-
Ο χρήστης sx έγραψε:
Kαλημέρα
Μην το κουράζουμε...
Αν ο Δημήτρης Μιχελακάκης είναι πρόεδρος της ΕΛΛΟΑΜ και ισχύει το αρχικό καταστατικό αυτής της ομοσπονδίας, ΔΕΝ μπορεί να είναι μέλος του ΔΣ του ΣΟΑΑ. ...Καλημέρα
Δεν ισχύει τίποτε από αυτά που αναφέρεις. Ούτε παλιά ούτε νέα καταστατικά θέτουν σχετικό θέμα.
Κάποιος΄, ίσως από το παρελθόν, σας έχει πληροφορήσει λάθος.Χρησιμοποιείς πληθυντικό ως προς τους χρήστες του ψευδώνυμου. Μάλλον η τεχνολογία είναι παραπλανητική. ΄Οπως επίσης πληθυντικό και στο 'πάτε καλά'. Δεν νομίζω να είμαστε πςερισσότεροι του ενός οπότε τι;
Ούτως ή άλλως καμία τρίπλα δεν έγινε ποτέ ούτε πρόκειται να γίνει.
Διάλογος ναι, τρίπλες όχι.Και γιά να το καταλάβουμε. Γιά φαντάσου να βγει ο κ. Κάρολος Παπούλιας, με την ιδιότητα που έχει, και να αρχίσει να δηλώνει την προτίμησή του γιά τον Γ. Παπανδρέου ή να κατακεραύνωνε τον Α. Σαμαρά.
Πως θα σου φαινόταν;
ΜΠΕΚΑΣΥΓ. Αν νομίζεις ότι έχεις αντιληφθεί τα περί τρίπλας και διπλών χρηστών κ.λ.π. μπορείς εύκολα με ένα τηλεφώνημα να εξακριβώσεις τι ακριβώς συμβαίνει. Δεν το έχεις κάνει.
-
Καλημερα. Καλος κι ενδιαφερον ο διαλογος με συμφωνια η διαφωνια, δεν εχει σημασια.
ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΜΩΣ.
Εδω διπλα, σε αλλο θεμα, ενα παλληκαρι ζηταει να μαθει ποιος ψηφιζει και πως. ΘΑ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ?
Κακα τα ψεμματα, το φορουμ εγινε διαυλος επικοινωνιας. Ας το εκμεταλευτουμε... -
Μάλλον στο ΔΣ του ΣΟΑΑ πρέπει να απευθυνθεί.
Ότι και να πω, τουλάχιστον εγώ, θα στηρίζεται σε σχετικές ανακοινώσεις που έχουν βγει από το ΣΟΑΑ. -
ΑΠΌ ΠΟΤΕ Η ΕΑΤ-ΕΣΑ ΒΓΑΖΕΙ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ ;
Θ ΘΕΟΦΙΛΟΓΙΑΝΝΑΚΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ
-
Ο χρήστης dig έγραψε:
ΑΠΌ ΠΟΤΕ Η ΕΑΤ-ΕΣΑ ΒΓΑΖΕΙ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ ;Θ ΘΕΟΦΙΛΟΓΙΑΝΝΑΚΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ
Α εσύ είσαι Θόδωρε, δεν σε κατάλαβα στην αρχή. Για το '11 ετοιμάζεις το http://en.wikipedia.org/wiki/Leopard_1 για χώμα;
-
Ο χρήστης dig έγραψε:
ΑΠΌ ΠΟΤΕ Η ΕΑΤ-ΕΣΑ ΒΓΑΖΕΙ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ ;Θ ΘΕΟΦΙΛΟΓΙΑΝΝΑΚΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ
Θοδωρη,χατζηζησης εδω. Εγω ψευδωνυμο αγωνιζομενου ειδα, το κοινωνικων φρονηματων του δεν τοχω δει Φερε τον φακελλο να τον κοιταξουμε...
-
Ωραιο το χιουμορακι του dig και rabbit , καλη κι η αντιπαραθεση του Μπεκα (αν και θα την προτιμουσα χωρις την καμπαρντινα πλεον , gamo το αντριλικι μας δηλ.) αλλα πλησιαζουν οι ημερες και ακομα δεν εχουμε δει , ουτε ποιος ειναι ο Μοσχοπουλος , ουτε τι εχουν στον μυαλο τους οι υπολοιποι υποψηφιοι για το Δ.Σ. του συνδεσμου .......
