-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Εχω μια άκρη για το Χίντεμπουργκ!! ...Ενδιαφέρεσαι?...Η μπορεί να ενδιαφέρεται να μπεις κάποιος κοντινός σου ανθρωπος!!Εντάξει Νίκο!!! Θα σε ευχαριστήσω από κοντά εσένα.....
-
Α...όλα κι όλα!!!
Οχι ΚΑΙ εντάξει ΚΑΙ ευχαριστώ!!!
Είπαμε....να είμαστε επιεικής προς τους αδυνάτους!!!
-
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
Είναι εύκολο. Την στιγμή που απογειώνεται, τρέξε σαν τρελός προς το μέρος του κραυγάζοντας αραβικές κατάρες και μπές μέσα με αυτοπεποίθηση. Μετά περιέγραψέ μας την εμπειρία σου.Με πόσα χλμ. πρέπει να τρέξω? Μήπως δεν το προλάβω?
χμμ εγώ έλεγα να παω νύχτα με κοντή φουστίτσα μπας και μπορέσω να περάσω
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Είπαμε....να είμαστε επιεικής προς τους αδυνάτους!!!Yπάρχει και το σουις σουις αλλά το φυλάω για αργότερα....
-
Ο χρήστης salome έγραψε:
Είπαμε....να είμαστε επιεικής προς τους αδυνάτους!!!
Yπάρχει και το σουις σουις αλλά το φυλάω για αργότερα....
Σου είπα ότι μετανάστευσα?!!...Δεν στο είπα?!....Αχ θα το ξέχασα!!...Ναι ναι!!....Μετανάστευσα Μαιρούλα!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Σου είπα ότι μετανάστευσα?!!...Δεν στο είπα?!....Αχ θα το ξέχασα!!...Ναι ναι!!....Μετανάστευσα Μαιρούλα!!!Θα πάρω το.... ζέπελιν και θα έρθω να σε βρω!!!
αλήθεια, τι θα κάνουν ενα καποιος (εγώ δηλαδή) κλέψει το ζεπελιν για λίγες ώρες? Θα θυμώσουν πολύ?
Λοιπον άσχετο!!! Βρήκα ένα σχετικό άρθρο στο υπουργείο δημοσίας ταξης τηλέφωνο και e-mail που λέει 'Για περισσότερες πληροφορίες'. Να πάρω να ρωτήσω???
-
Ο χρήστης salome έγραψε:
αλήθεια, τι θα κάνουν ενα καποιος (εγώ δηλαδή) κλέψει το ζεπελιν για λίγες ώρες? Θα θυμώσουν πολύ?Mπααααα, .... αν το κρύψεις καλά στο πορτπαγκάζ να μη σε δουν να το παίρνεις..... δε θα το πάρουν χαμπάρι μέχρι να τους το επιστρέψεις!
-
Áðï ïôé ãíùñßæù, ôá æÝðåëéí ÷ñçóéìïðïéïýíôáé êáé ãéá ðõñüóâåóç...
-
Ο χρήστης solar_energy έγραψε:
Απο οτι γνωρίζω, τα ζέπελιν χρησιμοποιούνται και για πυρόσβεση...Σιγουρα ; Εδω αμα φυσαει πολυ δεν σηκωνεται . Θα μπορει να σταθεροποιειται πανω απο πυρκαγιες ;
Η εταιρεια κατασκευης του ειναι η γνωστη ACME(τσακαλι και μπιπ-μπιπ); -
Μαζί με τις ολυμπιακές λωρίδες, να ξεχάσετε και τις αριστερές στροφές στην Κηφισσίας
Ε ρε γλέντια
-
Kάθισα και διάβασα προσεκτικά όλα αυτά που έχουν γραφτεί σε αυτή τη θεματική ενότητα(μέχρι στιγμής, δέκα 'σελίδες')
Εξ όσων μπορώ να συμπεράνω, το πρόβλημα σχεδόν όλων, είναι....οι ολυμπιακές λωρίδες!!!
