-
Θα κάνεις λίγη υπομονή μέχρι να ξαναπάω στο lidl να δω
-
Παγωτο Nirvana Pralines and Cream
Μασουτης: 6,88 €
Περιπτερο: 8€Μου τη χαλαει ομως με τις σαλατες γνωστης εταιριας που τις εχει 3,66. Για να παρω 2 θα πρεπει να δωσω 8 €
Lidl δεν πηγαινω γιατι ειναι μακρια και θελει αμαξι για να πας
-
Συγνώμη, αν γίνομαι υπερβολικός, αλλά γιατί ν' αγοράσεις έτοιμη σαλάτα, όταν μπορείς σε 2 λεπτά να έχεις μία ολόφρεσκη από τα χέρια σου;
-
Προφανως εννοει σαλατες 'αλοιφες'.
-
Ο χρήστης mousatos έγραψε:
Μια καλή (και καλά) μπύρα κοστίζει περισσότερο από ένα μπουκάλι καλό κρασί.
?? Πως γένεν αυτό;; έχεις δει κάτι τιμές στα 50-200e για καλό κρασί;
Εγώ με την ευκαιρία του καλοκαιριού πήγα από το κρασάκι στην ακόμα καλύτερη αλλά και φτηνότερη μπίρα.
Πειραϊκή μικροζυθοποιϊα , pale ale , 2.16e τα 330ml από τα supermaket Μασούτης.
Μαρινόπουλος, στα βιολογικά Ρεθυμνιακή Μαύρη μπύρα 330ml 2.30 € (νομίζω)...
Αλλά ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ!!!! -
η κρι κρι περσι καλοκαιρι εκανε κατι προσφορες 1+1 παγωτο του κιλου, καλο παγωτακι με διαφορες γευσεις σε λογικη τιμη...
φετος λογω κρισης τουλαχιστον στο καρφουρ που ειδα η κρι κρι θεωρησε οτι δε χρειαζεται να εχει προσφορες ακομα εφτιαξε πελατειακη βαση μαλλον
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Συγνώμη, αν γίνομαι υπερβολικός, αλλά γιατί ν' αγοράσεις έτοιμη σαλάτα, όταν μπορείς σε 2 λεπτά να έχεις μία ολόφρεσκη από τα χέρια σου;Γιατι σαν γνησιος φοιτητης που ειμαι που να τρεχω να αγοραζω υλικα, να τα ζυγιζω, να τα βαζω μεσα σε σακουλα
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Θα κάνεις λίγη υπομονή μέχρι να ξαναπάω στο lidl να δωαυτά τα λιντλς είναι του σατανά
-
-
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Συγνώμη, αν γίνομαι υπερβολικός, αλλά γιατί ν' αγοράσεις έτοιμη σαλάτα, όταν μπορείς σε 2 λεπτά να έχεις μία ολόφρεσκη από τα χέρια σου;
Γιατι σαν γνησιος φοιτητης που ειμαι που να τρεχω να αγοραζω υλικα, να τα ζυγιζω, να τα βαζω μεσα σε σακουλα
Πολύ μεγάλωσα ρε γμτ...
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Γιατι σαν γνησιος φοιτητης που ειμαι που να τρεχω να αγοραζω υλικα, να τα ζυγιζω, να τα βαζω μεσα σε σακουλα
Πολύ μεγάλωσα ρε γμτ...
το ξερουμε Μαρκο, κοιτα το γκαραζ σου
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
το ξερουμε Μαρκο, κοιτα το γκαραζ σου
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
:lol: καλοφάγωτα
Οι τιμές έχουν ξεφύγει. Πάω την Παρασκευή ΑΒ να προμηθευτώ Disaronno και βλέπω 17+ ευρώ Πάω στο lidl απέναντι όπου έχει ίδια ποσότητα άλλη μάρκα 9 ευρώ... το τσίμπησα και έφυγα
Από γεύση μια χαράόσα cheap-friendly amaretti (?) έχω δοκιμάσει, δεν μου άρεσαν καθόλου
Ποιό Label βρήκες;
-
Έπαιρνα συχνά παξιμάδια 7days από τον Μασούτη αλλά έχει κανά μήνα που δεν τα έχει πια. Το θέμα είναι του Μασούτη ή σταμάτησαν να βγαίνουνε..? Γνωρίζει κανείς..?
-
Σε ραφια SM αλα Lidl, στα προιοντα με ενδεικτικα 'Ελληνικο Προιον', ποια ακριβως διαδικασια γινεται στην Ελλαδα ;
-
Ειδικά για τα Lidl: είχαν κυκλοφορήσει πριν μερικούς μήνες ένα φυλλάδιο που περιείχε επιγραμματικά σχόλια υπευθύνων ελληνικών επιχειρήσεων, που περιέγραφαν συνοπτικά τις (θετικές, προφανώς) εμπειρίες τους από τη συνεργασία τους με τα Lidl (συνέπεια, αυστηρές προδιαγραφές ποιότητας κλπ). Συμπεραίνω, λοιπόν, ότι στη γκάμα τους περιέχουν προϊόντα που παρασκευάζονται στην Ελλάδα. Τώρα, πόση προστιθέμενη αξία είναι πράγματι ελληνική, δεν ξέρω. Υποθέτω ότι το ψωμί, ορισμένοι ξηροί καρποί, τυριά (φέτα κλπ), φρέσκο γάλα, παστέλια κοκ, θα πρέπει να παρασκευάζονται με πρώτες ύλες ελληνικής πρόελευσης. Για πολλά άλλα (π.χ. χυμοί, γιαούρτια στραγγιστά, ελαιόλαδο, σπορέλαια), μάλλον χρησιμοποιούν εισαγόμενες πρώτες ύλες (όπως όλοι ). Τα πιο πολλά προϊόντα τους, βέβαια, είναι εισαγωγής και made in ...Germany.
