-
Σαν τα παράθυρα του Ευαγγελάτου κατάντησε το θέμα!:(
15 παραθύρια και ο καθείς τον πόνο του και για το θέμα(29ο Ράλυ Ελπα γράφει η ταμπέλα) ζερό!!!!
Βρε Ημαρτον!!! (Γεωργίου σπήκινγκ)
-
Ο χρήστης Castor έγραψε:
Σαν τα παράθυρα του Ευαγγελάτου κατάντησε το θέμα!:(15 παραθύρια και ο καθείς τον πόνο του και για το θέμα(29ο Ράλυ Ελπα γράφει η ταμπέλα) ζερό!!!!
ΕΠΕΙΔΗ ΒΛΕΠΩ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΝΑ'ΡΧΕΤΑΙ ΑΣ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ MODERATOR ΤΟ ΘΕΜΑΤΑΚΙ ΜΑΣ ΣΕ ΑΛΛΗ ΕΝΟΤΗΤΑ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Μια χαρά είμαστε εδω που είμαστε!!
Λίγη ζωντάνια...κι ας γράφει οτι θέλει η ταμπέλα!!
-
Καλό ειναι να ακούγονται μερικά πράγματα προς τα έξω. Το κακό είναι οτι χαλάσαμε το θέμα του ΕΛΠΑ, αν οι Mods πιστεύουν πως αυτο το θέμα αξίζει αυτονόμησης ας το βάλουν κάπου ξεχωριστα. Θελοντας να επισημάνω και κάτι άλλο μια που μου δώθηκε η ευκαιρία θελω να πω οτι μέχρι και πριν την αρχή το φετινού πρωταθλήματος θεωρούσα τον Αρη σαν έναν απο τους καλύτερους έλληνες οδηγούς, του καταλόγιζα όμως τις πολλές και ίσως 'ανόητες΄ εγκαταλέιψεις και την οχι στα ίσια αναμέτρηση με τους υπόλοιπους έλληνες. Στο Ολυμπιακό Ράλι και το Στερεας του έβγαλα το καπέλο. Στο μεν Ολυμπιακό πολέμησε παλληκαρίσια με ένα αυτοκίνητο, που κατα την γνώμη πολλών έμπειρων οδηγών-συνοδηγων που μας μετέφεραν τι είδαν στις ειδικές, υστερούσε απέναντι στα Lancer και ενώ όλοι περίμεναν ή να δηλώσει βλάβη και να φύγει ή να το κάνει σώβρακο, τους αποστόμωσε πέρνωντας την δευτερη θέση στην τελευταία ειδική. Στο δε Στερεας, τρελλαμένος που έχασε στον Πυργο, δεν πήγε στο final 4 με το Μαρούσι στη Μόσχα και ήρθε με το 7αρι και καθάρισε με άνεση οδηγώντας εκπληκτικά. Μενει ερωτηματικό τι θα γινόταν αν δεν εγκατέλειπαν πάνος και λεωνίδας αλλά το αποτέλεσμα μετράει! Αυτά...
-
Το σπόρ είναι ακριβό.
Κάποιοι άνθρωποι που έχουν χρήματα,έχουν και το σαράκι των Αγώνων (ευτυχώς για εμάς! ).
Πληρώνουν για να κάνουν το κέφι τους,αλλά πολλά παραπάνω απο τους υπόλοιπους που επίσης κάνουν το κέφι τους!
Και οι θεατές εχουν την ευκαιρία να απολαύσουν οχήματα που δεν θα μπορούσαν παρά μόνο στο Ακρόπολις!Οσο για την ΕΘΕΑ κλπ,προσωπικά θεωρώ οτι ναι πρέπει οι αρμόδιοι να αναλάβουν και να ολοκληρώσουν το έργο για το οποίο επελέγησαν!
Αλλοιώς τι έχουμε?Κολεκτίβα?
Οχι, έχετε όργανο διοργάνωσης με συγκεκριμένες αρμοδιότητες!Απαιτήστε το καλύτερο!
Το τζάμπα πέθανε!! -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Μια χαρά είμαστε εδω που είμαστε!!Λίγη ζωντάνια...κι ας γράφει οτι θέλει η ταμπέλα!!
NAΣΑΙ ΚΑΛΑ kouk,
ΕΓΩ ΖΗΤΗΣΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΛΑΣΟΥΜΕ ΤΟ POST.
ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΖΩΝΤΑΝΙΑ,ΠΡΑΓΜΑΤΙ ,ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΜΕ ΠΕΙΡΑΞΟΥΝ,ΕΧΕΙ ΛΗΨΕΙ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ο χρήστης pavlos έγραψε:
Καλό ειναι να ακούγονται μερικά πράγματα προς τα έξω. Το κακό είναι οτι χαλάσαμε το θέμα του ΕΛΠΑ, αν οι Mods πιστεύουν πως αυτο το θέμα αξίζει αυτονόμησης ας το βάλουν κάπου ξεχωριστα. Θελοντας να επισημάνω και κάτι άλλο μια που μου δώθηκε η ευκαιρία θελω να πω οτι μέχρι και πριν την αρχή το φετινού πρωταθλήματος θεωρούσα τον Αρη σαν έναν απο τους καλύτερους έλληνες οδηγούς, του καταλόγιζα όμως τις πολλές και ίσως 'ανόητες΄ εγκαταλέιψεις και την οχι στα ίσια αναμέτρηση με τους υπόλοιπους έλληνες. Στο Ολυμπιακό Ράλι και το Στερεας του έβγαλα το καπέλο. Στο μεν Ολυμπιακό πολέμησε παλληκαρίσια με ένα αυτοκίνητο, που κατα την γνώμη πολλών έμπειρων οδηγών-συνοδηγων που μας μετέφεραν τι είδαν στις ειδικές, υστερούσε απέναντι στα Lancer και ενώ όλοι περίμεναν ή να δηλώσει βλάβη και να φύγει ή να το κάνει σώβρακο, τους αποστόμωσε πέρνωντας την δευτερη θέση στην τελευταία ειδική. Στο δε Στερεας, τρελλαμένος που έχασε στον Πυργο, δεν πήγε στο final 4 με το Μαρούσι στη Μόσχα και ήρθε με το 7αρι και καθάρισε με άνεση οδηγώντας εκπληκτικά. Μενει ερωτηματικό τι θα γινόταν αν δεν εγκατέλειπαν πάνος και λεωνίδας αλλά το αποτέλεσμα μετράει! Αυτά...ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΜΑΣ.
ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΟ ΣΟΥ,ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΜΕ ΕΝΑ ΞΕΡΟ 'ΑΣ ΜΗΝ ΕΜΕΝΑΝ' ΟΠΩΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΩ ΒΑΡΕΘΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΩ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ. ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΧΩΜΑΤΙΝΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ,ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ.ΦΙΛΙΚΑ,
ΕΛ-ΕΜ'
-
Ελπίζοντας να μην αλλάξει ο τίτλος του θέματος σε 'επιτυχίες και μη Ελλήνων στο εξωτερικό' και να παραμείνει στο ΕΛΠΑ (και η όποια ζωντάνια στο θέμα να είναι σχετική με αυτό...) κάνω την παρακάτω δημοσίευση...
Ο χρήστης nass έγραψε:
nass, σε ρώτησα ήδη 2 φορες για το ποιες είναι οι παροχές, αφού είπες πως πήρες τηλέφωνο και έμαθες. Απάντηση δεν πήρα ούτε την μία ούτε την άλλη φορά και έχει περάσει παραπάνω από εύλογο χρονικό διάστημα...
Τώρα για να μην απαντάς, τρία τα τινά...
-Είτε οι παροχές είναι αστείες, και τα 1100 ευρώ της διαφοράς δεν δικαιολογούνται με τίποτα και δεν θέλεις να τους εκθέσεις.
-Είτε οι παροχές είναι πολύ πλούσιες για 1100 ευρώ της διαφοράς και αν μαθεθτεί θα αρχισουν να παραπονιούνται οι... Έλληνες και να θέλουν να δώσουν και αυτοί 2000 ευρώ και να έχουν τις παροχές αυτές, και δεν το λες για να μην γίνει νέος εμφύλιος.
-Είτε πιστεύεις πως δεν αξίζω τον κόπο σου να μου απαντήσεις.Ας είναι...
Κανένα από αυτά ρε βιαστικέ Μου ζητήθηκε να μην τις αναφέρω συγκεκριμένα διότι (πριν 10 μέρες που το συζητάγαμε) δεν είχαν οριστικοποιηθεί οι συμφωνίες με ξενοδοχεία, καράβια κτλ. Οποιος ενδιαφέρεται, ας κάνει ό,τι έκανα και εγώ: τηλέφωνο στην ΕΛΠΑ.
