-
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Που να κοιτάξω για πρόγνωση καιρού?....
http://www.meteo.gr/cf.asp?city_id=120
μια χαρά δείχνει ο καιρός , στα ορεινά θα είναι ακόμα καλύτερα!Το εχω δει ηδη απο εγκυροτερη πηγη!
Ολα καλα εκεινη την ημερα!Ανωτερη θερμοκρασια (για Τρικαλα) 36 βαθμοι.Αντε πανω στα βουνα να εχει 34. -
Ο χρήστης dickdick έγραψε:
.....Αντε πανω στα βουνα να εχει 34.Με τίποτα!
Πιο χαμηλή θα είναι...στο Χαλίκι δε στα 1100τόσα μέτρα μπορεί να χρειαστείς κανενα ελαφρύ μπουφανάκι -
.....Αντε πανω στα βουνα να εχει 34.
Με τίποτα!
Πιο χαμηλή θα είναι...στο Χαλίκι δε στα 1100τόσα μέτρα μπορεί να χρειαστείς κανενα ελαφρύ μπουφανάκιΝα παρω γουνα ,εχω μια βιζον!
-
Περί γούνας με βρίσκεις διαμετρικά αντίθετο.
Εγω είμαι φιλόζωος
Και αφου σ αρεσουν τα λαικά....http://www.youtube.com/watch?v=xO67IAbYReo -
Ας βάλω κι εγώ ένα τραγουδάκι ότι πρέπει για την ανάβαση ειδικά από το 4:34 και μετά...
αρκεί να βρούμε βενζίνη να κάψουμε...με βλέπω από τα χαράματα στους δρόμους να ψάχνω.
-
4:34...??
-
4:34...??Λάθος link το διόρθωσα....
-
Ο χρήστης dimik έγραψε:
4:34...??
Λάθος link το διόρθωσα....
Αντε να δουμε αύριο τι γίνεται με βενζίνη....
Καλό βράδυ κύριοι. -
Στα 2 χιλιόμετρα από το σπίτι ξεκινούσε σήμερα το πρωί η ουρά (των 800 μέτρων) των αυτοκινήτων που περίμεναν να εφοδιαστούν στο πρατήριο της περιοχής.
Αλάρμ - στάση και κουβέντα με τον πρατηριούχο....'μια παρέα στο γύρο του Ασπροποτάμου...μπλα μπλα...'....'δεν μπορώ να ξέρω από τώρα τι θα γίνεται αύριο το απόγευμα , πάρε με τηλέφωνο'.
Μάλιστα.
Πάντως όλο και κάποια βενζινάδικα έχουν βενζίνη.Κατευθυνόμενος μόνο προς τη μια πλευρά του νομού συνάντησα 2 ανοικτά πρατήρια , υπάρχουν δηλαδή και οι άλλες 3 κατευθύνσεις.
Το πιο πιθανό είναι να ταλαιπωρηθούμε , αλλά τελικά μάλλον θα βρούμε. -
Στα 2 χιλιόμετρα από το σπίτι ξεκινούσε σήμερα το πρωί η ουρά (των 800 μέτρων) των αυτοκινήτων που περίμεναν να εφοδιαστούν στο πρατήριο της περιοχής.
Αλάρμ - στάση και κουβέντα με τον πρατηριούχο....'μια παρέα στο γύρο του Ασπροποτάμου...μπλα μπλα...'....'δεν μπορώ να ξέρω από τώρα τι θα γίνεται αύριο το απόγευμα , πάρε με τηλέφωνο'.
Μάλιστα.
Πάντως όλο και κάποια βενζινάδικα έχουν βενζίνη.Κατευθυνόμενος μόνο προς τη μια πλευρά του νομού συνάντησα 2 ανοικτά πρατήρια , υπάρχουν δηλαδή και οι άλλες 3 κατευθύνσεις.
Το πιο πιθανό είναι να ταλαιπωρηθούμε , αλλά τελικά μάλλον θα βρούμε.Δεν μας πιανει μωρε η ελλειψη καυσιμων εμας!
Βενζινη;
Να φανε και οι κοτες -
Δυστυχώς βενζίνη δεν βρήκα και άναψε και λαμπάκι....μου μένουν 100χλμ αυτονομίας και στα εδώ βενζινάδικα ο κόσμος έχει κατασκηνώσει απ έξω από το πρωί...έχει μεσημεριάσει τα βανζινάδικα παραμένουν κλειστά και αυτοί εκεί ακόμα....μερικοί έβαλαν και κουκούλες να μην τα καίει ο ήλιος
Το βλέπω χλωμό για αύριο έτσι όπως πάει...κρίμα
-
Ο χρήστης dimik έγραψε:
Δυστυχώς βενζίνη δεν βρήκα και άναψε και λαμπάκι....μου μένουν 100χλμ αυτονομίας και στα εδώ βενζινάδικα ο κόσμος έχει κατασκηνώσει απ έξω από το πρωί...έχει μεσημεριάσει τα βανζινάδικα παραμένουν κλειστά και αυτοί εκεί ακόμα....μερικοί έβαλαν και κουκούλες να μην τα καίει ο ήλιοςΤο βλέπω χλωμό για αύριο έτσι όπως πάει...κρίμα
Μαλακια ρε φιλε........παλεψε το λιγο ρε συ!