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Ωραιο το χιουμορακι του dig και rabbit , καλη κι η αντιπαραθεση του Μπεκα (αν και θα την προτιμουσα χωρις την καμπαρντινα πλεον , gamo το αντριλικι μας δηλ.) αλλα πλησιαζουν οι ημερες και ακομα δεν εχουμε δει , ουτε ποιος ειναι ο Μοσχοπουλος , ουτε τι εχουν στον μυαλο τους οι υπολοιποι υποψηφιοι για το Δ.Σ. του συνδεσμου .......Κύριε Χρήστο νομίζω πως εκεί είναι το θέμα!!! Να μην έχουν Τίποτα στο μυαλό τους και να μπορέσουν απλά να δράσουν σαν όργανο!!! την φωνή όλων των μελών νομίζω πως πρέπει να κάνουν-με και όχι να δράσουμε ο καθένας μόνος του με ότι έχει στο κεφάλι του!!!
Εγώ με μόλις 8 χρόνια στον χώρο το μόνο που μπορώ να έχω ίσως παραπάνω από κάποιους άλλους είναι όρεξη και χρόνο γιατί εμπειρία δεν νομίζω να έχω!!!
-
Oκτω χρονια εμπειριας απο ΟΛΑ τα ειδη αγωνων με πληρες προγραμμα ( ο Κυρκος εχει βρει ανταγωνιστη πλεον ) τι λες βρε Ελενιτσα ............ ακου δεν εχει εμπειρια !
Το θεμα ειναι , εστω να μας πουν τι εχουν αποκομισει απ'τις συζητησεις τους απ'τα μελη , ωστε οι ψηφοφοροι να ξερουν και τι περιμενουν απ'αυτους ........
-
Ο χρήστης ΜΠΕΚΑΣ έγραψε:
ΚαλησπέραΛυπάμαι πάρα πολύ αλλά η παρουσία κάποιων, υπό τον μανδύα των δήθεν δημοκρατικών αισθημάτων, μόνον ως προσπάθεια παρέμβασης και μάλιστα από θέσεως, φαίνεται.
Αλήθεια ποιό το ενδιαφέρον, στην παρούσα στιγμή και προ των εκλογών, γιά την ΕΛΟΑΑΜ και την σχέση της με το ΣΟΑΑ, όταν πολύ καλά γνωρίζεις αξιότιμε sx ότι πράγματι είναι δημιούργημα του ΣΟΑΑ και Συνδέσμων αναβατών μοτο, κάρτ, κριτών και λεσχών, δηλαδή όλου του κορμού του μηχανοκίνητου αθλητισμού; Αφού γνωρίσεις η ερώτησή σου είναι ρητορική και στοχεύει στην υπόδειξη που ακολουθεί, θέτωντας δημόσια θέμα γιά το αν μπορεί κάποιος οδηγός μέλος του ΔΣ του ΣΟΑΑ να είναι μέλος του ΔΣ της ομοσπονδίας.
Και ποιά θα ήταν η διαφορά στην ίσως αποδεκτή θέση σου γιά τον κ. Μιχελακάκη και την σχέση του με την ΕΛΟΑΑΜ, όταν συνυποψήφιος είναι ο υιός του προέδρου της άλλης ομοσπονδίας της ΟΜΑΕ, τον οποίο, και δικαίωμά σου, (προσωπικά αν είχα τη θέση σου θα το απόφευγα) προβάλεις ανενδοίαστα; Δηλαδή στην μία περίπτωση βλέπουμε το λύκο και στην άλλη περίπτωση το τομάρι του και αυτό θα πρέπει να μας ενοχλεί μόνο στην μία εκ των δύο περιπτώσεών;
Και πως μπορώ να εκλάβω την δημόσια παράθεση των προτιμήσεών σου όταν από θέσεως πλέον είναι απόλυτα λογικό να θέλεις έναν ΣΟΑΑ 'εύκολο' και ο οποίος δεν θα μπορεί να αντιπαρατεθεί ακόμη και στην επικοινωνιακή παρουσία σου και όχι εναν ΣΟΑΑ 'δύσκολο' που θα έχει γνώση, εμπειρεία και κυρίως την διάθεση και το σθένος να αντιπαρατεθεί απέναντι σου και απέναντι στον πρόεδρο της ΟΜΑΕ ή της ΕΛΠΑ;
Αναγνωρίζω στον καθένα το δικαίωμα να μιλάει όποτε θέλει και να λέει ό,τι θέλει, δεν μπορώ όμως να μην κρίνω αρνητική στην τοποθέτησή σου και μάλιστα αντιφάσκουσα.