Το άλλο για το παράβολο που λες το είδα και εγώ
Ωραία, οπότε οι παροχές ΔΕΝ έχουν οριστικοποιηθεί ακόμα...
Πότε σκοπεύουν να τις οριστικοποιήσουν; Πριν την λήξη των συμμετοχών, ή μετά;Από την άλλη ο όποιος ξένος ακόμα και αν πάρει τηλέφωνο θα του πούνε 'ξαναπάρτε να σας πούμε στα σίγουρα'. Και μετά (ήδη...) θα είναι σε διακοπές και δυσκολότερο να ασχοληθεί τελευταία στιγμή, οπότε δύσκολο να έρθει...
Αν η πολιτική της ΕΛΠΑ δεν είναι να προσελκύσει ξένους (μιλάω για κάμποσους, όχι για 2-3 που συνήθως είναι και εκτός συναγωνισμού και που μαλλον γκέστ σταρ είναι...), τότε ποιός ο λόγος να είναι διεθνής ο αγώνας;
-
ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΕΞΥΠΝΟ ΑΤΟΜΟ ΕΛΕΜ , ΚΡΙΜΑ ΣΕ ΕΙΧΑ ΥΠΟΤΙΜΙΣΕΙ !!! ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΜΑΧΗΤΗΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΝΟΜΙΟ ΤΟΥ ....ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΜΕ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΓΝΩΣΤΗΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΡΙΤΣΩΝΑΣ !
ΜΠΡΑΒΟ ΦΟΒΕΡΕ ΣΥΝΟΔΗΓΕ ΤΑ ΕΠΙΑΣΕΣ ΟΛΑ . -
Ο χρήστης pavlos έγραψε:
Καλό ειναι να ακούγονται μερικά πράγματα προς τα έξω. Το κακό είναι οτι χαλάσαμε το θέμα του ΕΛΠΑ, αν οι Mods πιστεύουν πως αυτο το θέμα αξίζει αυτονόμησης ας το βάλουν κάπου ξεχωριστα. Θελοντας να επισημάνω και κάτι άλλο μια που μου δώθηκε η ευκαιρία θελω να πω οτι μέχρι και πριν την αρχή το φετινού πρωταθλήματος θεωρούσα τον Αρη σαν έναν απο τους καλύτερους έλληνες οδηγούς, του καταλόγιζα όμως τις πολλές και ίσως 'ανόητες΄ εγκαταλέιψεις και την οχι στα ίσια αναμέτρηση με τους υπόλοιπους έλληνες. Στο Ολυμπιακό Ράλι και το Στερεας του έβγαλα το καπέλο. Στο μεν Ολυμπιακό πολέμησε παλληκαρίσια με ένα αυτοκίνητο, που κατα την γνώμη πολλών έμπειρων οδηγών-συνοδηγων που μας μετέφεραν τι είδαν στις ειδικές, υστερούσε απέναντι στα Lancer και ενώ όλοι περίμεναν ή να δηλώσει βλάβη και να φύγει ή να το κάνει σώβρακο, τους αποστόμωσε πέρνωντας την δευτερη θέση στην τελευταία ειδική. Στο δε Στερεας, τρελλαμένος που έχασε στον Πυργο, δεν πήγε στο final 4 με το Μαρούσι στη Μόσχα και ήρθε με το 7αρι και καθάρισε με άνεση οδηγώντας εκπληκτικά. Μενει ερωτηματικό τι θα γινόταν αν δεν εγκατέλειπαν πάνος και λεωνίδας αλλά το αποτέλεσμα μετράει! Αυτά...ΠΑΥΛΑΚΟ ΜΑΣ , ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΛΗ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΗ , ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΣΤΕΙ Ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΤΙ ΑΞΙΖΕΙ Η ΟΧΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΑΝ ΟΔΗΓΟΣ , ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙ ΔΕΙΞΕΙ ΑΛΩΣΤΕ , ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΓΙΑΤΙ ΓΕΝΗΘΗΚΕ ΠΛΟΥΣΙΟΣ , ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΑΛΑΕΙ ΟΣΑ ΘΕΛΕΙ ΓΙΑ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ .
ΜΗΝ ΠΕΦΤΕΙΣ ΣΤΗΝ ΛΟΥΜΠΑ , ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ . ΑΥΤΟ ΑΛΩΣΤΕ ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΥΠΗΚΟΩΝ . -
Ο χρήστης APR έγραψε:
ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΕΞΥΠΝΟ ΑΤΟΜΟ ΕΛΕΜ , ΚΡΙΜΑ ΣΕ ΕΙΧΑ ΥΠΟΤΙΜΙΣΕΙ !!! ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΜΑΧΗΤΗΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΝΟΜΙΟ ΤΟΥ ....ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΜΕ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΓΝΩΣΤΗΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΡΙΤΣΩΝΑΣ !
ΜΠΡΑΒΟ ΦΟΒΕΡΕ ΣΥΝΟΔΗΓΕ ΤΑ ΕΠΙΑΣΕΣ ΟΛΑ .ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΑΠΡ (ΑΦΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΣΩΣΤΑ) ΠΟΥ ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΚΑΙ ΕΚΤΙΜΗΣΕΣ ΤΙΣ ΑΡΕΤΕΣ ΜΟΥ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ 'ΣΚΟΡΔΟΠΟΥΛΟ' ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΣΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΤΟΣΟ ΕΣΕΝΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΟΥ GO FOR POLE ΠΟΛΛΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΔΙΟΤΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΣΤΟ FORUM ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΟΤΙ ΕΝΝΟΥΣΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ 'ΣΚΟΡΔΟΠΟΥΤΣΟΓΛΟΥ' ANTE ΟΛΑ ΜΑΣΗΜΕΝΑ ΤΑ ΘΕΛΕΤΕ.Για την ακριβεια υπαρχουν 3 ενδεχομενα. Ή δεν εχω αρκετη φαντασια ή δεν εχω αρκετο χιουμορ ή δεν εχω την αισθητικη τολμη.
ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΜΟΜΦΗ ΣΤΟΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΥΡΙΟ,ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΞΕΙΣ ΣΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΤΟΥ GO FOR POLE,ΔΙΟΤΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΚΑΜΜΙΑ ΜΟΜΦΗ ΚΑΤΑ ΚΑΝΕΝΟΣ,ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ ΤΑ ΕΠΛΑΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΩ ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΦΕΤΟΣ.
Για να ξεκαθαρισω κατι. Εκανα ενα σχολιο με συγκεκριμενο νοημα και με συγκεκριμενα παραδειγματα. Τωρα αν ο καθενας εχει την ορεξη να το πιασει οπως θελει, για να πει αυτο που θελει ειναι δικο του θεμα και δικη του ευθυνη.
Κωνσταντινος
(ξενυχτισμενος απο τα πανυγηρια στην Ομονοια για την νικη αθλητη μας στη Μαλτα) -
Ο χρήστης Castor έγραψε:
Σαν τα παράθυρα του Ευαγγελάτου κατάντησε το θέμα!:(15 παραθύρια και ο καθείς τον πόνο του και για το θέμα(29ο Ράλυ Ελπα γράφει η ταμπέλα) ζερό!!!!
Και επειδη ειμαι αυτος που το παραεκανε με τα εκτος θεματος θα προσπαθησω να μη το ξανακανω γιατι εχεις ενα δικιο.
Τουλαχιστον το πρωτο ποστ μου ειχε καποια σχετικη με το θεμα θεση και θα ελεγα αρκετα διαφορετικη απο τη δικια σου.
-
ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟ ΕΛΠΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΚΟΜΑ , ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ .
ΠΙΣΤΕΥΩ ELEM , ΟΤΙ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΕΧΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΑΝ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΡΗΣΗ ΣΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΣΟΥ , ΕΝ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΤΗΛΕΩΡΑΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΣΥΝΗΘΗΣΕΙ ΝΑ ΛΕΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΛΟΓΟ (ΑΦΟΥ ΜΟΝΟΝ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΑ ΓΛΥΨΙΜΑΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ) ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΟΣΑ ΕΙΠΕΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΑΛΑΝΘΑΣΤΑ !
ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΤΟΜΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ , ΕΧΟΥΝ ΑΝΕΠΤΥΓΜΕΝΑ ΑΙΣΘΗΤΗΡΙΑ ΔΙΑΝΟΗΣΗΣ , ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΡΙΝΟΥΝ ΤΙΣ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΜΑΣ .
ΟΣΟ ΠΑΡΟΡΜΗΤΙΚΟ ΑΤΟΜΟ ΚΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ , ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ (ΑΝ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΤΑΔΕΧΘΕΙΣ , ΣΕ ΑΝΙΔΕΟ ΣΑΝ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ) ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗΣ Σ'ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ . ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙΣ , ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ , ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΣΥΓΓΕΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑ ΤΗΣ ΡΩΜΗΣ .
ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΖΩ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΖΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ Ο ΓΡΗΓΩΡΟΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ Ο ΩΡΑΙΟΤΕΡΟΣ , ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΘΕΣΗ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΝΟΜΙΖΩ !
ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΩ ΒΕΒΑΙΩΣ ΩΣ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΣΟΥ , ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΤΗΝ ΥΠΟΤΙΜΗΣΗ ΣΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΝ κ. ΠΟΥΤΣΟΣΚΟΥΝΟΓΛΟΥ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΧΟΜΠΙ ΜΕ ΕΣΕΝΑ , ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΛΛΗ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ .Χ.Α.
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Σαν τα παράθυρα του Ευαγγελάτου κατάντησε το θέμα!:(
15 παραθύρια και ο καθείς τον πόνο του και για το θέμα(29ο Ράλυ Ελπα γράφει η ταμπέλα) ζερό!!!!
Και επειδη ειμαι αυτος που το παραεκανε με τα εκτος θεματος θα προσπαθησω να μη το ξανακανω γιατι εχεις ενα δικιο.
Τουλαχιστον το πρωτο ποστ μου ειχε καποια σχετικη με το θεμα θεση και θα ελεγα αρκετα διαφορετικη απο τη δικια σου.
Αυτό δεν το κατάλαβα!
Οσα εχουν ειπωθεί έχουν άμεση σχέση ΚΑΙ με το ΕΛΠΑ!
Δεν είναι απο παρθενογένεση το ΕΛΠΑ,αγώνας του Ελληνικού Πρωταθλήματος είναι και επηρεάζεται απο τα τεκταινόμενα όσο και όλοι οι άλλοι αγώνες!
Δηλαδή για να καταλάβω,τι έπρεπε να κάνουμε?Να πούμε για τις συμμετοχές και τις ειδικές και πέραν τούτου ουδέν??!!!
Το Φόρουμ αυτό το καλό εχει!Είναι μια ζωντανή συζήτηση!
Και οι συζητήσεις κατευθύνονται προς τα εκει που είναι το ενδιαφέρον των συνομιλούντων!
Αλλοιώς είναι debate πολιτικών!!! -
Λοιπόν, και κάτι ακόμα που έχει άμεση σχέση με το ΕΛΠΑ και δεν έχει αναφερθεί...
Θα περάσουν οι ειδικές και από Πελοπόννησο, και από Αιτωλοακαρνανία. Οι θεατές δηλαδή θα αναγκαστούν να περάσουν απέναντι, με το κόστος που αυτό συνεπάγεται. Είτε ακριβή γέφυρα, είτε ανασφάλιστοι στο φέρυ μποτ. Κι αν βάλεις και τον καφέ και κανένα φλιπεράκι πάει αρκετά. Αν δε έχεις ναυτία και θες και παξιμάδια άστο καλύτερα. Το χειρότερο είναι αν σηκωθεί αέρας πάνω από 8-9 μποφώρ (δεν θυμάμαι το όριο) και κλείσει η γέφυρα, και φυσικά τα καράβια θα έχουν κλείσει προ πολλού.
Ακόμα χειρότερο είναι που οι θεατές θα αναγκαστούν να κινηθούν στον άξονα Κόρινθος - Πάτρα, όπου λείπει το στηθαίο, ο συντελεστής τριβής είναι μειωμένος, έχει πολλούς απρόσεκτους οδηγούς, και εκείνη την περίοδο θα έχει ακόμα ανυποψίαστους τουρίστες με αυξημένο ρυθμό θνησιμότητας σε τέτοιους δρόμους... Μην πιάσει και καμιά βροχή και είναι και χειρότερα...
Ένα άλλο βασικό στοιχείο είναι πως πολλά αυτοκίνητα που κινούνται στους δρόμους γύρω από τον αγώνα είναι αγροτικά με αμφίβολη συντήρηση. Και οι οδηγοί πολλές φορές δεν είναι σε θέση να εκτιμήσουν την δυνατότητά τους σαν οδηγοί σε τέτοιο αυτκίνητο, ειδικά σε σχέση με ένα καλό αγωνιστικό. Τι μπορεί να γίνει για αυτό; Είναι φλέγον θέμα, γιατί αν κάποιος αγρότης ξεχαστεί και αρχίσει να ακολουθεί το αγωνιστικό χαλαρά, και μετά το αγωνιστικό θέλει να ζεστάνει τα λάστιχα και πάρει καμιά στροφή πιο γρήγορα μπορεί να θρηνήσουμε αγρότες, και η αγροτιά στην χώρα μας έχει υποφέρει πολύ...