Επειδή δε ζω στην Αττική, ίσως όντως να είναι πρόβλημα οι ολυμπιακές λωρίδες αλλά πιστεύω ότι το πρόβλημα των Ολυμπιακών Αγώνων είναι ....οι ίδιοι οι αγώνες. Κι εξηγούμαι....
α) Η Ολυμπιάδα της ρεμούλας.
Το κόστος των αγώνων έχει γίνει ένα νούμερο φάντασμα. Ο αρχικός πρϋπολογισμός ήταν περίπου 800 δις(για δραχμές μιλάμε).
Παραμονές των αγώνων το κόστος εκτιμάται ότι θα αγγίξει ένα ποσό, περίπου από 3,5 έως 5 τρις.Θα επεκταθεί βέβαια, διότι θα υπάρξει μια φάση μετατροπής μερικών από αυτές τις εγκαταστάσεις. Αυτά τα χρήματα ποιος θα τα πληρώσει??
Κανείς δε μιλάει γι αυτό....β) Η Ολυμπιάδα του θανάτου.
Τα ...περιβόητα και ...διάσημα πλέον ολυμπιακά έργα, θα μπορούσαν άνετα να χαρακτηριστούν ως 'μνημείο του άγνωστου εργάτη'. Το ολυμπιακό χωριό, το δημοσιογραφικό χωριό, η μαραθώνια διαδρομή ακόμα και οι σήραγγες του μετρό και οι γέφυρες της αττικής οδού έχουν θεμελιωθεί πάνω στο αίμα αθώων εργατών, ελλήνων και αλλοδαπών.
Τα τελευταία τρία χρόνια στα ολυμπιακά κάτεργα έχουν σκοτωθεί 12 εργάτες και δεκάδες έχουν ακρωτηριστεί και χτυπηθεί σε πάνω από 150 εργατικά ατυχήματα.
Ενδεικτικό της ασυδοσίας των εργολάβων είναι και το πόρισμα του 'Σώματος Επιθεωρητών Εργασίας', σύμφωνα με το οποίο, την περίοδο 2001-2003, επιβλήθηκαν πάνω από 509 κυρώσεις σε 31 ολυμπιακά έργα.
Και γι αυτό κανείς δε μιλάει....γ) Η Ολυμπιάδα της 'ντόπας' και της απαξίας.....
...ας πάμε λίγο πίσω, μερικά χρονάκια (1998).
Τα ονόματα : Ντελ Πιέρο, Κόντε, Ντι Λίβιο, Φεράρα, Πανούτσι, Μοντέρο, Τοριτσέλι, Μπιριντέλι, Τακινάρντι...όλοι λίγο πολύ τα γνωρίζουμε. Αυτό που πιθανόν οι περισσότεροι να μη γνωρίζουμε (γνωρίζαμε) , είναι ότι ...'καρφώνονται' από τη 'Λα Ρεπούμπλικα' για χρήση αναβολικών ουσιών την τετραετία 1994-1998. Και βεβαια το ντόπινγκ δε σταμάτησε...το 1998. Αν αυτά γίνονται στο ποδόσφαιρο (τι να σου κάνει η φουκαριάρα η ερυθροποιητίνη....) φανταστείτε τι γίνεται στα άλλα αγωνίσματα (αθλήματα), όπου η αυξητική ορμόνη ....'σπάζει τα κοντέρ' ( πρόκειται για ουσία που δεν αχνινεύεται , παρα μόνο στο αίμα, και ουσιαστικά μεταμορφώνει τον αθλητή, σε υπεράνθρωπο. Δυο και τρεις άνθρωποι ...... στη συσκευασία του ενός). Βέβαια η IAAF ..κόπτεται για το ντόπινγκ! Γι αυτό και τις παραμονές της προηγούμενης ολυμπιάδας, είχε ξεσπάσει ολόκληρη συζήτηση σχετικά με την καθιέρωση ή όχι του ελέγχου μέσω του αίματος. Βέβαια υπάρχουν και οι 'ιπτάμενοι γιατροί' της ΔΟΕ που κάτι προσπαθούν να κάνουν αλλά δεν ....