Αν πεις ότι εκ των υστέρων έκρινες ότι έκανες λάθος, η ζημιά να ξέρεις ότι έχει γίνει πλέον.
Η προσωπική μου άποψη είναι ότι στην ηλικία μας η αυτοκριτική έχει αξία μόνο εκ των προτέρων και όχι εκ των υστέρων. Μακάρι να είμασταν νεώτεροι και να λέμε συγγνώμη έκανα λάθος. Θα ζούσαμε δεύτερη φορά αυτό το χώρο και νάσαι σίγουρος ότι πλέον θα γνωριζόμασταν όλοι πολύ καλά, θα ξέραμε την ιστορία του καθενός μας.
Καλή επιτυχία στον ΣΟΑΑ.
ΜΠΕΚΑΣ -
Ο χρήστης APR έγραψε:
Ωραιο το χιουμορακι του dig και rabbit , καλη κι η αντιπαραθεση του Μπεκα (αν και θα την προτιμουσα χωρις την καμπαρντινα πλεον , gamo το αντριλικι μας δηλ.) αλλα πλησιαζουν οι ημερες και ακομα δεν εχουμε δει , ουτε ποιος ειναι ο Μοσχοπουλος , ουτε τι εχουν στον μυαλο τους οι υπολοιποι υποψηφιοι για το Δ.Σ. του συνδεσμου .......Δεν ήθελα να γραψω σ΄ αυτο το διαλογο, αλλά όταν θίγονται ανθρωποι που εχουμε μεγαλώσει μαζι και μου εχουν εμπιστευτει την ζωή τους και εχω κανει το ίδιο και γω, δεν μπορω τρελαινομαι.
καταρχήν θα σας πώ κε APR ποιος δεν ειναι ο Νίκος ο Μοσχόπουλος
-δεν εχει καμια πίστα, να εχει συμφεροντα, βαζοντας στο ΣΟΑΑ
-δεν εχει διωξει από τους Ελληνικους αγώνες τις μισες Ελληνικες αντιπροσωπειες και δεν εχει αηδιασει τους μισους Ελληνες βελτιωτες
-δεν θελει να χρησιμοποιήσει το οργανο για να βρει χορηγους
-δεν μπορειτε να τον ξερετε, γιατι δεν ασχολειται με τις ραδιουργιες και τα δηθεν ξεκατινιασματα που γίνονται εδω μεσα, για τα ματια του κόσμου και σαν μεσο πίεσης, για να παρει ο καθενας μεγαλύτερο μεριδιο στο μοιρασμα της πίταςΑντίθετα καθεται και ασχολειται καθε μέρα σχεδον με τους αγώνες στην περιοχη μας, βοηθώντας αγωνιζόμενους να μαθουν να γραφουν και να διαβαζουν σωστα σημειωσεις, τους ενημερωνει για τους κανονισμους, ενδιαφερεται για όλους μας.
Γιος παλιου αγωνιζόμενου κε APR, εχει μαθει από τις εποχες που όλοι οι αγωνιζόμενοι ήταν παρεα και βοηθούσε ο ενας τον αλλον και όχι το διαρει και βασιλευε που θελετε στην σημερινη εποχη.
Εχει τρεξει και σαν οδηγος και σαν συνοδηγος και αν δεν ξερετε τον Μπαντουνα, εμενα, και άλλους 20 που εχει τιμησει με την παρουσια του στο μπάκετ μας, σίγουρα θα εχετε ακούσει για τον Κο Νιώρα που εχει τρεξει πριν 2 χρονια μισό και πλέον πρωταθλημα μαζι του.
Δυστυχως για τον Νίκο, δεν ειναι ανθρωπος της προσωπικής προβολής και της επίδειξης και προτιμα τον ελευθερο χρόνο του να τον διαθέτει για να μοιραζεται τις όποιες γνωσεις του με τους άλλους αγωνιζόμενους και δη τους νεους, αντι να κάθεται και να πυροβολεί αδιακρίτως με το πληκτρολόγιο.
και εντέλει όπως είπε και η Ελένη, βαρεθήκαμε την γενια σας που μας εφτασε ως εδω και θελουμε να δοκιμασουμε και νεώτερους, μπας και δουμε ασπρη μερα.
Καλοι και αγιοι οι αγωνες τους καθενος στο παρελθον, αλλά αποτελεσμα δεν είδαμε.