Δεν εχει τιποτα;Στεγνωσαν τα παντα; -
Ο χρήστης dickdick έγραψε:
Δυστυχώς βενζίνη δεν βρήκα και άναψε και λαμπάκι....μου μένουν 100χλμ αυτονομίας και στα εδώ βενζινάδικα ο κόσμος έχει κατασκηνώσει απ έξω από το πρωί...έχει μεσημεριάσει τα βανζινάδικα παραμένουν κλειστά και αυτοί εκεί ακόμα....μερικοί έβαλαν και κουκούλες να μην τα καίει ο ήλιος
Δεν εχει τιποτα;Στεγνωσαν τα παντα;Dickdick και Dimik στείλτε τα τηλέφωνά σας με pm (του Κωνσταντίνου το έχω).
Πιστεύω ότι πάνω στην Εθνική σίγουρα θα βρεις Dimik. Κάνεις μια τελευταία προσπάθεια και τα λέμε τηλεφωνικά το πρωί, εγώ θα είμαι μάλλον ο πιο πρωινός στον δρόμο.... Αν δω ότι στην Αθήνα είναι ομαλά τα πράγματα θα ξεκινήσω και στον δρόμο θα δω τις εναλλακτικές. Φαντάζομαι ότι το ίδιο θα κάνει και ο Dickdick απο Θεσσαλονίκη οπότε θα ξέρουμε τις επιλογές μας για τον γυρισμό.
Στην τελική φορτωνόμαστε όλοι στον Κωνσταντίνο.
-
Ο χρήστης velissarios έγραψε:
Δεν εχει τιποτα;Στεγνωσαν τα παντα;Dickdick και Dimik στείλτε τα τηλέφωνά σας με pm (του Κωνσταντίνου το έχω).
Πιστεύω ότι πάνω στην Εθνική σίγουρα θα βρεις Dimik. Κάνεις μια τελευταία προσπάθεια και τα λέμε τηλεφωνικά το πρωί, εγώ θα είμαι μάλλον ο πιο πρωινός στον δρόμο.... Αν δω ότι στην Αθήνα είναι ομαλά τα πράγματα θα ξεκινήσω και στον δρόμο θα δω τις εναλλακτικές. Φαντάζομαι ότι το ίδιο θα κάνει και ο Dickdick απο Θεσσαλονίκη οπότε θα ξέρουμε τις επιλογές μας για τον γυρισμό.
Στην τελική φορτωνόμαστε όλοι στον Κωνσταντίνο.
Ελπίζω να βρεί ο Κωνσταντίνος καμμιά άκρη στα Τρίκαλα αν έχει τα μέσα...μέχρι Τρίκαλα πάω μετά όμως πρέπει να φουλάρω....θα κάνω άλλη μια προσπάθεια εδώ μήπως βρώ τίποτα.
-
Ένα Scirocco με αυτονομία 550χλμ θα δώσει το παρόν άυριο στις 10 στα Τρίκαλα...
βρήκα βενζίνηηηηηηηηηηηη
όσοι πιστοί θέλουν να πάμα μαζί από Λάρισα προσέλθετε
-
για τους 'νηστικούς'
Ωρε.....θα αντιλαλήσουν τα βουνά!!!Bελισσάριε , ξεκίνα φουλαρισμένος από Aθήνα και όταν φθάσεις στα 2/3 φουλάρισε πάλι στην ΕΟ ή κάπου μετά τη Λαμία.Εγώ εδώ θα είμαι σε τακτική τηλεφωνική επαφή με το πρατήριο.
Βασικά σε τελική ανάλυση θα βρούμε στα Τρίκαλα απλά θα χάσουμε καμιά ώρα στην αναμονή.
Οποιος μείνει , ιμάντα για να τον ρυμουλκήσουμε έχουμε!
Και να τον φιλοξενήσουμε μπορούμε!Λοιπόν , ώρα συνάντησης η 10η πρωινή?
-
:yesiibb:για τους 'νηστικούς'
Ωρε.....θα αντιλαλήσουν τα βουνά!!!Bελισσάριε , ξεκίνα φουλαρισμένος από Aθήνα και όταν φθάσεις στα 2/3 φουλάρισε πάλι στην ΕΟ ή κάπου μετά τη Λαμία.Εγώ εδώ θα είμαι σε τακτική τηλεφωνική επαφή με το πρατήριο.
Βασικά σε τελική ανάλυση θα βρούμε στα Τρίκαλα απλά θα χάσουμε καμιά ώρα στην αναμονή.
Ναι.
Εχεις πμ -
:yesiibb:για τους 'νηστικούς'
10 είναι καλά εκτός αν θέλουν άλλη ώρα οι μακρινοί...
-
Αρα , το 10 δεν αλλάζει εκτός και αν το ζητήσει ο Βελισσάριος.
Τόπος:Κλειστό Γυμναστήριο-Κολυμβητήριο. -
Διαβάστε το περιστατικό και πόσο τυχερός στάθηκα.
Εχθές ήμουν έξω με τη κοπέλα μου και αργήσαμε να γυρίσουμε σπίτι.
Το πρωί κατεβαίνοντας κάτω στη πολυκατοικία όπου έχω παρκάρει το αυτοκίνητο βλέπω τους γείτονες μαζεμένους και να είναι σε απόγνωση.
Ρωτάω τι συμβαίνει και μου λένε εχθές το βραδύ κατά τις 2 όπως είδε κάποιος γείτονας ήρθε μία ομάδα, άνοιξε τα ρεζερβουάρ και πήρε από όλους τη βενζίνη με αποτέλεσμα σήμερα να μην παίρνουν ούτε μπροστά τα αυτοκίνητα τους.
Φυσικά προκάλεσαν και υλικές ζημιές για να το κάνουν αυτό.
Εγώ που γύρισα κατά τις 4 ήμουν τυχερός...Κρίμα που φτάσαμε εδώ!
Fiat Bravο 2007