Όλα τα παραπάνω είναι ΠΙΟ σχετικά με το ΕΛΠΑ από τις προηγούμενες κόντρες που δυστυχώς βρήκαν να γραφτούν σε αυτό το θέμα και όχι στα 'κοσμικά', με όλο το σεβασμό στους συνφορουμάδες που έβγαλαν τα σώψυχα και το άχτι τους...
Ας το τελειώσουμε λοιπόν εδώ, να ασχοληθούμε με το ΕΛΠΑ και ας ανοίξει κανείς κανένα θέμα για βρισίδι και ένας μοδεράτωρ να μεταφέρει όλα τα άσχετα ποστς εκεί.
Αν θέλετε το ανοίγω εγώ το θέμα, αλλά να μεταφέρω ποστς κωλύωμαι.Από την άλλη αν το νόημα είναι να μην προσπαθήσουμε να βάλουμε ένα λιθαράκι να φτιαχτρεί το μπάχαλο των ελληνικών αγώνων, αλλά να μεταφέρουμε το μπάχαλο και στο φόρουμ, τότε ορμήχτε! Είμαστε στον σωστό δρόμο!!
Υ.Γ. αν τυχόν κάποιος θεωρήσει πως έχω δίκιο και πως έπρεπε να γραφούν κάπου αλλού, τότε παρακαλώ να ΜΗΝ το πει. Ας επανέλθει στο θέμα και θα καταλάβουν όλοι...
Ευχαριστώ. -
Ο χρήστης APR έγραψε:
ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟ ΕΛΠΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΚΟΜΑ , ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ .
ΠΙΣΤΕΥΩ ELEM , ΟΤΙ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΕΧΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΑΝ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΡΗΣΗ ΣΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΣΟΥ , ΕΝ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΤΗΛΕΩΡΑΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΣΥΝΗΘΗΣΕΙ ΝΑ ΛΕΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΛΟΓΟ (ΑΦΟΥ ΜΟΝΟΝ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΑ ΓΛΥΨΙΜΑΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ) ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΟΣΑ ΕΙΠΕΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΑΛΑΝΘΑΣΤΑ !
ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΤΟΜΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ , ΕΧΟΥΝ ΑΝΕΠΤΥΓΜΕΝΑ ΑΙΣΘΗΤΗΡΙΑ ΔΙΑΝΟΗΣΗΣ , ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΡΙΝΟΥΝ ΤΙΣ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΜΑΣ .
ΟΣΟ ΠΑΡΟΡΜΗΤΙΚΟ ΑΤΟΜΟ ΚΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ , ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ (ΑΝ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΤΑΔΕΧΘΕΙΣ , ΣΕ ΑΝΙΔΕΟ ΣΑΝ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ) ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗΣ Σ'ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ . ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙΣ , ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ , ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΣΥΓΓΕΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑ ΤΗΣ ΡΩΜΗΣ .
ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΖΩ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΖΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ Ο ΓΡΗΓΩΡΟΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ Ο ΩΡΑΙΟΤΕΡΟΣ , ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΘΕΣΗ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΝΟΜΙΖΩ !
ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΩ ΒΕΒΑΙΩΣ ΩΣ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΣΟΥ , ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΤΗΝ ΥΠΟΤΙΜΗΣΗ ΣΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΝ κ. ΠΟΥΤΣΟΣΚΟΥΝΟΓΛΟΥ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΧΟΜΠΙ ΜΕ ΕΣΕΝΑ , ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΛΛΗ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ .Χ.Α.
ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΕΛΟΣ Η ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ 'ΔΕΝ ΚΑΤΑΔΕΧΟΜΑΙ' ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΚΑΙ ΑΣ ΒΓΑΛΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥΣ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Λοιπόν, και κάτι ακόμα που έχει άμεση σχέση με το ΕΛΠΑ και δεν έχει αναφερθεί...Θα περάσουν οι ειδικές και από Πελοπόννησο, και από Αιτωλοακαρνανία. Οι θεατές δηλαδή θα αναγκαστούν να περάσουν απέναντι, με το κόστος που αυτό συνεπάγεται. Είτε ακριβή γέφυρα, είτε ανασφάλιστοι στο φέρυ μποτ. Κι αν βάλεις και τον καφέ και κανένα φλιπεράκι πάει αρκετά. Αν δε έχεις ναυτία και θες και παξιμάδια άστο καλύτερα. Το χειρότερο είναι αν σηκωθεί αέρας πάνω από 8-9 μποφώρ (δεν θυμάμαι το όριο) και κλείσει η γέφυρα, και φυσικά τα καράβια θα έχουν κλείσει προ πολλού.
Ακόμα χειρότερο είναι που οι θεατές θα αναγκαστούν να κινηθούν στον άξονα Κόρινθος - Πάτρα, όπου λείπει το στηθαίο, ο συντελεστής τριβής είναι μειωμένος, έχει πολλούς απρόσεκτους οδηγούς, και εκείνη την περίοδο θα έχει ακόμα ανυποψίαστους τουρίστες με αυξημένο ρυθμό θνησιμότητας σε τέτοιους δρόμους... Μην πιάσει και καμιά βροχή και είναι και χειρότερα...
Ένα άλλο βασικό στοιχείο είναι πως πολλά αυτοκίνητα που κινούνται στους δρόμους γύρω από τον αγώνα είναι αγροτικά με αμφίβολη συντήρηση. Και οι οδηγοί πολλές φορές δεν είναι σε θέση να εκτιμήσουν την δυνατότητά τους σαν οδηγοί σε τέτοιο αυτκίνητο, ειδικά σε σχέση με ένα καλό αγωνιστικό. Τι μπορεί να γίνει για αυτό; Είναι φλέγον θέμα, γιατί αν κάποιος αγρότης ξεχαστεί και αρχίσει να ακολουθεί το αγωνιστικό χαλαρά, και μετά το αγωνιστικό θέλει να ζεστάνει τα λάστιχα και πάρει καμιά στροφή πιο γρήγορα μπορεί να θρηνήσουμε αγρότες, και η αγροτιά στην χώρα μας έχει υποφέρει πολύ...
Δεν εισαι λιγο υπερβολικος βρε George? Mιλαμε ολο το συμπαν εναντιον του ΕΛΠΑ;
Βροχες, καταστροφες, νεροποντες μποφορ ατυχηματα ολα μαζι; Ας το δουμε λιγο πιο θετικα. Οχι οτι ειναι κ τελειως απιθανο ο καιρος να κανει τα δικα του αλλα ενταξει εσυ αναφερεις την απολυτη καταστροφη!
Αυτο που λες με τους αγροτες ισχυει για οποιοδηποτε rally. Μ αυτο το σκεπτικο δεν θα επρεπε να περνανε καν τα αγωνιστικα απο τις απλες! Φλεγον θεμα δεν ειναι αν θα περασει το rally κ τ ακολουθησει ο αγροτης. Φλεγον θεμα ειναι οταν αγροτης βγαινει στον δρομο απροσεχτα κ σκοτωνεται ενα καρο επερχομενος κοσμακης (με τον αγροτη included), κ οχι αν θ ακολουθησει καποιο αγωνιστικο. Συντριπτικη πλειοψηφια ατυχηματων το 1ο σε σχεση με το 2ο. -
Οι αγώνες και ιδιαίτερα το ΕΛΠΑ σαν διήμερος είναι ακριβοί! Ας διαχωρίσουμε όμως τα πράγματα! Άλλο έχω ακριβή συμμετοχή και άλλο έχω ακριβή προετοιμασία , συντήρηση, κατανάλωση για τον αγώνα, πετάω με ελικόπτερο ή πάω με πατίνι!
Τα έξοδα που κάνει ο καθένας είναι , ή τουλάχιστον πρέπει να είναι τελείως ξεχωριστά από τα παράβολα συμμετοχής!
Μην μπερδεύουμε τα μεν με τα δε! Άλλο τι αποφασίζω εγώ να πληρώσω και άλλο τι πληρώνω υποχρεωτικά!
Και ερχόμαστε αναγκαστικά στην διαδικασία που καθορίζονται τα παράβολα!
Ιδιαίτερη εντύπωση προκαλεί η εξαίρεση από την όποια διαδικασία καθορισμού των παραβόλων του Ράλυ ΕΛΠΑ (βλ. Εγκύκλιος 3/2004 - 1.4.3) (αλήθεια πιά είναι ακριβώς η διαδικασία ? Αν ξέρει κάποιος ?)
