-
Ο χρήστης FUN έγραψε:
Μην πιστευετε τις μαλακιες που γραφουν οι δημοσιογραφοι.Διαβαστε γιατι δεν γινεται επιστρατευση.....
http://openitnow.blogspot.com/2006/02/b ... 84186.html
και εγώ σου λέω ότι θα βάζει βενζίνη ο βυτιάς και θα έχει από πάνω 10 πελάτες να φωνάζουν
ΒΑΛΕ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΟ
Να μην σου πω μόλις καλμάρει η κατάσταση βγάζεις και την Τροχαία για έλεγχο των προβλεπόμενων υπέρ της δημόσιας ασφάλειας.
Να δεις πως θα γεμίσουν και τα ταμία -
Ξεχασα παντως να γραψω και την εμπειρια μου
Η απεργια επιασε την παρεα απροετοιμαστη στην Κεφαλλονια. Ή μαλλον σχεδον.. Ο φιλος μου γεμισε το Ibiza του το Σαββατο το μεσημερι διχως να γνωριζουμε τι θα γινοταν. Μαλιστα του τη μπηκαμε λιγο αγρια γιατι με 1,62 € το σκεφτεσαι το γεμισμα. Βεβαια την επομενη μερα δικαιωθηκε και εμεις απλως
Ωστοσο, πες το αγχος, πες και ο,τι αλλο, την Δευτερα μου το δινει ο φιλος μου το Ibiza και μου λεει 'γεμισε το ωστε να μας βγαλει μεχρι Αθηνα'.
Ωραια λεω, ειχαμε κοντα στο ενοικ. δωματιο και βενζιναδικο με καλη τιμη οποτε παω
Φτανοντας βλεπω ουρα 7-8 αμαξια. Του λεω 'γεμιζεις'. Μου λεει '20€ βαζω'
Ενταξει λεω δεν θα παρει παραπανω απο 6-7 λιτρα πιστευα, γιατι απο το Σαββατο δεν το πολυκινησαμεΑΜ ΔΕ
Κοιταζω την αντλια και γραφει στο τελος 10,58 lt
Σημειωτεον οτι η καταναλωση του αυτοκινητου ειναι καπου στα 7 λτ/100χλμ
Τι μπορει να εγινε??
-
Άντε να περνούν μερικά παράσιτα π...άντε να καθαρίζουν τα επαγγέλματα...
Έπρεπε να φτάσει η Ελλάδα σε αυτή την κατάσταση για να αναλλαβει το πολιτικό κόστος μια κυβέρνηση ... -
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Ξεχασα παντως να γραψω και την εμπειρια μου
...Ερωτηματικά!!!
Ή εσύ, ή ο βενζινάς, ή η αντλία, κάποιος, κάτι είχε πιει πολύ ρόμπολα?
Το Ibiza ήταν ... Cupra!
Ο βενζινάς με αυτούς τους 7-8 που περίμεναν ήθελε να βγάλει τα κέρδη όλης της σεζόν και να ξεχειμωνιάσει?
Τα πόδια των οδηγών το Σαββατοκύριακο ... είναι βαριά!
10.58 λίτρα ... ή παραήταν ΑΚΡΙΒΗ η βενζίνη του για να βγαίνει 20€ ή η αντλία μετράει σε άλλη μονάδα μέτρησης ή με άλλη ... ρύθμιση!EDIT αντί να δω στην αριθμομηχανή 1,89 ... είδα σκέτο το .89 ...
-
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Ξεχασα παντως να γραψω και την εμπειρια μουΗ απεργια επιασε την παρεα απροετοιμαστη στην Κεφαλλονια. Ή μαλλον σχεδον.. Ο φιλος μου γεμισε το Ibiza του το Σαββατο το μεσημερι διχως να γνωριζουμε τι θα γινοταν. Μαλιστα του τη μπηκαμε λιγο αγρια γιατι με 1,62 € το σκεφτεσαι το γεμισμα. Βεβαια την επομενη μερα δικαιωθηκε και εμεις απλως
Ωστοσο, πες το αγχος, πες και ο,τι αλλο, την Δευτερα μου το δινει ο φιλος μου το Ibiza και μου λεει 'γεμισε το ωστε να μας βγαλει μεχρι Αθηνα'.
Ωραια λεω, ειχαμε κοντα στο ενοικ. δωματιο και βενζιναδικο με καλη τιμη οποτε παω
Φτανοντας βλεπω ουρα 7-8 αμαξια. Του λεω 'γεμιζεις'. Μου λεει '20€ βαζω'
Ενταξει λεω δεν θα παρει παραπανω απο 6-7 λιτρα πιστευα, γιατι απο το Σαββατο δεν το πολυκινησαμεΑΜ ΔΕ
Κοιταζω την αντλια και γραφει στο τελος 10,58 lt
Σημειωτεον οτι η καταναλωση του αυτοκινητου ειναι καπου στα 7 λτ/100χλμ
Τι μπορει να εγινε??
