-
Πραγματικά κρίμα....
Τουλάχιστον ανακοινώθηκε εγκαίρως....Θα έλεγα, υπερβολικά νωρίς...Γιατί ωρέ παιδιά; Τι έγινε; Τόσο χάλια; Το καλύτερο σπριντ;
(Έτσι που το κάνατε, θα γίνει το Αχαιός.....)
-
-
Πραγματικά κρίμα....
Τουλάχιστον ανακοινώθηκε εγκαίρως....Θα έλεγα, υπερβολικά νωρίς...Γιατί ωρέ παιδιά; Τι έγινε; Τόσο χάλια; Το καλύτερο σπριντ;
(Έτσι που το κάνατε, θα γίνει το Αχαιός.....)
-
Ο χρήστης apostolis έγραψε:
...λόγω της σοβαρής οικονομικής κρίσης που η Χώρα μας περνάει...Αποστόλη, γιατί ;
H οικονομική κρίση μας έχει αγγίξει όλους μας, αλλά όμως το παλεύουμε μέχρι τέλος...
Δύο μήνες πρίν..., σαν να πετάξαμε λευκή πετσέτα από τα αποδυτήρια ...Στίς 5 Σεπτεμβρίου 2010, με το χωμάτινο σπρίντ τι γίνεται ;
Τέλος πάντων, να είστε καλά και του χρόνου να επανέλθετε με ένα δυνατό Ηπειρωτικό βγαλμένο από τα παλιά !!!
-
καλυτερα απο νωρις παρα πριν απο κανα δυο εβδομαδες απο τον αγωνα.Τουλαχιστον οι ανθρωποι το καταλαβανε νωρις και κανεις δεν θα τους κατηγορησει .
-
Ο χρήστης zarpias έγραψε:
καλυτερα απο νωρις παρα πριν απο κανα δυο εβδομαδες απο τον αγωνα.Τουλαχιστον οι ανθρωποι το καταλαβανε νωρις και κανεις δεν θα τους κατηγορησει .Σωστα φιλε μου
-
Aγαπητε [ανωνυμε] spO+ το θεμα ειναι να μην αναβαλλονται οι αγωνες και οχι οι αγωνες που θα γινουν
-
Ο χρήστης kagelaris έγραψε:
Aγαπητε [ανωνυμε] spO+ το θεμα ειναι να μην αναβαλλονται οι αγωνες και οχι οι αγωνες που θα γινουνΑγαπητέ [επίσης ανώνυμε] kegelaris, σχεδόν 8 χρόνια στο forum και πολλά περισσότερα στους ελληνικούς αγώνες, δεν χρειάζεται να γράφω το όνομά μου σε κάθε δημοσίευση...Αυτοί που πρέπει με ξέρουν, αυτοί που θέλουν μπορούν εύκολα να βρούν ποιος είμαι...
Τώρα στο προκείμενο...Δεν κατάλαβα τι ακριβώς εννοείς με τη δημοσίευσή σου, αλλά υποψιάζομαι ότι μάλλον δεν κατάλαβες το χιούμορ μου, που πηγάζει από την 'άλλη' σχέση που έχω με τα παιδιά από τα Γιάννενα. Σαφώς και πρέπει να γίνονται όλοι οι αγώνες, άλλα αυτο, δυστυχώς, δεν μπορεί να γίνει (και όχι μόνο λόγω της 'κρίσης')...
-
Κ ρ ί μ α .....
-
εγραψε ο κυριος πλατης στο θεμα για το ραλλυ αχαιος στις 01/07/2010
Ο χρήστης platis έγραψε:
Kαλημερα!
θα ηθελα να ρωτησω αν θα διεξαχθει κανονικα ο αγωνας...
Αν ναι ,ας τονιστει και εδω μεσα γιατι ειναι αρκετοι που ρωτανε και διαδιδονται πολλα στον αερα,οποτε καλο ειναι να ξεκαθαριστουν ολα αυτα , καταρχην
και κατα δευτερον να ξερουμε αν 'πρεπει' να συνεχιζουμε την προετοιμασια μας για τον αγωνα ή οχι...Ευχαριστω εκ των προτερων για την διευκρινηση
Με την ιδια λογικη, μπορουμε να ξερουμε κατι για το Ρ.Σ στα Γιαννενα στις 5/9?
Αποστολη?
Συγγνωμη για το.....εχουμε καποιο νεο φιλοι στα ιωαννινα....?
φιλε αποστολη....? -
και γω στους υποψήφιους...
-
πειρμενουμε με αγωνια να ακουσουμε καλα νεα!!
-
Στα όμορφα Γιάννενα , κάτι συνέβη…
Δεν γράφουν σχεδόν καθόλου στο forum.
Σαν να μη τους ενδιαφέρει τίποτα,
Απογοητεύθηκαν, πικράθηκαν, προδόθηκαν ;
Μόνο αυτοί ξέρουν και σεβόμαστε την σιωπηλή και εσωστρεφή επιλογή τους…
Παρατήρηση:
Ενώ είναι στα τακτικά μέλη της ΟΜ.Α.Ε., δεν προσήλθαν στις εκλογές της 7/6/10, για να διεκδικήσουν μία φωνή στο νέο Δ.Σ….Άσχετο; Πιθανόν.
-
Ως απλο μελος της ΕΛΕΤΑ και μεχρι να εχουμε επισημη ενημερωση σας λεω οτι η λεσχη των Ιωαννινων βρισκεται σε συζητησεις με χορηγους και δημο για το χωματινο σπριντ.
