-
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ο Αυτοκινητιστικός Όμιλος Πατρών θα ήθελε να εκφράσει τα θερμά του συγχαρητήρια και τις καλύτερες ευχές στο μέλος του Κωνσταντίνο Κούλη ο οποίος από τις 7/6/2010 βρίσκεται πάνω στο άρμα της Ο.Μ.Α.Ε. (Ομοσπονδία Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδας) που έχει αναλάβει να οδηγήσει τις τύχες του μηχανοκίνητου αθλητισμού της χώρας μας σε μια νέα εποχή.
Το μέλος μας εξελέγη στη τιμητική 7η θέση μέσα σε 20 υποψηφίους από όλη την Ελλάδα γεγονός που καταδεικνύει την αποδοχή του ιδίου αλλά και του ομίλου που εκπροσωπεί.Του ευχόμαστε ολόψυχα καλή δύναμη στο δύσκολο έργο που έχει αναλάβει εκπροσωπώντας το Νομό μας και την ευρύτερη περιοχή.
Επίσης θα θέλαμε να συγχαρούμε τον Πρόεδρο της φίλης και γείτονας λέσχης του Αιγίου ΑΛΜΑ Κο Κώστα Μιχαλο για την εκλογή του στην εξελεγκτική επιτροπή της Ο.Μ.Α.Ε.Το Δ.Σ. του Α.Ο.Π.
-
Καλησπέρα σήμερα έλαβα αυτό το προσωπικό μήνυμα και το παραθέτω πιο κάτω αφού επισημάνω δυο τρία πράγματα.
Πρώτον ο ενικός που χρισιμοπιοιτε δείχνει μια οικειότητα που εγώ ποτέ δεν σας έχω δώσει και με ενοχλεί πολύ.
Δεύτερων δεν είμαστε ίσια και όμοια για να μου κάνετε τέτοιες υποδείξεις.
Τρίτον δεν καταλαβαίνω όταν λέτε να προσέχω ποιον ακούω και ότι κάνω μεγάλο λάθος, δεν με ξέρεται κύριε ώστε να είστε σε θέση να γνωρίζεται τι ξέρω και τι όχι .
Όσο για τους λόγους θα τους μάθετε εν καιρό.
Την επόμενη φορά θα αναφέρω το όνομα αλλά και την ιδιότητα σας. Τα προσωπικά μηνύματα και η κρυφές συζητήσεις τελείωσαν εάν θέλετε να κάνουμε διάλογο θα των κάνουμε με διαφανή τρόπο ώστε ο καθένας που θα μας διαβάζει να μπορεί να βγάλει τα δικά του συμπεράσματα.
Φιλικά χωρίς ίχνος αντιπαράθεσης προς το παρόν τουλάχιστον.Το π.μ.
Νομίζω ότι δεν ξέρεις τι λες και αλήθεια δεν μπορώ να καταλάβω το λόγο..........Κάνεις πολύ μεγάλο λάθος. Πρόσεχε ποιόν ακούς.
-
Ο χρήστης AND.TZORTZ έγραψε:
Καλησπέρα σήμερα έλαβα αυτό το προσωπικό μήνυμα και το παραθέτω πιο κάτω αφού επισημάνω δυο τρία πράγματα.
Πρώτον ο ενικός που χρισιμοπιοιτε δείχνει μια οικειότητα που εγώ ποτέ δεν σας έχω δώσει και με ενοχλεί πολύ.
Τρίτον δεν καταλαβαίνω όταν λέτε να προσέχω ποιον ακούω και ότι κάνω μεγάλο λάθος, δεν με ξέρεται κύριε ώστε να είστε σε θέση να γνωρίζεται τι ξέρω και τι όχι .
Την επόμενη φορά θα αναφέρω το όνομα αλλά και την ιδιότητα σας. Τα προσωπικά μηνύματα και η κρυφές συζητήσεις τελείωσαν εάν θέλετε να κάνουμε διάλογο θα των κάνουμε με διαφανή τρόπο ώστε ο καθένας που θα μας διαβάζει να μπορεί να βγάλει τα δικά του συμπεράσματα.