Οι 'παρεπιδημούντες την Ιερουσαλήμ' θα γνωρίζουν περιστατικό με ελληνίδα άλτρια που μαζί με τον προπονητή της,.....πηδούσαν από τα μπαλκόνια του ξενοδοχείου τους στη Σεβίλλη, για να μην υποστούν τον ξαφνικό έλεγχο , από τους 'ιπτάμενους γιατρούς'.
Βέβαια εμείς θα...'γκρεμίσουμε τα τείχη' για τους δικούς μας. Διότι ως γνωστόν, οι δικοί μας δε ντοπάρονται.Α πα πα πα πα πα (καμια σχέση με Δέσποινα)
Εκείνο που με 'βασανίζει' κάμποσα χρόνια είναι γιατί αυτή η 'πολυθρύλητη' έκρηξη του ελληνικού αθλητισμού , περιορίζεται σε αγωνίσματα που χρειάζονται 'έκρηξη' και 'δύναμη'.
Για να γίνω πιο κατανοητός, εκείνο που αναρωτιέμαι είναι 'Μα καλά, γιατί να έχουμε μόνο σπρίντερ και αρσιβαρίστες καλούς και όχι αθλητές μεσαίων ή και μεγάλων αποστάσεων'?? Απάντηση δεν έχω πάρει, παρ ότι έχω προσπαθήσει....
Η Ολυμπιάδα (ακόμα μια) της ντόπας είναι εδώ λοιπόν.....
-Οι Ανατολικογερμανίδες κολυμβήτριες, κάποτε, ήταν σαν ...τον Βαν Νταμ!!!
-Η Φλόρενς-Γρίφιθ(Τζόινερ) πέθανε, πριν τα τριάντα της.
-Η Πάολα Ιβάν τα ίδια.
-Ο Λιούις πάσχει από μια περίεργη αρρώστια, κάτι σαν 'πρόωρη γήρανση' (πιθανόν να μην έχει σχέση με τη χρήση απαγορευμένων ουσιών)
-Η αθλήτριες των σπριντ (από την πολλή τεστοστερόνη) έχουν γίνει σαν άντρες.
-Σχεδόν όλη η ομάδα των ΗΠΑ,βουτηγμένη στη ντόπα (..όλως τυχαίως...είναι όλοι απο 400αρηδες και... κάτω). Μερικοί βγαίνουν και τα λένε μόνοι τους.
Για την υγεία των αθλητών κανείς δε νοιάζεται διότι..'είναι πολλά τα λεφτά Αρη'.
Βέβαια δεν έχει καμια σημασία ότι σε λίγα χρόνια δε θα έχουν συκώτι. Σημασία έχει το χρήμα....και οι χορηγοί, βεβαίως βεβαίως.
Ούτε και γι αυτό μιλάει κανένας....δ) Ο Μεγάλος αδερφός είναι εδώ.
Κάμερες, ζέπελιν, και δεύτερο ζέπελιν, awacks, OYKαδες,συστοιχίες πυραύλων, περιπολικά σε 24ωρη βάση, ξένοι οπλισμένοι ατυνομικοί, 'συνδρομή' ΝΑΤΟ....και ουκ έστιν αριθμός.
Για την ασφάλεια μας, βεβαίως βεβαίως (...και επειδή η τρομοϋστερία, φέρνει χρήμα και μάλιστα πολύ)
...γι αυτό το θέμα μιλάνε κάποιοι και μάλιστα ..επαυξάνουν ( έχω διαβάσει σχετικά σε άλλο thread).
Θα μπορούσαν αντι να επιχειρηματολογούν, να γράψουν άπλώς...'Οι Γερμανοί είναι φίλοι μας' . Ολοι θα καταλαβαίναμε.....άντε και καλή μας Ολυμπιάδα
-
Παραμονές των αγώνων το κόστος εκτιμάται ότι θα αγγίξει ένα ποσό, περίπου από 3,5 έως 5 τρις.Θα επεκταθεί βέβαια, διότι θα υπάρξει μια φάση μετατροπής μερικών από αυτές τις εγκαταστάσεις. Αυτά τα χρήματα ποιος θα τα πληρώσει??