Έβαλες με 20€ 10,58λτ, δηλαδή 1,890 το λίτρο!!!
-
Σημερα το πρωι υπηρχε βυτιοφορο της agean στην Βαρης Κορωπιου οπου γεμισε κανονικοτατα τις δεξαμενες του πρατηριου. Επισης και το βενζιναδικο της ΕΚΟ απεναντι ειχε και αυτο βενζινη. Οι τιμες ηταν 1.467 και ουτε νοθευμενη ειναι η βενζινη,ουτε εκλεψε κανεις(τα ξερω τα βενζιναδικα ,γιατι βαζω παντα απο εκει)
Σε ορισμενα βενζιναδικα ο ανεφοδιασμος γινεται κανονικοτατα ,οποτε να ξερετε σε ποιον και που βαζετε βενζινη
-
Πριν λιγο δυο ατομα με τζιπ μαυρο ληστεψαν το βενζιναδικο διπλα μου αυτο που σας ελεγα χθες οτι την εβαλε 1.90 ,μπηκαν με οπλα τους χτυπησαν στο κεφαλι και εξαφανιστηκαν ,το περιεργο ηταν οτι περιμεναν κανονικα στην ουρα και μαλιστα παραχωρουσαν και την θεση τους στους αλλους για να παρουν πιο πολλα
-
Ο χρήστης eleos έγραψε:
Σε ορισμενα βενζιναδικα ο ανεφοδιασμος γινεται κανονικοτατα ,οποτε να ξερετε σε ποιον και που βαζετε βενζινηΔεν ξέρω αν έχει σχέση αλλά το πρωί έλεγαν ότι επιτρέπουν απο 2 βυτία κάθε εταιρίας να φορτώνει καυσιμα. Από εκεί και πέρα εξαρτάται μάλλον απο τις εταιρίες ποιους προμηθευουν.
-
Ο χρήστης citrovag έγραψε:
Πριν λιγο δυο ατομα με τζιπ μαυρο ληστεψαν το βενζιναδικο διπλα μου αυτο που σας ελεγα χθες οτι την εβαλε 1.90Υπάρχει Θεός...
-
Νικο και Cosneo... εχετε δικιο. Συγγνωμη
Το 10,58 πηγαινε για το αλλο αυτοκινητο που υπηρχε στην εκδρομη (το οποιο εβαλε μετα απο μενα)
Για εμας ισχυει το νουμερο 12,43 κατι lt
Η τιμη του βενζιναδικου αν θυμαμαι καλα ηταν 1,609 (απλη αμολυβδη)
Θελω να καταληξω στο οτι μαλλον ηταν πειραγμενη η αντλια γιατι δεν μπορει να φαγαμε 12 λιτρα σε 2 μερες (υπολογιζω οτι καναμε περιπου 30 χλμ την ημερα)
@Cosneo Το Ibiza ηταν ενα ταπεινο 1,4 101ps παραφορτωμενο
Βασικα ειχα πιει Ρομπολα αλλα μονο απο αυτο το λιγο που βαζουν για να δοκιμασεις
Τελος ο φιλος μου εχει καπως βαρυ ποδι (και λατρεια με το a/c) αλλα και παλι δεν νομιζω να καψαμε τοσα λιτραΣορρυ ξανα για τους αριθμους
-
Ο χρήστης citrovag έγραψε:
Πριν λιγο δυο ατομα με τζιπ μαυρο ληστεψαν το βενζιναδικο διπλα μου αυτο που σας ελεγα χθες οτι την εβαλε 1.90 ,μπηκαν με οπλα τους χτυπησαν στο κεφαλι και εξαφανιστηκαν ,το περιεργο ηταν οτι περιμεναν κανονικα στην ουρα και μαλιστα παραχωρουσαν και την θεση τους στους αλλους για να παρουν πιο πολλα -
Μοιράζονται τα φύλλα πορείας ή μου φαίνεται;
-
Ο χρήστης imago έγραψε:
Μοιράζονται τα φύλλα πορείας ή μου φαίνεται;Σε λίγα λεπτά ανακοινώνεται η επίταξη από τα ΜΜΕ.
(Το γραφει στο Alter). -
Jetoil Πέτρου Συνδίκα 18..
Περιμένω κανα μισάωρο στην ουρά, 4-5 αυτοκίνητα πριν έρθει η σειρά μου χώνεται μια cayman με δίμετρη συνοδηγό. Προφανώς είναι πελάτης του πάρκινγκ αλλά με την ευκαιρία αγνοεί την σειρά, βάζει βενζίνη (δε ξέρω πόσο) και αποβιβάζει την νεαρή δίμετρη η οποία παίρνει το σμαρτ της που είναι παρκαρισμένο δίπλα.
Έρχεται πλέον η σειρά μου, ρωτάω, γεμίζεις;;; όχι μου λέει 30 ευρώ και αντι να βάλει στο δικό μου τη μάνικα την βάζει στο σμαρτ όπου το ΦΟΥΛΑΡΕΙ. (40+€).
