-
Να ρωτήσω κάτι εσείς που ξέρετε.Το Action Plus έχει αυτόματο ή κανονικό κλιματισμό;
-
Νομίζω δεν έχει κλίμα....
-
Ο χρήστης vartan έγραψε:
Να ρωτήσω κάτι εσείς που ξέρετε.Το Action Plus έχει αυτόματο ή κανονικό κλιματισμό;To action plus εχει Air Condition απο το ''S'' και πανω εχουν clima.
-
Πάντως εδώ στο φόρουμ , μόνο ο Costaslio έχει το f/l.
Άντε ρε παιδιά , περιμένω πως και πως να ακούσω νέα από τυχερούς κατόχους.
κουβέντα να γίνεται... -
Ο χρήστης giannik1977 έγραψε:
Πάντως εδώ στο φόρουμ , μόνο ο Costaslio έχει το f/l. -
Υπομονή...πίσω έχει η αχλάδα την ουρά...
-
Την πήρα και εγώ την επιταγή των 1000€.
Καλύπτει οποιαδήποτε επιλογή σε QQ, QQ+2 και XTrail.Στα του αυτοκινήτου.
(Για το 1,6)
Η βασική έκδοση Action είναι υπερπλήρης εξοπλιστικά, μέχρι μπρος-πίσω υποβραχιόνιο και Cruise control. H Αction Plus (περίπου 1100€ παραπάνω) προσφέρει μόνο το ESP και τις ζάντες 16' που προσωπικά τις βρήκα απαίσιες (δεν είναι οι 2μπρατσες 17' που είναι όμορφες).
Αν και η προσφορά στην έκδοση Action Plus με τις εκπτώσεις (-2.000€) βγαίνει τελική τιμή 20.100€ (με μεταλλικό (480€)) η επιλογή μου μάλλον θα ήταν η Action σε λευκό ... (με σκοπό να του βάλω τις πανέμορφες ζάντες της ΟΖ σαν την παρακάτω).
-
Η Action ποση εκπτωση ειχε??
-
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Η Action ποση εκπτωση ειχε??Action και Action Plus 1,6 έχουν 1.000€ από την Nissan (μέχρι την ερχόμενη Τετάρτη) (1.300€ στην ανώτερη για 1,6 έκδοση Acenta S) και 1.000€ η επιταγή.
Στην ουσία η επιταγή 'εξαργυρώνει' το μεταλλικό χρώμα των 480€ και τα τέλη/πινακίδες/προετοιμασία των 520€.
Από 1/7/10 ... ένα 400άρη και € επάνω λόγω το +2% του ΦΠΑ ενώ οι εκπτώσεις της Nissan δεν θα ισχύουν.
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Η Action ποση εκπτωση ειχε??
Action και Action Plus 1,6 έχουν 1.000€ από την Nissan (μέχρι την ερχόμενη Τετάρτη) (1.300€ στην ανώτερη για 1,6 έκδοση Acenta S) και 1.000€ η επιταγή.
Στην ουσία η επιταγή 'εξαργυρώνει' το μεταλλικό χρώμα των 480€ και τα τέλη/πινακίδες/προετοιμασία των 520€.
Από 1/7/10 ... ένα 400άρη και € επάνω λόγω το +2% του ΦΠΑ ενώ οι εκπτώσεις της Nissan δεν θα ισχύουν.
καλα θα πρεπει να ειναι μακακες για να μην συνεχισουν τις προσφορες , εδω δεν πουλανε τωρα , αν κοψουν και τις προσφορες ...............
-
Δεν ξέρω!
Δεν λένε τι πρόκειται να προσφέρουν απο 1/7 ... φαντάζομαι κάτι θα κάνουν! Στοκ έχουν και αναμονή για το QQ ... δεν υπάρχει όπως άλλες εποχές πριν!
Σε άλλες 2 διαφορετικές εταιρίες που πήγα πρόσφατα ... παρα την αναδουλειά ... δεν έλεγαν τίποτα για το μέλλον. Παγωμάρα ... έως και αδιαφορία για το μέλλον ΤΟΥΣ!
Skoda ... μια προσφορά που έχουν σχεδόν απο την αρχή του χρόνου, BMW σε προσφορά μόνο τα αυτοκίνητα κατασκευής 1ου/2010 και πριν (κοινώς στοκαρισμένα ... που είναι πολλά και σε μεγάλη ποικιλία)! -
ρε προδότη πήγες και κοίταξες BMW ?
-
ρε προδότη πήγες και κοίταξες BMW ?Από τις εταιρίες που εκτιμώ πολύ!
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Την πήρα και εγώ την επιταγή των 1000€.
