-
Ο χρήστης stathis1980 έγραψε:
ΕΓΩ ΚΟΙΤΑΖΩ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΙΤΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΔΕΝ ΜΕ ΕΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙ Η ΕΠΙΔΩΣΕΙΣ.ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΑΖΩ ΤΟ ACΚΑΙ ΝΑΜΠΟΡΩ ΝΑΚΑΝΩ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΗ.
ΤΙ ΛΕΣ?
Με ντίζελ δεν νομίζω να υπάρχει τέτοιο πρόβλημα.Επειδή είναι και εξατάχυτο με ένα κατεβασματάκι περνάς νομίζω άνετα και με A/C ανοικτό.Βεβαιά μη φαντάζεσαι ότι θα έχεις καμία αίσθηση απογείωσης την στιγμή της προσπέρασης αλλά θα περνάς με ασφάλεια.Εδώ προσπερνούσα εγώ με ααφάλεια με Laguna 2 1.6 που πραγματικά ξεκιναγα να επιταχύνω με απόσταση από το προπορευόμενο όχημα και μετά έβγαινα για να έχει γεμίσει η μηχανή αλλίως δεν υπήρχε περίπτωση να προσπεράσω.Παρ' όλα αυτά μιλάμε για τον έρωτα της ζωής μου.Κρίμα που μου την στέρησαν βίαια
-
ΡΩΤΑΩ ΓΙΑ προσπέρασηΓΙΑΤΙ ΠΗΓΑ ΕΝΑ ΤΑΞΗΔΙ ΜΕ ΤΟ ΤΕΡΙΟΣ 1500 ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΗ ΗΘΕΛΑ ΑΕΡΟΔΙΑΔΡΟΜΟ!Ok...ουτε το Terios ούτε το Duster είναι...αεριωθούμενα!
Πιο αργά αυτοκίνητα άνετα θα τα προσπερνάς.
Είναι άλλης φιλοσοφίας οχήματα. -
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
ΕΓΩ ΚΟΙΤΑΖΩ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΙΤΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΔΕΝ ΜΕ ΕΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙ Η ΕΠΙΔΩΣΕΙΣ.ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΑΖΩ ΤΟ ACΚΑΙ ΝΑΜΠΟΡΩ ΝΑΚΑΝΩ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΗ.
ΤΙ ΛΕΣ?
Με ντίζελ δεν νομίζω να υπάρχει τέτοιο πρόβλημα.Επειδή είναι και εξατάχυτο με ένα κατεβασματάκι περνάς νομίζω άνετα και με A/C ανοικτό.Βεβαιά μη φαντάζεσαι ότι θα έχεις καμία αίσθηση απογείωσης την στιγμή της προσπέρασης αλλά θα περνάς με ασφάλεια.Εδώ προσπερνούσα εγώ με ααφάλεια με Laguna 2 1.6 που πραγματικά ξεκιναγα να επιταχύνω με απόσταση από το προπορευόμενο όχημα και μετά έβγαινα για να έχει γεμίσει η μηχανή αλλίως δεν υπήρχε περίπτωση να προσπεράσω.Παρ' όλα αυτά μιλάμε για τον έρωτα της ζωής μου.Κρίμα που μου την στέρησαν βίαια
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!
-
ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΚΟΙΤΑΖΑ ΤΟ SKODA YETI ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΖΗΤΑΕΙ Η SKODA...,
-
ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΚΟΙΤΑΖΑ ΤΟ SKODA YETI ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΖΗΤΑΕΙ Η SKODA...,Iσως, αλλά ποιοτικώς είναι καλύτερο το Σκόντα.
-
ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΚΟΙΤΑΖΑ ΤΟ SKODA YETI ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΖΗΤΑΕΙ Η SKODA...,(Το 1,8 Tsi) προσφέρει περισσότερα. Ίσως είναι ακριβό αλλά και το Duster σε κάποιες εκδόσεις ... δεν είναι και φτηνό! Από την άλλη, το Yeti δεν πλασάρεται σαν value for money.
