-
Εδώ και λίγο καιρό έχω αρχίσει εντατικές βόλτες άνω των 50 χιλιομετρων
Οπως
Σπάτα καπανδρίτη Σπάτα
Σπάτα νέα μάκρη Σπάτα
Σπάτα μαρκόπουλο Σπάτα
καλά τον υμηττό τον έχω κάνει λές και ειναι ένα στενό ποιο κάτω
Αλλά τώρα σταμάτησα μέχρι να βγουν κατι εξετάσεις καρδιάς και μετά next station:Η ωροπό,ή μαλάκασα
-
Πόσων ετών είσαι αν επιτρέπεται, και πόσο καιρό προπόνηση κάνεις για να φτάσεις να κάνεις 50άρες?
-
Ο χρήστης dstou έγραψε:
:yikes:
Πόσων ετών είσαι αν επιτρέπεται, και πόσο καιρό προπόνηση κάνεις για να φτάσεις να κάνεις 50άρες?Είμαι 16....
50 χιλιόμετρα ουσιαστικά είναι κάθε βόλτα μακρυνή περίπου...
Έχω βγάλει και διαδρομή 100 χιλιόμετρα.
Εάν πάρω το ΟΚ απο ένα μικροπροβληματάκι στην καρδιά θα ήθελα να πάρω μέρος σε ένα brevet (ψηλοβόλτα) 200 χιλιόμετρα....
-
Με ένα αξιοπρεπές κουρσάκι τα 50 χιλιόμετρα δεν είναι τίποτα, ειδικά όταν είσαι 16. Εξαρτάται βέβαια και από τους ρυθμούς με τους οποίους κινείσαι, καθώς και από τις κλίσεις.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Με ένα αξιοπρεπές κουρσάκι τα 50 χιλιόμετρα δεν είναι τίποτα, ειδικά όταν είσαι 16. Εξαρτάται βέβαια και από τους ρυθμούς με τους οποίους κινείσαι, καθώς και από τις κλίσεις.Ρυθμοί δεν με κυνηγάει κανένας
Το πάω χαλαρά,μέση ταχυτητα περίπου 25 χιλιομετρα,κάνω και καμιά στάση
Το ξανατονίζω,πάω βόλτα οχι προπόνηση
-
Μια χαρά σε βλέπω.
-
Θα χρειαστώ βοήθεια από τους γνώστες ταχυτήτων shimano ...
To orbea έχει τα παρακάτω τεχνικά χαρακτηριστικά...
http://www.orbea.com/en/bicis/modelos/e ... a_tecnica/Για κάποιο λόγο έχει απορυθμιστεί το σύστημα μετάδοσης και οι ταχύτητες δεν μπαίνουν καλά, βγάζει κάτι θορύβους. Στο κατάστημα μου είπαν ότι υπάρχουν 3 βίδες ( ) οι οποίες ρυθμίζουν την ιστορία αυτή.
Μπορώ να κάνω κάτι εγώ ή να δώσω τα 10euro που μου ζητάνε για να το ρυθμίσουν;
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Θα χρειαστώ βοήθεια από τους γνώστες ταχυτήτων shimano ...To orbea έχει τα παρακάτω τεχνικά χαρακτηριστικά...
http://www.orbea.com/en/bicis/modelos/e ... a_tecnica/Για κάποιο λόγο έχει απορυθμιστεί το σύστημα μετάδοσης και οι ταχύτητες δεν μπαίνουν καλά, βγάζει κάτι θορύβους. Στο κατάστημα μου είπαν ότι υπάρχουν 3 βίδες ( ) οι οποίες ρυθμίζουν την ιστορία αυτή.
Μπορώ να κάνω κάτι εγώ ή να δώσω τα 10euro που μου ζητάνε για να το ρυθμίσουν;
Πήγαινε να στο ρυθμίσουν,κάτσε δίπλα στον μάστορα (γιώργο) να δείς πως το ρυθμίζει,και την επόμενη φορά να το κάνεις εσύ.