Νομίζω ότι δεν ξέρεις τι λες και αλήθεια δεν μπορώ να καταλάβω το λόγο..........Κάνεις πολύ μεγάλο λάθος. Πρόσεχε ποιόν ακούς.
Καπετανάκης Μάρκος ονομάζομαι και είμαι ο αποστολέας του προσωπικού μηνύματος και μάλλον συμβαίνουν δύο πράγματα......
Πρώτον ή μάλλον κάνω λάθος για το ποιος είσαι ή
Δεύτερον μάλλον σε είχα σε λάθος εκτίμηση (αν είσαι αυτός που νομίζω).Μάρκος Κ. Καπετανάκης
-
Ο χρήστης filmpa έγραψε:
Καπετανάκης Μάρκος ονομάζομαι και είμαι ο αποστολέας του προσωπικού μηνύματος και μάλλον συμβαίνουν δύο πράγματα......
Πρώτον ή μάλλον κάνω λάθος για το ποιος είσαι ή
Δεύτερον μάλλον σε είχα σε λάθος εκτίμηση (αν είσαι αυτός που νομίζω).Μάρκος Κ. Καπετανάκης
Είσαι Μάρκος Καπετανάκης και γράφεις εκ μέρους κάποιας λέσχης ή κάνω λάθος.
Τελεσάντων να είσαι πιο προσεκτικός την επόμενη φορά και όταν απευθύνεις το λόγο σε κάποιον να είσαι σίγουρος ποιος είναι και αν σου έχει κάνει κάτι κακό ώστε να μην χαίρει της εκτιμήσεων σου.
Ευχαριστώ .ότι άλλο σε ενδιαφέρει στην διάθεση σου. -
Ο ΕΝΑΣ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ...... Ο ΑΛΛΟΣ????
-
Ο χρήστης Billy R έγραψε:
Ο ΕΝΑΣ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ...... Ο ΑΛΛΟΣ????Άκου φίλε βιλι ρ όταν απευθύνεις κάποιο ερώτημα σε κάποιον να φροντίζεις πρώτα εσύ να δίνεις το καλό παράδειγμα.
Το βιλι ρ εμένα προσωπικά δεν μου λέει κάτι.
Μήπως ενδιαφέρεσαι να μάθεις κάτι άλλο ή είστε φιλαράκια που αυτό δεν είναι κακό.
Πάντως να ξέρεις η ανωνυμία μερικές φορές δεν είναι κακή φτάνει να μη θίγεις κρυβώμενος πίσω από αυτή με τα γραφόμενα σου.
Όταν ώμος απευθύνεσαι προσωπικά σε κάποιον επιβάλλεται τα γραφόμενα να έχουν ονοματεπώνυμο.Θα μου πεις ότι εγώ δεν το τήρησα αλλά να ξέρεις ότι εγώ δεν προκάλεσα κανένα ,άλλος ενδιαφέρθηκε για αυτά που έγραψα και μάλιστα έκανε και λάθος όπως αποδείχτηκε.
Αλλά να ξέρεις ότι αν απευθύνω προσωπικά των λόγο σε κάποιων θα το κάνω επώνυμα μέχρι τότε θα πρέπει να περιμένεις λίγο ακόμα μπορεί να μην αργήσω να αποκαλύψω το όνομα μου.Φιλικά.
-
Ο ΕΝΑΣ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ...... Ο ΑΛΛΟΣ????
Άκου φίλε βιλι ρ όταν απευθύνεις κάποιο ερώτημα σε κάποιον να φροντίζεις πρώτα εσύ να δίνεις το καλό παράδειγμα.
Το βιλι ρ εμένα προσωπικά δεν μου λέει κάτι.
Μήπως ενδιαφέρεσαι να μάθεις κάτι άλλο ή είστε φιλαράκια που αυτό δεν είναι κακό.
Πάντως να ξέρεις η ανωνυμία μερικές φορές δεν είναι κακή φτάνει να μη θίγεις κρυβώμενος πίσω από αυτή με τα γραφόμενα σου.