Κανείς δε μιλάει γι αυτό....Εδώ που έχει φτάσει το πράγμα (ως χώρα είμαστε ήδη υπερχρεωμένοι) το θέμα δεν είναι ποιος θα τα πληρώσει (τα εγγόνια μας βέβαια...!) αλλά τι θα πρωτοπληρώσουμε...Επίσης αυτές οι 'καθυστερήσεις' στα Ολυμπιακά Έργα δεν έγιναν βέβαια τυχαία αφού οδήγησαν σε απευθείας αναθέσεις και άλλες 'τροποποιήσεις' με συνέπειες που μπορούμε να αντιληφθούμε όλοι μας...
Εντωμεταξύ μου είπε κάποιος σήμερα έχοντας διαβάσει σχετικό άρθρο, οτι η στέγη Καλατράβα θα αφαιρεθεί λίγα χρόνια (2; ) μετά την ολοκλήρωση της Ολυμπιάδας...Ισχύει κάτι τέτοιο;
-
Ο χρήστης VIRSS έγραψε:
Εντωμεταξύ μου είπε κάποιος σήμερα έχοντας διαβάσει σχετικό άρθρο, οτι η στέγη Καλατράβα θα αφαιρεθεί λίγα χρόνια (2; ) μετά την ολοκλήρωση της Ολυμπιάδας...Ισχύει κάτι τέτοιο;
Δε γνωρίζω.
Το μόνο που ξέρω γι αυτό το θέμα είναι μια δήλωση του υφυπουργού αθλητισμού που περίπου έλεγε τα εξής 'θα προτιμούσα με τα 70 δις που κόστισε το στέγαστρο να φτιάχναμε σχολεία' (τα 4 δις ήταν αμοιβή του αρχιτέκτονα).
-
Γιατί, τώρα πληρώνουμε;
Μια γνωστή που δουλεύει στα 'ολυμπιακά έργα' είναι απλήρωτη πάνω από τρεις μήνες. Το δημόσιο χρωστάει τα κέρατά του, οι τεχνικές εταιρίες δεν ξέρουν πότε θα πάρουν λεφτά. Πολλά εργοτάξια είχαν κλείσει στις αρχές του χρόνου γιατί οι εταιρίες είχαν χρεωθεί και λεφτά δεν βλέπανε. Άλλος ένας λόγος καθυστέρησης...
-
Τώρα εσείς θα με βρίσετε, αλλά πήρα τηλέφωνο για το ζεπελιν και μου είπαν οτι δεν μπορούν να το δουν ιδιώτες. Είναι αλήθεια οτι τους προκάλεσα μία αναστάτωση αλλά το ξεπέρασαν.
Εχω όμως την αίσθηση οτι για δημοσιογράφους κάτι γίνεται...
εεεεεεεεεε κανεις συν-forumίστας δημοσιογράφος μας βρίσκεται?????
-
-
Ο χρήστης deggman έγραψε:
http://www.in.gr/news/reviews/placeholder.asp?lngReviewID=534200&lngChapterID=-1&lngItemID=554280ΤΣΑ
Απαγορευμένα αντικείμενα εντός των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων:
Όπλα, εκρηκτικά υλικά, χημικοί ή εμπρηστικοί μηχανισμοί, δακρυγόνα, βόμβες καπνού, μαχαίρια.....Τα εισιτηρια που ειχε κλεισει ο Κουφοντινας θα βρει αραγε να τα δωσει καπου αλλου?????
-
Σε αυτα έχουν δίκιο, για δες και παρακάτω
-
Ο χρήστης deggman έγραψε:
Σε αυτα έχουν δίκιο, για δες και παρακάτω έκει που λέει για σημαιες, πλακατ, ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ???? Επιτρέπονται. Το φλας απαγορεύεται σε κάποιους χώρους.
-
Διορθώθηκε! αλλα η αναφορα που κάνει μου κάθετε περίεργα. Μετα την πρόσεξα.
Δύο χρόνια μετά (Ολυμπιακοί Αγώνες)