Υ.Γ Μπορεί να μην σου πάρουν χρήματα,αν είναι απλά ένα ρεγουλάρισμα.
-
Κόλλησε εντελώς η αλυσίδα... Διαλύθηκε το orbea... ...
Πολύ ευαίσθητο ποδήλατο...Πάντως οι ταχύτητες πολύ μπέρδεμα ρε παιδί μου. Ποτέ δεν τις συνήθισα...
Τώρα το Clemornt έχει άλλο στυλ ταχυτήτων.
Ούτε που ξέρω πως στην ευχή μπαινοβγαίνουν οι ταχύτητες...τα ποδήλατα κανονικά δεν έχουν και εγχειρίδια χρήσης;
κάποια εγγύηση;Ούτε με το orbea ούτε με το clermont μου έχουν δώσει τίποτα.
Αποδείξεις μόνο που λένε ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΠΟΔΗΛΑΤΟΥ ...υ.γ. ευτυχώς που πήρα το clemornt και έχω ποδηλατάκι για ώρα ανάγκης...
-
Ο χρήστης Passatakias2010 έγραψε:
Πήγαινε να στο ρυθμίσουν,κάτσε δίπλα στον μάστορα (γιώργο) να δείς πως το ρυθμίζει,και την επόμενη φορά να το κάνεις εσύ.Υ.Γ Μπορεί να μην σου πάρουν χρήματα,αν είναι απλά ένα ρεγουλάρισμα.
Και χρήματα ζητούν και δεν σε αφήνουν να κάτσεις μαζί τους. Αφήνεις το ποδήλατο και σου λένε να περάσεις μετά από 4 με 5 ώρες ή το απόγευμα να το πάρεις ή ακόμα καλύτερα την επόμενη μέρα.
Τουλάχιστον εμένα (που δεν είμαι 'επαγγελματίας ποδηλάτης') αυτά μου είπαν...
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Πήγαινε να στο ρυθμίσουν,κάτσε δίπλα στον μάστορα (γιώργο) να δείς πως το ρυθμίζει,και την επόμενη φορά να το κάνεις εσύ.
Και χρήματα ζητούν και δεν σε αφήνουν να κάτσεις μαζί τους. Αφήνεις το ποδήλατο και σου λένε να περάσεις μετά από 4 με 5 ώρες ή το απόγευμα να το πάρεις ή ακόμα καλύτερα την επόμενη μέρα.
Αν πας στο μαγαζι του χολαργόυ πες οτι σε στέλνει ο πασσατακιας και θα στο φτιαξουν επιτοπου
Σου στέλνω σε π.μ το κινητο μου,πριν πας κανε μου ενα τηλ να παρω τον μηχανικο να του πω να στο φτιαξει εκεινη την ωρα
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Κόλλησε εντελώς η αλυσίδα... Διαλύθηκε το orbea... ...
Πολύ ευαίσθητο ποδήλατο...Πάντως οι ταχύτητες πολύ μπέρδεμα ρε παιδί μου. Ποτέ δεν τις συνήθισα...
Τώρα το Clemornt έχει άλλο στυλ ταχυτήτων.
Ούτε που ξέρω πως στην ευχή μπαινοβγαίνουν οι ταχύτητες...τα ποδήλατα κανονικά δεν έχουν και εγχειρίδια χρήσης;
κάποια εγγύηση;Ούτε με το orbea ούτε με το clermont μου έχουν δώσει τίποτα.
Αποδείξεις μόνο που λένε ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΠΟΔΗΛΑΤΟΥ ...υ.γ. ευτυχώς που πήρα το clemornt και έχω ποδηλατάκι για ώρα ανάγκης...
κάτι μου θυμίζει αυτό ...207 GT vs Hyundai Coupe
ώρες ;; εμένα όταν το πήγα για ακτινολόγηση στην αρχή μου είπαν μετά από 1 εβδομάδα και μετά αφού είδαν ότι στράβωσα κ έκανα να φύγω μου είπαν μετά από 3 μέρες ..!
-
...
