-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Μήνυμα από τη διεύθυνση:
Για τη δική σας ασφάλεια, η συνομιλία σας καταγράφεται
Εσένα νέε μου σε βλέπω να ανεβαίνεις σιγά σιγά ψηλά
Ναι!
Κι' εγώ θέλω να γίνω mod!
Και γιατί όχι και admin!!! -
-
τι λέτε να πάρω έναν dedicated server σε καλό datacenter να βάλουμε το φόρουμ πάνω και να μαζευτούμε κάποια άτομα να τον χρηματοδοτούμε. Δεδομένου του bandwidth η λύση virtual server πιθανώς να είναι λίγη. τι λέτε ?
-
Δεν είναι κακή ιδέα, ΑΛΛΑ προκύπτουν προβλήματα:
- Ποιος θα είναι υπεύθυνος του forum;
- Θα συνεχίσει να λέγεται 4T Forum εφόσον δε θα φιλοξενείται/συντηρείται από αυτούς, κτλ.
- ...
-
Προφανώς και δεν θα λέγεται...Θεωρητικά αναμένουμε εξελίξεις στο όλο θέμα...Για να δούμε
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Δεν είναι κακή ιδέα, ΑΛΛΑ προκύπτουν προβλήματα:- Ποιος θα είναι υπεύθυνος του forum;
- Θα συνεχίσει να λέγεται 4T Forum εφόσον δε θα φιλοξενείται/συντηρείται από αυτούς, κτλ.
- ...
εγώ + άλλο ένα άτομο γνώστης php-mysql θα είμαστε webmasters υπεύθυνοι δηλαδή για την συντήρηση και την καλή λειτουργία του forum και τα υπόλοιπα θα μείνουν όπως είναι, δηλαδή admins + mods + κανονισμοί. μόνο το host δλδ θ'αλλάξει.
για όνομα αν είναι δυνατόν το κρατάμε διαφορετικά άλλο.
mirage, του τύπου?
-
-
Αυτή την στιγμή δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Αυτή την στιγμή δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημαyeah right
Αλλά το φόρουμ όντως μια χαρά είναι!
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Αυτή την στιγμή δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα
yeah right
Ναι όντως...Το να έχεις φίλους σαν τον rx8_drifter είναι ένα πρόβλημα
-
Κυριοι υπευθυνοι λειτουργιας του forum ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!.. το καταστρεφετε με μαθηματικη ακριβεια!!!
Τι σας κανει να πιστευετε οτι μας αρεσει να μας ταλαιπωρουν ,να μας ''γραφουν'' κ εμεις να συνεχιζουμε για πολυ ακομα να μπαινουμε στο forum??
Ειμαστε στο 2010.Εαν δεν μπορειτε να εχετε σωστη λειτουργια με 100 η 150 επισκεπτες ,τοτε καλυτερα...αφηστε το...γιατι ειναι σιγουρο οτι θα σας αφησει αυτο....
Με εκτιμηση.
cruzakias -
Οπλίσου με υπομονή!
Τα συγκεκριμένα προβλήματα τα θυμάμαι να έρχονται και να επανέρχονται όσα χρόνια είμαι μέλος, μαζί με τα παράπονα και τις αντίστοιχες κινήσεις για να επιλυθούν (=τίποτα). Προτείνω να επανέλθουμε και στο κλασσικό ρετρό κόκκινο περιβάλλον.
Και ενα μικρό σχόλιο: Πραγματικά πολλά μπράβο για τα πλάνα από μέλη ν' αλλάξουμε σέρβερ και πιθανόν όνομα, απλά να πω πως σύμφωνα με την ταπεινή μου γνώμη η μεγάλη κίνηση του φόρουμ οφείλεται (και) στο γεγονός ότι σχετίζεται με το περιοδικό. Αν απεμπλακούμε από το όνομα νομίζω πως θα καταλήξουμε μια κλειστή λέσχη.
