-
Καλα δεν εχετε start relay που να ειναι συνδεδεμενο με το kick stand;
Οταν το βαλω κατω και βαλω την μηχανη σε ταχυτητα αμεσως σβηνει. Αν η μηχανη ειναι σε ταχυτητα με το stand κατω δεν αναβει. Αν πατησω τον συμπλεχτη αναβει αλλα αμα το αρχισω θα σβησει αμεσως.Νικος
-
Ο χρήστης titsataki έγραψε:
Καλα δεν εχετε start relay που να ειναι συνδεδεμενο με το kick stand;
Οταν το βαλω κατω και βαλω την μηχανη σε ταχυτητα αμεσως σβηνει. Αν η μηχανη ειναι σε ταχυτητα με το stand κατω δεν αναβει. Αν πατησω τον συμπλεχτη αναβει αλλα αμα το αρχισω θα σβησει αμεσως.Νικος
Τα παπια δεν εχουν Οποτε για παπια συζητανε.
-
Ο χρήστης GFON έγραψε:
Ενταξει ρε παιδια, εγω δεν τα πολυμιλαω τα πρωτευουσιανικα, τι να κανω?
για να μην συνεχιστουν τα σχολια θα μπορουσες να κανεις edit τον τιτλο του θεματος.........ειναι αρκετα αστειο παντως για οσους ξερουν απο μοτο.
επισης θα συμβουλευα ολους οσους βλεπουν να κινουνται δικυκλα με το σταντ κατεβασμενο αμεσως να προσπαθουν να ενημερωσουν τον οδηγο του για να το ανεβασει γιατι ειναι πολυ μα πολυ επικινδυνο οταν εστω και με μικρη ταχυτητα προσπαθησει να στριψει αριστερα.
Δεν μπορω να καταλαβω γιατι πρεπει να γινονται σχολια για το τιτλο?
Πολυς κοσμος εδω κατω στην Ουγκαντα, που ζω εγω λεει το stand, (Ελληνικοτατη λεξη) 'Στεκα'.Θελετε να πω εγω για τις λεξεις που θεωρω εγω αστειες και που τις λετε εσεις οι Αθηναιοι και οχι μονο? Υπαρχουν πολλες διαφορες στη γλωσσα μας απο μερος σε μερος.
Νομιζω οτι οποιος εχει να πει κατι επι του θεματος μπορει να το κανει. Το να κανουμε μαθημα Ελληνικης γλωσσας δεν νομιζω οτι ειναι ο σκοπος αυτου του φορουμ. Αλλωστε δεν βλεπω κανενα να σχολιαζει τα τοσα και τοσα ορθογραφικα λαθη που γινονται απο ολους μας.Σας ενημερώνω οτι και στην Αιτωλοακαρνανία ΣΤΕΚΑ το λενε...
Ετσι για να μην αισθανεσαι φιλε megane98, ασχημα!!!
Μικρή παρέμβαση πριν εξαφανιστώ για το πολυπόθητο 20ήμερο:
Αν παραξενεύει η 'στέκα' μάλλον δείχνει χαλαρή επεαφή με τη μοτοσυκλέτα αυτού που παραξενεύεται κι όχι κάτι άλλο. Δεν γνώριζα για την κρήτη, νόμιζα ότι αποτελεί ιδιώμα για τους βόρειους. Αν ισχύει και Αιτωλοακαρνανία, να που μάθαμε ότι μόνο εμείς οι χαμουτζήδες και αμέδες δεν λέμε το σταντ στέκα... Μόνο και μόνο το ελληνικότερο του λήμματος, το κάνει πιο ενδιαφέρουσα διατύπωση. Όπως και το 'φούιτ'...
Πάντως για να μην μπερδευόμαστε: Από εποχής Euro1 δεν κυκλοφορεί μοτοσυκλέτα που ξεκινά με το σταντ κατεβασμένο. Για τις παλαιότερες, το χειρότερο που μπορεί να σου συμβεί είναι να τρομάξεις και να ανοιξει η τροχιά -όχι πάντως να πέσεις. Εκτός κι αν το άνοιγμα της τροχιάς σε φέρει κοντά σε κάτι σταθερό και σκληρό... -
και στην ηπειρο, Στέκα ειναι. το σταντ ειναι ξενο.
Στέκα ειναι το σωστο. -
Ο χρήστης GFON έγραψε:
Αυτό το προβλημα το εχουν συνηθως τα παπια ,παλια και καινουργια , και παλιες μηχανές, διοτι ολα τα καινουργια μεγαλου κυβισμού εχουν βαλβιδα που αν δεν μαζεψεις το σταντ δεν ξεκιναν, σβηνουν μολις βαλεις ταχυτητα!!!!Έτσι είναι και το Hornet '03 μας... Και στην αρχή νομίζαμε ότι χάλασε στην πρώτη μέρα!
Ξεχασμένο κάτω στάντ κατά την κίνηση.Επικίνδυνο?