Ας αρχισουμε λοιπόν από λευκό χαρτι, με αφθαρτους ανθρωπους, χωρις υστεροβουλίες και προσωπικες επιδιωξεις, μπας και δουμε επιτελους ασπρη μερα -
Παρα πολυ ωραια , εμαθα τουλαχιστον γιαυτο το ενδιαφερον παιδι (?) απο καποιον που θελει να μας βαλει σε ταξη (θα εχει τους λογους του ) σε αυτο το μερος , που κατα τα αλλα δεν θα ηθελε να υπαρχει , ο κυριος dan , γιατι χαλαει την ρομαντικη του γαληνη !!!
Υ.γ. Σ'αυτο .... που εγραψες αγαπητε μου , εχεις διαπιστωσει οτι εχω γραψει πουθενα το αντιθετο , μιας και θεωρης φυσικα οτι ειμαι μερος του .....? και που ΘΕΛΟΥΜΕ ?
Υ.Γ.2Και να σου ζητησω συγνωμη , γιατι δεν ασχολουμε με τους χωματινους αγωνες , που συνεπεια εχει να γνωριζω πολυ λιγους απ'τους εμπλεκομενους .
Θα σ'ευχαριστησω ομως για την πληροφορηση εδω **ΜΕΣΑ **, που την θεωρω εγω κορυφαια τυχη , που εχουμε αυτο το βημα να το χρησιμοποιουμε για σωστους σκοπους , (κατι σαν αυτο που εκανες εσυ τωρα ,και που δεν το εκανε αυτος που τον αφορα) και ας υπαρχουν αλλοι χιλιοι που το χλευαζουν και το υποτιμουν για καποιους < ιδιαιτερους >λογους και προτιμουν την κατ'οικον κατηχηση
-
Πολύ λευκό χαρτί έχει πέσει τελευταία εδώ αλλά και στην ομοσπονδία ας ελπίσουμε ότι στο τέλος κάτι θα γράφει.
Μήπως αφήνουμε να εννοηθεί ότι τα προηγούμενα χρόνια δεν είχε γίνει απολύτως τίποτα γιατί αν ισχύει κάτι τέτοιο πολλοί από αυτούς που έχουν λάβει εντολή να σώσουν το σπορ και τους αγωνιζόμενους, αν δεν κάνω λάθος συμμετείχαν σε ανάλογες προσπάθειες που είχαν γίνει στο παρελθόν έχει αλλάξει κάτι και δεν το ξέρουμε εμείς. -
Μια προταση: Για να μην χαλασει αυτη η πολυ καλη προσπαθεια να ακουσουμε τους υποψηφιους, ας μπει αμεσα κανονας οτι στο συγκεκριμενο thread πρεπει ΟΛΟΙ να γραφουν επωνυμα! Οκ στο χαβαλε και στο να λεμε καμια βλακεια αλλα σε ενα θεμα που καιει ολους μας, ας γλυτωσουμε απο τους λιγομυαλους!
Ειδα ονοματα μεσα στους υποψηφιους που εχω δει την πραγματικη τους αγαπη για το σπορ. Δεν με ενδιαφερει πως και γιατι εμπλεκοντε με τους αγωνες, δεν θελω να ψαξω να βρω που ειναι το σκοτεινο τους συμφερον. η ψηφος μου θα παει στους ανθρωπους που εμπρακτα εχουν δειξει το ποσο αγαπουν και πονανε για το σπορ..
Χαιρομαι πολυ που βλεπω το Στρατη να ξανα γραφει και να ασχολειτε!ευχομαι σε ολους τους υποψηφιους να μπορεσουν να κανουν το οραμα τους πραγματικοτητα!
El Nak Jr
Πανουργιάς Πανουργιάς
Ανηψιος... -
Μικρουλη, βαλε και τ ονομα σου απο κατω!
-
κ.Πλατη, το ψευδωνυμο μου στο σιτε ειναι το ιδιο και στους αγωνες! Φυσικα οχι οσο γνωστο οσο του El-EM αλλα το παλευουμε!
αλλα θα υπακουσω...
-
Ενα απο τα πολλα θετικα που θα συμβουν τον ΣΟΑΑ αν τελικα εκλεγουν τα νεα προσωπα ειναι οτι ο καθενας εξ αυτων εχουν σιγουρα αρκετους αγωνιζομενους(φιλους και γνωστους) οι οποιοι θα τους στηριξουν μετα τις εκλογες, με την γνωμη τους και με την παρουσια τους στις συγκεντρωσεις του ΣΟΑΑ στην αρχη τουλαχιστον, και να ειστε σιγουροι οτι αν δουμε εμεις οι νεοι εστω και ενα μικρο δειγμα βελτιωσης ολο και περισσοτεροι θα ερχομαστε πιο κοντα στον συνδεσμο.