Καλύπτει οποιαδήποτε επιλογή σε QQ, QQ+2 και XTrail.Στα του αυτοκινήτου.
(Για το 1,6)
Η βασική έκδοση Action είναι υπερπλήρης εξοπλιστικά, μέχρι μπρος-πίσω υποβραχιόνιο και Cruise control. H Αction Plus (περίπου 1100€ παραπάνω) προσφέρει μόνο το ESP και τις ζάντες 16' που προσωπικά τις βρήκα απαίσιες (δεν είναι οι 2μπρατσες 17' που είναι όμορφες).
Αν και η προσφορά στην έκδοση Action Plus με τις εκπτώσεις (-2.000€) βγαίνει τελική τιμή 20.100€ (με μεταλλικό (480€)) η επιλογή μου μάλλον θα ήταν η Action σε λευκό ... (με σκοπό να του βάλω τις πανέμορφες ζάντες της ΟΖ σαν την παρακάτω).
μαλλον αυτες θα μπουν στο Caliber μου, πολυ ομορφες ζαντες.
-
Ο χρήστης Dodger έγραψε:
μαλλον αυτες θα μπουν στο Caliber μου, πολυ ομορφες ζαντες.Ταιριάζει!
http://www.ozracing.com/at-team/wheels/choose-a-wheel/DODGE/CALIBER-07.2006/-16-17-18-19-20/enΤελευταία παρουσιάζω ένα 'κόλλημα' με λευκό αυτοκίνητο και σκουρόχρωμες ζάντες.
Θα προτιμούσα βέβαια να είναι εργοστασιακή επιλογή (S3, Bravo, DS3 κλπ) αλλά δεν πειράζει! -
Ναι ρε συ , όμως θα το πάρεις χωρίς esp ?
Όσον αφορά το χρλωμα συμφωνώ για το λευκό σε συνδυασμό με φιμέ τζάμι.
Μάλιστα με τα 500 που γλυτώνεις από το μεταλλικό , λέω να βάλω και άλλα 700 και κατευθείαν στην Conolly για δέρμα... Μου αρέσει αυτό σαν χρώμα http://www.autostar.gr/frame.php?act=vi ... ductId=307Νομίζω γύρω στα 1.200 με 1300 κοστίζει...
Τι λες ? -
Ναι ρε συ , όμως θα το πάρεις χωρίς esp ?
Όσον αφορά το χρλωμα συμφωνώ για το λευκό σε συνδυασμό με φιμέ τζάμι.
Μάλιστα με τα 500 που γλυτώνεις από το μεταλλικό , λέω να βάλω και άλλα 700 και κατευθείαν στην Conolly για δέρμα... Μου αρέσει αυτό σαν χρώμα http://www.autostar.gr/frame.php?act=vi ... ductId=307Νομίζω γύρω στα 1.200 με 1300 κοστίζει...
Τι λες ?Πάρτο πρώτα και μετά τα φτιάχνεις όλα!!!!!!!!!!! Τώρα όμως !!!!!!!!!!!!!
-
εσύ να κάτσεις φρόνιμα και να μην ξεμυαλίζεις τον κόσμο
αχ..... πουτ@#$% φτώχεια....
-
εσύ να κάτσεις φρόνιμα και να μην ξεμυαλίζεις τον κόσμοαχ..... πουτ@#$% φτώχεια....
Μα εσύ κοιτάς για δερμάτινα σαλόνια........
-
σκέφτομαι να θυσιάσω το Nissan Connect που κάνει 900 €..
Μάλλον καταλήγω στην έκδοση Acenta S..
Υ.Γ
Μέχρι τελευταία στιγμή , εννοώ την ημέρα που θα πάω να το κλείσω θα είμαι μεταξύ του Q.Q και του Scout της Σκοντα..τέτοιο μπέρδεμα πρώτη φορά στη ζωή μου...Ούτε σπίτι να αγόραζα
Ξέρω , ξέρω θα μου πεις κανε test drive και οποιο σου αρέσει πιο πολύ...Σαν κάτοχος Νισσάν Αλμέρα , μου αρέσει η μάρκα , είναι αξιόπιστη κ.λ.π , όμως και ο πρόσκοπος από την άλλη είναι πανέμορφος , αλλά με φοβίζει η κατανάλωση και η παρουσία του τούρμποκινητήρα..
Αναλύσεις επί αναλύσεων , διαβάζω άρθρα και πιο πολύ μπερδεύομαι..
Το μυαλό μου λέει Νισσάν , η καρδιά μου λέει Scout...Άντε να δούμε όταν θα έρθει η εποχή , τι θα λέει και η τσέπη....
Νissan Qashqai J10 (2007-2013)