-
συχαρητηρια στους Δ.ΜΙΧΟ-Κ.ΧΕΙΡΑΚΗ για τη νίκη τους .και στους Γ.ΓΕΡΟΔΗΜΟ-Ν.ΚΟΤΣΗΛΙΑΝΟ για την άψογη εμφάνιση τους μετά την ατυχία που είχαν κένταυρος. Μπραβο παιδιά.
-
Ο χρήστης manos43 έγραψε:
Πραγματικά αγώνας βγαλμένος από τις πιο λαμπρές και περίεργες σελίδες του μηχανοκίνητου...Κόντρα παντού, τρελές καιρικές συνθήκες (νομίζω ότι ο Μπράλος είναι μακράν το πιο ανώμαλο βουνό) και άφθονο θέαμα από πολλούς. Πάντα τέτοια. Προσωπικά να πω και ένα μεγάλο μπράβο στο rally.gr και επομένως και στους 4Τ που αρχίζουν και θυμούνται τον παλιό καλό τους εαυτό όσο αφορά την προσπάθεια τους γύρω από την προβολή των αγώνων. Μακάρι να υπάρξει και συνέχεια.
Να που τελικά για να κερδίσεις αγώνα δεν χρειάζεται να κερδίσεις ούτε μία ειδική.
+1000
όντως τέτοια 'ζωντανή' κάλυψη ενός ελληνικού αγώνα δεν έχω ξαναδεί .... εύγε .... συγχαρητήριά και από μένα σε όλα τα πληρώματα που κατάφεραν και τερμάτισαν έναν τόσο δύσκολο αγώνα καθώς και στους νικητές.
YΓ το C2 του Ζάχου έπαθε μεγάλη ζημία...;;;
-
Συγχαρητηρια στους Μιχο-Χειρακη Βωβο-EL-EM ΚΑΙ ΧΑΤΖΗΤΣΟΠΑΝΗ. Φοβερος αγωνας και μεγαλη μαχη μεταξυ των 3ων πληρωματων. Ενα μεγαλο μπραβο για την 3η θεση στους Γεροδημος- Κουτσιλιανος μετα την ατυχια στο κενταυρος... 2 σικειν το πολυ του χρονου...
-
Πολυ ωραιο βιντεακι φιλε μου gregorym αλλα μας εχεις φαει μερικα καλα δικινητα του συναγωνισμου που θα θελαμε να δουμε .... , γιατι ?
Ονειρικο το περασμα του Αρη , Αντρεουτσικο και βαλε ε ?
Ρονακι , ε ... σπεσιαλ !!!
Αλλα κι ο νεος μου , μπιουτιφουλ !!
Πηραμε απ'αυτον τον αγωνα απο αρκετα παιδια
Θα επανελθω με ..... πολλα περι αγωνος , αλλωστε τοσα παιδια οπως μου ειπαν τους αρεσει να διαβαζουν τις αποψεις μου , τις ..... κατα καποιους αλλους
Τεσσερα σικαιην του χρονου 204 χλμ εφταναν τα εβο ..... ουφα ....
-
Στον Μπραλο του Σαββατου παντως ΟΛΑ τα περασματα ειχαν πολυ ενδιαφερον,δεν βαρεθηκαμε στιγμη!
Πολυ ωραια η καλυψη απο το rally.gr -
Ο χρήστης APR έγραψε:
Πολυ ωραιο βιντεακι φιλε μου gregorym αλλα μας εχεις φαει μερικα καλα δικινητα του συναγωνισμου που θα θελαμε να δουμε .... , γιατι ?δυστυχώς στα καστέλια είχα κάποια προβληματάκια με την κάμερα μιας και έφαγε βροχή στα πρώτα πλάνα και πρέπει να πήρε υγρασία.μετά στην παύλιανη έστρωσε.
δυστυχώς δεν μπόρεσα να τραβήξω τον Ζάχο με το C2 λίγο πριν την άτυχη στιγμή του ,Γεροδήμο ο οποίος στα καστέλια το έσωσε την τελευταία στιγμή απο το ντουβαράκι όπως και πολλούς άλλους.....