-
Το προβλημα ειναι καθαρα τεχνικο!!! Εαν εχουν τον ιδιο server απο το 19.... ( πραγμα απιθανο )Τοτε τι περιμενουν ...να φουσκωνει σαν μπαλονι και να λειτουργει??? Εαν δεν μπορουν εστω να ακολουθησουν τις εξελιξεις τοτε......
-
η εταιρεια που τους κανει hosting ειναι , το ποσο ειναι μικρο για φυγεις και να πας σε αλλη εταιρεια , τωρα ο/οι υπεθυνοι γιατι δεν το κανουν μονο αυτοι ξερουν,εκτος (που μαλλον ειναι και το πιθανοτερο ) εχουν διαλεξει τον φθηνοτερο server και το μικροτερο bandwith οποτε ειναι αναμενομενο να υπαρχει τετοια κατασταση ,παντως εγω εαν ημουν διαφημιζόμενος και εβλεπα τετοια κατασταση στο site φυσικα και θα ειχα αφαιρεσει την διαφημιση μου αμεσως
-
Μας βαρεθηκαν και θελουν να μας διωξουν
-
Ο χρήστης citrovag έγραψε:
Μας βαρεθηκαν και θελουν να μας διωξουνκαι που θα παμε ρε, που θα βρούμε χειρότερα.
πάντως σήμερα και μέχρι στιγμής πάει σφαίρα.
-
Ο χρήστης ast έγραψε:
Αν απεμπλακούμε από το όνομα νομίζω πως θα καταλήξουμε μια κλειστή λέσχη.Εγω παλι νομιζω οτι εχει τοσο μεγαλη κινηση λογω του ευριυς των πληροφοριων που βρισκονται συγκεντρωμενες και ανοιχτες στο γκουγκλ. Εγω πχ εψαχνα για καποια πιστορικα αυτοκινητα πληροφοριες και με εβγαλε εδω οπου πραγματικα ανακαλυψα ενα θησαυρο!!
Αυτο το βλεπω κ απο αυτους που πρωτογραφουν τωρα, απο τα πρωτα ποστς τους φαινεται τι εψαχναν κ πως βρεθηκαν εδω. Θεωρω οτι η σχεση με το περιοδικο ειχε σημασια παλαιοτερα, 8 χρονια τωρα οσοι φανς του περιοδικου θα εχουν ηδη γινει μελη.
-
Ο χρήστης efthymis έγραψε:
Αν απεμπλακούμε από το όνομα νομίζω πως θα καταλήξουμε μια κλειστή λέσχη.
Εγω παλι νομιζω οτι εχει τοσο μεγαλη κινηση λογω του ευριυς των πληροφοριων που βρισκονται συγκεντρωμενες και ανοιχτες στο γκουγκλ. Εγω πχ εψαχνα για καποια πιστορικα αυτοκινητα πληροφοριες και με εβγαλε εδω οπου πραγματικα ανακαλυψα ενα θησαυρο!!
Αυτο το βλεπω κ απο αυτους που πρωτογραφουν τωρα, απο τα πρωτα ποστς τους φαινεται τι εψαχναν κ πως βρεθηκαν εδω. Θεωρω οτι η σχεση με το περιοδικο ειχε σημασια παλαιοτερα, 8 χρονια τωρα οσοι φανς του περιοδικου θα εχουν ηδη γινει μελη.
Ακριβως...
Και εγω πολλες φορες ψαχνω κατι στο google σχετικο με τα αυτοκινητα και βρισκω παλια θεματα του φορουμ...
-
Αντιλαμβάνεστε φυσικά πως αν γίνει άλλο φόρουμ δεν θα πάρει μαζί του την παλιά βάση...
-
Δηλαδη αν αλλαξει το χοστ (σωστα το λεω???) ο,τι υπαρχει τωρα θα χαθει???
ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ FORUM [#2]