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΚΟΙΤΑΖΑ ΤΟ SKODA YETI ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΖΗΤΑΕΙ Η SKODA...,
(Το 1,8 Tsi) προσφέρει περισσότερα. Ίσως είναι ακριβό αλλά και το Duster σε κάποιες εκδόσεις ... δεν είναι και φτηνό! Από την άλλη, το Yeti δεν πλασάρεται σαν value for money.
Δεν νομίζω να συγκρίνεται το Duster Laurete 4Χ4 ντιζελ τιμολογιακά με το 1.8Τ του Yeti.Η τιμές είναι σχεδόν 21000 με το κλειδί στο χέρι με 25600 το Yeti.Νομίζω 4600 ευρώ δεν είναι και λίγα.Δεν λέω το Yeti ποιοτικότερο και με περισότερή δύναμή αλλά καίει το 1.8Τ ενώ το ντίζελ του Duster όχι.
-
Τα βλέπω με τα δεδομένα της Αθηνας/Θεσσαλονίκης. Diesel ...
Βενζίνης 1,6 με βενζίνης 1,8!
Και στην διαφορά τιμής των βενζινοκίνητων ίσως να αιτιολογώ υπέρ του Yeti την ποιότητα (αστεία ίσως αιτία αλλά έχει καλύτερα πλαστικά το Skoda), το image (άλλο το value for money Dacia και άλλο το μέλος της VAG Skoda), την τεχνολογία (160 άλογα και πολύ καλή 4κίνηση), την ασφάλεια (5 αστέρια) κλπ.
(Και το Yeti 1,8 πάντως ... ακριβό το θεωρώ). -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Τα βλέπω με τα δεδομένα της Αθηνας/Θεσσαλονίκης. Diesel ...
Βενζίνης 1,6 με βενζίνης 1,8!
Και στην διαφορά τιμής των βενζινοκίνητων ίσως να αιτιολογώ υπέρ του Yeti την ποιότητα (αστεία ίσως αιτία αλλά έχει καλύτερα πλαστικά το Skoda), το image (άλλο το value for money Dacia και άλλο το μέλος της VAG Skoda), την τεχνολογία (160 άλογα και πολύ καλή 4κίνηση), την ασφάλεια (5 αστέρια) κλπ.
(Και το Yeti 1,8 πάντως ... ακριβό το θεωρώ).Στο θέμα της ποιότητας όπως προανέφερα δεν διαφωνώ.Ούτε σ' αυτό των επιδόσεων και της μεταπωλητικής αξίας.Όμως αφενός στο σύνολα βενζίνης το τετρακίνητο duster με το κλειδί στο χέρι κοστίζει 18300 και το Yeti 25500(7000 χιλιάδες διαφορά δεν είναι καθολου λίγο νομίζω) και αφετέρου απ' ότι έχω καταλάβει μάλλον ψάχνει ντίζελ κι όχι βενζίνη.
-
ΕΧΩ ΣΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΤΙ ΜΑΡΚΑ ΚΑΛΑ ΑΛΛΑ ΑΛΛΟ 21000 DIESEL 1600 ΚΑΙ ΑΛΛΟ25500 ΒΕΝΖΙΝΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΚΟΝΤΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΑ DACIAΔΕΝ ΤΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΝ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΒΑΙΒΑΙΑ!
-
ΕΧΩ ΣΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΤΙ ΜΑΡΚΑ ΚΑΛΑ ΑΛΛΑ ΑΛΛΟ 21000 DIESEL 1600 ΚΑΙ ΑΛΛΟ25500 ΒΕΝΖΙΝΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΚΟΝΤΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΑ DACIAΔΕΝ ΤΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΝ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΒΑΙΒΑΙΑ!ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙ ΒΕΝΖΙΝΗ Η ΠΕΤΡΑΙΛΑΙΟ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΑΦΟΥ ΕΧΕΙ 21ΟΟΟ?
-
Γιατί εμένα μου φαίνεται οτι ο Σταθης εχει ξαναγραψει στο φορουμ με αλλο nickname ?
-
Θες να πεις ΚΑΙ με αλλο!!