αναμένουμε τα σχόλια σου για τον αγώνα .....
-
[quote='APR']
Ονειρικο το περασμα του Αρη , Αντρεουτσικο και βαλε ε ?
Ρονακι , ε ... σπεσιαλ !!!
TO ΠΕΡΑΣΜΑ,ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΘΕΑΜΑΤΙΚΟ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΩ ΣΑΝ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΤΙΝΟ ΑΓΩΝΑ.
ΑΠΛΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΓΛΥΣΤΡΑΓΑΜΕ ΣΤΟ ΒΡΕΓΜΕΝΟ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΧΑΣΑΜΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Καλησπέρα σε όλους
Ωραίος αγώνας! Εγραψα και χθες βρλάδι στο autoblogger.gr ένα σχόλιο εν θερμώ.
Χρηστάρα ποιό είναι το πιτσι σου; Ο Γιώργης πάντως πετούσε!Στράτης
-
Ο χρήστης sx έγραψε:
Καλησπέρα σε όλους
Ωραίος αγώνας! Εγραψα και χθες βρλάδι στο autoblogger.gr ένα σχόλιο εν θερμώ.
Χρηστάρα ποιό είναι το πιτσι σου; Ο Γιώργης πάντως πετούσε!Στράτης
Μας αρεσουν τα σας κυριε Σ.Χ , γιατι εχουν θεματα για συζητηση πανω απ'ολα
Το πιτσι μου δεν ειναι ακριβως πιτσι , ειναι πατερας με ωραια οικογενεια κ' παιδια , αλλα ειμαι χαρουμενος που εκανα εναν με εβο 650+ αλογων ,να αγαπησει τους αγωνες τοσο ..... που εχει μετανιωσει για τον χρονο και τα ευρω που ειχε πεταξει τοσα χρονια !
Ειναι κριμα ανθρωποι με ταλεντο οδηγικο (και το ανακαλυπτο αγωνα με αγωνα ) να μην εχουν ερθει κοντα στους αληθινους αγωνες , και να συμβαινει κατι τετοιο τυχαια (του εκλεψαν το εβο πριν μερικους μηνες).Παμε στον αγωνα ........
Το 30* ΡΑΛΛΥ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ ΗΤΑΝ Ο ΑΓΩΝΑΣ
Εγω τουλαχιστον ο γκρινιαρης οπως με λετε ..... δεν βρηκα ψεγαδι !
Καθε ωρα που περναγε μαθαινα (ακομα και τωρα ), πραγματα που εκανε η λεσχη για τις ιδανικες συνθηκες του αγωνα και των ειδικων , για την ευχαριστηση των αγωνιζομενων που νομιζω οτι εχει ανεβασει τοσο ψηλα τον πηχη , που δεν θα μπορουν οι αλλες λεσχες να τον φτασουν .
Απο την ωρα που πατησα το ποδι μου την παρασκευη στον χωρο του SP διαπιστωνα οτι αυτοι οι ανθρωποι θελουν να κανουν τους αγωνιζομενους ευτυχισμενους αυτο το σαββατοκυριακο !(μεχρι τα αγωνιστικα μας εβαλαν απ'την νταλικα ,σε κλειστο χωρο , και μας εδωσαν το κινητο τους μηπως χρειαστουμε κατι τα μασανυκτα )!Ο χωρος του sp ιδανικος , η αντιμετωπιση των αγωνιζομενων ..... αψογη (δεν ακουσα κανεναν να κανει παραπονα ) , τα νερακια τα παγωμενα στο τελος καθε ειδικης ξεδιψαγαν ολα τα παιδια ..... οι ειδικες ηταν ειδικαρες , ωραια προστατευμενες και σημαδεμενες στα σημεια που χρειαζοταν .... ο τερματισμος στο κεντρικοτερο σημειο της πολης , ωραιος (ισως αν ηταν **μια ωρα αργοτερα **να ηταν καλυτερα και να μην τρεχαμε σαν μουρλοι απ'τα ξημερωματα φευγοντας απ'τα ξενοδοχεια χωρις καφε και .....)και θα ειχε και περισσοτερο κοσμο να μας χειροκροτησει .