-
Αυτόν εδω τον χυμό, τον πίνει κανείς...;;; http://www.vivartia.com/assets/media/pr ... ali-karoto).jpg Τελευταία τον βρίσκω με την ένδειξη 'φρουτοποτό' κι οχι 100% φυσικός χυμός...! Γνωρίζετε τί γινεται...;;
-
Ο χρήστης stam69 έγραψε:
Ειδικά για τα Lidl: είχαν κυκλοφορήσει πριν μερικούς μήνες ένα φυλλάδιο που περιείχε επιγραμματικά σχόλια υπευθύνων ελληνικών επιχειρήσεων, που περιέγραφαν συνοπτικά τις (θετικές, προφανώς) εμπειρίες τους από τη συνεργασία τους με τα Lidl (συνέπεια, αυστηρές προδιαγραφές ποιότητας κλπ). Συμπεραίνω, λοιπόν, ότι στη γκάμα τους περιέχουν προϊόντα που παρασκευάζονται στην Ελλάδα. Τώρα, πόση προστιθέμενη αξία είναι πράγματι ελληνική, δεν ξέρω. Υποθέτω ότι το ψωμί, ορισμένοι ξηροί καρποί, τυριά (φέτα κλπ), φρέσκο γάλα, παστέλια κοκ, θα πρέπει να παρασκευάζονται με πρώτες ύλες ελληνικής πρόελευσης. Για πολλά άλλα (π.χ. χυμοί, γιαούρτια στραγγιστά, ελαιόλαδο, σπορέλαια), μάλλον χρησιμοποιούν εισαγόμενες πρώτες ύλες (όπως όλοι ). Τα πιο πολλά προϊόντα τους, βέβαια, είναι εισαγωγής και made in ...Germany.Μαλιστα.
Ειχα την εντυπωση οτι τα προιοντα αυτα ειναι ελληνικα με την εννοια των πρωτων υλων.
Ως τετοια, και στις περιπτωσεις καλου value for money, τα προτιμουσα σε σχεση με ιδια αδερφια τους.
Αλλα αν καποιο εξ' αυτων, εισαγεται και απλα ξερω 'γω ... συσκευαζεται εδω, το λες ελληνικο προιον ;
Δεν τονιζω τοσο την χωρα οσο το marketing / promotion των sm. -
Τον τελευταίο χρόνο πίνω μανιωδώς μηλοχυμό από το aldi. Η ονομασία του είναι sweet valley και γράφει πως φτιάχνεται από την ΑΓΝΟ.
-
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
Ειδικά για τα Lidl: είχαν κυκλοφορήσει πριν μερικούς μήνες ένα φυλλάδιο που περιείχε επιγραμματικά σχόλια υπευθύνων ελληνικών επιχειρήσεων, που περιέγραφαν συνοπτικά τις (θετικές, προφανώς) εμπειρίες τους από τη συνεργασία τους με τα Lidl (συνέπεια, αυστηρές προδιαγραφές ποιότητας κλπ). Συμπεραίνω, λοιπόν, ότι στη γκάμα τους περιέχουν προϊόντα που παρασκευάζονται στην Ελλάδα. Τώρα, πόση προστιθέμενη αξία είναι πράγματι ελληνική, δεν ξέρω. Υποθέτω ότι το ψωμί, ορισμένοι ξηροί καρποί, τυριά (φέτα κλπ), φρέσκο γάλα, παστέλια κοκ, θα πρέπει να παρασκευάζονται με πρώτες ύλες ελληνικής πρόελευσης. Για πολλά άλλα (π.χ. χυμοί, γιαούρτια στραγγιστά, ελαιόλαδο, σπορέλαια), μάλλον χρησιμοποιούν εισαγόμενες πρώτες ύλες (όπως όλοι ). Τα πιο πολλά προϊόντα τους, βέβαια, είναι εισαγωγής και made in ...Germany.
Μαλιστα.
Ειχα την εντυπωση οτι τα προιοντα αυτα ειναι ελληνικα με την εννοια των πρωτων υλων.
Ως τετοια, και στις περιπτωσεις καλου value for money, τα προτιμουσα σε σχεση με ιδια αδερφια τους.
Αλλα αν καποιο εξ' αυτων, εισαγεται και απλα ξερω 'γω ... συσκευαζεται εδω, το λες ελληνικο προιον ;
Δεν τονιζω τοσο την χωρα οσο το marketing / promotion των sm.τα πιτοειδη ειναι ελληνικα παντως
Σούπερμαρκετ