Και δεν θα είχε νόημα το παραπάνω , αν ο αγώνας , ΔΕΝ μετρούσε στο Ελληνικό Πρωτάθλημα , στο Κύπελλο Ασφάλτου και όπου αλλού και μετρούσε μόνο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα!!!
Η αντίθεση της ΕΛΠΑ ενάντια στην Ομοσπονδία (Δημοκρατική Διαδικασία) μήπως έχει να κάνει ΚΑΙ με αυτό?
Στην Μονοπωλιακή τακτική , όπου στα θεσμικά θέματα είναι 'κράτος' και στα οικονομικά 'εταιρία'?
Εξ'ού και ανεβοκατεβάζει τα παράβολα , κατά το δοκούν , σε Ελληνες - Ξένους - Εξωγήινους κ.ο.κ.
Εξ'ού και μία αύξηση 12,5% ετησίως δεν μας προβληματίζει γιατί 'έχουμε χρήματα και τα ξοδεύουμε' !
Μήπως όμως τελικά πέφτουμε στην 'Λούμπα' που είχαμε πέσει και με το Ακρόπολις , απλώς άλλαξε κάποια στιγμή ο προσανατολισμός του αγώνα και γλυτώσαμε?
Ξέρω ότι όλα τα παραπάνω δεν είναι τόσο 'ζωντανά' όσο το να 'πειράζονται' ο Λώρης με τον Χρίστο - καλοί φίλοι και οι δύο - αλλά αυτούς τους προβληματισμούς μπορώ να προσφέρω σχετικά με το θέμα μας σε αυτήν την παρέα!
Εύχομαι καλές διακοπές σε όλους , καλή ξεκούραση και ενδεχομένως άμα δουλεύει το vodafonconnect να τα λέμε από την παραλία!
-
Ο χρήστης kleisj έγραψε:
Λοιπόν, και κάτι ακόμα που έχει άμεση σχέση με το ΕΛΠΑ και δεν έχει αναφερθεί...
Θα περάσουν οι ειδικές και από Πελοπόννησο, και από Αιτωλοακαρνανία. Οι θεατές δηλαδή θα αναγκαστούν να περάσουν απέναντι, με το κόστος που αυτό συνεπάγεται. Είτε ακριβή γέφυρα, είτε ανασφάλιστοι στο φέρυ μποτ. Κι αν βάλεις και τον καφέ και κανένα φλιπεράκι πάει αρκετά. Αν δε έχεις ναυτία και θες και παξιμάδια άστο καλύτερα. Το χειρότερο είναι αν σηκωθεί αέρας πάνω από 8-9 μποφώρ (δεν θυμάμαι το όριο) και κλείσει η γέφυρα, και φυσικά τα καράβια θα έχουν κλείσει προ πολλού.
Δεν εισαι λιγο υπερβολικος βρε George? Mιλαμε ολο το συμπαν εναντιον του ΕΛΠΑ;
Βροχες, καταστροφες, νεροποντες μποφορ ατυχηματα ολα μαζι; Ας το δουμε λιγο πιο θετικα. Οχι οτι ειναι κ τελειως απιθανο ο καιρος να κανει τα δικα του αλλα ενταξει εσυ αναφερεις την απολυτη καταστροφη!
Αυτο που λες με τους αγροτες ισχυει για οποιοδηποτε rally. Μ αυτο το σκεπτικο δεν θα επρεπε να περνανε καν τα αγωνιστικα απο τις απλες! Φλεγον θεμα δεν ειναι αν θα περασει το rally κ τ ακολουθησει ο αγροτης. Φλεγον θεμα ειναι οταν αγροτης βγαινει στον δρομο απροσεχτα κ σκοτωνεται ενα καρο επερχομενος κοσμακης (με τον αγροτη included), κ οχι αν θ ακολουθησει καποιο αγωνιστικο. Συντριπτικη πλειοψηφια ατυχηματων το 1ο σε σχεση με το 2ο.Είδες που τελικά είχα δίκιο;
Αυτά τα έγραψα ως εκτός θέματος που όμως έχουν κάποια μακρυνή σχέση, όπως και οι τσακωμοί.
Δεν τα έγραψα για σοβαρό προβληματισμό ως προς το ΕΛΠΑ, αλλά ως προς το που βαδίζει το θέμα.
29o ΡΑΛΛΥ ΕΛΠΑ