-
Μια χαρά τιμή
-
@Red Monster
Οχι δεν ρωτησα και ειναι οντως λαθος μου.Αλλα ρε παιδια ποιος θα περιμενε μια τετοια τιμη?
Εγω υπολογιζα στα 250 χωρις την εκπτωση και χωρις τακακια.Μολις ειδα 317 με εκπτωση μουρλαθηκα.Δηλαδη αν ειχα κανα διλιτρο ποσο θα πηγαινε? 500 ευρω με εκπτωση?Fiat ειναι γαμωτο δε ειναι BMW@G60
Κατι που ξεχασα να γραψω πριν:
Νομιζεις οτι εχουν τιποτα high tech μηχανηματα?Ενα μηχανημα εχουν ολο κι ολο που μπαινει στη θυρα του εγκεφαλου , το οποιο εχουν ολα τα συνεργεια -
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
130 με ολα μεσα; Και τα μπουζι;
τώρα θα το άλλαζα. φίλτρο λαδιού, φίλτρο αέρα , φίλτρο γύρης, λάδια και εργασία
+56€ τα 4 μπουζι (Ricambi originali ε?) =186€
Και σιγα τον εξοπλισμο και τις γνωσεις που πρεπει να εχει κανεις για να αλλαξει λαδια, φιλτρα και μπουζι.
-
@Antonis-Team
Σορρυ αλλα οταν βλεπεις οτι σε ολα τα αλλα συνεργεια σου χρεωνουν στη χειροτερη 200 ευρω για την ιδια εργασια και εδω στο χρεωνουν 317 με εκπτωση , ε ρε φιλε παρανομος ειναιΚαι το ξαναλεω: φταιω που δεν ρωτησα απο την αρχη επειδη ημουν σιγουρος οτι θα ηταν φθηνοτερα και λογω εκπτωσης , αλλα δεν γινεται να μην παραπονεθω για τετοια αισχη
-
Ο χρήστης antonis-team έγραψε:
...............η με σκουρα γραμματα παραγραφος...........
ΑΝΤΩΝΗΣ.Πολυ απλα δεν ξαναπαταω εκει και συνιστω σε οσους εχουν fiat και μενουν Πατρα να μην πατησουν στο Ζαφειροπουλο μπας και βαλει μυαλο.Ο ανθρωπος ειναι ο μεγαλυτερος απατεωνας.
Δηλαδη ειναι παρανομοι και οσοι πελατες σου σε συστηνουν σε αλλους?
-
Ο χρήστης Evgenios έγραψε:
@Red Monster
Οχι δεν ρωτησα και ειναι οντως λαθος μου.Αλλα ρε παιδια ποιος θα περιμενε μια τετοια τιμη?
Εγω υπολογιζα στα 250 χωρις την εκπτωση και χωρις τακακια.Μολις ειδα 317 με εκπτωση μουρλαθηκα.Δηλαδη αν ειχα κανα διλιτρο ποσο θα πηγαινε? 500 ευρω με εκπτωση?Fiat ειναι γαμωτο δε ειναι BMW@G60
Κατι που ξεχασα να γραψω πριν:
Νομιζεις οτι εχουν τιποτα high tech μηχανηματα?Ενα μηχανημα εχουν ολο κι ολο που μπαινει στη θυρα του εγκεφαλου , το οποιο εχουν ολα τα συνεργειαεμμ... δεν τα κάνουν αυτά τα λάθη...
εγώ όταν πήγα το δικό μου για λάδια φίλτρο στο σφακιανάκη ήξερα οτι είναι λίγο πιασωκωλε αλλά πραγματικά οι υπηρεσίες του είναι υψηλού επιπέδου. Φαντάσου οτι σε φίλο αλλάξαν όλη την μπροστινή μάσκα (που ο ίδιος είχε ακουμπησει) μέσα στην εγγύηση... και δεν ήταν καν πελάτης τους... είναι να μην γίνει μετά από αυτό??
το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να συγκρίνεις τιμές και υπηρεσίες και ανάλογα να πράττεις... λίγοι μείναν που να προσφέρουν σοβαρές υπηρεσίες... -
Ο χρήστης antonis-team έγραψε:
«+56€ τα 4 μπουζι (Ricambi originali ε?) =186€Και σιγα τον εξοπλισμο και τις γνωσεις που πρεπει να εχει κανεις για να αλλαξει λαδια, φιλτρα και μπουζι.»
Α.Τι εξοπλισμο χρησιμοποιεις και ποσο κοστιζει?
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
εμμ... δεν τα κάνουν αυτά τα λάθη...
εγώ όταν πήγα το δικό μου για λάδια φίλτρο στο σφακιανάκη ήξερα οτι είναι λίγο πιασωκωλε αλλά πραγματικά οι υπηρεσίες του είναι υψηλού επιπέδου. Φαντάσου οτι σε φίλο αλλάξαν όλη την μπροστινή μάσκα (που ο ίδιος είχε ακουμπησει) μέσα στην εγγύηση... και δεν ήταν καν πελάτης τους... είναι να μην γίνει μετά από αυτό??
