-
Κι εγω με τα απαρχαιωμενα γαλλικα μου (sorbonne ) αυτο που καταλαβα ηταν οτι μιλαει για ασχημες επιδοσεις στο φρεναρισμα (πανω απο 40 η 70 μετρα απο τα 100/130) μετα ομως παραθετει κ τις επιδοσεις των κολεος/ ΑΣΧ κ βλεπουμε πως βρισκεται στο μεσο ορο της κατηγοριας
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
...
Μερικοί 'εντυποι' μάλλον έχουν την εντύπωση πως η Renault τρελάθηκε και δίνει supercar σε τιμή supermini?Είναι φανερό ότι τους έχει κακοφανεί που η Renault διαμέσου της Dacia κατάφερε και έβγαλε παραγωγή αυτοκίνητα καλά και ιδιαίτερα προσιτά για όλους ... Αυτοκίνητα πάνω από το μέσο όρο.
Και η πίτα ξαναμοιράζεται, ξανακόβεται και αυτό τους χαλάει...
Για αυτό αναζητούν αρνητικά σημεία ή διάφορα ψεγάδια, τα τονίζουν και προσπαθούν να πλήξουν τα αυτοκίνητα αυτά.Γνωστή τακτική. Βλ. Κορέα...
-
ego to ekana test drive kalo itan to diesel>
-
Ε, γραψε κ κατι παραπανω!!
Στα ελληνικα ομως γιατι μονο αυτα επιτρεπονται
-
Ο χρήστης stathis1980 έγραψε:
ego to ekana test drive kalo itan to diesel>Γραφε με ελληνικους χαρακτηρες και οχι με greeklish[MOD]
-
παιδια το αυτοκινιτο που οδηγησα ηταν το 4χ4 το diesel ηταν καλο ως αναφορα την οδηκη συμπεριφορα, εκτος δρομου δεν το πηγα. γενικα για τα λεφτα που κανει πιστευω οτι ειναι καλο!αρπαζει ευκολα με οποια ταχητυτα και να εχεις!
-
σε σχεση με το teriosπολυ καλυτερο το duster!!!!!!
-
παιδια το αυτοκινιτο που οδηγησα ηταν το 4χ4 το diesel ηταν καλο ως αναφορα την οδηκη συμπεριφορα, εκτος δρομου δεν το πηγα. γενικα για τα λεφτα που κανει πιστευω οτι ειναι καλο!αρπαζει ευκολα με οποια ταχητυτα και να εχεις!δηλαδη?
-
Δηλαδή έχεις 5η και 40 χιλιομετρα; Πατας το γκάζι και διακτινιζεσαι. Έχεις 2α και 90 χιλιομετρα; Πατάς γκάζι και έχει ακόμη...
-
Ο χρήστης pro έγραψε:
Δηλαδή έχεις 5η και 40 χιλιομετρα; Πατας το γκάζι και διακτινιζεσαι. Έχεις 2α και 90 χιλιομετρα; Πατάς γκάζι και έχει ακόμη...Diesel.Δηλαδή ήταν εξατάχυτο?
Πάντως δεν νομίζω να ήταν και τόσο γρήγορο.Απλά νομίζω επείδη ο 1.5 dci έχει επάρκεια ροπής αλλά και επειδή το Duster είναι και ελαφρύ πρέπει να το πηγαίνει παραπάνω απο άνετα. -
ΝΑΙ DIESEL 6 ΤΑΧΥΤΟ ΗΤΑΝ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΠΗΓΕΝΕ 15ΟΟ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΘΙΣΤΕ!
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Δηλαδή έχεις 5η και 40 χιλιομετρα; Πατας το γκάζι και διακτινιζεσαι. Έχεις 2α και 90 χιλιομετρα; Πατάς γκάζι και έχει ακόμη...
Πάντως δεν νομίζω να ήταν και τόσο γρήγορο.
Δλδ το αφήνεις και ανοικτό να ειναι τόσο γρήγορο / ροπατο...
-
ΝΑΙ DIESEL 6 ΤΑΧΥΤΟ ΗΤΑΝ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΠΗΓΕΝΕ 15ΟΟ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΘΙΣΤΕ!διακτινιζεσαι.????????????????????????
-
ΝΑΙ DIESEL 6 ΤΑΧΥΤΟ ΗΤΑΝ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΠΗΓΕΝΕ 15ΟΟ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΘΙΣΤΕ!
διακτινιζεσαι.????????????????????????
Λοιπόν παράδειγμα το Renault Fluence 1.6 5ταχυτο έχει χειρότερες επιδόσεις από το 1.5 dci με εξατάχυτο και αυτό στο λέω σίγουρα.Όχι ότι το 1.6 σέρνεται αλλά λόγω της πολύ περισσότερης ροπής του πετρελαιοκινητήρα(151 εναντίον 240 Nm βλέπεις )είναι γρηγορότερο.
-
ΕΓΩ ΚΟΙΤΑΖΩ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΙΤΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΔΕΝ ΜΕ ΕΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙ Η ΕΠΙΔΩΣΕΙΣ.ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΑΖΩ ΤΟ ACΚΑΙ ΝΑΜΠΟΡΩ ΝΑΚΑΝΩ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΗ.
-
ΕΓΩ ΚΟΙΤΑΖΩ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΙΤΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΔΕΝ ΜΕ ΕΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙ Η ΕΠΙΔΩΣΕΙΣ.ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΑΖΩ ΤΟ ACΚΑΙ ΝΑΜΠΟΡΩ ΝΑΚΑΝΩ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΗ.ΤΙ ΛΕΣ?
-
ΕΓΩ ΚΟΙΤΑΖΩ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΙΤΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΔΕΝ ΜΕ ΕΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙ Η ΕΠΙΔΩΣΕΙΣ.ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΑΖΩ ΤΟ ACΚΑΙ ΝΑΜΠΟΡΩ ΝΑΚΑΝΩ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΗ.
ΤΙ ΛΕΣ?
Τον εαυτο σου ρωτας;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
ΤΙ ΛΕΣ?
Τον εαυτο σου ρωτας;
ΟΧΙ ΕΣΣΑΣ!!
-
Με υπομονή και προσοχή θα γίνει και η προσπέραση.....αν είσαι εκτός δρόμου δεν υπάρχει λόγος να αγχώνεσαι , ποιόν να προσπεράσεις?
Σε ΕΟ ακολουθείς πιο χαλαρούς ρυθμούς.Κερδίζεις και σε κατανάλωση. -
ΡΩΤΑΩ ΓΙΑ προσπέρασηΓΙΑΤΙ ΠΗΓΑ ΕΝΑ ΤΑΞΗΔΙ ΜΕ ΤΟ ΤΕΡΙΟΣ 1500 ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΗ ΗΘΕΛΑ ΑΕΡΟΔΙΑΔΡΟΜΟ!
Dacia Duster