-
παιδια για σας εχω καιρο να μπω. και με χαρα βλεπω οτι γιναμε-τε πολλοι.ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ παω για το πρωτο σερβις χρονου,δηλ C-30 1800 R-DN ,3.500 xil,σε γκαραζ.ΤΙ θα πρεπει να κανω σε σερβισ με 3.500 χιλ.(πρωτη φορα μου συμβενει μου φενετε τζαμπα το πηρα χχιχι)μην μας πιασουνε κοτσο.απαντηστε please tωρα κλεινω χρονο.καλα χιλιομετρα παιδια ευχαριστω
-
Ο χρήστης jiovani.68 έγραψε:
παιδια για σας εχω καιρο να μπω. και με χαρα βλεπω οτι γιναμε-τε πολλοι.ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ παω για το πρωτο σερβις χρονου,δηλ C-30 1800 R-DN ,3.500 xil,σε γκαραζ.ΤΙ θα πρεπει να κανω σε σερβισ με 3.500 χιλ.(πρωτη φορα μου συμβενει μου φενετε τζαμπα το πηρα χχιχι)μην μας πιασουνε κοτσο.απαντηστε please tωρα κλεινω χρονο.καλα χιλιομετρα παιδια ευχαριστωΤι να κάνεις στο άμοιρο το αμάξι με 3.500 χιλιόμετρα μόνο!!! Για να είσαι καλυμμένος απο την εγγύηση φαντάζομαι οτι θα πρέπει να κάνεις το τυπικό σέρβις του έτους (λάδια, φιλτρο). Τσάμπα τα λεφτά δλδ! Αλλά τι να κάνεις. Για να είσαι τυπικός πρέπει να γίνει και αυτό. Μην και σου αλλάξουν τίποτε άλλο! Κανονικά ούτε τα λάδια δεν θέλουν αλλαγή, αλλά κάτι πρέπει να δικαιολογήσουν και στο συνεργείο οτι έκαναν!
-
Λογικά θα περιλαμβάνει ελέγχους και αλλαγή λαδιών κλπ.
Όπως υπάρχει 'λίστα εργασιών/ελέγχων' ανα χιλιομετρικά διαστήματα υπάρχει και ανα χρονικά διαστήματα.Ο χρήστης P@ulet@ έγραψε:
Κανονικά ούτε τα λάδια δεν θέλουν αλλαγή ...Δεν συμφωνώ! Δεν είναι μόνο η χρήση που επιβαρύνει ένα αυτοκίνητο (για να γίνεται το σέρβις σύμφωνα με τα χιλιόμετρα) αλλά και ο χρόνος.
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Λογικά θα περιλαμβάνει ελέγχους και αλλαγή λαδιών κλπ.
Όπως υπάρχει 'λίστα εργασιών/ελέγχων' ανα χιλιομετρικά διαστήματα υπάρχει και ανα χρονικά διαστήματα.Κανονικά ούτε τα λάδια δεν θέλουν αλλαγή ...
Δεν συμφωνώ! Δεν είναι μόνο η χρήση που επιβαρύνει ένα αυτοκίνητο (για να γίνεται το σέρβις σύμφωνα με τα χιλιόμετρα) αλλά και ο χρόνος.
Συμφωνώ. Αλλά θεωρείς οτι 1 χρόνος με 3.500 χλμ (φαντάζομαι σε ηπιους ρυθμούς κίνησης και όχι σταμάτα-ξεκίνα στην κίνηση - εάν κρίνω απο τα χιλιόμετρα) πιστεύεις οτι είναι μεγάλο διάστημα; Προσωπικά δεν το νομίζω. Ειδικά εάν έχει γίνει και μία αλλαγή στα 1.000 χλμ. Αλλά περί ορέξεως ουδείς λόγος!
-
Ένας χρόνος με τόσα λίγα χιλιόμετρα είναι αρκετός για να ταλαιπωρήσει τα λάδια.
-
Παρα πολυ καλό το νεο s60 με 1,6 και 2λιτρα για τον Ελληνα ,180 και 203 ιππους με συνοδεία απο πληθώρα βοηθημάτων που εκπλήσει πραγματικά.
Οι καμπύλες πλεον ειναι χαρακτηριστικές .......θα ελεγα τέλειο.. -
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Παρα πολυ καλό το νεο s60 με 1,6 και 2λιτρα για τον Ελληνα ,180 και 203 ιππους με συνοδεία απο πληθώρα βοηθημάτων που εκπλήσει πραγματικά.
Οι καμπύλες πλεον ειναι χαρακτηριστικές .......θα ελεγα τέλειο..+1
-
-
αυτη η μασκα μπροστα με χαλαει παρα πολυ σαν μυτη ειναι
-
Θα μπορούσε κανείς να με βοηθήσει να βρώ πληροφορίες για το s40 2.4 για το οποίο ψάχνω στο forum αλλά σε βρίσκω.
Στην ανάγκη σημειώστε μου με link κάποιες πληροφορίες (αν είναι δυνατό στα Ελληνικά)
Ευχαριστώ -
Τι ειδους πληροφοριες???
-
Ο χρήστης efthymis έγραψε:
Τι ειδους πληροφοριες???Οτιδήποτε πάνω στον κινητήρα, τις επιδόσεις το στάνταρ εξοπλισμό δηλαδή κάτι σαν περιληπτικό 'εγχειρίδιο χρήσης'. Ισως...
-
Απ'οτι ειδα δε βγαινει πια...
Κοιτα ομως που κατα τυχη εχω πανω πανω στο συρταρι μου ενα περιοδικο του 2005 με review (5 σελιδες) του συγκεκριμενου!
Να στο σκαναρω???
-
Ο χρήστης svasil έγραψε:
Θα μπορούσε κανείς να με βοηθήσει να βρώ πληροφορίες για το s40 2.4 για το οποίο ψάχνω στο forum αλλά σε βρίσκω.
Στην ανάγκη σημειώστε μου με link κάποιες πληροφορίες (αν είναι δυνατό στα Ελληνικά)
ΕυχαριστώΜοτερ Ford.
Λινκ εντός -
Απ'οτι ειδα δε βγαινει πια...Κοιτα ομως που κατα τυχη εχω πανω πανω στο συρταρι μου ενα περιοδικο του 2005 με review (5 σελιδες) του συγκεκριμενου!
Να στο σκαναρω???
Το ρωτάς;
Κερνάω! -
ΟΚ θα παρει λιγη ωρα ομως!!
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
ΕυχαριστώΜοτερ Ford.
Λινκ εντόςΕντός;;
-
:lol:ΟΚ θα παρει λιγη ωρα ομως!!
Γι΄αυτό κερνάω! Σε ευχαριστώ πολύ φίλε 'efthymis'!!!
-
-
VOLVO FORUM