Μπραβο λοιπον στην ΑΛΑΛ , που εφτιαξαν εναν αγωνα ....παραδειγματικο !συνεχιζεται ....
-
Εν θερμώ το σχόλιο.
Φαίνεται μιας κι έχει και κάποιες ιστορικές ελλείψεις (Μίχος με 106 Ν1 και Yaris Cup). -
Το πρώτο μέρος, σε λίγο θα βελτιωθεί και η ποιότητα
http://www.youtube.com/watch?v=xbwi7acFGm0
Θα βάλω και το δεύτερο σε λίγο -
Εδώ και το δεύτερο δεν βάλαμε σχόλια, ονόματα και χρόνους λόγο ότι δεν έχουμε πολύ διαθέσιμο χρόνο
Hope u like it
Youtube Video -
Xρήστο jr, τα εν θερμώ είναι και τα πλέον σημαντικά. Ξέρω πάντως πολύ καλά τι έχει οδηγήσει ο Δημήτρης και έχουμε κάνει και βόλτα με το 106 στην Καλαμπάκα. Απλά επέλεξα συμμετοχές και επιδόσεις που έχουν μείνει σε μένα και βέβαια παίδες το όποιο blog δεν κυνηγάει την αντικειμενική αναφορά, αλλά όντας σε πρώτο πρόσωπο σου επιτρέπει να τοποθετηθείς πιο υποκειμενικά με τα δικά σου κριτήρια. Τα αντικειμενικά, στο σάιτ και μεθαύριο στο περιοδικό.
Καλοδεχούμενη η κριτική σου, αν και συμπάθα με την προσπερνάω. Πέρασα όμορφα στη Λαμία, γέμισα μπαταρίες, έβαλα σε σειρά σκέψεις για το αύριο και το ίδιο βράδι στα 55 μου και με κάμποσα στο κεφάλι έγραψα και ένα προσωπικό άρθρο που αδικεί και κάποιες περιπτώσεις. Oπως και κυρίως των καταπληκτικών βόρειων Ζάχων που έκαναν όργια με την Κλειώ τους έχοντας στο βρεγμένο, μπροστά δύο ιντερμίντιουμ και πίσω δύο σλικς με το γκάζι να αρνείται να συνεργαστεί αρμονικά με το πόδι του Βαγγέλη. Ακόμα κουφάθηκα, έγραψα, αλλά χάθηκε το θετικό σχόλιό μου για το Γιώργη Κυριακόπουλο και το Δημήτρη Τριπιντή που μάζεψαν τα χαμένα του Σαββάτου και πήραν κεφάλι στην Α6 μέχρι να τους προδώσει ο κινητήρας του APR 206!Περισσότερα, σαν άλλοτε στους 4Τ Ιουλίου, στο τέλος του μήνα
Στράτης
ΥΓ. Πρόεδρε Γεώργιε Κ, ευχαριστούμε για τις εύστοχες παρατηρήσεις. Ήδη έγινε η διόρθωση!
-
Ο χρήστης TOMMI03 έγραψε:
Εδώ και το δεύτερο δεν βάλαμε σχόλια, ονόματα και χρόνους λόγο ότι δεν έχουμε πολύ διαθέσιμο χρόνο
Hope u like it
Youtube VideoΤΕΛΕΙΟ, ΕΥΓΕ
Στράτης -
Ο χρήστης sx έγραψε:
Hope u like it
Youtube VideoΤΕΛΕΙΟ, ΕΥΓΕ
ΣτράτηςTHANKS A LOT
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Παμε στον αγωνα ........
Το 30* ΡΑΛΛΥ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ ΗΤΑΝ Ο ΑΓΩΝΑΣ
Εγω τουλαχιστον ο γκρινιαρης οπως με λετε ..... δεν βρηκα ψεγαδι !