Όταν ώμος απευθύνεσαι προσωπικά σε κάποιον επιβάλλεται τα γραφόμενα να έχουν ονοματεπώνυμο.Φιλικά.
ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ! ΑΠΑΝΤΑΩ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ΕΠΩΝΥΜΑ! Κ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΦΙΛΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΡΚΟ! ΕΧΩ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ Κ ΦΥΣΙΚΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ! ΕΙΜΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΦΙΛΜΠΑ ΔΕΝ ΤΟ ΚΡΥΒΩ Κ ΟΥΤΕ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΓΙ` ΑΥΤΟ! ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΜΑΘΕΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΘΗΚΕΣ?ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ?
ΑΠΛΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΤΗΝ ΚΟΥΒΕΝΤΑ Κ ΑΦΟΥ ΕΙΔΑ ΤΗΝ ΜΙΑ ΠΛΕΥΡΑ ΘΕΩΡΗΣΑ ΣΩΣΤΟ ΝΑ ΜΑΘΩ Κ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΘΕΣΗ Κ ΝΑ ΠΩ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ! ΟΜΩΣ ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΘΙΓΕΣΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ.
ΣΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΣ, ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΟΥ! -
ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΒΛΕΠΩ ΠΩΣ ΠΟΛΥ ΘΙΓΕΣΤΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΜΙΑ ΑΝΟΥΣΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ! ΟΠΩΣ ΕΓΡΑΨΕ Κ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΟΥΛΗΣ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΩΡΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ Α.Ο.Π.! ΑΣ ΤΟ ΣΕΒΑΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΑΥΤΟ!
ΚΑΛΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ
-
Ο χρήστης Billy R έγραψε:
ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΒΛΕΠΩ ΠΩΣ ΠΟΛΥ ΘΙΓΕΣΤΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΜΙΑ ΑΝΟΥΣΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ! ΟΠΩΣ ΕΓΡΑΨΕ Κ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΟΥΛΗΣ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΩΡΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ Α.Ο.Π.! ΑΣ ΤΟ ΣΕΒΑΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΑΥΤΟ!ΚΑΛΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ
Το μόνο που με έθιξε εμένα προσωπικά ήταν το περιεχόμενο αλλά και η μυστικότητα του μηνύματος.
Τώρα το ότι δεν με γνώριζε εντάξει δεν θα του πάρουμε και το κεφάλι.
Πάντως διάλογος που κάνουμε αυτή τη στιγμή εμένα μου αρέσει έτσι όπως γίνεται.
έτσι επειδή φαίνεσαι άνθρωπος χωρίς παρωπίδες και ιδιαίτερα κόμπλεξ και με την ευκαιρία που είμαστε στις ανακοινώσεις του αοπ και επειδή είσαι από την Αχαΐα από ότι κατάλαβα να σε ενημερώσω ότι ένας αχαιός από προχθές είναι μέλος της ΟΜΑΕ και θα ήταν σωστό να των υποστηρίξουμε έστω και με μία συγχαρητήρια δήλωση αν θες. -
ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΒΛΕΠΩ ΠΩΣ ΠΟΛΥ ΘΙΓΕΣΤΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΜΙΑ ΑΝΟΥΣΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ! ΟΠΩΣ ΕΓΡΑΨΕ Κ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΟΥΛΗΣ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΩΡΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ Α.Ο.Π.! ΑΣ ΤΟ ΣΕΒΑΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΑΥΤΟ!
ΚΑΛΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ
Το μόνο που με έθιξε εμένα προσωπικά ήταν το περιεχόμενο αλλά και η μυστικότητα του μηνύματος.
Τώρα το ότι δεν με γνώριζε εντάξει δεν θα του πάρουμε και το κεφάλι.
Πάντως διάλογος που κάνουμε αυτή τη στιγμή εμένα μου αρέσει έτσι όπως γίνεται.