Αν πας στο μαγαζι του χολαργόυ πες οτι σε στέλνει ο πασσατακιας και θα στο φτιαξουν επιτοπουΣου στέλνω σε π.μ το κινητο μου,πριν πας κανε μου ενα τηλ να παρω τον μηχανικο να του πω να στο φτιαξει εκεινη την ωρα
Στο Χολαργό;
Φίλε μου πως θα πάω το ποδήλατο στο Χολαργό;
Άσε που πρέπει να πάρω και άδεια από τη δουλειά για να κάτσω στο μαγαζί...Θα το πάω στο ποδηλατάδικο στο Μαρούσι (άλλωστε από εκεί το πήρα) θα το παρατήσω εκεί και θα πάω κατευθείαν στη εργασία μου μετά...
κάτι μου θυμίζει αυτό ...207 GT vs Hyundai Coupe
...
Έπεσες διάνα ...
-
Orbea δεν πηρες?τα orbea δεν τα φερνει το cyclist?cyclist εχει στο μαρουσι και δεν το ξερω?
-
Orbea δεν πηρες?τα orbea δεν τα φερνει το cyclist?cyclist εχει στο μαρουσι και δεν το ξερω? -
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Orbea δεν πηρες?τα orbea δεν τα φερνει το cyclist?cyclist εχει στο μαρουσι και δεν το ξερω?
Εχω μεινει πίσω μου φαίνεται....
Απλά σου είπα να πας στον χολαργό επειδή εκεί είναι όλοι γνωστοί μου
-
...
Απλά σου είπα να πας στον χολαργό επειδή εκεί είναι όλοι γνωστοί μουΤο κατάλαβα ότι έχεις γνωστούς εκεί. Τυχερός είσαι!...
Λοιπόν, εγώ θα πάω στον δικό μου και θα του φέρω και τα δύο ποδήλατα στο κεφάλι!...
Μόλις διαπίστωσα ότι το ένα κάλυμμα στο χερούλι στο Clemornt είναι σχισμένο στη κορυφή...
Αυτό αλλάζει τώρα;
Μετά από ψάξιμο βρήκα ότι είναι χερούλια τύπου gripshift ... Καλά το λέω; -
Ο χρήστης Storm έγραψε:
...
Απλά σου είπα να πας στον χολαργό επειδή εκεί είναι όλοι γνωστοί μουΤο κατάλαβα ότι έχεις γνωστούς εκεί. Τυχερός είσαι!...
Λοιπόν, εγώ θα πάω στον δικό μου και θα του φέρω και τα δύο ποδήλατα στο κεφάλι!...
Μόλις διαπίστωσα ότι το ένα κάλυμμα στο χερούλι στο Clemornt είναι σχισμένο στη κορυφή...
Αυτό αλλάζει τώρα;
Μετά από ψάξιμο βρήκα ότι είναι χερούλια τύπου gripshift ... Καλά το λέω;Αδερφέ,έκανες ένα λάθος
Αγόρασες απο μαγαζί που δεν σε καλύπτει μετά την αγορά
Ενώ απο τον χολαργό,ότι παίρνω έχω το κεφάλι μου ήσυχο(αποδεδειγμένα
-
Man όταν έρθει η ώρα (όοοταν γιατί αργώ ακόμα ) θα σε πάρω να πάμε μαζί να πάρουμε ποδήλατο!
-
...Αδερφέ,έκανες ένα λάθος
Αγόρασες απο μαγαζί που δεν σε καλύπτει μετά την αγορά
Ενώ απο τον χολαργό,ότι παίρνω έχω το κεφάλι μου ήσυχο(αποδεδειγμένα
Το ποδήλατο το παρήγγειλα από το κατάστημα της Βάρης και το παρέλαβα στο Μαρούσι... Τότε δεν υπήρχε το κατάστημα του Χολαργού...
Η όλη φάση ξεκίνησε από θέμα που είχα ανοίξει στο http://www.cyclist-friends.gr/ το 2007...
Χρησιμοποιήτε το ποδήλατο ως μέσο μεταφοράς;