρειαζεται να ξερουμε οι χρηστες που ειναι ο σερβερ που φιλοξενει ενα φορουμ;
Το προφανες που αλλαξε ειναι οτι δεν υπαρχουν οι καθυστερησεις και τα πολλα προβληματα που υπηρχαν πριν γινει η οποια εργασια. -
σιγα το δυσκολο κρατικο μυστικο να δει καποιος που ειναι ο σερβερ
Tracing route to rsweb2.techlink.gr [67.23.33.163]
13 240 ms 240 ms 259 ms RACKSPACE-M.edge2.Dallas3.Level3.net [4.59.36.50]
15 237 ms 309 ms 240 ms aggr511a-1-core7.dfw1.rackspace.net [98.129.84.149]
16 237 ms 236 ms 241 ms rsweb2.techlink.gr [67.23.33.163]
Trace complete. -
Ο χρήστης spiros έγραψε:
σιγα το δυσκολο κρατικο μυστικο να δει καποιος που ειναι ο σερβερTracing route to rsweb2.techlink.gr [67.23.33.163]
13 240 ms 240 ms 259 ms RACKSPACE-M.edge2.Dallas3.Level3.net [4.59.36.50]
15 237 ms 309 ms 240 ms aggr511a-1-core7.dfw1.rackspace.net [98.129.84.149]
16 237 ms 236 ms 241 ms rsweb2.techlink.gr [67.23.33.163]
Trace complete.Μα δεν εγινε καμια κοσμογονικη αλλαγη στο φορουμ .Οταν καποια στιγμη αλλαξαν εκδοσεις μηχανες κλπ πως τα λενε υπηρχε θεμα για προτασεις και προβληματα.Ποιος δεν θυμαται την φασαρια με τα αβαταρ δεξια και τον χωρο που εμενε ανεκμετάλλευτος δεξια ;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Το προφανες που αλλαξε ειναι οτι δεν υπαρχουν οι καθυστερησεις και τα πολλα προβληματα που υπηρχαν πριν γινει η οποια εργασια.Και γιατί να μην γνωρίζουμε? Δεν είναι κάποιο μυστικό. Αλλά το να ερωτάται κάτι και να μέχει αναπάντητο το θεωρείς καλύτερο?
-
Ο χρήστης Professeur έγραψε:
Το προφανες που αλλαξε ειναι οτι δεν υπαρχουν οι καθυστερησεις και τα πολλα προβληματα που υπηρχαν πριν γινει η οποια εργασια.Και γιατί να μην γνωρίζουμε? Δεν είναι κάποιο μυστικό. Αλλά το να ερωτάται κάτι και να μέχει αναπάντητο το θεωρείς καλύτερο?
Ρωτησε καποιος ;Δεν το ειχα δει
Παντως εχει γραφτει πιο πισω (ή εδω ή στο θεμα με τα τεχνικα) οτι εχει μεταφερθει σε σερβερ της Αμερικης.
Δεν καταλαβαινω παντως που εξυπηρετεί η γνωση για το που ειναι ο σερβερ του φορουμ. -
Είχε ερωτηθεί από μένα και τουλάχιστον άλλους 3-4 χρήστες στο θρεντ που είχε φτιαχθεί και γνωστοποιούσε ότι για αρκετές ώρες θα ήταν οφ κατά τη μεταφορά. Φυσικά αναφορά δεν θα μας δίνει η ιδιοκτησία τι κάνει με τον σερβερ της αλλά η σιωπή σε εκείνο το θρεντ όπως και σε αυτό, με οδηγούν σε αυτά που έγραψα προηγουμένως.
-
Ο χρήστης Professeur έγραψε:
Είχε ερωτηθεί από μένα και τουλάχιστον άλλους 3-4 χρήστες στο θρεντ που είχε φτιαχθεί και γνωστοποιούσε ότι για αρκετές ώρες θα ήταν οφ κατά τη μεταφορά. Φυσικά αναφορά δεν θα μας δίνει η ιδιοκτησία τι κάνει με τον σερβερ της αλλά η σιωπή σε εκείνο το θρεντ όπως και σε αυτό, με οδηγούν σε αυτά που έγραψα προηγουμένως.viewtopic.php?f=11&t=44841&start=30#p1946157 το βρηκα .
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Δεν καταλαβαινω παντως που εξυπηρετεί η γνωση για το που ειναι ο σερβερ του φορουμ.Δεν καταλαβαίνεις τι; Εγώ αν ήξερα πού είναι ο server, θα αναπροσάρμοζα τη στάση μου κατά 100%.
-
Fuck USA
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
f**k USAAmerica F**CK YEAH
Αλλαγή πολιτικής πρόσβασης ?