Δεν εγραφε ομως με κεφαλαια... και ηταν λιγο πιο συγκροτημενος
-
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
Γιατί εμένα μου φαίνεται οτι ο Σταθης εχει ξαναγραψει στο φορουμ με αλλο nickname ?ΑΣΧΕΤΟ ΕΓΩ ΡΩΤΑΩ ΓΙΑ ΤΟ DUSTER?
-
Γιατί εμένα μου φαίνεται οτι ο Σταθης εχει ξαναγραψει στο φορουμ με αλλο nickname ?
ΑΣΧΕΤΟ ΕΓΩ ΡΩΤΑΩ ΓΙΑ ΤΟ DUSTER?
Εεεε...αυτό μάλλον μόνο εσύ το γνωρίζεις!
Μας μπερδεύεις με τις ...ερωτοαπαντήσεις. -
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
ΑΣΧΕΤΟ ΕΓΩ ΡΩΤΑΩ ΓΙΑ ΤΟ DUSTER?
Εεεε...αυτό μάλλον μόνο εσύ το γνωρίζεις!
Μας μπερδεύεις με τις ...ερωτοαπαντήσεις.AΠΛΑ ΣΥΓΚΡΙΝΟ ΚΑΠΟΙΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΙΣ ΓΝΩΜΕΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΩΡΑΣΩ ΚΑΠΟΙΟ.
-
Αν σου είναι εύκολο , γράφε με μικρά και οχι με κεφαλαία (στη γλώσσα του Φόρουμ τα κεφαλαία υποδηλώνουν οτι 'φωνάζεις' ).
Σχετικά με την διαδικασία επιλογής αυτοκινήτου , το βασικό κριτήριο πηγάζει από τις ανάγκες - τις απαιτήσεις - αλλά και τις δυνατότητες του αγοραστή.
Τις έχεις αποσαφηνίσει αυτές? -
Αν σου είναι εύκολο , γράφε με μικρά και οχι με κεφαλαία (στη γλώσσα του Φόρουμ τα κεφαλαία υποδηλώνουν οτι 'φωνάζεις' ).Σχετικά με την διαδικασία επιλογής αυτοκινήτου , το βασικό κριτήριο πηγάζει από τις ανάγκες - τις απαιτήσεις - αλλά και τις δυνατότητες του αγοραστή.
Τις έχεις αποσαφηνίσει αυτές?συγνωμη για τα καιφαλαια δεν το ηξερα! απλα ρωταω για το συγκεκριμενο αμαξη γιατι σκευτομαι να το αγορασω.τα κριτιρια ειναι φθηνο,οικογενειακο,και μου αρεσει βασικα.ευχαριστω για τις συμβουλη παντος!.
-
συγνωμη για τα καιφαλαια δεν το ηξερα! απλα ρωταω για το συγκεκριμενο αμαξη γιατι σκευτομαι να το αγορασω.τα κριτιρια ειναι **φθηνο,οικογενειακο,και μου αρεσει **βασικα.ευχαριστω για τις συμβουλη παντος!.α.Χρειάζεσαι την τετρακίνηση?
β.Δικαιούσαι diesel (βρίσκεσαι δηλ εκτός Αθηνών ή Θεσ/κης)?
γ.Πόσα τα μέλη της οικογένειας και με τι ανάγκες? -
συγνωμη για τα καιφαλαια δεν το ηξερα! απλα ρωταω για το συγκεκριμενο αμαξη γιατι σκευτομαι να το αγορασω.τα κριτιρια ειναι **φθηνο,οικογενειακο,και μου αρεσει **βασικα.ευχαριστω για τις συμβουλη παντος!.
α.Χρειάζεσαι την τετρακίνηση?αφου τι δεινη με 21000 γιατι οχι
β.Δικαιούσαι diesel (βρίσκεσαι δηλ εκτός Αθηνών ή Θεσ/κης)?ναι(αν και κακος το απαγωρευουν αθηνα/θεσ/νικη)
γ.Πόσα τα μέλη της οικογένειας και με τι ανάγκες?4
Dacia Duster