έτσι επειδή φαίνεσαι άνθρωπος χωρίς παρωπίδες και ιδιαίτερα κόμπλεξ και με την ευκαιρία που είμαστε στις ανακοινώσεις του αοπ και επειδή είσαι από την Αχαΐα από ότι κατάλαβα να σε ενημερώσω ότι ένας αχαιός από προχθές είναι μέλος της ΟΜΑΕ και θα ήταν σωστό να των υποστηρίξουμε έστω και με μία συγχαρητήρια δήλωση αν θες.+1000 ΣΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΟΥ! ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΠΩΣ Η ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΚΟΥΛΗ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ ΠΩΣ ΚΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΛΟΙ ΑΓΑΠΑΜΕ!ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΩ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΔΕΞΙΑ Κ ΑΡΙΣΤΕΡΑ! ΠΡΟΤΙΜΩ ΝΑ ΒΟΗΘΑΩ ΟΠΟΥ Κ ΟΠΩΣ ΜΠΟΡΩ! ΑΡΚΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΜΟΥ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ! Κ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ Κ ΚΑΤΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ! ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΛΙΓΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΟΥΝ! ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΑΓΑΠΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ Κ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ! ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΩΣΤΑΣ ΤΑ ΕΧΕΙ ΑΥΤΑ, Κ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΕΙ!
ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΟΙ ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ Κ ΤΑ ΚΟΜΠΛΕΞ! ΟΛΟΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΜΑΣΤΕ! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΤΑΞΥ ΛΕΣΧΩΝ! ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΤΕΤΟΙΟ ΚΛΙΜΑ!ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΜΕΣΗΜΕΡΙ
-
Ο Αυτοκινητιστικός Όμιλος Πατρών την Κυριακή 27 ΙΟΥΝΙΟΥ διοργανώνει στην πίστα kart-mania τον 2ο αγώνα kart LOYX .
-
-
Ο χρήστης skagiafas έγραψε:
αγαπητοί κύριοι του AOΠ ντροπή σας!
καταφέρατε να μας κάνετε να ντρεπόμαστε για μια λέσχη με 40 χρονια ιστορία !είστε ανάξιοι να διοικείται τη λέσχη !δεν φοράμε παντελόνια κύριοι...και βάζω και τον εαυτό μου μέσα ως μέλος του ΑΟΠ.Δεν φτάει ο επιχειρηματίας αλλα εσείς που καταφέρατε να τα κάνετε μπ@@@@λο !θα ήταν ποιο αξιοπρεπές από μέρους σας να πείτε τους πραγματικούς λόγους που διακόπτεται το TIME ATTACK!(έλλειψη συμμετοχών ισως? ενδεχομενη ανικανοτητα ισως? )
Πραγματικά λυπάμαι πολύ για μια λέσχη πού μας έκανε (άνδρες)στο μηχανοκίνητο αθλητισμό
με τιμή
ΣΤΈΛΙΟΣ ΚΑΓΙAΦΑΣΓια να είμαστε ξεκάθαροι ...
απέναντι σε αυτούς που μας στηρίζουν αλλα και σε αυτούς που μας (πολεμούν)...!Ο ΑΌΠ ΈΧΕΙ ΙΣΤΟΡΊΑ ΈΧΕΙ ΠΑΡΏΝ ΚΑΙ ΣΊΓΟΥΡΑ ΈΧΕΙ ΚΑΙ ΜΈΛΛΟΝ και η κριτική που ασκούν τα μέλη του και μη, μας κάνουν καλύτερους και ποιο δυνατούς ως λέσχη!
ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΓΙΑΦΑΣ
Να θέσω δυο ερωτήματα .
Πρώτον θεωρείς τον εαυτό σου μέλος του αοπ με τη κριτική που έκανες όπως την έκανες.
Δεύτερων εσύ τη είσαι από αυτούς που στηρίζουν ή αυτούς που πολεμούν .
Κάνε ποιο ξεκάθαρη τη θέση σου και αν ισχύει το πρώτο οφείλεις μια συγγνώμη στα μέλη που πραγματικά στηρίζουν τη λέσχη και το έχουν αποδείξει με έργα.Η δημοσίευση σου αυτή τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή μετά από την ανακοίνωση της λέσχης για αγώνα καρτ έχει κάποια σχέση?