Του λέω λοιπόν χαριτολογόντας.. αφού μας πήρε τη θέση το σμαρτ, γέμισε κιόλας, βάλε μου κι'εμενα 40....
μπά μου λέει δε γίνεται..
συμπεράσμα.. πρέπει να έχεις η πόρσε η βυζιά για να βάλεις αμέσως και όση ποσότητα θέλεις..
-
Μολις τωρα το πηρε πισω η κυβερνηση για τα περι επιστρατευσης....
http://www.newsit.gr/default.php?pname= ... 49&catid=3
-
Ο χρήστης tsouffff έγραψε:
Jetoil Πέτρου Συνδίκα 18..Περιμένω κανα μισάωρο στην ουρά, 4-5 αυτοκίνητα πριν έρθει η σειρά μου χώνεται μια cayman με δίμετρη συνοδηγό. Προφανώς είναι πελάτης του πάρκινγκ αλλά με την ευκαιρία αγνοεί την σειρά, βάζει βενζίνη (δε ξέρω πόσο) και αποβιβάζει την νεαρή δίμετρη η οποία παίρνει το σμαρτ της που είναι παρκαρισμένο δίπλα.
Έρχεται πλέον η σειρά μου, ρωτάω, γεμίζεις;;; όχι μου λέει 30 ευρώ και αντι να βάλει στο δικό μου τη μάνικα την βάζει στο σμαρτ όπου το ΦΟΥΛΑΡΕΙ. (40+€).
Του λέω λοιπόν χαριτολογόντας.. αφού μας πήρε τη θέση το σμαρτ, γέμισε κιόλας, βάλε μου κι'εμενα 40....
συμπεράσμα.. πρέπει να έχεις η πόρσε η βυζιά για να βάλεις αμέσως και όση ποσότητα θέλεις..
Ρε φιλε μου αυτα γινονται εδω και χρονια. Η απαντηση ειναι η εξης ''ας εβγαζες και εσυ λεφτα ζηλιαρη να εχεις Πορσε και γκομενες'' ή ''Εισαι ο κλασικος Νεοελληνας που ζηλευει την επιτυχια του διπλανου του και καλα κανει και σου πηρε την σειρα ,γιατι αυτος δουλεψε και εχει Πορσε''
Στα σοβαρα τωρα , αν ημουν στην θεση σου ,θα εβριζα και αυτον που εβαζε βενζινη και την διμετρη και τον μαπα στην Πορσε και τον ιδιοκτητη του πρατηριου(αν ηταν εκει)
Υ.Γ Ειμαι και γκαντεμης ρε γαμωτο. Σε εμενα σπανιως συμβαινουν τετοια περιστατικα!
Υ.Γ2 Στο βενζιναδικο που εβαλα το πρωι βενζινη ,μου εβαλε σχεδον 40 λιτρα(φουλαρα). Αυτο το οριο που λετε μαλλον θα ισχυει για ορισμενα βενζιν-αδικα
-
Jetoil Πέτρου Συνδίκα 18..
...
συμπεράσμα.. πρέπει να έχεις η πόρσε η βυζιά για να βάλεις αμέσως και όση ποσότητα θέλεις..Απλά μην ξαναβάλεις απο εκεί και άστον να γεμίζει την ... 'βυζαρού με το πλαστικό αμαξάκι'!
Μερικοί νομίζουν πως έχουν καντίνα που σήμερα είναι εδώ και αυριο παραπέρα! Και νομίζουν ότι και αυριο και μεθαυριο ... απεργία θα έχει και ουρά στο μαγαζι τους.Όσο για την απάντηση ... 'δεν γίνεται! ... να του τη λέει η γυναίκα του για το υπόλοιπο του έτους! Από το 2011 ... βλέπουμε!
-
Jetoil Πέτρου Συνδίκα 18..Περιμένω κανα μισάωρο στην ουρά, 4-5 αυτοκίνητα πριν έρθει η σειρά μου χώνεται μια cayman με δίμετρη συνοδηγό. Προφανώς είναι πελάτης του πάρκινγκ αλλά με την ευκαιρία αγνοεί την σειρά, βάζει βενζίνη (δε ξέρω πόσο) και αποβιβάζει την νεαρή δίμετρη η οποία παίρνει το σμαρτ της που είναι παρκαρισμένο δίπλα.
Συγγενεις του πρατηριουχου;
-
Φίλε απλά αδιαφόρησε. Είναι για λύπηση αυτοί οι άνθρωποι.
Βέβαια μην ξαναπατήσεις στο εν λόγω βενζινάδικο.
-
Ο χρήστης FUN έγραψε:
Μολις τωρα το πηρε πισω η κυβερνηση για τα περι επιστρατευσης....http://www.newsit.gr/default.php?pname= ... 49&catid=3
Λάθος έκανε ο Ευαγγελάτος.
Αποφασίστηκε η επιστράτευση.
(Μόλις τώρα το λέει το Alter).
Βενζίνη ώρα μηδέν!