-
για suv ναι αλλα για ''coupe '' -hatch δεν το πιστευω.
Μην τα μπερδευουμαι ολα
Εδω και η x6 ειναι καλη στις στροφες αλλα με μια 6αρα ...δεν συγκρινεται -
αν το συγκριναν με Terios και Qashquai κλπ τοτε φυσικά και θα το βρούνε καλύτερο...
τωρα με το scirocco, to RCZ, Cooper S, αν παίζουν στα ιδια λεφτά δε νομίζω να μπορεί να συγκριθεί...εξαρτάται και τι θελει περισσοτερο ο φίλος μας, αν δεν ειχε ενα hardcore η τοσο σπορ αυτοκινητο στο παρελθον και δεν έχει απαιτησεις ισως και να μη τον πειράξει τοσο η αποσταση απο το έδαφοςκαι για καποια Rav-4 και HRV ελεγαν οτι ειναι τα gti των SUV αλλά σε ενα στροφιλίκι θα φανε σκόνη και απο κορεάτικη μαούνα 10ετιας με αναρτησεις 'βαρκα'
-
...ετσι ειναι και διαβασα και κριτικες στο Top Gear Magazine με το νεο mini Countryman 4Χ4και το βγαζουν καλυτερο,συγκεκριμενα λενε οτι το juke ειναι πιο ποιοτικο και διασκεδαστικό.
http://www.jukeownersclub.co.uk/topgear1.pdf
http://www.jukeownersclub.co.uk/topgear2.pdfδιαβασα σημερα οτι η τιμη του DIG 190p θα ειναι κοντα στα 23.000!!!!!
το περιμενω σαν τρελος!!!!! -
Σε αυτά τα χρήματα τότε θα το σκεφτόμουν κι εγώ πολύ σοβαρά.
-
Καλημέρα στην παρέα χθες 25/8 με ενημέρωσαν από την Nissan ότι η τιμές διαμορφώνονται για το 16Τ με τα 190 άλογα και το αυτόματο κιβώτιο στα 29700
Τα απλά 1.6 αλλά με το αυτόματο κιβώτιο από 20000 και 21000 γιατί βγαίνουν σε δυο εκδώσεις .
Με τις υγείες μας αυτή πού το περιμέναμε . -
Φαίνεται πως οι της Nissan το θεωρούν ανταγωνιστή του Golf GTi...
-
Για το 1,6Τ οι τιμές είναι εκτός πραγματικότητας. Δηλαδή όταν ο ίδιος κινητήρας μπει στο QQ πόσο θα το τιμολογήσουν;
-
Ο χρήστης u5064247 έγραψε:
Καλημέρα στην παρέα χθες 25/8 με ενημέρωσαν από την Nissan ότι η τιμές διαμορφώνονται για το 16Τ με τα 190 άλογα και το αυτόματο κιβώτιο στα 29700
. -
Ο χρήστης Paris.gr έγραψε:
Για το 1,6Τ οι τιμές είναι εκτός πραγματικότητας. Δηλαδή όταν ο ίδιος κινητήρας μπει στο QQ πόσο θα το τιμολογήσουν;Άλλο ένα μοντέλο που θα μπορούσε να κάνει πωλήσεις θα γίνει συλλεκτικό. Οι χαμηλές εκδόσεις θα κάνουν πάντως.
-
Αχ αυτός ο φόρος πολυτελείας!
Κρίμα γιά το 1.6Τ -
-
Όλες οι εκδόσεις ακριβές. Εκτός τόπου και χρόνου.
Ζήτω η Dacia!...
-
Απλώς αυτά που θα βλέπουμε θα είναι τα ... απλά!
Δεν δικαιολογώ τέτοιες τιμές για αυτό το αμάξι. Αυτά που προσφέρει είναι συγκεκριμένα και δεν στοχευουν μαζικά! Οποιοδήποτε supermini/μικρομεσαίο 1,6 ή 2,0 GTi ... πέρα από φτηνότερο είναι και καλύτερο! Εναλλακτική πρόταση στην 120i ή στο Golf GΤi είναι? -
Καλημέρα , δυστυχώς έτσι που διαμορφώνεται η τιμή του τούρμπο μάλων απευθύνεται σε πλούσιους συλλέκτες .
Αλλά ας περιμένουμε και τις επίσημες τιμές . -
Νομίζω ότι η Nissan μάλλον στοχεύει λανθασμένα με την τιμολογιακή πολιτική του Juke που μάλλον πάει για Joke λόγω τιμής! Αν κάποιος θέλει γκάζια βρίσκει άφθονα στις 19 - 22.000 (Mito, Ibiza, Polo, Colt κτλ) δηλ -7.000 από την τιμή του Juke και με πολύ καλύτερο στήσιμο φαντάζομαι. Αν πάλι θέλει 4χ4 επίσης μπορεί να πάρει ένα Terios, το οποίο αν και κατα τη γνώμη μου υπερτιμολογημένο πάλι είναι στα ίδια χρήματα ή και χαμηλότερα από το Juke προσφέροντας μάλιστα καλύτερη τετρακίνηση.