το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να συγκρίνεις τιμές και υπηρεσίες και ανάλογα να πράττεις... λίγοι μείναν που να προσφέρουν σοβαρές υπηρεσίες...Ετσι ειναι δυστηχως.Απλα μεχρι ωρας δεν ειχα σκεφτει καν το ενδεχομενο να παω σε αλλο συνεργειο και ετσι δεν εκατσα καν να ψαξω τι και πως.Λαθος μου φυσικα αλλα απο τα λαθη μαθαινεις.
Εμ στην αθηνα που ειναι 6 Fiat εχεις αυτο το πλεονετημα , θα κλασουν μεντες αν χασουν εστω και ενα πελατη.
-
Ο χρήστης Evgenios έγραψε:
@Antonis-Team
Σορρυ αλλα οταν βλεπεις οτι σε ολα τα αλλα συνεργεια σου χρεωνουν στη χειροτερη 200 ευρω για την ιδια εργασια και εδω στο χρεωνουν 317 με εκπτωση , ε ρε φιλε παρανομος ειναιΚαι το ξαναλεω: φταιω που δεν ρωτησα απο την αρχη επειδη ημουν σιγουρος οτι θα ηταν φθηνοτερα και λογω εκπτωσης , αλλα δεν γινεται να μην παραπονεθω για τετοια αισχη
πάλι καλά που ειχες και έκπτωση... αλλιώς θα σου ζητούσε το νεφρό σου για τις πολύτιμες υπηρεσίες του
-
**Στοιχεία προς σύγκριση **.....
Κόστος service των 30000 χλμ (έγινε στα 29350) σε Fiat Bravo 150 Sport.
Selenia KPE SAE 5W-4 67,45€
Φίλτρο λαδιού 1.3 JT 20,79€
Φίλτρο αέρος 17,71€
Μπουζί 82,45€
Υγρό καθαρ. παρπρίζ 1,50€
Εργασία 54,99€
Σύνολο 244,89€ -
@Red Monster
Στην αρχη μου λεει 396 ευρω
Τι του λεω?
Και το αστειο ειναι οτι πανω μου ειχα 300 ευρω.Και εγινε ολοκληρη διαδικασια για να παω να φερω λεφτα απο το σπιτι.Αστα σου λεω ξενερωσα τη ζωη μου... -
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Φίλτρο αέρος 17,71€
Μπουζί 82,45€
Εργασία 54,99€
Σύνολο 244,89€Χωρις εκπτωση ετσι?
Τοσο ακριβως υπολογιζα και εγω -
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Φίλτρο αέρος 17,71€
Μπουζί 82,45€
Εργασία 54,99€
Σύνολο 244,89€Πολυ καλη τιμη για αντιπροσωπεια.
Αν και οι τιμες των ανταλλακτικων ειναι τσιμπημενες:
Selenia KPE SAE 5W-4 67,45€ -
Είναι πολύ βαρύς ο χαρακτηρισμός που έδωσες Evgenios στο συγκεκριμένο συνεργείο και θα παρακαλούσα να το ανακαλέσεις και να το διαγράψεις.
Συμφωνώ πλήρως με τον G60 .Δεν σε έκλεψε , έκανε την δουλειά του η οποία ήταν προκοστολογημένη. Αν την δέχεσαι και θες, πας. Τόσο απλά είναι τα πράγματα. Το ότι δεν το ρώτησες από την αρχή και βρέθηκες προ εκπλήξεως ..αυτό είναι άλλο θέμα.Vasgti : Το χρόνο έκανε από την στιγμή που το παρέδωσε μέχρι την στιγμή που το πήρε ο Ευγενιος δεν σημαίνει ότι τα χρεώθηκε. Δεν αναφέρει πουθενά πόσες εργατώρες χρεώθηκε.
Προς ενημέρωση ο χρόνος που δίνει η FIAT για το service των 30000 km είναι 2h. Και μην πεις ότι έκανε τόσο χρόνο να αλλάξει αυτά τα πράγματα, όταν για αλλαγή λάδια και φίλτρου θέλεις 0.9h.Το πόσο πλήρωσε ο φίλος ή η φίλη για το ίδιο service (που τελικά δεν ήταν ακριβώς ίδιο) σε ένα άλλο συνεργείο είναι πράγματα μη συγκρίσιμα. Συγκρίσιμα είναι το πόσο πλήρωσε ο Ευγένιος σε σχέση με τον Κωνσταντίνο.