Φιλικά.
-
γραψε το ονομα σου να σου απαντησω
-
Ο χρήστης skagiafas έγραψε:
γραψε το ονομα σου να σου απαντησωΑστυνόμος ΜΠΕΚΑΣ
Τώρα μπορείς να τα πεις όλα.
Ά να κάνω και μια ερώτηση ακόμα , επειδή χρησιμοποιείς πολύ πληθυντικό στα διαγγέλματα που βγάζεις εκφράζεις κάποια κίνηση μελών του αοπ ή τον χρησιμοποιείς απλά για να τονίσεις της εντολές έ συγγνώμη της απόψεις σου ήθελα να πω.
Σε ερωτάω γιατί φαίνεται να είσαι από τα μέλη τα γνήσια που αγαπούν τη λέσχη και ανιδιοτελώς έχουν θέσει εαυτούς για την εξυπηρέτηση των σκοπών του ομίλου.
Στα λέω αυτά γιατί βγάζεις μια αγανάκτηση και μας βάζεις όλους στο ίδιο τσουβάλι χωρίς λόγο.
Αλλά πάλι σαν ντεντέκτιβ που είμαι πρέπει να εξετάσω και άλλη μια εκδοχή αυτή ότι μπορεί να είσαι υπάλληλος και να εκτελείς εντολές άλλον που δεν μπορούν με άλλο τρόπο να πλήξουν το κύρος και τη προσπάθεια που κάνει η λέσχη τη χρονιά αυτή που πανελλαδικά παίζονται πολλά.
Ελπίζω να κατάλαβες το πνεύμα μου και να μη με παρεξηγήσεις.Φιλικά και μόνο.
-
-
ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ!!!!!!!!!!
Δεν λύνονται έτσι τα θέματα..............................
και τέλος πάντων εδώ το post είναι για ανακοινώσεις και μόνο!!!!!!! -
Στις 27/6/2010 στην πίστα ΚΑΡΤΜΑΝΙΑ στα Βραχνεικα ,θα συνεχιστεί το Κύπελλο Καρτ loux 2010 με τον δεύτερο αγώνα.
Ο θεσμός αποδεικνύεται πολύ πετυχημένος μιας και ο συναγωνισμός είναι πολύ έντονος!!!!!!!!.Οι αγώνες loux έχουν ιδιαίτερο τρόπο διεξαγωγής(σε σχέση με τους άλλους αγώνες καρτ) ,αφού στο δεύτερο σκέλος του αγώνα ο πρώτος(του πρώτου σκέλους) ξεκινά τελευταίος και ο τελευταίος- πρώτος με αποτέλεσμα οι «μάχες» για τις καλές θέσεις να είναι μεγάλες.
Το πρώτο σκέλος θα ξεκινήσει στις 11 πμ περίπου και το τελευταίο στις 14.00 περίπου.Ο ΑΟΠ σας καλεί όλους στην ΚΑΡΤΜΑΝΙΑ για ένα ευχάριστο-αθλητικό πρωινό.
-
[quote='skagiafas']ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΦΟΥΣΤΑ ΒΑΛΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΑΝΤΗΛΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ !ΕΙΜΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΟΠ ΠΡΙΝ ΕΣΥ ΜΑΘΕΙΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ
ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΓΟ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ!Ελπίζω να κατάλαβες το πνεύμα μου και να μη με παρεξηγήσεις.
Φιλικα και μονοΒρε πάλιουρα δεν σε παρεξηγώ κουβέντα κάνουμε και φυσικά έχω καταλάβει το πνεύμα σου για αυτό σου μιλώ έτσι.
Ά όσο για το όνομα δεν με λένε και Κολοκοτρώνη για να είμαι και τόσο υπερήφανος για αλλά πράγματα που έχω αλλά και θα κάνω είμαι υπερήφανος.
Ο φίλο σου ο φούστας.Τέλος εδώ συνέχεια αν θες κάπου αλλού ευχαριστώ.
