-
Λόγω εργασίας (Αθήνα -Σχηματάρι ) κάνω καθημερινά 120χλμ στην εθνική και ψάχνω αυτοκίνητο μεταχειρισμένο με τη χαμηλότερη δυνάτη κατανάλωση (για βενζίνη πάντα) για ταχύτητες 100~120χλμ/ώρα.
Εχω υπόψιν μου τα παρακάτω: Toyota Yaris Mk1 1300, Aygo/C1/107,Honda jazz 1300Τι προτείνετε απο τα παραπάνω, εκτός αν έχετε κάτι άλλο υπόψιν σας?
-
Λόγω εργασίας (Αθήνα -Σχηματάρι ) κάνω καθημερινά 120χλμ στην εθνική και ψάχνω αυτοκίνητο μεταχειρισμένο με τη χαμηλότερη δυνάτη κατανάλωση (για βενζίνη πάντα) για ταχύτητες 100~120χλμ/ώρα.
Εχω υπόψιν μου τα παρακάτω: Toyota Yaris Mk1 1300, Aygo/C1/107,Honda jazz 1300Τι προτείνετε απο τα παραπάνω, εκτός αν έχετε κάτι άλλο υπόψιν σας?
-
-
Καλύτερα να αποφύγεις την μικρότερη κατηγορία των Aygo/C1/107.
Νομίζω τα Honda Jazz και Nissan Micra φημίζονται για τη χαμηλή τους κατανάλωση, αξιοπιστία τους αλλά και πολλές άλλες αρετές. Προσωπικά θα πήγαινα για το αυτόματο Jazz (όμορφο, χώροι). -
.
-
Το yaris 1.3 με συντηρητική οδήγηση έχει ~5.5 - 6.0 λτ. Αυτόματο ίσως είναι πιο οικονομικό.
-
Ο χρήστης lll έγραψε:
Γιατι οχι ενα φτηνο ντηζελ?? Εκτος απο χαμηλη καταναλωση εχει και πολυ χαμηλη συντηρηση.Αν επιτρέπαν diesel στην Αθήνα θα ήταν πρώτη επιλογή
-
Ο χρήστης BeaT69 έγραψε:
Δεν εχω AYGO αλλα 2-3 φορες που εχω οδηγησει τοσο σε εθνικη οσο και σε πολη η καταναλωση πεφτει ευκολα στα 5,5 λ/100κμ
Χαμηλότερη κατανάλωση?