Η ΕΛΕΤΑ ομως σε περιπτωση που δεν βρει το αναλογο μπατζετ δεν νομιζω οτι μπορει να χαμηλωσει πλεον τον πηχη που η ιδια εχει θεσει ψηλα στις προηγουμενες διοργανωσεις τοσο σε επιπεδο παροχων οσο και σε επιπεδο ασφαλειας και να κανει αγωνα κατωτερο των προσδοκιων μας αδιαζοντας αδικα και το υπαρχον ταμειο. -
Με πρόλαβε ο προλαλήσαντας, μή νομίζετε οτι έχουμε αδρανήσει ή σκορπίσει...απλά παλεύουμε για αξιοσημείωτες και όχι αδιάφορες διοργανώσεις.
Ελπίζω να πάνε όλα καλά και να καλυφθεί το budget για τον χωμάτινο αγώνα, έτσι ώστε να μπορούμε να προσφέρουμε αυτά που θέλουμε (και αξίζετε), γιατί κακά τα ψέμματα τα λεφτά είναι αλλιώς πλέον.Σύντομα θα έχετε νέα μας και σας ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον, δίνει μεγάλο κουράγιο!
-
Ιωάννινα 10 /07/2010
Προς τους φίλους αγωνιζόμενους
και τους αγαπητούς φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού.Η ΕΛ.ΕΤ.Α. βρίσκεται στην δυσάρεστη θέση , λόγω της σοβαρής οικονομικής κρίσης που η Χώρα μας περνάει , να ματαιώσει την διοργάνωση του Αγώνα Ράλλυ Σπρίντ που είναι προγραμματισμένος για τις 4 & 5 Σεπτεμβρίου 2010.
Θα πρέπει να ευχαριστήσουμε δημόσια τον ΦΙΛΟ απο την Αθήνα που στις αρχές Ιουλίου προσπάθησε να εξασφαλίσει κάποια σοβαρή χορηγία, όμως τα χρονικά περιθώρια είχαν εκπνεύσει.
Το Δ.Σ. της ΕΛ.ΕΤ.Α.
Υ.Γ. αρχικά προσπάθησα να συνεχίσω την ενότητα '5ο Ραλλυ Σπριντ ΔΩΔΩΝΗΣ' , άλλαξα τον τίτλο της, αλλά μετά ΔΕΝ μπορώ να κάνω δημοσίευση , λόγω λάθους του Server.
-
Μετα μας φταιει η ΕΘΕΑ και η κεφαλη του σπορ...
κριμα..
-
Παραμενει εντυπωσιακο οτι ενω υπηρχε μεγαλη πιθανοτητα χορηγειας που θα καλυπτε τα εξοδα του αγωνα, ενω μπορουσατε να οργανωσετε εναν αγωνα μαγικο, σε συνδιασμο με τα εγκαινια μεγαλο καταστηματος στην περιοχης σας. Αδρανησατε, δεν σκεφτηκατε καν την επιλογη να μετακινηθει λιγες μερες ο αγωνας για να τον ετοιμασετε, επρεπε να φτασει Ιουλιος για να καταληξετε οτι δεν μπορειτε να κανετε χωματινο αγωνα.
Τετοιες νοοτροπια ειναι που παει το σπορ μας πισω, πολυ κριμα! Ειλικρινα απογοητευση σκετη!
-
δεν ξέρω τι ακούτε και τι μαθαίνετε, αλλά ο υποψήφιος χορηγός δεν έχει κάνει ΚΑΝ επικοινωνήσει μαζί μας για να μας ενημερώσει για το εάν ενδιαφέρεται ή όχι κ. Πανουργιά, 15 ημέρες μετά την πρώτη επαφή.
Το ποιά λέσχη θα πάρει αγώνες δεν είναι στην κρίση των αγωνιζομένων, οι οποίοι έχουν μάλιστα υψηλές απαιτήσεις και όχι άδικα.
Δεν μπορώ να καταλάβω το κλίμα επιθετικότητας, όπως επίσης δεν βλέπω και τον λόγο να απολογηθώ ή να 'τιμωρηθώ' ως ΕΛ.ΕΤ.Α. επειδή ματαίωσα 2 προγραμματισμένους αγώνες ΛΟΓΩ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΧΟΡΗΓΟΥ.
-
Ξανα γραφω εδω λοιπον!
Δεν ειναι φημες αυτα που γραφω! Ημουν μπροστα στο τηλεφωνο που εγινε και σας ενημερωναμε για την προθεση του χορηγου, οπως και οταν σας δωσαμε τα τηλεφωνα του για να επικοινωνησετε! Γιατι δεν το κυνηγησατε το θεμα, γιατι δεν πηρατε τηελφωνο να σας βοηθησουμε οπως εγινε απο την πρωτη στιγμη? Ισως θα θελατε να κανει και τον αγωνα μονος του! Ημουν επισης μπροστα οταν λεγατε στο τηλεφωνο οτι δεν υπαρχουν καλα χωματα στη περιοχη, και καθομασταν 10 αγωνιζομενοι και αναρωτιομασταν αν ολη η ασφαλτος πηγε στα Γιαννενα!
Δεν υπαρχει επιθετικοτητα καμια, υπαρχει απογοητευση!! Τον αγωνα που πηρατε θα μπορουσε να τον εχει παρει μια πιο αξια λεσχη!
5ο Ράλλυ Σπρίντ ΔΩΔΩΝΗΣ ... & 1ο ΧΩΜΑΤΙΝΟ Ράλλυ Σπρίντ