-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Είδα το μισό prince of persia, καλό μου φάνηκε.
Δυστυχώς 'αναγκάστηκα' να φύγω πριν το τέλος.επεσε παντοφλα;
-
τσουκ
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
τσουκεπρεπε να βαλεις παγο τοτε...
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
Δυστυχώς 'αναγκάστηκα' να φύγω πριν το τέλος.επεσε παντοφλα;
τσουκ
(Καλοκαίρι είναι)....τσόκαρο ;
-
case 39: θριλεράκι με καλή εναλλαγή συναισθημάτων. Προτείνω για σπιτική προβολή, ποπ κορν και το αμόρε.
Green Zone: Στην αναζήτηση των WMD. Φάνηκε να είναι γυρισμένο στη Βαγδάτη. Αν όχι εξ' ολοκλήρου, τότε σίγουρα πολλές σκηνές από εκεί. Σε σχέση με τον ύπνο aka hurt locker, αν και είχε και αυτό τα κλισέ του, αρκετά πιο ενδιαφέρον, αφού είχε κάτι να πει. Απορώ για το πως πήρε έγκριση από το πεντάγωνο, αν αληθεύει ότι οι αμερικάνικες πολεμικές έχουν κύριο σπόνσορα (και λογοκριτή) το στρατό.
- car chase με 205 gti
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Δυστυχώς 'αναγκάστηκα' να φύγω πριν το τέλος.Εγω το ειδα ολο... Το τελος ηταν αρκετα καλο... Απροσμενο..
-
Ο χρήστης carfanatic έγραψε:
Δυστυχώς 'αναγκάστηκα' να φύγω πριν το τέλος.Εγω το ειδα ολο... Το τελος ηταν αρκετα καλο... Απροσμενο..
Μάλλον δεν είχες παίξει το παιχνίδι....
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Μάλλον δεν είχες παίξει το παιχνίδι....
Ναι....
-
Ποτέ δεν είναι αργά:
http://www.worldgames.gr/index.php?opti ... &Itemid=66
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Ποτέ δεν είναι αργά:http://www.worldgames.gr/index.php?opti ... &Itemid=66
Βαζεις φωτιες βραδυατικα..
Θα το σκεφτω..
-
Αξίζει το παιχνίδι.
Όπως και τα 2 επόμενα. -
γνωριζει κανεις αν υπαρχουν υποτιτλοι αγγλικοι για τις παλιες ελληνικες κωμωδιες?
-
Ο χρήστης Archi έγραψε:
Green Zone: Στην αναζήτηση των WMD. Φάνηκε να είναι γυρισμένο στη Βαγδάτη. Αν όχι εξ' ολοκλήρου, τότε σίγουρα πολλές σκηνές από εκεί. Σε σχέση με τον ύπνο aka hurt locker, αν και είχε και αυτό τα κλισέ του, αρκετά πιο ενδιαφέρον, αφού είχε κάτι να πει. Απορώ για το πως πήρε έγκριση από το πεντάγωνο, αν αληθεύει ότι οι αμερικάνικες πολεμικές έχουν κύριο σπόνσορα (και λογοκριτή) το στρατό.
- car chase με 205 gti
Βασίζεται σε βιβλίο του Ινδο-αμερικανού δημοσιογράφου Rajiv Chandrasekaran, και γυρίστηκε στην Ισπανία, Μαρόκο και Λονδίνο.
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
γνωριζει κανεις αν υπαρχουν υποτιτλοι αγγλικοι για τις παλιες ελληνικες κωμωδιες?θες να δεις τον ζήκο με αγγλικούς υπότιτλους;
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
γνωριζει κανεις αν υπαρχουν υποτιτλοι αγγλικοι για τις παλιες ελληνικες κωμωδιες?
θες να δεις τον ζήκο με αγγλικούς υπότιτλους;
δε σε κοβει, δε σε κοβει
-
'Who the fuck is this IKAS?'
-
Ειδα την εκλειψη
Καταρχας εχω να υποβαλλω μια ερωτηση ΠΟΣΟ ΞΕΝΕΡΩΤΟΣ ΠΑΙΖΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΡΟΜΠΕΡΤ ΠΑΤΤΙΝΣΟΝ????
Πολυ μελο, καμποση δραση, guest star εμφανιση μια 911 και πολυς συναισθηματισμος
Ειχε πλακα καποια στιγμηΣτο τελευταιο ο φιλος μου μου ειπε οτι εχει Mercedes Guardian και lamborghini
Τα κοριτσακια παντως εφτασαν πολλες φορες σε οργασμο -
Ο χρήστης Archi έγραψε:
case 39: θριλεράκι με καλή εναλλαγή συναισθημάτων. Προτείνω για σπιτική προβολή, ποπ κορν και το αμόρε.Green Zone: Στην αναζήτηση των WMD. Φάνηκε να είναι γυρισμένο στη Βαγδάτη. Αν όχι εξ' ολοκλήρου, τότε σίγουρα πολλές σκηνές από εκεί. Σε σχέση με τον ύπνο aka hurt locker, αν και είχε και αυτό τα κλισέ του, αρκετά πιο ενδιαφέρον, αφού είχε κάτι να πει. Απορώ για το πως πήρε έγκριση από το πεντάγωνο, αν αληθεύει ότι οι αμερικάνικες πολεμικές έχουν κύριο σπόνσορα (και λογοκριτή) το στρατό.
- car chase με 205 gti
το hurt locker ειναι πολυ πιο δυνατο καθοτι δειχνει μια μερια του πολεμου που πραγματικα δεν την εχεις ξαναδει ο green zone ηταν πολυ tears of sun φαση και λιγο james bond μονο το σκισμενο καθισμα και το σκοινι που βαραγε τα @@ ελειπαν.................
-
Τεράστια ταινία
-
Ο χρήστης PiCo έγραψε:
Le grand bleuΤεράστια ταινία
Και απίστευτο soundtrack (Ερίκ Σερά).
Δε θυμάμαι πόσες φορές το έχω ακούσει πηγαίνοντας για κατάδυση...
Κινηματογράφος - Ταινίες [#5]