Καθε ωρα που περναγε μαθαινα (ακομα και τωρα ), πραγματα που εκανε η λεσχη για τις ιδανικες συνθηκες του αγωνα και των ειδικων , για την ευχαριστηση των αγωνιζομενων που νομιζω οτι εχει ανεβασει τοσο ψηλα τον πηχη , που δεν θα μπορουν οι αλλες λεσχες να τον φτασουν .
Απο την ωρα που πατησα το ποδι μου την παρασκευη στον χωρο του SP διαπιστωνα οτι αυτοι οι ανθρωποι θελουν να κανουν τους αγωνιζομενους ευτυχισμενους αυτο το σαββατοκυριακο !(μεχρι τα αγωνιστικα μας εβαλαν απ'την νταλικα ,σε κλειστο χωρο , και μας εδωσαν το κινητο τους μηπως χρειαστουμε κατι τα μασανυκτα )!Ο χωρος του sp ιδανικος , η αντιμετωπιση των αγωνιζομενων ..... αψογη (δεν ακουσα κανεναν να κανει παραπονα ) , τα νερακια τα παγωμενα στο τελος καθε ειδικης ξεδιψαγαν ολα τα παιδια ..... οι ειδικες ηταν ειδικαρες , ωραια προστατευμενες και σημαδεμενες στα σημεια που χρειαζοταν .... ο τερματισμος στο κεντρικοτερο σημειο της πολης , ωραιος (ισως αν ηταν **μια ωρα αργοτερα **να ηταν καλυτερα και να μην τρεχαμε σαν μουρλοι απ'τα ξημερωματα φευγοντας απ'τα ξενοδοχεια χωρις καφε και .....)και θα ειχε και περισσοτερο κοσμο να μας χειροκροτησει .
Μπραβο λοιπον στην ΑΛΑΛ , που εφτιαξαν εναν αγωνα ....παραδειγματικο !:
- 10000000 Ενα μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ σε ολη την οργανωση !!!
-
Μπραβο παιδια με τετοια βιντεακια απο εσας , και με το δεξι πεταλ πατημενο τεζα απ'τους συναθλητες μας ..... θα ερθουν οι ωραιες ημερες στο σπορ μας .
Η αληθεια ειναι οτι και απο περιγραφες φιλων που ηταν στα βουνα και απ'τους χρονους γνωριζοντας τις καιρικες συνθηκες και την κατασταση της ασφαλτου των ειδικων , το μεγαλυτερο ποσοστο των αγωνιζομενων πηγαιναν εκπληκτικα σ'αυτον τον αγωνα , αγνοωντας ακομα και την οικονομικη κριση
Εκπληξη ακομα κι ο Τσιλης , ηταν σαν αλλος Τσιλης .......
Για πολλους βεβαια που δεν ηξεραν τον Σταματη Αθανασουλα οι χρονοι του με το .... πιο ψηλο κι απο χωματινο 555 (οπως ειπε χαρητολογωντας η παλιοσειρα Δημακης )
ηταν μια εκπληξη , αλλα για τους παλιους , ηταν η ωρα που τους κανει να σκεπτοντε οτι η τεχνη αν την εχεις στα νιατα σου .....σε ακολουθει για παντα και δεν χανεται !ηταν η περιπτωση του Γιωργου Αργυριου με το κορσακι , που δεν εφτασε στο τερματισμο να παραλαβει το κυπελακι του ......
οπως επισης gamo την ατυχια και των Ζαχων των μεν Θεσσαλονικων στην τελευταια ειδικη μετα απο αγωνα περιπετειας με διαφορα προβληματα που πιστευω να μην τους , το σερι ατυχιων και μας στερισουν τα φανταστικα τους περασματα οπως και τα , καθως και του Βασιλακη Ζαχου που πρεπει να υπαρχουν στους επομενους αγωνες απαραιτητα .Γινανε πολλα ωραια επισης σ'αυτον τον αγωνα οπως ....... η οδηγηση του Σ.Κατσιμη με συνοδηγο τον ΠιρελιοΠεππα αλλα την εκανε γρηγορα η τουρμπινα και δεν προλαβαμε να δουμε πολλα πραγματα .....που θα ειχαν ζουμι ....
