-
Δηλ. δε γίνεται να κυκλοφορείς με το αγωνιστικό, αλλά ούτε να το έχεις και σε τρεϊλερ.
Κι αν επιτραπούν τα τρεϊλερ, μήπως θα πρέπει να αγοράσουμε ? Και μετά που θα πέφτουν κλήσεις για τους κοτσαδόρους ?Όπως φαίνεται το αγωνιστικό είναι ακατάλληλο για το δρόμο. Τζάμπα τα λεφτά που δίνουμε
-
Αν το αυτοκινητο εχει πινακιδες ΕΘΕΑ,μεταβιβαζεται ή παλι θα κολησει στο ΚΤΕΟ?ΣΤο τελος βλεπω να πωλουντε τα αυτοκινητα και ο εξοπλισμος σε κουτες..
Βασικα,δεν φταιει το κρατος και οι νομοι..Φταινε αυτοι που πετανε πετρες σε βιτρινες και οχι στα κεφαλια τους.. -
Ο χρήστης miz έγραψε:
...Φταινε αυτοι που πετανε πετρες σε βιτρινες και οχι στα κεφαλια τους..Εγώ πάλι νομίζω ότι φταινε αααάλλοι!
-
Επαναφέρω το ερώτημα και παρακαλώ πάρα πάρα πολύ όποιον ξέρει να απαντήσει:
Θέλω να πουλήσω αγωνιστικό. Δεν έχει καταλύτη, πίσω κάθισμα, νορμάλ ζώνες ενώ αντίθετα έχει ρολ-κέιτζ, αγωνιστική εξάτμιση κ.λπ., άρα ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ ΚΤΕΟ.**Έσείς που πουλήσατε πρόσφατα κάποιο αγωνιστικό, ΠΩΣ ΤΟ ΚΑΝΑΤΕ;;;; **
Έχω ψάξει παντού και έχω ρωτήσει μέχρι και φανοποιούς (αγοράζουν τρακαρισμένα χωρίς μεταβίβαση παρά μόνο με προσωπικές συμβάσεις και τα περνάνε ΚΤΕΟ αφού τα φτιάξουν!!). Λύση δεν έχω βρει. Σας παρακαλώ, βοηθήστε.
-
Άντε πάμε άλλη μια, αλλά τελευτραία εεε;
Πηγαίνεις το αγωνιστικό σου στο ΚΤΕΟ όπως είναι.
Φυσικά σε κόβουν για διάφορους λόγους (αριθμός θέσεων, καυσαέρια κ.α.)
Με το δελτίο που παίρνεις στα χέρια σου (έστω κι αν σε έχουν κόψει, δεν έχει σημασία) κάνεις τη μεταβίβαση.
Το έκανα πριν λίγο καιρό και είναι έτσι.
-
Kαλε μου yugo , το εχουμε ξαναπει ......... πηγαινεις σε ενα κτεο το κοβουνε , αλλα με το χαρτι αυτο , κανεις μεταβιβαση ....κανονικα .(υποτιθεται οτι ειναι ατελειες ...που θα ρυθμιστουν αυτα που το κοβουν , η μεταβιβαση δεν εχει σχεση ).
η εξπρες σερβις εισαι αγορι μου sp
-
Εάν δεν θες να πας καθόλου στο ΚΤΕΟ πας κατευθείαν στο μηχανολογικό και δηλώνεις μεταβίβαση -ακαταλληλου προς κυκλοφορια- αυτοκινήτου. Η μεταβίβαση γίνεται κανονικά και το μόνο πρόβλημα που έχεις είναι αν σε σταματήσουν. Στην πορεία είτε περνάει ΚΤΕΟ έιτε βρίσκεις κάποιον γνωστό και στο αλλάζει στην άδεια αν θέλεις να είσαι καθόλα νόμιμος.
-
Ο χρήστης gonakinen έγραψε:
. Στην πορεία είτε περνάει ΚΤΕΟ **έιτε βρίσκεις κάποιον γνωστό **και στο αλλάζει στην άδεια αν θέλεις να είσαι καθόλα νόμιμος.Φιλε gonakinen , εδω ξερεις .... δεν εχουμε βουλευτες για να μας βγαζουν εξω ...........
Τι μαιμουδιες γραφεις δημοσια ? θα μας κραξουν ..............εεεεπ .
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
. Στην πορεία είτε περνάει ΚΤΕΟ **έιτε βρίσκεις κάποιον γνωστό **και στο αλλάζει στην άδεια αν θέλεις να είσαι καθόλα νόμιμος.
Φιλε gonakinen , εδω ξερεις .... δεν εχουμε δουλευτες για να μας βγαζουν εξω ...........
Ε, ο άνθρωπος μιλάει με Κρητική νομοθεσία.....
-
Λάθος φίλοι μου.
Δεν αναφέρομαι στα τοπικά μας Ιδρύματα.. αλλα γενικά της Ελλάδας και δη της Αθήνας.
Καλύτερα μη μπούμε σε λεπτομέρειες Εγώ δε συμβούλεψα το φίλο τι να κάνει.
