-
Ο χρήστης giannik1977 έγραψε:
λοιπόν για να ξεμπερδευτούμε λίγο...
Η προσφορά των 1.000 € είναι ανεξάρτητη από την τρέχουσα προσφορά που έχει η νισσάν.Αυτή την στιγμή το Q.Q έχει 1300 € έκπτωση. Οπότε με την επιταγή η έκπτωση γίνεται αυτομάτως 1300 +1000=2300 €Η αγορά με τις δωροεπιταγές της Νισσάν είναι για να γίνει μέχρι τον Σεπτέμβριο.
δηλαδή αν το σεπτέμβριο λέμε π.χ ότι το Q.Q θα έχει έκπτωση 3.000 € , με την επιταγή γίνεται 3.000+1.000= 4.000 €.Ελπίζω να τα κατάλαβα καλά και να σας τα εξήγησα ακόμα καλύτερα..
Η ερώτηση είναι μια και η απάντηση ένα ΝΑΙ ή ένα ΟΧΙ!!!!
Επειδή πας στις αντιπροσωπείες , εδώ έχουμε μία και δε πάω!!!!
ΜΠΟΡΩ να πάρω ΚΑΣΚΑΙ με 18.580€;
Ρώτα (αν θες) και πεσ μου......
-
Σύμφωνα με τον τιμοκαταλογο της εταιρίας (http://www.nissan.gr/nws.nsf/el-gr/vehicles/crossover/j10/qashqai-pricelist.html), η βασική έκδοση Action με 19.990€ αρχική τιμή μείον 1.000€ τωρινή προσφορά μείον 1.000€ δωροεπιταγή βγαίνει 17.990€. Μαζί με τα διάφορα έξτρα γραφειοκρατικά και χωρίς κάποια έξτρα χρέωση (μεταλ. χρώμα, αξεσουάρ κλπ) βγαίνει κάτι λιγότερο απο τα 18.500€ με το κλειδί στο χέρι.
Λογική τιμή αφού εξοπλιστικά είναι αξιοπρεπέστατη και οι όποιες ουσιαστικές απουσίες είναι εξωτερικοί καλλωπισμοί (φωτα ομίχλης, ζάντες, ραγες οροφής κλπ)!
Μόνη απουσία το ESP που στο f/l θα έπρεπε να είναι σε όλες τις εκδόσεις!ΥΓ. Απ' ότι βλέπω απο την βασική έχει στον εξοπλισμό της το 'Cruise control µε καθορισµό µέγιστης τελικής ταχύτητας (speed limiter)' που στο προηγούμενο μοντέλο υπήρχε στην -απο την πολύ ακριβότερη απο την βασική έκδοση- Acenta/Techna 'S'
-
με αυτα που λεει ο giannik ναι μπορει να το παρει με 18 χιλιαδες τοσο...
-
Καλά ρε Costaslio ? Δεν σου φτάνει ένα Q.Q , θες και άλλο ??
Παίζεις με τα νεύρα μας ? -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
η βασική έκδοση Action με 19.990€ αρχική τιμή μείον 1.000€ τωρινή προσφορά μείον 1.000€ δωροεπιταγή βγαίνει 17.990€. Μαζί με τα διάφορα έξτρα γραφειοκρατικά και χωρίς κάποια έξτρα χρέωση (μεταλ. χρώμα, αξεσουάρ κλπ) βγαίνει κάτι λιγότερο απο τα 18.500€ με το κλειδί στο χέρι.Τόσο έκανε όσο το πήρα και γω πριν 1 μήνα 19.500 με το χρώμα που το χρεώνουν έξτρα!!!
Τώρα με την έξτρα δωροεπιταγή 1000€ το παίρνεις 18500€!!!!
Επειδή ξέρουμε ....... ρωτώ ξανά το παίρνεις τόσο ; ή θα πουν : αφού έχετε τόσο έκπτωση πάρτε το πιό πλουσιο μοντέλο ή ... δεν υπάρχει το απλό , θα πρέπει να περιμένεις 4 μήνες και μέχρι τότε.... δε ξέρουμε τι μπορεί να γίνει....
Τα δώρα;;; Εμένα π.χ μου κάνανε τις ζάντες αλουμινίου , σκαλοπάτια και συναγερμό!!! Τώρα με την έξτρα έκπτωση ... μήπως πουν....θέλετε και δώρα;;; έλεος!!!!
Ας ρωτήσει κάποιος να μας πει ΟΧΙ τι λέμε εμείς!!!!
ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΑΝ ΕΧΑΣΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ Η ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΑΣΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ ΚΟΛΠΟ!!!!!!!!!!ΥΓ: ΕΓΙΝΑ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟΣ!!!!
-
Σύμφωνα με την εικόνα που είχα από το προηγούμενο μοντέλο οι βασικές εκδόσεις ήταν αυτές που εφευγαν πριν καν πατήσουν Ελλάδα!
Προσωπικά δεν νομίζω να έχασες!
Με μια τέτοια προσφορά (δωροεπιταγή) δίνει ένα πάτημα στους πωλητές να αρκούνται σε συναγερμούς και αισθητήρες ως δώρα! -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Προσωπικά δεν νομίζω να έχασες!
Αυτό νομίζω και γω αλλά.... θέλω να το ακούω
-
ποια έκδοση πήρες Costaslio ?
-
ποια έκδοση πήρες Costaslio ?Το απλό από το σπέσιαλ έχει λίγες διαφορές είναι σχεδόν τζάμπα λεφτά!!!
Στο σπέσιαλ τα φώτα ανοίγουν μόνα τους το βράδυ , το ίδιο και οι υαλοκαθαριστήρες σε περίπτωση βροχής , επίσης έχει φώτα ομίχλης, και κλίμα το μόνο που έχει αξία είναι το σύστημα επαναφοράς (δε ξέρω πως λέγεται)που έχει!