Ευγένιε
Ενα μηχανημα εχουν ολο κι ολο που μπαινει στη θυρα του εγκεφαλου , το οποιο εχουν ολα τα συνεργειαΈνα μηχάνημα που κοστίζει κάμποσες χιλιάδες ευρώ για την αγορά του και κάμποσες χιλιάδες το χρόνο για ενημερώσεις και αναβαθμίσεις που ΔΕΝ το έχουν όλα τα συνεργεία.Και το θέμα του εξοπλισμού του κάθε συνεργείου είναι μια πολύ μεγάλη κουβέντα. Έτσι δεν είναι φίλε Αντώνη;
Saxon _747 οι τιμές δεν είναι τσιμπημένες Είναι οι προτεινόμενες τιμές λιανικής με ΦΠΑ ,ούτε λεπτό παραπάνω.
-
To διορθωσα
-
Ο χρήστης Sakaflias έγραψε:
Προς ενημέρωση ο χρόνος που δίνει η FIAT για το service των 30000 km είναι 2hη τεχνογνωσία,τα μηχανήματα,οι αναβαθμίσεις κλπ πληρώνονται
Εαν υπαρχει τεχνογνωσια, μηχανηματα και προπαντων εμπειρια, θεωρω οτι οι 2 ωρες ειναι παρα πολλες.
2 ωρες πηρε στον αδερφο μου (μηχανικος πλοιων) για αντιστοιχο σερβις. Φαντασου να ειχε εμπειρια απο σερβις αυτοκινητων...
0,9h για αλλαγη λαδιων και φιλτρου ειναι υπερβολικα. (Ναι, ξερω οτι το φιλτρο στο συγκεκριμενο αμαξι ειναι δυσπροσιτο)
Ασε που καθως πχ ρουφιουνται τα λαδια, μπορεις ταυτοχρονα να αλλαξεις και 4 μπουζι. Τι διαολο, υποτιθεται πως ο μηχανικος ειναι εμπειρος.Αυτο που δε μου αρεσει ειναι οτι οι αντιπροσωπειες συνηθως προσλαμβανουν 17χρονους, 20χρονους, μαθητευομενους κτλ και χρεωνουν την ωρα θαρρεις και ανελαβε ο μηχανικος της F1
Saxon _747 οι τιμές δεν είναι τσιμπημένες Είναι οι προτεινόμενες τιμές λιανικής με ΦΠΑ ,ούτε λεπτό παραπάνω.
Eσυ στο αμαξι σου τι βαζεις? Το Selenia των 66€ ή το ιδιο των 40€?
Παντου αυτο το λαδι το βρισκω γυρω στο 40αρι. Οι τιμες απο ποιον ειναι προτεινομενες?
Και στο κατω κατω, δεχομαι να πληρωσω ακριβοτερη εργασια εαν ο μαστορας ειναι τσακαλι. Αλλα οχι να με καπελωνει με +50€ για να βγαλει και απο τα ανταλλακτικα τα οποια μπορω να βρω φθηνοτερα.
Τουλαχιστον, ας μη ξυνιζουν οταν τους πας δικα σου λαδια και λοιπα αναλωσιμα.Υ.Γ.
Παντως απο τις απαντησεις ευκολα καταλαβαινει κανεις ποιος εχει ή δουλευει σε συνεργειο και ποιος ειναι πελατης. Λογικο να υπερασπιζεστε τον κλαδο σας, αλλα δεν ειστε και ολοι παναγιτσες... -
Οι τιμές που διαβάζω για το σέρβις της FIAT , μου φαίνονται πραγματικά τσιμπημένες.
Η BMW έχει σαφώς φτηνότερο σέρβις, αν είναι δυνατόν δηλαδή! Όποιος θέλει να συγκρίνει τιμές, ας δει λίγο πιο πίσω που έχω παραθέσει διάφορες για τη δική μου BMW 120i.
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Οι τιμές που διαβάζω για το σέρβις της FIAT , μου φαίνονται πραγματικά τσιμπημένες.Μα ειναι οι προτεινομενες.
Μια διευκρινηση μονο: Η Fiat δεν ειναι ακριβη , οι αντιπροσωπειες της ειναι...
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Οι τιμές που διαβάζω για το σέρβις της FIAT , μου φαίνονται πραγματικά τσιμπημένες.
Μα ειναι οι προτεινομενες.
Μια διευκρινηση μονο: Η Fiat δεν ειναι ακριβη , οι αντιπροσωπειες της ειναι...
Αν αυτές είναι οι προτεινόμενες, τότε οι αντιπρόσωποί της...δεν προτείνονται!
Την επόμενη φορά, τηλεφωνάκι και ερώτηση, πριν αφήσετε το αυτοκίνητο, να αρχίσουν να εκλογικεύονται λίγο...Αυτό προτείνω εγώ τουλάχιστον...
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Την επόμενη φορά, τηλεφωνάκι και ερώτηση, πριν αφήσετε το αυτοκίνητο, να αρχίσουν να εκλογικεύονται λίγο...Αυτό προτείνω εγώ τουλάχιστον...
Την επομενη φορα, παρτε... BMW.
Πόσο κοστίζει το σέρβις του αυτοκινήτου σας?