Ειδαμε τον τζουνιορ Κωστακη Ρον να πηγαινει ταπα καθοδηγουμενος απ'τον pirkaulo χωματινο (ουου ) συνοδηγο Πανουλη Τρ. και να κανει τον Σοατζιδο προεδρο Γιωργακη Κοσμο γατα με νεφτι , για την F2 .........Ειδαμε επισης τον Σωτηρακη τον -Μαλακταρη να πραγματοποιει θεωρια και να πηγαινει ανεμος , (αν δεν πηγαινε θα επεφτε γιουχαρισμα απ'την υπολοιπη συμμορια που καθεται στον παγκο μεχρι νεοτερας του ΔΝΤ )........
Ειδα επισης αλλα δυο παιδακια , που κατι μου λεει οτι κρυβουν ταλεντο πισω απ'το ψευτο γκρουπ Α μπλε saxo ...............
Ολοι οι αλλοι βεβαια ηταν κοντα στα γνωστα πλαισια τους πανω κατω ..........? -
Αν σε κάθε πρωταθληματικό αγώνα υπάρχει κάλυψη με ένα άρθρο σαν του Σ.Χ. βγαλμένο από τους 4Τ προηγούμενων δεκαετιών, μια αναφορά σε πρώτο πρόσωπο ενός πρωταγωνιστή, όπως αυτή του El-Em που να δίνει στους απ' έξω το τι συμβαίνει σε έναν αγώνα, βίντεο σαν αυτά που έχουν αναρτηθεί εδώ και επίσης υπάρχουν ένα σωρό οδηγοί που προσπαθούν ο καθένας για το προσωπικό του καλύτερο δυνατό και οργανωτές που παρουσιάζουν την εικόνα που αναφέρει ο APR τότε οι αγώνες έχουν μέλλον.
Λες και ξαφνικά έφυγε ένα βάρος πάνω από τους αγώνες, όλοι ελάφρυναν και λειτουργούν καλύτερα. Καλή συνέχεια. -
Εδώ κάποια βιντεάκια και από τον vickentios.Έτσι για να αναγνωρίζεται κατά κάποιον τρόπο η προσπάθεια και η κάβλα των παιδιών που δημιουργούν αυτά τα βιντεάκια ώστε να συνεχίσουν να το πράττουν...Εύγε παίδες...
-
Ο χρήστης yugo έγραψε:
Αν σε κάθε πρωταθληματικό αγώνα υπάρχει κάλυψη με ένα άρθρο σαν του Σ.Χ. βγαλμένο από τους 4Τ προηγούμενων δεκαετιών, μια αναφορά σε πρώτο πρόσωπο ενός πρωταγωνιστή, όπως αυτή του El-Em που να δίνει στους απ' έξω το τι συμβαίνει σε έναν αγώνα, βίντεο σαν αυτά που έχουν αναρτηθεί εδώ και επίσης υπάρχουν ένα σωρό οδηγοί που προσπαθούν ο καθένας για το προσωπικό του καλύτερο δυνατό και οργανωτές που παρουσιάζουν την εικόνα που αναφέρει ο APR τότε οι αγώνες έχουν μέλλον.
Λες και ξαφνικά έφυγε ένα βάρος πάνω από τους αγώνες, όλοι ελάφρυναν και λειτουργούν καλύτερα. Καλή συνέχεια.απλά +1
με εκανε να θυμηθω ΓΙΑΤΙ αγοραζα 4Τ το αρθρο του ΣΧ.....
30o ΡΑΛΛΥ ΦΘΙΩΤΙΔΟΣ 19 & 20 ΙΟΥΝΙΟΥ 2010 απο την Α.Λ.Α.Λ.