Κατά τα άλλα πήρα το ... απλό με ζάντες αλουμινίου, σκαλοπάτια συναγερμό και ΜΑΥΡΟ!!!!!!!!!!!!!! -
νομίζω ότι η μεσαία έκδοση είναι η πιο καλή , δεν θυμάμαι αν έχει κλιμα ή απλό αιρκοντίσιον ,
Τις ζάντες τις έβαλες στην τιμή , τις πλήρωσες extra ή ήταν δώρο? -
Τις ζάντες τις έβαλες στην τιμή , τις πλήρωσες extra ή ήταν δώρο?Είπαμε ζάντες , σκαλοπάτια , συναγερμός, πατάκια , πυροσβεστήρας , τρίγωνο και φαρμακείο είναι ΔΩΡΑ!!!!!!!!!
-
Δώσε μου το όνομα σου να πάω να πάρω και εγώ !!!!!
Το χω ανάγκη πολύ , το θέλω το θέλω το θέλω.......
-
Δώσε μου το όνομα σου να πάω να πάρω και εγώ !!!!!Το χω ανάγκη πολύ , το θέλω το θέλω το θέλω.......
Οταν πας να το κλείσεις θα σου πω το όνομά μου και σε ποιόν ακριβώς πωλητή θα πας , αλλά μη το αργείς... θα πτωχεύσουμε .... και θα δυστυχήσουμε .......
-
Ο χρήστης costaslio έγραψε:
... αλλά μη το αργείς... θα πτωχεύσουμε .... και θα δυστυχήσουμε .......Και αν το χρωστάμε τότε ... θα μας το πάρουν πίσω ή θα μας το χαρίσουν?
-
Έτσι και αλλιώς για τα επόμενα 10 τουλάχιστον χρόνια θα ζούμε υπό τον φόβο της χρωκοπίας της Χώρας μας και της επιστροφής στην δραχμούλα...
Οπότε δεν είναι λύση το να φοβάσαι.
Κάνεις τον οικογενειακό σου προυπολογισμό και όταν είναι απολύτως απαραίτητη η αγορά του αυτ/του (στην δική μου περίπτωση , όταν έρθει το 3ο μέλος... ) , τότε προχωράς στην αγορά , κοιτώντας και λίγο τις πιο φτηνές εκδόσεις ενός αυτ/του , τις οποίες σε άλλη περίπτωση ούτε που θα πρόσεχες.
Εγώ χαρακτηριστικά ενδιαφερόμουν για την έκδοση q.q 1.6 S con . (με κάμερα οπισθοπορείας και οθόνη αφής στο κοκπιτ κ.λ.π)
Όμως από ότι βλέπω , (να ναι καλά ο Costaslio) και η έκδοση Action pLUS μια χαρά σε εξοπλισμό είναι και είναι και 3.000 € πιο φτηνή. Αν υπολογίσω και το -500 € από το μη μεταλλικό χρώμα (λευκό.. ) τότε κατεβαίνεις 3.500 € πιο κάτω.. Ε εντάξει ας μην έχω κάμερα οπισθοπορείας ...Υ.Γ
Δεν είμαι σίγουρος αν η Action Plus έχει esp... -
Υ.Γ
Δεν είμαι σίγουρος αν η Action Plus έχει esp...Το έχει. Μόνο στη βασική Action δεν είναι στον εξοπλισμό.
Η Action Plus έκδοση είναι πληρέστατη. -
εντάξει ας μην έχω κάμερα οπισθοπορείας ...Αν ασχολήσε με την τεχνολογία , αυτά δεν είναι τίποτα!!!! Αισθητήρες παρκαρίσματος βάζεις με 30€ και με άλλα τόσα κάμερα ......!!!!!!! Δεν έχεις φίλο γκατζετάκια;;; αν όχι ... Βρες!!!!!!!!!!
Αλλά..... πάρτο πρώτα αυτά δεν είναι τίποτα!!!!!!
ΕΣΡ δεν έχω.... πειράζει;;;;;;;; Καλό μεν άλλα..................
-
Ο χρήστης costaslio έγραψε:
......ΕΣΡ δεν έχω.... πειράζει;;;;;;;; Καλό μεν άλλα..................Προσωπικα πιστευω οτι το ESP ειναι το μονο αξεσουαρ που αξιζει να πληρωσει καποιος, αλλωστε σε λιγο καιρο θα ειναι υποχρεωτικο.
Δεν ειμαι απο τους fun της τεχνολογιας, ακομα και το ABS εχει ενεργοποιηθει δυο η'τρεις φορες στο δικο μου, το δε ESP ουτε μια φορα.
Δοκιμασα να το ενεργοποιησω με 140 χλμ σε εθνικη οδο για δω πως δουλευει και πραγματικα εμεινα εκπληκτος, μια φορα να χρειαστει σε στιγμη που δεν θα εχουμε διαθεσιμο το 100% των αντανακλαστικων μας και θα εχει κανει αποσβεση στο επιπλεων κοστος, και αυτο χωρις να υπολογιζουμε τις συνεπειες απο τραυματισμους και ζωες,
επισης το κακο ειναι οτι δεν μπαινει αργοτερα,
εξω εχουν την δυνατοτητα να το τοποθετουν κατα παραγγελια και στις απλες εκδωσεις. -
Το ESP είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητο, αφού μπορεί να σε σώσει είτε από ζημιά είτε από...
Είναι ανοησία να μην το έχεις σε καινούριο αυτοκίνητο, πραγματικά είναι φύλακας άγγελος. -
Οντως είναι απαραίτητο!!!!!!!!!!
Νissan Qashqai J10 (2007-2013)