-
χαίρετε
υπάρχει κανείς να έχει κάνει μετατροπή κινητήρα να μου πει πόσο κοστίζει?
επίσης τι χρειάζεται εκτός απ' τον κινητήρα, τι πρέπει να προσέξει κανείς, κτλ
(πχ ήδη φροντίζω να βρω κινητήρα από αυτόματο αυτοκίνητο, όπως το δικό μου, κτλ)
thanks
PS: audi 1.6 -> 1.8(Τ)
-
χαίρετε
(πχ ήδη φροντίζω να βρω κινητήρα από αυτόματο αυτοκίνητο, όπως το δικό μου, κτλ)
thanks
-
χαίρετε
thanks
-
Γιατι δεν κοιταζεις κατι στη μεταχειρα?
-
Εγώ θα σου πρότεινα να βρεις από τροπέτο όλο το σετ.Από ότι ξέρω ειδικά σε τέτοια μετατροπή θέλει σίγουρα άλλο κιβώτιο και άλλο σετ φρένων(δηλαδή εκτός από τους δίσκους κλπ και την τρόμπα).
Επίσης πρέπει να προσέξεις να βρεις ένα καλό μοτέρ με σχετικά λίγα χιλιόμετρα γιατί είναι και turbo.Βέβαια εγώ είμαι υπέρ της άποψης του Γιώργου.Να βρεις ένα μτχ και να μην μπαίνεις σε τέτοιες διαδικασίες τέτοια εποχή!
-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
Γιατι δεν κοιταζεις κατι στη μεταχειρα?Απόλυτο δίκιο έχεις!
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Απόλυτο δίκιο έχεις!
Γιατι δεν εχω?Αμα μπεις στο λουκι της μετατροπης στην εποχη που ζουμε δε συμφερει...Τωρα αν εχει α3 α4 δε ξερω αλλα καλυτερα να δει μεταχειρισμενο αυτο που θελει.
-
δυστυχώς είναι πολύ σπάνιο να βρεθεί μεταχειρισμένο αυτόματο 1.8T...
-
Όχι τόσο σπάνιο μην νομίζεις υπάρχουν πολλά Α4 αυτόματα...
-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
Απόλυτο δίκιο έχεις!
Γιατι δεν εχω?Αμα μπεις στο λουκι της μετατροπης στην εποχη που ζουμε δε συμφερει...Τωρα αν εχει α3 α4 δε ξερω αλλα καλυτερα να δει μεταχειρισμενο αυτο που θελει.
Αυτό λέω ρε Γιωργάκη, ότι έχεις δίκιο!
Σαν το εργοστασιακό δεν έχει! Τροπέτα κλπ μακρυά απο μας!
-
Ο χρήστης cars έγραψε:
δυστυχώς είναι πολύ σπάνιο να βρεθεί μεταχειρισμένο αυτόματο 1.8T...ναι αλλα λες οτι θες να βρεις κινητηρα απο αυτοματο, αυτο κι αν ειναι σπανιο
-
Απόλυτο δίκιο έχεις!
Αυτό λέω ρε Γιωργάκη, ότι έχεις δίκιο!
Σαν το εργοστασιακό δεν έχει! Τροπέτα κλπ μακρυά απο μας!
Α ελεγα μη με κοροϊδευες... Βεβαια πιστευω πως αν το παλικαρι θελει να φτιαξει πριονακι και θελει να ασχοληθει γενικα καλυτερα ας κανει αυτο που θελει...Εγω παντος δεν θα εδινα λεφτα σε μαστορες.
-
Ο χρήστης vartan έγραψε:
Όχι τόσο σπάνιο μην νομίζεις υπάρχουν πολλά Α4 αυτόματα...η τοποθετηση του μοτερ δεν ειναι η ιδια με το Α4
δε θα υπαρχουν προβληματα?
-
Αυτό λέω ρε Γιωργάκη, ότι έχεις δίκιο!Σαν το εργοστασιακό δεν έχει! Τροπέτα κλπ μακρυά απο μας!
Αν εννοείς για εμένα εγώ απλά το πρότεινα σαν λύση αν θέλει ντε και καλά να το κάνει όχι ότι είναι η καλύτερη.Εγώ που έχω δει μετατροπές από τροπέτο δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.Βέβαια οι ιδιοκτήτες ήταν γάτες και είχαν καλές διασυνδέσεις και συνεργεία μετά.
Αλλά προφανώς και εγώ προτιμώ την άλλη λύση μην τρελαθούμε!!
-
Δεν το είπα για κανέναν συγκεκριμένα. Γενικά μίλησα.
Εσύ να πάρεις μια ωραιότατη C5 THP με υδροπνευματική και να μας πεις εντυπώσεις.
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
η τοποθετηση του μοτερ δεν ειναι η ιδια με το Α4δε θα υπαρχουν προβληματα?
Όχι νομίζω ότι λέει για διαθεσιμότητα ολόκληρου του αυτοκινήτου εδώ ως μεταχειρισμένο όχι μόνο για τον κινητήρα.
-
Ο χρήστης cars έγραψε:
δυστυχώς είναι πολύ σπάνιο να βρεθεί μεταχειρισμένο αυτόματο 1.8T...http://www.car.gr/classifieds/cars/?va= ... &or=a&e=24
-
Και βασικά τώρα το πρόσεξα ότι δεν γράφει τι μοντέλο έχει!!Α καλά.....
-
για Α3 μιλάμε
έχω βρει ένα κινητήρα από αυτόματο, αλλά δεν ξέρω αν κάνει
αυτόματο μεταχειρισμένο Α3 αμάξι δεν έχω βρειβασικά με ενδιαφέρει πόσο κοστίζει η τοποθέτηση και τι πιθανότητες επιτυχίας έχει
-
Ο χρήστης vartan έγραψε:
Και βασικά τώρα το πρόσεξα ότι δεν γράφει τι μοντέλο έχει!!Α καλά.....εμενα μου ειχε κολλησει οτι λεει για Α3 κι εσυ για Α4
καθενας με τον πονο του
μετατροπή κινητήρα