-
1970-2010 40 ΧΡΟΝΙΑ ΑΟΠ
35ο ΡΑΛΛΥ ΑΧΑΙΟΣ
ΣΑΒΒΑΤΟ-ΚΥΡΙΑΚΗ 17-18 ΙΟΥΛΙΟΥ 2010ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Νο 2
ΠΑΤΡΑ 2-7-2010
Ο ΑΟΠ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΤΟ ΄΄ 35ο ΡΑΛΛΥ ΑΧΑΙΟΣ- ΄΄Έχουν περάσει 40 χρόνια από τότε που ομάδα φίλων του αυτοκίνητου οραματίσθηκε και ίδρυσε τον ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΙΣΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟ ΠΑΤΡΩΝ και 35 χρόνια από τότε που διοργανώθηκε για πρώτη φορά το ΡΑΛΛΥ ΑΧΑΙΟΣ.
Το Σάββατο και την Κυριακή 17-18 ΙΟΥΛΙΟΥ 2010 Ο ΑΟΠ διοργανώνει τον αγώνα του Πανελληνίου Κυπέλλου Ασφάλτου ΄΄ 35ο ΡΑΛΛΥ ΑΧΑΙΟΣ΄΄ στην ευρύτερη περιοχή του νομού ΑΧΑΙΑΣ προσφέροντας προβολή της περιοχής αυτής που έχει να επιδείξει πλήθος ιστορικών μνημείων και απαράμιλλη φυσική ομορφιά.
Τον αγώνα στηρίζει με την βοήθεια του ο Δήμος Πατρών και ο ΟΝΑΠ,μέγας χορηγός είναι η εταιρεία ΘΩΜΑΣ πρατήρια υγρών καυσίμων στην Πάτρα ,ενώ χορηγός επικοινωνίας πανελλαδικά, είναι το απόλυτο site του μηχανοκίνητου αθλητισμού www.rally.gr .
Το 35ο ΡΑΛΛΥ ΑΧΑΙΟΣ ξεκινά από την Πλ.Γεωργίου στην Πάτρα όπου θα γίνει πανηγυρική εκκίνηση το Σάββατο 17/7/2010 στις 21.00.
Ο « πραγματικός» αγώνας θα ξεκινήσει την επομένη 18/7/2010 στο χωριό Σελινούντας στο Αίγιο και μετά από 2κμ θα ξεκινήσει η πρώτη ειδική «Σελινούντας» στις 8.35.Θα ακολουθήσει η δεύτερη ειδική «Μάνεσι» στις 9.28 και μετά η τρίτη ειδική «Καρούσι» στις 10.09.
Αφού τα αυτοκίνητα περάσουν από το service park θα κάνουν άλλη μια φορά το ίδιο και θα τερματίσουν στην Πλ.Γεωργίου στην Πάτρα στις 14.53 το μεσημέρι.ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΛΗΞΗ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ : ΤΕΤΑΡΤΗ 7 ΙΟΥΛΙΟΥ 2010 ώρα 21.00
ΔΙΑΝΟΜΗ ROAD BOOK Από ΤΕΤΑΡΤΗ 7 ΙΟΥΛΙΟΥ 2010
Για πληροφορίες και συμμετοχές καθημερινά εκτός ΣΑΒΒΑΤΟΥ και ΚΥΡΙΑΚΗΣ
στο τηλέφωνο 2610 432 737 και [fax] ώρες 19.00 - 22.00 και στο site www.aop.gr
ΕΛΕΓΧΟΣ ΕΞΑΚΡΙΒΩΣΗΣ ΣΑΒΒΑΤΟ 17 ΙΟΥΛΙΟΥ 2010 ώρα 16.00-17.30
Στο ΠΑΝΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΑΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΠΑΤΡΑΣ στην οδό ΠΑΤΡΩΝ-ΚΛΑΟΥΣ
ΟΜΑΔΑ Ν 16.00-16.30
ΟΜΑΔΑ Α 16.30-17.00
ΟΜΑΔΑ Ε – ΙΣΤΟΡΙΚΑ 17.00-17.30ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ Α. Ο. Π.
Ανακοινώσεις του Α.Ο.Πάτρας