Φαντάζομαι η Nissan σκέφτηκε πως αν κάποιος τα θέλει όλα τότε μάλλον μόνο το Juke τα προσφέρει. Αλλά στα 29.000 αν αληθεύει, μάλλον οι υποψήφοι αγοραστές θα αρχίσουν να κοιτάζουν αλλού.
-
παιδιά δεν ξερω που βρήκατε τις παραπάνω τιμές για το απλό 1.600 αλλά εγώ διάβασα στο qgc τις τιμες που ανακοίνωσε ενα μελος του που εργάζεται στην nissan και είναι οι παρακάτω
και για μικρό SUV 190 αλογα στα 23.000 ευρο δεν νομίζω να εχει κανείς άλλος στην αγορα???http://www.qashqaiclubgr.com/forum/php3 ... 153&t=2971
Η ΝΙΚ.Ι.ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ μας ανακοινωσε τις τιμες του νεου NISSAN JUKE.
ΑΠΟ 16.990 ΤΟ 1.6(117ps) 4x2,
ΣΤΑ 23.000 ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΟ DIG 190ps (4x2),
ΚΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ 29.500 το DIG 190ps 4x4 auto.
Υ.Γ ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΙΜΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ,ΚΑΙ ΙΣΧΥΟΥΝ ΓΙΑ ΠΡΟΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ. -
Ο χρήστης kostas_9 έγραψε:
παιδιά δεν ξερω που βρήκατε τις παραπάνω τιμές για το απλό 1.600 αλλά εγώ διάβασα στο qgc τις τιμες που ανακοίνωσε ενα μελος του που εργάζεται στην nissan και είναι οι παρακάτω
και για μικρό SUV 190 αλογα στα 23.000 ευρο δεν νομίζω να εχει κανείς άλλος στην αγορα???http://www.qashqaiclubgr.com/forum/php3 ... 153&t=2971
Η ΝΙΚ.Ι.ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ μας ανακοινωσε τις τιμες του νεου NISSAN JUKE.
ΑΠΟ 16.990 ΤΟ 1.6(117ps) 4x2,
ΣΤΑ 23.000 ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΟ DIG 190ps (4x2),
ΚΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ 29.500 το DIG 190ps 4x4 auto.
Υ.Γ ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΙΜΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ,ΚΑΙ ΙΣΧΥΟΥΝ ΓΙΑ ΠΡΟΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ.Τις ίδιες λέμε!
29.500€ στο 4κίνητο με τα 190 ... πάρα πολλά!
23.000€ στο 2κίνητο με τα 190 ... τα ανταγωνιστικά supermini GTi είναι αρκετά φτηνότερα!
17.000€ στο απλό με τα 117 ... 'γεμίσαμε' απο (όμοια) Kia Soul 1,6 με 126 σ' αυτή τη τιμή, θα 'γεμίσουμε' και απο αυτά και όταν το απλό QQ (με την έκπτωση και την δωροεπιταγή -που ισχύει μέχρι τέλη Σεπτέμβρη) είναι 1500€ ακριβότερο! -
Μήπως το 4χ4 το πιάνει κανένας φόρος πολυτελείας και ανεβαίνει τόσο;
Τα 23.000Ε πάντως καλά μου φαίνονται για τιμή λανσαρίσματος. Δε θα έλεγα ότι είναι αρκετά φθηνότερα τα ανταγωνιστικά supermini GTi.
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Μήπως το 4χ4 το πιάνει κανένας φόρος πολυτελείας και ανεβαίνει τόσο;Ναι.
-
Τι σχέση έχει ένα μικρό crossover τύπου Beach Βuggy με τα μικρά γρήγορα GT/GTi κλπ...;...
Νομίζω καμιά.Η τιμή του είναι αδικαιολόγητα υψηλή σε όλες τις εκδόσεις.
Εκτός αν η Nissan Datsun θεωρεί ότι είναι πλέον premium μάρκα. Μπορεί να είναι και έτσι... -
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Τι σχέση έχει ένα μικρό crossover τύπου Beach Βuggy με τα μικρά γρήγορα GT/GTi κλπ...;...
Νομίζω καμιά.Σαν 2κίνητο και με πολλά άλογα, έχει. (Η αναφορά γίνεται στο 2κίνητο με τα 190 άλογα).
Σαν εμφάνιση και ίσως συμπεριφορά μάλλον όχι.Δε θα έλεγα ότι είναι αρκετά φθηνότερα τα ανταγωνιστικά supermini GTi.
Οι τιμοκαταλογοι σε Abarth, Cupra, Polo GTi, 207 GT/Rallye, DS3 1,6T κλπ για κάτω ή γύρω απο τα 20.000€ τα έχουν. Τα Mini μόνο έχουν ξεφύγει! Αντίστοιχα το 2κίνητο 190άρη Juke πάει στα 23.000€.
Nissan Juke