-
Ενδιαφέρομαι να αγοράσω ένα Η-RV αυτόματο και εχω δυο ερωτησούλες
α. Επειδή το αυτοκίνητο θα είναι κατα πάσα πιθανότητα μεταχειρισμένο, πιστεύετε οτι τίθεται θέμα αξιοπιστίας του CVT? Πόσα χιλιόμετρα 'βγάζει' ένα τέτοιο κιβώτιο; Και αν κάποια στιγμή χρειαστεί επισκευή το CVT πόσα χρήματα να υπολογίζω οτι θα μου κοστισει?
β. Υπάρχει πιθανότητα να βρω κανένα Η-RV αυτόματο καινούργιο (που να έχει ξεμείνει σε κανένα έμπορο;)
Κάθε συμβουλή είναι ευπρόσδεκτη!
-
α. Επειδή το αυτοκίνητο θα είναι κατα πάσα πιθανότητα μεταχειρισμένο, πιστεύετε οτι τίθεται θέμα αξιοπιστίας του CVT? Πόσα χιλιόμετρα 'βγάζει' ένα τέτοιο κιβώτιο; Και αν κάποια στιγμή χρειαστεί επισκευή το CVT πόσα χρήματα να υπολογίζω οτι θα μου κοστισει?
β. Υπάρχει πιθανότητα να βρω κανένα Η-RV αυτόματο καινούργιο (που να έχει ξεμείνει σε κανένα έμπορο;)
-
-
Ο χρήστης j4 έγραψε:
...β. Υπάρχει πιθανότητα να βρω κανένα Η-RV αυτόματο καινούργιο (που να έχει ξεμείνει σε κανένα έμπορο;)
...Το θεωρώ απίθανο. Το HRV έχει σταματήσει αρκετά χρόνια. Είναι απίθανο να βρεθεί καινούριο.
Και τα μεταχειρισμένα είναι λίγα με πολλά χιλιόμετρα και όχι σε ιδιαίτερη καλή κατάσταση.
Τουλάχιστον αυτά είχα δει εγώ πριν λίγους μήνες που το έψαχνα... -
http://www.hondasuv.com/members/forumdisplay.php?f=50
Από εδώ που είχα διαβάσει είχαν κάποιοι θέματα με CVT κιβώτιοΣε περίπτωση προβλήματος του η αντικατάσταση με καινούργιο κοστίζει όσο ένα μτχ HR-V (χωρίς να υπολογίσουμε το Σαρακάκη) και μεταχειρισμένο CVT λίγο δύσκολο να βρεις
Αν αλλάξεις γνώμη για το CVT σαν αυτοκίνητο είναι πολύ κάλο, αξιόπιστο, οικονομικό και σχετικά σβέλτο για 1,6 SUV. Προτίμησε το VTEC
HONDA H-RV CVT