ΖΑΧΟΣ ΝΙΚΟΣ
-
Και αυτο ακριβως ειναι που χρειαζεται πρωτα και κυρια ο συνδεσμος.
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Παρα πολυ ωραια , εμαθα τουλαχιστον γιαυτο το ενδιαφερον παιδι (?) απο καποιον που θελει να μας βαλει σε ταξη (θα εχει τους λογους του ) σε αυτο το μερος , που κατα τα αλλα δεν θα ηθελε να υπαρχει , ο κυριος dan , γιατι χαλαει την ρομαντικη του γαληνη !!!Υ.γ. Σ'αυτο .... που εγραψες αγαπητε μου , εχεις διαπιστωσει οτι εχω γραψει πουθενα το αντιθετο , μιας και θεωρης φυσικα οτι ειμαι μερος του .....? και που ΘΕΛΟΥΜΕ ?
Υ.Γ.2Και να σου ζητησω συγνωμη , γιατι δεν ασχολουμε με τους χωματινους αγωνες , που συνεπεια εχει να γνωριζω πολυ λιγους απ'τους εμπλεκομενους .
Θα σ'ευχαριστησω ομως για την πληροφορηση εδω **ΜΕΣΑ **, που την θεωρω εγω κορυφαια τυχη , που εχουμε αυτο το βημα να το χρησιμοποιουμε για σωστους σκοπους , (κατι σαν αυτο που εκανες εσυ τωρα ,και που δεν το εκανε αυτος που τον αφορα) και ας υπαρχουν αλλοι χιλιοι που το χλευαζουν και το υποτιμουν για καποιους < ιδιαιτερους >λογους και προτιμουν την κατ'οικον κατηχηση
Αγαπητε κε APR
εν συντομια για να μην χαλάσω τη συζήτηση
-Μοσχόπουλος 38 ετων παιδι
-σε αυτό το φόρουμ ήμουν ενεργότερος από σας καποτε, πριν μου επιτεθουν ανωνυμοι Μπέκες και μπεκούλες να με βρίζουν για τον τοπο καταγωγης μου και διαφορα ελεεινα δημόσια ή σε μηνυματα και δεν με προστατεψε κανεις, ανωνυμο ψευδωνυμο ειχατε κανει και σεις ''για να πειραξετε τον Λώρη'' όπως ειχατε ομολιγήσει, οπότε μην βγάζετε την ουρα σας απ΄εξω, ότι τα κανουν άλλλοι
-Ελληνικοι αγωνες δεν ειναι μόνο το φόρουμ, οι πελάτες σας και οι μικρόκοσμος σας, αλλά 10.000 ατομα που εχουν λισανς
-ελληνικοι αγωνες ειναι και όσοι τερματιζουν από την 10η θεση και πίσω, οι συνοδηγοι και όχι μονο οι οδηγοι, εστω και δεν ασχολειστε μαζι τους, γιατι ο Νικος εχει τρεξει πάνω από 50 ασφαλτινους αγωνες, δεν ειναι θεμα ασφαλτινου ή όχι και εχουν και αυτοι ιδεες και αξίζουν να εκπροσωπηθούν και οι συνοδηγοι, οι αφανεις αυτοι ηρωες, εστω κι αν δεν ειναι αυτοι που πληρωνουν τους ''προετοιμαστες''......
-Αν δεν συμμετεχεις στο φορουμ δεν δηλώνει αυτοδίκαια ότι δεν συμμετεχεις στα κοινα, δεν το διαβαζεις και δεν νοιαζεσαι, σας θυμίζω ότι ο κος Στρατης ειχε πολλά χρόνια να γραψει, άρα κατα την συλλογιστική σας, δεν το ''χρησιμοποιούσε για τους σωστους σκοπους, το χλεύαζε και προτιμούσε την κατ΄οίκον κατήχηση''? δεν νομίζωσας αφήνω στον κόσμο σας που ειστε Θεος και δεν θα σας ξαναενοχλήσω μέχρι το φόρουμ να γινει επώνυμο
Κωστας Δανιδης
-
Kαι παλι σας ευχαριστω για την εμπεριστατωμενη και διολου εμπαθη ενημερωση σας κυριε DAN !
ΒΗΜΑ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΓΙΑ ΔΣ ΣΟΑΑ