-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Το cruze απ'οτι βλεπω το σεβονται οσοι εχουν.Δεν εχω δει κανενα ''καγκουρεμενο''...ακομα.
Παντος κατι....αλλα τυπου....(μη λεμε ονοματα) τα εχουν σκισει!!
Τυχαιο???....δεν νομιζω!!!!ότι αναλογικά κυκλοφορούν λιγότερα δεν σου λέει κάτι;;
Kai ferrari κυκλοφορουν λιγοτερες ,τι σημαινει....οτι δεν ειναι καλες!!
-
http://www.youtube.com/watch?v=yuiaRtOO ... re=related
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Youtube Video -
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Το cruze απ'οτι βλεπω το σεβονται οσοι εχουν.Δεν εχω δει κανενα ''καγκουρεμενο''...ακομα.
Τυχαιο???....δεν νομιζω!!!!ότι αναλογικά κυκλοφορούν λιγότερα δεν σου λέει κάτι;;
εχει γεμισει ο τοπος λεμε...
προχθες σταματαω σε περιπτερο, και ερχετε διπλα μου και παρκαρει τυπος ~50 ετων, καραφλιτσα, κοιλιτσα κτλ κτλ...
βγαινει εξω και παει προς το περιπτερο με κορδωμενο υφος 400καρδιναλιων, του τυπου 'δειτε, μολις βγηκα απο το lexus μου'.
μαντεψτε τι οδηγουσεκαι μονο γιαυτο το λογο, το συγκεκριμενο αυτοκινητο εχει πετυχει απολυτα το στοχο του.-
-
θεωρειτε το cruze μουρατο αυτοκινητο???
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
θεωρειτε το cruze μουρατο αυτοκινητο???Θεωρεις οτι δεν ειναι;
-
οχι
-
-
Το τι θεωρεί ο καθένας μουράτο είναι εντελώς σχετικό.
Στα καλά προάστια χρειάζεσαι το λιγότερο Porsche , στο Ζεφύρι μπορεί να τα καταφέρεις και με Hi-Lux...
To Cruze είναι όμορφο και συμπαθέστατο πάντως, αλλά μουράτο κάπως δύσκολα, με την...κλασική έννοια του όρου! Σίγουρα πάντως από κάτι ΚΙΑ και Hyundai που φτιάχνονται στην ίδια χώρα, είναι εξίσου φτηνό και καλοεξοπλισμένο, καλό στο δρόμο και σαφώς πιο όμορφο (και με ελκυστικότερο σήμα... ).
Προς τι πάντως ο πόνος και ο αλληλοσπαραγμός, δεν κατάλαβα...
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
προχθες σταματαω σε περιπτερο, και ερχετε διπλα μου και παρκαρει τυπος ~50 ετων, καραφλιτσα, κοιλιτσα κτλ κτλ...
βγαινει εξω και παει προς το περιπτερο με κορδωμενο υφος 400καρδιναλιων, του τυπου 'δειτε, μολις βγηκα απο το lexus μου'.
μαντεψτε τι οδηγουσεκαι μονο γιαυτο το λογο, το συγκεκριμενο αυτοκινητο εχει πετυχει απολυτα το στοχο του.-
..Insignia??
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Το τι θεωρεί ο καθένας μουράτο είναι εντελώς σχετικό.Στα καλά προάστια χρειάζεσαι το λιγότερο Porsche , στο Ζεφύρι μπορεί να τα καταφέρεις και με Hi-Lux...
To Cruze είναι όμορφο και συμπαθέστατο πάντως, αλλά μουράτο κάπως δύσκολα, με την...κλασική έννοια του όρου! Σίγουρα πάντως από κάτι ΚΙΑ και Hyundai που φτιάχνονται στην ίδια χώρα, είναι εξίσου φτηνό και καλοεξοπλισμένο, καλό στο δρόμο και σαφώς πιο όμορφο (και με ελκυστικότερο σήμα... ).
Προς τι πάντως ο πόνος και ο αλληλοσπαραγμός, δεν κατάλαβα...
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Στα καλά προάστια χρειάζεσαι το λιγότερο Porsche , στο Ζεφύρι μπορεί να τα καταφέρεις και με Hi-Lux...
Στο Ζεφυρι κυκλοφορουν κατι αυτοκινητακια που ουτε στον υπνο τους δε βλεπουν στα ΒΠ
-
Ο χρήστης cruzakias έγραψε:
..Insignia??
Παντος το ιδιο υφος που περιγραφεις το εχω δει και σε οδηγο ''καγκουρεμενου'' Fiat 127!!!!
Το θεμα δεν ειναι το αυτοκινητο αλλα....η πετρια' που εφαγε στο κεφαλι ο καθε.... -
Άσχετο αλλα τα βιντεάκια σου είναι πολύ καλοφτιαγμένα
-
Ευχαριστω!
-
Πράγματι, πολύ καλά. Στείλε τα στα κεντρικά της Chevy εδώ, u never u know....
-
..Μπα..τα εφτιαξα γιατι γουσταρω το αμαξι,και ετοιμαζω αλλο ενα video για το cruze.
-
Καποια πλανα παντως ειναι οτι πρεπει για διαφημιση.
-
Προσοχη προσοχή
Παιδιά δεν το προτείνω σε κανέναν σας γράφω της παρακάτω γραμμές για να μην πέσει κανένας άμοιρος στην παγίδα του Cruze
Τελικά την έκανα την βλακεία και πήρα Cruze θέλω να μου πουν οι ειδήμονες εδωπερα τι να κάνω. S.O.S.
Είχα και στην Αμερική που ήμουν φοιτητής, δεν είχαμε φιατακια εκεί ξέρετε τώρα εσείς και είχα πέσει στην παγίδα του Chevrolet αλλά βγήκε καλό.Από ότι βλέπω δεν είναι καθόλου καλό αυτοκίνητο από αυτά που ακούω στο φόρουμ.
Και έλεγα και εγώ η General Motor ξέρει από αυτοκίνητα? Τελικά Στην Ελλάδα εμείς ξέρουμε κάτι παραπάνω από αυτούς.Να σας πω δε ότι πριν την σακαρακα είχα αυτοκίνητο γαλλικό ……πολύ καλό μόνο που στις 20.000 χιλιόμετρα άρχισαν τα μικροπροβλήματα ξέρετε τσίμπαγε λαδάκια κ.τ.λ τίποτα σπουδαίο για αυτό το άλλαξα.
Σας παραθέτω και ένα βίντεο προς αποφυγή για να δείτε και με τα μάτια σας γιατί σαράβαλο μιλάμε.
-
Chevrolet Cruze