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
. Στην πορεία είτε περνάει ΚΤΕΟ **έιτε βρίσκεις κάποιον γνωστό **και στο αλλάζει στην άδεια αν θέλεις να είσαι καθόλα νόμιμος.
Φιλε gonakinen , εδω ξερεις .... δεν εχουμε βουλευτες για να μας βγαζουν εξω ...........
ΣΤΟ ΝΑΥΤΙΚΟ Η ΟΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΜΑΙΜΟΥΔΙΕΣ.ΕΑΝ ΕΧΟΥΝ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ Η ΕΠΟΠΤΕΣ ??? ΔΕΝ ΞΕΡΩ.
ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ Σ. -
Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις
-
Ο χρήστης sp0+ έγραψε:
Άντε πάμε άλλη μια, αλλά τελευτραία εεε;Πηγαίνεις το αγωνιστικό σου στο ΚΤΕΟ όπως είναι.
Φυσικά σε κόβουν για διάφορους λόγους (αριθμός θέσεων, καυσαέρια κ.α.)
Με το δελτίο που παίρνεις στα χέρια σου (έστω κι αν σε έχουν κόψει, δεν έχει σημασία) κάνεις τη μεταβίβαση.
Το έκανα πριν λίγο καιρό και είναι έτσι.
Αγαπητέ sp0+ (ή όποιος άλλος ξέρει),
Στο ΚΕΠ που πήγα μου δήλωσαν ότι δεν ξέρουν αν γίνεται έτσι!!!! Μπορεί σας παρακαλώ κάποιος να μου πει ένα ΚΕΠ που το έκανε αυτό ώστε να πάω να τελειώνω; -
Πάρε το χαρτί από το ΚΤΕΟ (αυτό που λέει ότι κόπηκες) και οποιοδήποτε ΚΕΠ είναι ΥΠΟΧΡΕΟΜΕΝΟ να σε εξυπηρετήσει!!!
-
To κόλπο είναι ότι δε χρειάζεται χαρτί που να λέει ότι είναι ΟΚ, απλά ότι πέρασε, ακόμα και αν κόπηκε.
Το τσεκάρισα την προηγούμενη εβδομάδα που ήμουν στο Συγκοινωνιών στο Χολαργό.
Υποθέτω δεν ήταν αυτή η πρόθεση του νομοθέτη, αλλά ας πρόσεχαν -
http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=86911&cid=12
παει και η αφαλεια...
-
Ο χρήστης npit_ έγραψε:
http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=86911&cid=12παει και η αφαλεια...
Όχι φίλε μου. Δεν πάει η ασφάλεια. Πάνε οι αγώνες. Αη στο διάολο πια.
-
Ο χρήστης yugo έγραψε:
παει και η αφαλεια...
Bρε yugo εσυ εισαι σοβαρος ανθρωπος , ειναι δυνατον να αγανακτης με την καθε παπαρια που γραφεται ?
Επειδη την ειπαν την .... μπορει και να γινει ? για δεκαδες λογους δεν γινεται ....παροτι λυσανε οι ασφαλιστικες απ'την μια μερια και τα κτεο απ'την αλλη .......να μαζεψουν χρημα . -
Ο χρήστης APR έγραψε:
παει και η αφαλεια...
Bρε yugo εσυ εισαι σοβαρος ανθρωπος , ειναι δυνατον να αγανακτης με την καθε παπαρια που γραφεται ?
Επειδη την ειπαν την .... μπορει και να γινει ? για δεκαδες λογους δεν γινεται ....παροτι λυσανε οι ασφαλιστικες απ'την μια μερια και τα κτεο απ'την αλλη .......να μαζεψουν χρημα .Δεν ξέρω αν γίνεται ή όχι. Μακάρι να έχεις δίκιο, γιατί αυτό πια θα είναι η σταγόνα που θα ξεχειλίσει το ποτήρι.
-
Αντιγράφω σημερινό δημοσίευμα από τα ΝΕΑ.
'...στο ίδιο νομοσχέδιο θα υπάρχει ρύθμιση η οποία θα προβλέπει ότι στο εξής δεν θα επιτρέπεται η ασφάλιση των οχημάτων που ενώ θα έπρεπε να έχουν ελεγχθεί από ΚΤΕΟ, οι ιδιοκτήτες τους δεν είναι συνεπείς στην υποχρέωσή τους. Συγκεκριμένα, οι ασφαλιστικές εταιρείες προκειμένου να εκδώσουν πλέον ένα καινούργιο ασφαλιστήριο συμβόλαιο θα ζητούν από τον ιδιοκτήτη του οχήματος το Δελτίο Τεχνικού Ελέγχου από το ΚΤΕΟ.'Εκτός από το δημοσίευμα, καλό είναι να γνωρίζει κανείς ότι ο κος Μπόμπολας έχει ιδρύσει προσφάτως δική του μεγάλη αλυσίδα ΚΤΕΟ.
Μακάρι η νέα ομοσπονδία να βρει λύση.
Αγωνιστικά και ΚΤΕΟ